казано от Vic на 02.05.10, 15:38:
Събота, 01.05.2010
Тренировка: Hill Run
Крос в силно пресечена местност със значителна денивелация. Нямам представа от разстоянието, времената са просто за сравнение.
Резултати:
31.03.2010 - 25:51 мин
01.05.2010 - 25:29 мин
Ако имаш път към Пловдив, особено съботите, се обаждаш да потичаме :)
Понеделник, 03.05.2010
Тренировка: Кросфит
Jerk & Burpee Pullup
20 x Push Jerk @ 135 lbs(60 kgs) (20 изтласквания, 60 кг)
20 х Burpee Pullup (20 повт бърпи+набиране, виж видеото)
10 x Push Jerk @ 135 lbs(60 kgs) (10 изтласквания, 60 кг)
10 х Burpee Pullup (10 повт бърпи+набиране)
За време!
Резултат:
02.03.2010 - 05:31 мин
03.05.2010 - 04:34 мин
Почти минута по-бърз. И като гледам клипа, мога още доста да подобря бърпитата.
Видео:
Edit:
Добавям още 5 х 5 набирания с пляскане на ръцете Clapping Pull-ups, подготовка за Ballistic Cindy
Мнението беше редактирано от Vic на 04.05.10 08:51.
Ставам фен на този пич, Kevin Simons - бие Josh Everett на King Kong с цели 20 сек!
Вторник, 04.05.2010
1. Power Clean 1-1-1-1-1-1-1- и т.н.
1 х 100-100-105-110-115(0)-115(0)-115(0)-115(0)-100-100-100-100-100* кг
- 4-ри неуспешни опита на 115 кг, 2 от тях на границата. Не си повярвах.
- * Clean & Jerk
- за първи път ползвам магнезий. Доста добре се получава с него.
2. Опити за muscle up на халки - неуспешни. Твърде ниско закачени халки,а и още не успявам да обърна ръцете и лактите отгоре.
Мнението беше редактирано от Vic на 04.05.10 13:15.
Сряда, 05.05.2010
Ballistic Cindy
10 Rounds for time (10 рунда за време):
* 5 Clapping Pull-ups (5 набирания с пляскане на ръцете)
* 10 Clapping Push-ups (10 лицеви опори с пляскане на ръцете)
* 15 Jumping Squats (15 клека, завършващи със скок)
Резултат:
05.05.2010 - 17:40 мин
Това ми спря тока. Първият рунд много бърз и с лекота (40 сек) и реших, че за 12-13 мин ще го приключа.
Да, ама не! След третия рунд дишах като стадо китове, а след четвъртия рунд вече ми се налагаше да накъсвам серията на лицевите опори с пляскане на ръце, а клековете със скок направо ме смазваха. Е, поне с набиранията с пляскане нямах проблеми.
Доста уморително, вероятно заради по-голямото ми лично тегло. Препоръчвам го!
В продължение на мой отговор (по-долу) на коментар на Венци относно претоварването и ефекта върху тялото в дневника на Veronique:
казано от Венцеслава Атилова на 06.05.10, 15:33:
...
Прочети го сега пак. И помисли хубаво.
...За Veronique не знам, но аз май си направих изводите. Факт е, че вдигнах натоварването до максимална степен последните месеци. При това имам развитие - подобрение и в сила и в издръжливост, но и... в мазнини по корема и талията. Явно е някаква реакция на организма към системно претоварване, защото стигнах до положение да ми се тренира бясно дори и когато очевидно не съм в състояние - умора, МТ, болки в мускули и стави... Как ще правя делоуд хич не ми е ясно, имайки предвид, че едвам издържам да не тренирам, когато си наложа ден за почивка :long:...
Какво ще правя? Няма да спра тренировките, това е ясно. Вероятно ще добавя допълнителни почивни дни и ще избягвам повече от 3 последователни дни с тренировки. Ще се опитам да спя повече, че в последно време повече от 6 часа сън май нямам. Добавките при мен се изразяват единствено и само в комплексни витамини, Omega 3 и ZMA, т.е. тук нищо няма да променям или добавям.
Да видим как ще се получи...
Събота, 08.05.2010
“I am CrossFit”
3 rounds for time (3 рунда за време):
400 m Run (400 м бягане)
15 Pullups (15 набирания)
7 Hang Power Clean @ 60 kg (7 силови обръщания от стоеж, щанга 60 кг)
Резултат:
08.05.2010 - 09:11 мин
Много добър комплекс! Нямах никакво накъсване на сериите, нито почивки между тях. Мога да подобря времето само ако подобря бягането.
Неделя, 09.05.2010
Тренировка: Hill Run
Крос в силно пресечена местност със значителна денивелация. Нов, непознат маршрут, доста по-дълъг. За удобство ще го нарека “Маршрут 2”.
Резултати:
09.05.2010 - 44:00 мин
Мнението беше редактирано от Vic на 10.05.10 13:27.
Понеделник, 10.05.2010
Diane
21-15-9 rep
- Dead lift, 100 кг
- HSPU (hand stand push up) - раменни преси от стойка на ръце
for time.
Резултат:
25.04.2009 - 03:49 мин (HSPU скалирани като 00:30 мин от този клип)
10.05.2010 - 13:39 мин (elevated HSPU - с дискове под ръцете, за по-голяма амплитуда на движението - ето така)
Коментар:
Elevated HSPU значително променят натоварването. При стандартните HSPU съм правил по 20 повт в серия, тук още първата серия се наложи да я разбия на 10-5-2-4 повт. Рамената се одървиха зверски и ме забавиха страшно много, личи си по резултата.
Исках да запиша клипче, но тъкмо стартирах камерата и спря тока/осветлението :lol:.
Сряда, 12.05.2010
DB Dead Lift / Hang Clean / Push Press / Squat
Five rounds of (5 рунда от):
5 Dumbbell deadlifts (5 х мъртва тяга с дъмбели)
5 Dumbbell hang cleans (5 х обръщане от стоеж с дъмбели)
5 Dumbbell push presses (5 х пуш преси с дъмбели)
5 Dumbbell squats (5 х клек с дъмбели)
Increase the load each round. Rest as necessary between rounds (Увеличавате теглото на дъмбелите всеки рунд. Почивка между рундовете колкото е необходимо)
Пускането/изпускането на дъмбелите по време на рунда слага край на рунда, а рунда се счита за неуспешен.
Резултат:
12.05.2010 - 2 х 22 / 27 / 32 / 34.5 / 37
Изглежда лесен, но не е. Много особено натоварване.
Без проблем на тягата и пуш пресите във всички серии. Обръщанията ме затрудниха по отношение на техниката, мисля, че за първи път обръщам с дъмбели с две ръце едновременно. Клековете с дъмбели са голяма гадост, най-вече заради необходимостта да балансираш дъмбелите с уморени ръце през цялото време.
Установих, че е по-удобно да се сглобят дъмбели с дискове с възможно най-малък диаметър. Третата серия (2х32 кг) използвах дискове от 15 кг с голям диаметър и беше доста засукано с обръщането и с придържането на дъмбелите по време на клековете.
ооо имам нова придобивка тежки достатъчно тежки дъмбели ... веднага ще го пробвам тоя комплекс :)
Четвъртък, 13.05.2010
Death by pullups
With a continuously running clock do one pullup the first minute,
2 pullups the second minute,
3 pullups the third minute…
continuing as long as you are able. Use as many sets each minute as needed.
(пускаш часовника, 1-вата минута правиш 1 набиране, а остатъка от минутата почиваш, 2-рата мин правиш 2 набирания, остатъка почиваш... И т.н. 10-тата мин правиш 10 набирания, 11-тата - 11 набирания... Докато издържиш!)
Резултат:
06.08.2009 - 18 чисти минути + 7 набирания до края на 19-тата мин. Общо 178 набирания за 19 мин.
16.11.2009 - 17 чисти минути + 10 набирания до края на 18-тата мин. Общо 164 набирания за 18 мин (9-тата минута направих по погрешка 10 набирания вместо 9)
13.05.2010 - 18 чисти минути + 13 набирания до края на 19-тата мин. Общо 184 набирания за 19 мин.
Забележка:
С магнезий хватът е много добър. Предмишниците се представиха отлично, чувствах сила за още малко, вероятно до края на 19-та минута и част от 20-та мин. Проблемът беше, че в началото на 17-тата минута скъсах 2 мазола и стана твърде болезнено да се виси на лоста - затова изкарах 18 мин + 13 набирания, колкото да подобря предишния си резултат.
Мнението беше редактирано от Vic на 13.05.10 14:02.
Това кросфита голяма зарибявка! Следя ти дневника и постоянно откривам по нещо шантаво! Мойте мазолчета са като на сукалче в сравнение с твоите : )... По-натам може да пробвам става ли за ядене туй нещо кросфит. Успех : )
А моите мазоли само се трупат и стават по-големи. вместо да се късат и да кървят, като твоите. :)
Това е интересна метафора за същностната разлика между кросфита и класическия бодибилдинг, целящ обеми и статична сила. :)
казано от CKOTA на 13.05.10, 15:25:
Това кросфита голяма зарибявка! Мойте мазолчета са като на сукалче в сравнение с твоите : )
Квито постиженията, такива и мазолчетата. :)
казано от Никола на 14.05.10, 07:54:
казано от CKOTA на 13.05.10, 15:25:
Това кросфита голяма зарибявка! Мойте мазолчета са като на сукалче в сравнение с твоите : )
Квито постиженията, такива и мазолчетата. :)
Факт!
казано от inspect на 14.05.10, 08:53:
Леле, аз си мислех, че моите ръце са зле.
Не са толкова зле - по 1 скъсан мазол на ръка е поносимо, виж като като скъсаш по 3-4-5 на ръка става “забавно”. Все пак обикновено се белят на пластове от лоста и щангата, по-рядко се изтръгват целите като вчера. Мисля, че магнезият допринесе за това с твърде доброто триене.
До 2 седмици ще са пораснали до старите си размери :coolsmirk: .
14.05.10
09:59
Ей това е да тренираш до кръв :smirk:
Петък, 14.05.2010
Bench Press 1-10-1-20-1-30 reps
1 x 160(0), 150(1)
10 x 120(8) (отказ на 9-тото повторение, едвам закачих щангата на куките)
1 x 150(0), 140(1)
20 x 90(18) (отказ на 19-тото повт)
1 х 140
30 х 60
Резултати:
28.12.2009 - 1x160 / 10x120 / 1x150 / 20x90 / 1x130 / 30x60
08.02.2010 - 1x150 / 10x120 / 1x150 / 20x90 / 1x140 / 30x65
Умората от вчерашните набирания влияе на бенч пресата - стигах до отказ по-рано от очакваното.
Въпрос на vatman в една от темите в раздел CrossFit ме провокира за поразсъждавам на тема сила и мускули и приложението им в днешно време:
казано от Vic на 15.05.10, 06:56:
казано от vatman на 14.05.10, 16:43:
...На човек одавна не са му нужни мускули за околната среда това е истината.Аз те разбрах кокво искаш да кажеш.Моита цел е да понатрупам малко излишни мускули и този комплекс явно не е за мен.Успех на всички кросфит маниаци важно е да се спортува па било карди или силово кои както иска. ;-)
Vatman, изборът си е твой. Но грешиш, като мислиш, че силата/мускулите са излишни в днешно време.
Ще ти кажа моята гледна точка:
Всеки един човек е притежател на потенциално силни и издръжливи мускули, стави, кости и т.н.. Ние сме еволюирали като такива. В не толкова далечно минало, който е бил достатъчно силен, бърз и издръжлив за да живее, е продължавал на живее и е оставял поколение. Т.е. нашата физиология е направена, за да издържа на сериозни натоварвания. Не чак толкова отдавна е изобретено бюрото, социалните помощи и хипермаркетите и това не е променило нашата физиология. На практика, тялото ТРЯБВА да бъде натоварвано здраво за да се чувства НОРМАЛНО. И това важи не само за физическото, но и за душевното здраве, защото двете са неразривно свързани. Покажи ми един отпуснат и нетрениран човек и аз ще ти покажа един болен човек. Гладуващи “манекенки”, булимици, анорексици, хора със свръхтегло... всички те по един или друг начин са болни. Тренировките не са лекарство, но липсата им неминуемо довежда до болести.Изводът: Силни и издръжливи функционални мускули НИКОГА НЕ СА ИЗЛИШНИ!
15.05.10
14:09
При човека за съжаление липсва естествения подбор и наистина за съжаление човек не е ли професионално занимаващ се с спорт няма никва фаида освен, че можеби противоположния пол повече ще те харесва, което също не е гарантирано. Спорта реално си е единствено за собствено удоволствие. Той не е необходимост. Можеш да си успешен индивид в днешно време независимо дали си 150 килограмов дебелак който си взима 2 почивки за да стигне от хола до тоалетната или 50 килограмова хърба която при по-силен вятър се отлепя от земята, или 100 килограмов атлетичен здравеняк. Човекът се е превърнал в силно социално животно и тялото му се приспособява към ежедневието ( гъз приспособен за продължително седене на стол ).
Мнението беше редактирано от huckleberry на 15.05.10 14:10.
казано от everytime we touch на 15.05.10, 14:09:
При човека за съжаление липсва естествения подбор и наистина за съжаление човек не е ли професионално занимаващ се с спорт няма никва фаида освен, че можеби противоположния пол повече ще те харесва, което също не е гарантирано. Спорта реално си е единствено за собствено удоволствие. Той не е необходимост. Можеш да си успешен индивид в днешно време независимо дали си 150 килограмов дебелак който си взима 2 почивки за да стигне от хола до тоалетната или 50 килограмова хърба която при по-силен вятър се отлепя от земята, или 100 килограмов атлетичен здравеняк. Човекът се е превърнал в силно социално животно и тялото му се приспособява към ежедневието ( гъз приспособен за продължително седене на стол ).
Не си съвсем прав. При отделния човешки индивид трудно си личи силата на естествения отбор, особено в рамките на едно-две поколения, но на социално ниво той действа с пълна сила. Обществото е в състояние да опази индивиди, които биха умрели, без да оставят поколение, ако бяха от друг биологичен вид. Това по отношение на здравето и силата на следващите поколения е голям минус, но погледнато по-мащабно, от гледна точна на целия вид е от полза, защото първо запазва генетичното разнообразие при нашия сравнително беден в това отношение вид и в същото време дава възможност на болнави индивиди с други силни качества да ги развият, проявят и да допринесат за ползата на всички останали. Направо христоматиен пример за това е Стивън Хокинг.
От друга страна ако отделният дебелак, който нехае за здравето си и разчита на съвременната медицина да го опази жив след 30-тия му рожден ден, беше малко по-критичен към себе си, щеше да забележи, че не само вреди на себе си, а ресурсите на същото това общество се разхищават за неговото здраве, когато в същия този момент с малко усилие той би могъл и сам да се погрижи за себе си.
Общо взето медалът си има две страни, а в момента спортът е въпрос на личен избор - няма обществен натиск да се спортува, какъвто има например по отношение на пушенето в по-развитите от нашето общества.
При човека за съжаление липсва естествения подбор и наистина за съжаление човек не е ли професионално занимаващ се с спорт няма никва фаида освен, че можеби противоположния пол повече ще те харесва, което също не е гарантирано.
Файдата е здравето.
15.05.10
14:34
Реално аз казах точно това. Просто моето мнение се въртеше около чисто физическата еволюция на човека която бива съсипвана от липсата на борба за оцеляване и тн. Иначе мисля, че от изказването ми си личеше че казвам, че в днешно време естествения подбор е останал само на социално ниво. С две думи на едно мнение сме.
... Спорта реално си е единствено за собствено удоволствие. Той не е необходимост.
Спортът не е необходимост само за тези, които водят пълноценен живот сред природата, далеч от цивилизацията, с ежедневие изпълнено с физическо натоварване по осигуряване на прехраната. За всични нас останалите, тренировките са задължителни, ако желаем да сме НОРМАЛНИ физически и психически. Докато си млад няма да го усетиш толкова силно, но след 30-тата ти година ще е различно.
Човекът се е превърнал в силно социално животно и тялото му се приспособява към ежедневието ( гъз приспособен за продължително седене на стол ).
Колкото до приспособяването към ежедневието, съвсем не си прав. Ако беше така, то нетрениращите седящи зад бюра щяха да са идеално приспособени, т.е. в перфектно здраве, а не деградирали и затлъстели, гръбначно изкривени, с високо/ниско кръвно налягане и хапченца за всякакви болки за всекидневна употреба и т.н.
Никой няма да се загрижи за твоето здраве, ако не го направиш сам. Имат повече полза от теб хронично болен, отколкото здрав, това е факт. Така ще купуваш постоянно симптоматични лекарства и ще пръскаш пари по болници и лекари, които ще ти изписват тези лекарства. Ще живееш по-кратко и съответно няма да се налага да ти плащат пенсия по-дълго време. И т.н. и т.н.
казано от everytime we touch на 15.05.10, 14:34:
Реално аз казах точно това. Просто моето мнение се въртеше около чисто физическата еволюция на човека която бива съсипвана от липсата на борба за оцеляване и тн. Иначе мисля, че от изказването ми си личеше че казвам, че в днешно време естествения подбор е останал само на социално ниво. С две думи на едно мнение сме.
Не е само на социално ниво.
Пак ще повторя - спортът не е лекарство, но липсата му може да разболее. Как мислиш, от болни родители, дали се раждат здрави деца? А децата на тези деца?
Мнението беше редактирано от Vic на 15.05.10 14:55.
Понеделник, 17.05.2010
Power snatch & Pushups
AMRAP in 20 min of (възможно най-много рундове в рамките на 20 мин) :
* 65 pound Power snatch, 12 reps (силово изхвърляне с 30 кг щанга, 12 повт)
* 10 Push-ups (лицеви опори 10 повт)
Моят резултат:
01.12.2009 - 13 рунда
06.01.2010 - 12 рунда
17.03.2010 - 13 рунда
17.05.2010 - 14 рунда
Комплексът е тежък, но определено ми беше най-леко от досегашните опити. Разчитах времето спокойно, дишането беше под контрол, никакво накъсване на сериите. Известен дискомфорт в хвата заради заздравяващите мазоли, но след 5-тия рунд спрях да усещам болка. Можех да започна 15-ти рунд и да направя няколко снача, но ще си ги оставя за следващия път :coolsmirk:
Вторник, 18.05.2010
Dead lift & Burpees
5 rounds
5 x Dead lift (120 kg)
10 x Burpees
For time
Моето време:
18.04.2009 - 05:41 мин
30.06.2009 - 04:50 мин
31.07.2009 - 03:52 мин
25.10.2009 - 05:03 мин
13.01.2010 - 05:20 мин
18.05.2010 - 05:08 мин
Тягата вървеше леко. Бърпитата след 2-рия рунд ме измъчиха.
Не съм доволен.
Сряда, 19.05.2010
Безсънна нощ, бях на работа и посрещах кораб. Сънливост, обща отпадналост, лесна раздразнителност. Вероятно не беше добра идея да тренирам, но след това се почувствах далеч по-спокоен.
Тренировка: Kettlebells
3 рунда, не е за време. След почване на рунда, без пускане на пудовките до края на рунда
Пудовки 2 х 30 кг
6 х Dead lift (Мъртва тяга)
6 x Power Clean (Силово обръщане)
6 x Front Squat (Преден клек)
6 x Push Press (Пуш преса)
6 x Renegade Row (ренегадско гребане)
Първи комплекс с най-новата придобивка - две двупудовки. Малко странно тегло за двупудовки, но наистина тежат малко повече от 30 кг, а не стандартните 32 кг. Формата им също е по-различна - по-топчеста, но дръжките са ОК и са достатъчно удобни и стабилни.
Новата кожа под скъсаните мазоли все още се цепи лесно, но не ми прави сериозни проблеми по време на тренировка.
Мнението беше редактирано от Vic на 31.05.10 15:03.
22.05.2010
Два дена без тренировки. Сериозно натоварване в службата, дори в момента съм на работа, но откраднах време за тренировка.
Back Squat & Dips
21-15-9 reps
* Back Squat @ 100 kgs (клек със 100 кг)
* Ring Dips (кофички на халки)
Забележка:
Тежестта е фиксирана, не зависи от личното тегло на трениращия (разбира се, това не пречи да скалирате и съответно намалите теглото на щангата, ако 100 кг са ви непосилни). За жени - 2/3 от кг за мъжете, т.е. 66 кг.
Резултат:
22.05.2010 - 07:33 мин
Забележки:
- Клековете ми бяха далеч от темпото на видеото. Първата серия (21) без накъсване, но с темпото на дихателния клек, т.е. внимателно и сравнително бавно. Втората серия (15) накъсах на 8 и 7 повт със съвсем кратко раздишване, а третата (9) си беше цяла.
- Кофичките на пригодена за целта лежанка (халките не са при мен в момента). Без накъсване на сериите, без проблем в изпълнението, с изключение на умората от клека.
Понеделник, 24.05.2010
Честит Празник, Българи!
Поредна безсънна нощ на работа. Умората се натрупва. Ходя като Робокоп, жестока МТ на глутеусите и аддукторите от клековете на предната тренировка. Тренирах, въпреки умората, най-вече за душевно равновесие.
Crossfit Pull Ups
10 rounds of:
3 x Weighted pullups 20 kg
5 x Strict pullups
7 x Kipping pullups
for time
Резултат:
24.05.2010 - 16:55 мин
Впечатления:
Тежко, умората идва страшно бързо (1 рунд - 00:49 мин, 5 рунда - 07:15 мин, 10 рунда - 16:55 мин).
Още след 3 рунд се принудих да накъсам сериите набирания с утежнение, след 5-ти накъсвах стриктните, дори на няколко пъти и кипинг набиранията. След 6-ти рунд скъсах поредните мазоли и играта загрубя.
Почти 100% сигурен, че скъсаните мазоли зачестиха заради прекалено доброто сцепление ръка/лост от магнезия.
Направих си колан за тежести. Идеята е от дневника на inspect, но го направих с по-здрава и малко по-дълга верига и по-здрави карабинери. Резултатът е отличен, днес го тествах!
Материали:
1. 2 m верига с дебелина на брънката 6 мм, издържаща до 250 кг според етикета.
2. 2 карабинера, издържащи до 350 кг, най-широка част
<50 мм, за да минават през дупките на олимпийските дискове.
3. 1 m изолация за водопроводна тръба
Общо тегло на колана - 1.5 кг
Цена: 30 лв
Няколко снимки:
Мнението беше редактирано от Vic на 24.05.10 17:51.
Здравей Вик,
екстра се е получил коланът. Може да експериментираш малко със закачането на карабинерите - аз прекарвам веригата през първия, после през тежестите и после закачам с втория карабинер веригата горе на кръста. Така стои по стегнато. Затова и малко отрязах от уплътнението, около 3-4 см от всяка страна. А ако уплътнението тръгне да се прокъсва от веригата може да се облепи с duct tape, така беше в оригиналното указание, но аз си го спестих.
казано от inspect на 24.05.10, 18:57:
... аз прекарвам веригата през първия, после през тежестите и после закачам с втория карабинер веригата горе на кръста. Така стои по стегнато...
Здрасти, inspect!
Благодаря за идеята за колана! Наистина е отличен!
Що се отнася до начина на закачането на карабинерите, първото, което опитах беше точно твоя начин, видях го на снимката. Наистина стои по стегнато, но бавно го слагах и свалях, т.е. ще губя време в комплекси за време. Затова фиксирах карабинера така, че колана да е свободен и да мога да го нахлузвам/изхлузвам бързо, а като увисне тежестта, да си стои стабилно на кръста. По-нататък ще опитам и други начини.
Мнението беше редактирано от Vic на 25.05.10 17:12.
Вторник, 25.05.2010
Все още сериозна МТ на глутеусите и аддукторите.
HSPU, Bench Press, Push press, Dips
AMRAP (As Many Rounds As Possible) in 20 min:
* 5 HSPU (Hand Stand Push Up) - Раменни преси от стойка на ръце
* 10 Bench Press 135 lbs (60 kg) - Бенч преса
* 15 Push Press 95 lbs (42 kg) - Пуш преса
* 20 Dips - Кофички на успоредка
Моят резултат:
27.10.2009 - 5 рунда без 5 кофички (които все пак довърших извън времето от 20 мин)
23.12.2009 - 3 рунда + 5 HSPU за 12 мин (комплексът прекъснат на 12-та мин по служебни причини)
22.02.2010 - 5 рунда без 10 кофички
25.05.2010 - 5 рунда + 2 HSPU
Най-добър резултат до момента. Раменцата ми са размазани, трицепсите и гърдите - здраво напомпени. В този комплекс задъхването не е до припадък, защото мускулите отмаляват и се налага прекъсване преди да се наложи за си изплюваш дробовете.
Две снимки от днес:
казано от Никола на 26.05.10, 08:34:
Много добра форма според мен, браво :)
Благодаря! Въпреки, че не го усещам така - имам доста да подобрявам. Всичко с времето си.
Четвъртък, 27.05.2010
Kalsu?... Kalsu!?... Kalsu!!!
* 100 Thrusters @ 135lbs (100 тръстъра със 60 кг)
* 5 Burpees at the top of every minute (5 бърпита в началота на всяка минута)
За време.
О, да! Направих го! При това RX’d, т.е. с тръстъри със щанга 60 кг и бърпита с лицевата опора. Нямаше как, нали спадам към категорията 100 кг или както Венци се изрази - “говедата” :coolsmirk:
Резултат:
27.05.2010 - 55:43 мин (280 Burpees & 100 Thrusters @ 60 kg)
Мога да го сравня по натоварване само с първата ми Linda. Трябва да си много, ама наистина много нахъсан да го завършиш. На два пъти бях на косъм да се откажа. Имам 10 “нулеви” минути, т.е. само с бърпита и без тръстъри: 15-та, 19-та, 23-та, 25-та, 29-та, 33-та, 36-та, 45-та, 48-ма, 50-та мин.
Безумно щастлив на финала! Страхотно е усещането да победиш себе си!
П.П.
И не искам да чувам за този комплекс следващите поне 6 месеца!
Мнението беше редактирано от Vic на 27.05.10 15:22.
Неделя, 30.05.2010
“Eva”
* Run 800 meters (бягане 800 м)
* 2 pood KB swing, 30 reps (30 суинга с двупудовка 32 кг)
* 30 pullups (30 набирания)
5 rounds for time.
Общо 4 км бягане, 150 суинга, 150 набирания...
Резултат:
13.07.2009 - без засичане на време
10.09.2009 - 42:07 мин
28.11.2009 - 45:00 мин
07.02.2010 - 48:50 мин
30.05.2010 - 55:06 мин
Твърде горещо време, бягането беше голяма мъка . Невъзстановен от Kalsu. Скъсани 3 мазола в края на 3-ти рунд.
31.05.10
14:53
За първи ти поглеждам дневника последната страница когато я прочетох почна да ме хваща голям срам ..ама това си е лично мое мнение . Успех.
казано от manqka на 31.05.10, 14:53:
За първи ти поглеждам дневника последната страница когато я прочетох почна да ме хваща голям срам ..ама това си е лично мое мнение . Успех.
Здрасти, manqka!
Нещо не те разбрах - защо те хваща срам?