27.04.10
18:35
И едните и другите говорите пълни глупости.Крайностите доникъде няма да ви доведат.И поста на Ради е пълен с глупости и поста на Сашо е пълен с глупости, и моя сега ще го напълня бързо с глупости.За всичко си има място и време, да отричаш метод или упражнение , предразсъдъкът към дадена идея говори само за невежество и ограниченост.Стегнете се малко, хапнете стабилно и бъдеде по-здрави.
27.04.10
18:46
Файда от всяко упражнение има, но въпроса е колко е файдата . При мен стана така:
1. Около 20 месеца тренирах без да правя тяга, клек. Правих “гъзарски” упражнения, исках да вдигам много на лежанката и много ясно че и ръката трябваше да е 40саНта. Е, Не постигнах много!
2. След това реших да пробвам Тяга, Клек, Обръщане...Силови Тренировки.... И взе, че стана! Ръцете ми са по 40см, вдигам не малко на лежанката и се чувствам, изглеждам и вдигам по-добре от всякога.
Кое ви харесва повече 1 или 2 ?
Към Сашо:
Тяло тип “Джони Браво” немога да нарека хармонично и добре изглеждащо, а по-скоро полуразвито и недоклепано. :)
Кой казва че добре оформеното щръкнало дупе не е добре изглеждащо?!
Към гадняра:
Сега като погледнах, наистина имаш голям напредък.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
Хранене
1) 140гр. овес с 2на доза протеин
сладолед
2) 2фпх с 50-100гр. пушен свински врат и 400гр. кис. мляко
3) 2фпх с 50-100гр. пушен свински врат
Слин-Сейн
4) 130гр. овес с протеин и декстроза, свинска вратна пържола, 4фпх
PreSurge Unleashed
Слин-Сейн
6) Свинска вратна пържола, 4фпх, салата - дом. краст. пр. кромид, зехтин и много сирене, 200мл. нат. сок
7) 50гр. протеин с 100гр. кашу
50гр. кашу
8) кашкавал, катък, кис. мляко, доза протеин и кашу
Полулег с дъмбели - 3х10, 8, 8 - 40кг, 48кг, 64кг(общо)
Хамър машина - 4х10 - 30кг, 50кг, 50кг, 50кг (10-15сек. почивка м/у сериите)
И..бях готов, а всъщност бяха изминали 15минути, което от една страна ме задоволи адски много, а от друга ме накара да почувствам непълноценна тренировката(...защо ли? :lol: )
И реших да се позанимавам още 5-10 минути. Минути, които бяха оползотворени с:
суперсерии м/у:
пулоувър - 3х15
повдигане краката от вис - 4хОтказ
Много бързо минах през всички упражнения. Страхотен хъс. Трябваше да пусна кофички вместо тази хамър машина. Много добре ми изолира гърдите, но пък така не се уморявам въобще и съответно нямам нужда от почивка и сериите минаха за 1 минута.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 29.04.10 17:49.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) 2 дози протеин с декстроза и 130gr. овесени ядки
2) 3фпх, кашкавалено руло с шунка, 200мл. нат. сок, халва
3) свинска вратна пържола, 4фпх, салата - салата от домати, краставици, сирене, репички, маслини и зехтин
4) 50гр. протеин, 400мл. пр. мляко, парче меден сладкиш
5) свиснко филе, 3фпх, салата
крем карамел
6) свинско филе, 1фпх, салата
50гр. кашу
7) 200гр. извара + 250гр. кис. мляко и фъстъчено масло, 50гр. кашу
Мнението беше редактирано от ragHqP на 29.04.10 20:45.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
Хранене
1) 5фпх с протеин, сладолед, 50гр. кашу
1 голям шоколад своге(лошо е да си забравиш сандвичите :-P )
2) свинско филе, 3фпх, 300гр. кис. мляко, 1 кис. краставичка
Слин-Сейн
3) 150гр. овес с 2хПротеин
5) 2на доза протеин на Ultimate Nutrition с декстроза
6) 400гр. кис. мляко с козунак(уш само да го опитам и ми се ослади... :lol: )
7)120гр. овес с доза протеин
калориините източници от 22;30 до 03;00
8) свинска вратна пържола с 2фпх
50гр. кашу
100гр. кашу
100-200мл. водка с 3л. вода
300гр. извара + 300гр. кис. мляко + протеинче, фъстъчено масло
Напади с дъмбели 4х10 (без почивка)
Тяга с прави крака 4х10 (без почивка)
Повдигане краката от вис 4хОтказ
Колело, легнал - 3-4х20
Мнението беше редактирано от ragHqP на 01.05.10 10:49.
Карлоууу..... Ти зарежи фитнеса , дали ше завършиш по немски с тая гад е главният въпрос??? :-) :-):-)
ПП. Ако не ти е била Валайна да ти пише 2-3 шестици при напускането си ..... Нали Юрукова днеска кат влезе каза ” Има ли смисъл да те мъча ... ? ” :lol:
Мнението беше редактирано от Vladoboy на 30.04.10 17:52.
Хаха :lol:
Юрукова ли ти е?
Аз съм с 5-ца по Немски ;-) Не го шпрехам много добре, ама ...
Нетренировъчен ден
Станах към 13;30ч.
Хранене
1) 2 дози протеин на ултимейт нутришън с 500мл. пр. мялко и декстроза
2) свински гърди с прясно зеле на фурна, 3фпх, 2 домата, 50гр. сирене, връзка пресен кромид, зехтин
200гр. кис. мляко
3) свинска вратна пържола, 4фпх, 2 домата, 50гр. сирене, връзка пресен кромид, зехтин
250гр. кис. мляко, халва
4) 3 сандвича на скара - 3фпх, 100гр. кашкавал, 150гр. свински (на)пушен бут, 2домата, връзка кромид, 50гр. сирене, зехтин
5) 250гр. извара + 300гр. кис. мляко и протеин, зехтин/фъст. масло
Мнението беше редактирано от ragHqP на 01.05.10 21:30.
Нетренировъчен ден
Хранене
1) 2 дози протеин с 150гр. овесени ядки, декстроза, мед
2) 1 протеинов бар
Слин-Сейн
3) хамбургер с телешко, пърж. картофи, кола
4) 1 протеинов бар
5) 3фпх с 50-100гр. свински пушен врат, картофки, хамбургер с пилешко
6) 2 дози протеин с 130гр. овесени ядки
7) 50гр. протеин с 500мл. пр. мляко
Храната е на това дередже, защото сутринта от 06;00 съм на път и до такава степен успях да скалъпя горивото за деня ;-P
Като погледна менюто - еми, не е чак толкова зле.
В последните 2 хранения трябваше да присъства свинска вратна пържола, но като се прибрах от дългия и изморителен ден в къщи видях, че нямам пържоли, а месарските магазини в Неделя след 18;00 при нас не работят >:( Имаше вариянт за яйца/сандвичи, ама като си недоспал и почти, чисто физически, рухнал, нямаш желание за никакво готвене.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 02.05.10 20:38.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
Хранене
1) 140gr. овес с 2на доза протеин, мед, декстроза
2) свиснко филе, 2фпх, 1 банан, 1 пълнена чушка с ориз и дом. кайма
Слин-Сейн
3) 150гр. овес с 2хПротеин
5) 2на доза протеин на Ultimate Nutrition
Слин-Сейн
сестрата направи един мноого готин шейк:
ягоди, натурален сок и сладолед
6) свинско филе, 3фпх
7) 200гр. извара + протеин
В суперсерии:
гребане с 50кг 3х15
придърпване на вертикален скрипец 3х15
френско - 3х8
В следващият месец предполагам, че ще има дни, когато няма да имам възможност да пиша в дневника, но храната ще си е на ниво, а тренировките, както вече казах - поддържащи. Базови упражнения, както винаги, но с 70-80%. Това е.
Сега отивам да лягам, че от утре, когато е последният ден в училище, а и също моят рожден ден, започва един мнооого, мнооого дълъг месец Май. Месец, който ще ме предразположи към още по-незабравими моменти с приятели, приятели, които надявам се да останат такива за цял живот.
Пожелавам на всики абитуриенти-съфорумници да изкарат добри оценки на матурите и да ги приемат там, където искат!
Благодаря ти korpusito!
От последният ми пост в дневника изминаха няколко тежки нощи подкрепени със задоволително количество алкохол.
Рожденият ден мина много добре. Даже и 18тият ми рожден ден не мина толкова запомнящо се и с толкова много изразходвани провизии - над 10л. водка, над 25л. бира, над 60 кюфтета и още, и още.
За 4-5 дена направих 2 тренировки - гърди и гръб, но няма нищо по-различно за описване.
Сега се прибрах от тренировка и след малко ще допълня днешният ден.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
събудих се в 11;30
Хранене
1) протеин с декстроза, мед, домашен сладкиш, съдържащ доста белтъци
2) свинско филе, 3фпх, 1 домат, 1/2 краставица, връзка пресен кромид
домашен сладкиш, съдържащ доста белтъци
3) 150гр. овес с протеин
6) свинско филе, салата
7)
лодка - 3-6дроп. серии
Мнението беше редактирано от ragHqP на 08.05.10 22:18.
Тъй като свърших с качването със стакчето -
1кут. IntrAbolic
2кут. Slin-Sane
5кг. протеин
и когато се сещах
bcaa
glutamin
Качването продължи 2 месеца, което, като цифрa е + над 10кг отгоре и налагане да се зарежда гардероба наново.
След малко ще пусна снимки преди/след.
08.05.10
15:43
Ще почваш да чистиш ли сега?
казано от JAUN на 08.05.10, 15:43:
Ще почваш да чистиш ли сега?
Не, нямам намерение скоро да чистя. Следващите месеци, както вече споменах, ще гледам да поддържам сегашната ми форма, като силно се надявам да не изгубя повече от 2-3кг. Може би догодина ще чистя. Ще гоня 100-110кг.
За следващите 8 дена ще вкарам няколко кардио тренировки и ще намаля количеството храна преди лягане, че стана лек фал.
Изкарах известно време на 20хКлек и дръпнах доста, което пък ме сгорчи, когато си облякох костюма, който го бях взел преди има-няма месец. Панталоните ми са отесняли и трябва да взема спешни мерки :lol:
Определено, ако изчистя ще стоя много по-добре, когато съм гол, но доскоро(1год.) бях адски слаб и сега се кефя, че съм изпънал всяка една дреха, която си купя. И ми е готино сега, когато се чувствам голям :-P
Мнението беше редактирано от ragHqP на 08.05.10 15:51.
08.05.10
15:52
Ти си знаеш, но с оглед на снимките ти, според мен едно изчистване за месец-два до лятото ще ти дойде перфектно(според мен ще изчистиш много лесно) след което да си продължиш с качването. Просто поорязваш от тук-от там въглехидратите, малко кардио и си ти човека. Не искам да се налагам с мнението си, чисто и просто съвет.
Мнението беше редактирано от JAUN на 08.05.10 15:53.
Прав си на 100%. Но пък аз вече в жегите нямам абсолютно никакъв апетит, а и от там енергия за тренировки.
Аз лятото ще сваля така или иначе, но като поддържам високи дози протеин и мазнини, а въглените, като са по-малко и ще си поизчистя. Просто не искам да падам много на килограми. Ей сега ще метна снимките и ще се види, че наистина ще е много по-добре, ако смъкна 5-6кг. Но...
И така ето какъв е напредъка за 56 дни.
56 дни, в които ползвах следните добавки:
1хIntrAbolic - по време на тренировка
2хSlin-Sane - 1преди, 1 след тренировка
4.5кг. протеин - г/д 3 пъти в тренировъчен ден
когато съм се сещал съм взимал преди/след тренировка и бцаа и глутамин
+над 28кг свинско месо(смятам го средно по 500гр. на ден, но почти винаги е повече)
Айде хляба, овеса, киселото мляко, изварата, сиренето и зеленчуците в последният месец не мога да ги смятам, но са в добри количества.
08.05.2010 15.03.2010
Мнението беше редактирано от ragHqP на 08.05.10 16:31.
08.05.2010 15.03.2010
Мнението беше редактирано от ragHqP на 08.05.10 16:32.
Всички снимки са правени с/у прозореца и за това не се вижда никаква сепарация или дълбочина на мускула. Гърдите все едно ги няма, а всъщност са доста големички :lol:
08.05.10
17:15
Хич да не е, бая си разширил гърбината :)
казано от Aleksandar Marinov на 08.05.10, 17:15:
Хич да не е, бая си разширил гърбината :)
x2 Браво !
Е, очаквах да има повече критики към снимките, но явно не предизвикват възмощение, кеото пък от една страна е добре.
Талията ще я скрия, но с течение на времето. Смисъл докато поддържам в същото време съм се примирил и че ще сваля максимум до 4кг. Килограми, които надявам се да не взимат със себе си много мускул. Надявам се за напред да имам възможността да поддържам по-високи дози протеин и да го карам, както последните няколко седмици - 2 пъти овес на ден и през другото време с месото хапвам мазно сирене, доста зехтин и зеленчуци. Всъщност така се чувствам добре.
Не предполагах, но явно съм на нещо като ниско въглехидратна-високо мазнинна диета. НВ-ВМД.
Нетренировъчен ден
пак късно събуждане - 11;30
Хранене
1) доза протеин с декстроза и 130gr. овесени ядки
2) домашно йогуртче - 400гр. кис. мляко с 1 банан и много ягодки
3) свинско филе, 1фпх, 3 порции мусака с домашна кайма, 200гр. кис. мляко
4) 2 порции мусака с дом. кайма, 300гр. кис. мляко, 2 бонбона
5) свиснко филе, салата - домати, краставици, сирене, зехтин...
1 наденица, салата, ориз с пилешко
6) 400мл. пр. мляко + доза протеин
Мнението беше редактирано от ragHqP на 10.05.10 08:16.
Нетренировъчен ден
09;00
Хранене
1) доза протеин с декстроза и 130gr. овесени ядки
2) свинско филе, 2фпх, ориз с пилешко, салата от домати, краставици, сирене и зехтин
300гр. кис. мляко
3) 2хПротеин
4) свинско филе, 1 наденица, ориз, 200гр. кис. мляко, салата
5) домашна супа с фиде и гъби, свинско филе, салата
3в1, бисквитки от овесени ядки
6) протеин
7) свинско филе
8) 600мл. пр. мляко + доза протеин
Днес много натоварен ден. От сутринта, та чак сега седнах. В къщи с пълна пара тече ремонта и няма спирка.
Цял ден ми се скапаха раменете и трапеца. Просто съм капнал. Преди малко свършихме (за днес) и след топъл душ директно отивам да лягам, че утре ме чака отново работа.
Храната е на ниво. Даже много добре мина деня от към храненето.
Почти приключихме ремонта. Храната се стремя да я държа що-годе на ниво, за което много ми помага протеиновата пудра, овесените ядки, декстрозата и блендера. Почти нищо не мога да си сготвя в кухнята, докато сме в ремонт.
Днес е 5-ти ден без зала, но пък от друга страна - 4-ти ден нон стоп физическа активност.
Днес по план трябваше да отида да тренирам, но тъй като утре трябва да ставам рано заради матурите, а след това, като свършат матурите, в 12;15ч. изчезвам за концерта на AC/DC, където отново ме очаква тежка работа.
Може би ще отида да направя една тренировка - набирания, тяга, кофички и пулоувър. Ще видим след 2-3часа как ще се чувствам и дали ще успея да се възстановя за поредния тежък ден.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ, КОИТО ГИ ЧАКА УТРЕ МАТУРА ПО БЕЛ.
ДА СЕ НАДЯВАМЕ, ЧЕ ВСЕКИ ЩЕ УСПЕЕ ДА ИЗКАРА ТОЛКОВА, КОЛКОТО ГО ЗАДОВОЛЯВА.
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
Хранене
1) 140гр. овес с 2на доза протеин, декстроза
2) 5фпх, супа с пилешко и гъби, наденици
3в1
3) 130гр. овес с 2на доза протеин, декстроза
кекс, 200гр. кис. мляко
5) свинско филе, 4фпх, 1 краставица, 200гр. кис. мляко
6) свинско филе, 2фпх, 1 домат, 1 краставица, 50гр. сирене,
250гр. кис. мляко
7) 2хПротеин
Пулоувър - 1х30
Набирания - 4х5
Тяга - 1х10 с 70кг, 4х5 с 100кг
Страхотна тренировка. При положение, че преди тренировката храненията не са на ниво, а в същото време имаше и физическа работа, активността в залата беше просто страхотна. Това са типа тренировки, които ме карат да се чувствам добре. Когато правя в отделен ден гърди, гръб или крака въобще не усещам пълноценно натоварване. Така ще я карам за напред, а да видим дали ще успея да задържа резултатите до към Септември месец.
Ето и една снимка от днес.
Мнението беше редактирано от ragHqP на 13.05.10 20:38.
И така...
Изминаха едни мнооого, мнооого натоварени 24часа.
Вчера сутринта станах в 06;00, закусих, оправих се и отидох на матурата по БЕЛ. Окей, написах почти всичко пък ще видим.
В 12;30 тръгнахме за София, където трябваше да продаваме бира на концерта на AC/DC. Много бях развълнуван, защото щях да видя едни от любимците си на живо. Толкова и ги видях - сложиха ни с едно момче да продаваме бира пред централния вход на стадиона. Изгледах последните 10-20мин. от концерта, колкото да си направя 1-2 клипа за спомен.
Имаше супер много работа. Много натоварено беше, а и нямах време от 18;30 до 11;30 да хапна.
Е, хапнах 1 протеинов бар, но за такъв интервал и при положение, че работата беше адски много, много напрегнато.
Изпих и доста бира, но просто трябваше да черпя калории от някъде.
Поне се изкараха доста добри пари.
Иначе храната за вчера беше нещо от сорта:
(в общи количества и не в последователност)
5 протеинови бара
4 дози протеин
200-400гр. свинско филе
4 корнита
ориз със зеленчуци
10фпх
2 тостера на Кен - кашкавал, шунка и т.н.
БигМак меню
300гр. бадеми
500мл. кола
1-3л. бира
Това е за 22ч. - от 06;30 сутринта до 04;30 на другата сутрин.
И такаа..
Почти всичко хубаво, което очаквах да ми се случи през месец Май, мина по мед и масло.
На 24-ти Май си прекарахме просто страхотно. Организацията беше на високо ниво и това допринесе за незабравимото прекарване, както на бала, така и на преминаването през центъра и целия град. Много беше хубаво, много, много!
Получих “приза” - “Дегостатор на 2010” хаха :lol:
Утре заминавам за Турция/Кушадасъ, където имам 6 нощувки със закуски и вечери.
Храната, надявам се, ще е на ниво, а и все някак си ще си направя 1-2 тренировки.
Към 16;00 отивам да направя една тренировка. Нека пак да отбележа, че тренировките ми до Септември месец ще са с нагласата да протичат, като поддържащи тренировки, но храната успявам да я скалъпвам, а и добавките са си на ниво, така че може да очакваме и задоволителен растеж.
Ще правя:
клек, напади
набирания, тяга
кофички/горен лег, флайс
За сега имам
1 кутия от новия PreSurge Unleashed,
който направо ме изтрелва. Аз май съм доста чувствителен към такъв тип стимуланти и 2 дози ми идват в повече. От една доза, която на вид е адски малко количество, имам много енергия за тренировката.
2 пълни кутии на IntrAbolic.
1-та е горски плодове, а другата Лимон. Вече изпих 1 кутия Лимон и ми е адски приятен.
2 дози си слагам в 1.5-2л. вода и много ми се ослажда. Повече ми харесва от горските плодове.
4кг протеин имам,
но скоро ще се заредя с още 10кг.
И така..почти всичко върви по план.
На 4-ти Юни се връщам от Турция, а на 6-ти трябва да съм на уроци в София.
От 6-ти до 14-ти Юни съм в сф, а на 16-ти съм 2-ра смяна на работа на морето.
Програмата е пълна, но пък така ми харесва, а и не изпитвам кой-знае какво затруднение да си поддържам формата.
Надявам се всичко да си върви по план и да няма излишни обърквации.
Воденето на дневника, честно да си кажа, ми липсва. Липсва си ми вече и изцяло отдадеността към храненето и спорта, но така е.
Карло , не се крий като бъа в гашчи ми земи качи снимките от състезанието по лег от днеска . Искам тая на бат Ванчо и бай ти Томе дет позират а я качиш тука.
казано от Vladoboy на 05.06.10, 18:14:
Карло , не се крий като бъа в гашчи ми земи качи снимките от състезанието по лег от днеска . Искам тая на бат Ванчо и бай ти Томе дет позират а я качиш тука.
Хаха сигурен съм, че част от 1-вото ти изречение половината съфорумци няма да го разберат.
След малко ще ги имаш!
Ето, ако искаш има повече снимки във фейсбук във фен-страницата на Reflex-Bulgaria.com
ТРЕНИРОВЪЧЕН ДЕН
Ставане в 10;30
Хранене
1) 120гр. овес с доза протеин, декстроза, мед
2) 4яйца, 3фпх Вита
PreSurge Unleashed
3) 2на доза протеин на SciTec
4) Ориз със свински шол, 3фпх Вита, маслини, айрян
5) Ориз със свински шол, 1фпх Вита, айрян
6) 500ml. прясно мляко + доза протеина на СайТек
2 яйца
Набирания 4х5
Раменна преса - 4х7
Пулоувър - 1х15@25кг
Тяга - 5х5 - 80, 100, 120, 130, 130
Пулоувър - 1х15@25кг
Мнението беше редактирано от ragHqP на 23.06.10 21:07.
22.06.10
16:19
Къде се загуби?
Ще водиш ли сериозно тоя дневник :P
Къде се загубих...ми знам ли (nfun) Не искам да се оправдавам, че все нямам време последните 1-2 месеца да го попълвам дневника, но покрай тази абитуриентска, екскурзията и уроците по София, май найстина нямаше време. Нищо. Сега вече съм на морето и се надявам да имам повече време.
Лично на теб съм ти много благодарен и си нямаш и ни най-малка представа колко ми помогнаха добавките да се държа във форма.
Имаше 1 седмица, която правех сутрин 2ч. кардио(в смисъл - волейбол, хандбал, футбол..)а вечер присъстваше още едно 3часово занимание - гимнастика. Та..честно да си кажа май без Интраболика и високите дози протеин трудно бих запазил и малкото маса, която трупам трудно, а губя адски бързо, лесно и неусетно. Иначе по Студентски град има доста изгодни столчета, където за 1.50-2лв си правих доволно едно горе-долу (не)здравословно хранене.
Иначе всичко мина по план - бала, екскурзията, където пък си прекарахме просто незабравими 6 нощувки в Кушадасъ.
Там за 5 денонощия ми се събраха 6ч. сън - нямам си и представа как издържах. А през деня не си спомням да ми се е спало.
А сега лягам, че утре трябва да ставам рано за работа.
Нетренировъчен/работен ден
събуждане в 06;30
Хранене
1) 2на доза протеин с 130гр. овесени ядки и декстроза, 1фпх Вита
2) яйца с бекон, 2фпх, руска салата
3) 4 яйца, 3фпх на Вита
4) пилешко, 3фпх
5) 2на доза протеин на SciTec(бахти удоволствието), 4фпх на Вита
6) 2на доза протеин, 2фпх на Вита
7) ориз със свински шол, 1/2 домат, 300гр. кис. мляко, сирене
фъстъчено масло
8) 500мл. прясно мляко + протеин, шам-фъстък
Днеска на работа поскалъпих храненето. Интересно е утре да видим как ще мине нощната смяна.
Надявам се на дневните смени винаги за обяд/следобяд да има някаква манджа с месо, че иначе трябва да мъкна от нас.
Иначе този хляб Вита е много ...вкусен. А и с 2 филии и се засищам. Сигурно защото е с 6 зърна :D
Мнението беше редактирано от ragHqP на 23.06.10 21:10.
23.06.10
22:18
Защо си позволявате да пиете двойна доза протеин? Бях, че някъде, че черния дроб не може да обработи повече от 30-50гр наведнъж. В мен ли е грешката?