26.03.05
13:21
Здравейте! Имам нужда да увелича височината си. Чувал съм, че се продават медикаменти (хормон на растежа), но доколкото знам са много скъпи и трудно се намират. Има ли програма, упражнения, методики които да ми помогнат да “порасна”? Диети?
[quote author=“toxicgreen”]Здравейте! Имам нужда да увелича височината си. Чувал съм, че се продават медикаменти (хормон на растежа), но доколкото знам са много скъпи и трудно се намират. Има ли програма, упражнения, методики които да ми помогнат да “порасна”? Диети?
Виждал съм абсолютно реални случай за ЯКО порастване от разтягане, шпагати и т.н. Но ти трябва компетентна помощ, не експериментирай сам.
Храната... ами храни се добре, щото без нея не става. Яж извара, стабилно. и ако пиеш кафе го спри
26.03.05
18:25
tpd написа:Яж извара, стабилно. и ако пиеш кафе го спри
Да спре кафето? :shock: :wink:
А иначе не е нужно да се тъпчеш точно с извара,просто приемаи повече белтъци и калции.
P.S. генът определя до 90% от ръста,така че ако не ти е било писано да пораснеш висок, не смятам че ще промениш много,наи много да трупнеш 2-3см отгоре..иначе пробваи стречинг,баскетбол,волеибол,плуване...
[quote author=“MI5”]Да спре кафето? :shock: :wink:
А иначе не е нужно да се тъпчеш точно с извара,просто приемаи повече белтъци и калции.
P.S. генът определя до 90% от ръста,така че ако не ти е било писано да пораснеш висок, не смятам че ще промениш много,наи много да трупнеш 2-3см отгоре..иначе пробваи стречинг,баскетбол,волеибол,плуване...
Да, това е едно от нещата кето съветват хората, които са си счупили нещо. В кафето има някаква история, която влошава положенито с костите, калций ала бала... :)
Иначе, да от гена зависи, ама не се знае тоя ген как му е подействал Чернобил, и ако се стимулира малко допълнително с постоянство-хранене и трен. Туко-виж си с 10см над баща си. :)
26.03.05
23:00
Всичко е ген.Неможе да промениш гените си.
[quote author=“T-BiRD”]Всичко е ген.Неможе да промениш гените си.
Естествено, че не ВСИЧКО е ген. 95% е ген, но за това човека има разум да се бори за 5-тте си процента. :) Ако седиш и чакаш да ти падне тавана на главата... еми няма как да стане. :)