Как да увелича ръста си?

26.03.05
13:21

Здравейте! Имам нужда да увелича височината си. Чувал съм, че се продават медикаменти (хормон на растежа), но доколкото знам са много скъпи и трудно се намират. Има ли програма, упражнения, методики които да ми помогнат да “порасна”? Диети?

26.03.05
13:31

скачай,играй баскетбол

26.03.05
17:10

Яж

26.03.05
17:11

[quote author=“toxicgreen”]Здравейте! Имам нужда да увелича височината си. Чувал съм, че се продават медикаменти (хормон на растежа), но доколкото знам са много скъпи и трудно се намират. Има ли програма, упражнения, методики които да ми помогнат да “порасна”? Диети?

Виждал съм абсолютно реални случай за ЯКО порастване от разтягане, шпагати и т.н. Но ти трябва компетентна помощ, не експериментирай сам.

Храната... ами храни се добре, щото без нея не става. Яж извара, стабилно. и ако пиеш кафе го спри

tpd написа:Яж извара, стабилно. и ако пиеш кафе го спри
Да спре кафето? :shock:  :wink:
А иначе не е нужно да се тъпчеш точно с извара,просто приемаи повече белтъци и калции.
P.S. генът определя до 90% от ръста,така че ако не ти е било писано да пораснеш висок, не смятам че ще промениш много,наи много да трупнеш 2-3см отгоре..иначе пробваи стречинг,баскетбол,волеибол,плуване...

26.03.05
20:52

[quote author=“MI5”]Да спре кафето? :shock:  :wink:
А иначе не е нужно да се тъпчеш точно с извара,просто приемаи повече белтъци и калции.
P.S. генът определя до 90% от ръста,така че ако не ти е било писано да пораснеш висок, не смятам че ще промениш много,наи много да трупнеш 2-3см отгоре..иначе пробваи стречинг,баскетбол,волеибол,плуване...

Да, това е едно от нещата кето съветват хората, които са си счупили нещо. В кафето има някаква история, която влошава положенито с костите, калций ала бала... :)

Иначе, да от гена зависи, ама не се знае тоя ген как му е подействал Чернобил, и ако се стимулира малко допълнително с постоянство-хранене и трен. Туко-виж си с 10см над баща си. :)

26.03.05
23:00

Всичко е ген.Неможе да промениш гените си.

27.03.05
23:06

абе ако толкова много искаш :) HGH(human growth hormone) щи свърши раота

28.03.05
20:36

[quote author=“T-BiRD”]Всичко е ген.Неможе да промениш гените си.

Естествено, че не ВСИЧКО е ген. 95% е ген, но за това човека има разум да се бори за 5-тте си процента.  :)  Ако седиш и чакаш да ти падне тавана на главата... еми няма как да стане. :)

28.03.05
20:55

абе малко смешна история на мен лично не ми се вярва ама казват че ако се висиш по лостовете си се бил издължавал.ама то ако се висиш няма ли да ти станат ръцете като на маимуна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1