10.06.10
14:26
Точно ясно и категорично написах, че не познавам Белчо, но ми направи лошо първо впечатление, ако при теб не е било така, чудесно няма нищо не нормално.
Да отправил си покани да се видим, но аз наистина нямам много време пък и знаеш, че съм срамежлив.
Тая зала която ми посочи даже не я знам коя е, пък и наистина ми беше неудобен часа и деня, пък ти, ако искаш вярвай. Всъшност писах ти, че не мога, а ти ми писа, че не си разбрал какво искам да кажа, може би много сложно се изрязявам.
И да ФАКТ е, че много си отслабнал от как те видях последно преди има няма десетина годинки.
Нищо не цапам просто излагам откровенното си мнение както ти го правиш, все едно аз сега да те обвиня, че ме цапаш, че и бургазлии оцапа :).
Ти ме подкани да ти кажа и кой шунтира електромер, аз и тогава не ти отговорих ама какво се сърдиш сега.
Хайде, ако имаме нещо да си кажем да минем на лични съобщения, че тая СПАМ тема май стана много сериозна :lol:
10.06.10
14:34
казано от Иван Шишманов на 10.06.10, 14:26:
Ти ме подкани да ти кажа и кой шунтира електромер, аз и тогава не ти отговорих ама какво се сърдиш сега.
Хайде, ако имаме нещо да си кажем да минем на лични съобщения, че тая СПАМ тема май стана много сериозна :lol:
Не кой, а как...
Па не те гледам да си точно срамежлив, ама щом казваш....
Но е дразнещо. Хубуу, не харесвате Белчо, ок, ма 3 страници че не го харесвате... идват в малко повече и почват да говорят вече не за него.
10.06.10
14:46
Ами не е хубаво въпроса ти да е “как” защото за шунтови съпротивления поне аз съм учил по физика още преди средното.
А това, че не знаеш колко съм срамежлив само говори, че не ме познаваш в което няма нищо лошо.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 10.06.10 14:50.
1. Направих Valeria и щях да повърна- яко беше...
2. Правите ли си принципно форумни сбирки, както по някои други форуми?
Първите няколко срещи никой не идваше, въпреки няколкото страници с желаещи. После в крайна сметка имаше 20 човека, но всеки се отцепи от колектива и сформира групичка от знайни и познати геймъри. Всяка групичка си говореше за гейминг помежду си, но не разменяше приказка с останалите.
В тоя форум не мисля, че ще бъде по-различно. Искаш да видиш конкретно някого ли?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.06.10 16:14.
е то се губи идеята- прав си тъп е било. Аз съм ходил на 2 такива срещи до сега на един голям форум- първият път бяме 30тина човека беше много готино, макар че и там се откроиха групички, но то е в рамките на очакваното... като цяло беше добра обстановката после на второ, че и на трето място... вторият път от сумати народ се събрахме 4-5 човека...
10.06.10
16:38
ДИСКУСИЯ.. :lol:
Коментар по прическата ми:
- Ти да не живееш през 60-те бе, Бийтълс?
- Да бе, ще ми се. Кенеди щеше да е в белия дом, мъжете щяха да са мъже, а ти щеше още да си в килера.
Вдъхновено от Ал Бънди.
10.06.10
17:21
Правили сме срещи. И са идвали доста хора, а беше весело и снимки имаше.
На последната среща дойдоха малко хора /не помня на кой от двата форума беше/, но пак си изкарахме добре.
На срещите на които съм бил определено не е имало разделяне или нещо такова, а и не се обсъждат само неща свързани с фитнеса.
Забавно е общо взето, но нямам идея защо спряхме да се събираме така.
Дзвер и Емил поемаха организацията тогава, но за съжаление Двер вече не е в София, а Емо се поотдалечи от бодибилдинга и спря да пише /както и доста хора от онова време/.
10.06.10
17:30
Ма те срещи много сложно са организират. Не са мъчете, няма да са справите сами.
Щом мене и Емо на няма, край....
Пускате една тема в общите:
Среща - София - примерно неделя(за да е удобно на всички) - 14 часа. Примерно. На пилоните на НДК, на Графа или където искате.
Само гледайте наблизо да има заведение да седнете ,можете да си запазите и маса ,че напоследък в София не се живее.
Можете и да не запазвате. Ходили сме и на тренировки, и на разходки в парка... И тва е, целата сложнотия.
Не знам дали на тея срещи се обсъжда само бодибилдинг.
Аз с Емо и Марто все още се срещам и се чувам.
Макар че аз съм в Бургас, а те - в София.
И макар че те не се занимават вече с бодибилдинг.
ПП. На среща рядко сме събирали над 10 човека(и по малък беше форума тогава, де) но да ви кажа, по интересно и по - устойчиво е така. Били сме и повече хора, но голямата част от тях тогава ги виждаш за пръв и последен път.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 10.06.10 17:33.
http://vbox7.com/play:f00d51d8
Исках да бъде истинско силово набиране, но така и не успях.
казано от Никола на 10.06.10, 17:51:
No mo casual boolshits?
Бей от тука с тия отживелици. :)
Ако ми седи добре дълга коса, я оставям. Ако ли не - пак бръсна.
казано от Thrashmetal на 10.06.10, 17:31:
http://vbox7.com/play:f00d51d8
Исках да бъде истинско силово набиране, но така и не успях.
Страшен агент си Траш :-)
Силово набиране, не беше ли това: http://www.vbox7.com/play:3b91bc78
Това което правиш, аз го знам като “коремни”.
Нещо не мога да те разбера, но карай. Странно ми е защото гледам, че започваш с подхват.
Ще оставя на Боби да ти обясни по-добре.
http://www.youtube.com/watch?v=KsIxd9kFpZg
10.06.10
20:57
Ей това е Pink Floyd
http://vbox7.com/play:06bb2ae5
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 10.06.10 21:05.
Oranje, стана комерсиално да те обожествяват разни хора тук, но четейки тази статия, че сетих за теб.
http://www.bb-team.org/blog/3827/#axzz0qU9ReUKC
казано от Krasimir Yolov на 10.06.10, 20:57:
Ей това е Pink Floyd
http://vbox7.com/play:06bb2ae5
А май дочух и малко Judas? Или беше интрото на another brick in the wall? :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.06.10 21:15.
http://www.youtube.com/watch?v=Bqvcmud3LFQ ей това слушах до одеве... а има толкова за писане още...
ЕДИТ- Траш, сега видях, че си едитнал поста по-горе и не съм то отговорил- не мисля, просто в другия форум дето пиша може би ще има такава среща пак и се сетих да ви питам тука дали правите такива неща- получих своя отговор.
ПП Щеше да е добре да пише когато някои си е корегира поста...
ЕДИТ 2(2 и 30 )- тука няма живо пиле... растете растете!
ЕДИТ 3(3 и 20)- останах само аз онлайн... абе що спите бе?
ЕДИТ 4(4 и 38)- останах ми 5-6 теми ама батерийките сдадоха багажа... и как един не се появи да ме препсува поне : )
Мнението беше редактирано от Бойко на 11.06.10 01:44.
СКОТА не си сам баце .... 04:43 и аз съм тук !
И се размазах супер яко в Spider Club в Търново...
11.06.10
04:53
казано от Thrashmetal на 10.06.10, 21:08:
Нищо чудно! От пръв поглед си личи, че е виртуоз и хипи по душа.:lol: Aз за малко да не позная кавъра на Black Sabbath.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 11.06.10 04:54.
11.06.10
05:03
Сега се чудя след като закъснея за училище дали да не им кача някакъв филм,че да се кефят.. :)
Чудя се м/у :
- Мъже в църно 1;
- Мъже в църно 2;
- Хаус ъф Вакс;
- Фроузен;
- Облачно с кюфтета;
- Чудовища с/у извънземни..,а? :-)
11.06.10
06:46
Мъже в “църно” бива много , особенно като е със Уил Смит... Пък и ми е един от любимците :) Другите не съм ги гледал :D Обаче сега само чакам август да излезе The Expendables и почвам да къртя мивки :lol:
казано от Krasimir Yolov на 11.06.10, 04:53:
казано от Thrashmetal на 10.06.10, 21:08:
Нищо чудно! От пръв поглед си личи, че е виртуоз и хипи по душа.:lol: Aз за малко да не позная кавъра на Black Sabbath.
Toчно Black Sabbath е, а аз помислих, че е breaking the law.
Та, айде да вляза в изповедалнята, че нямам на кого да споделя мъките.
Трябва ми психолог. Омръзна ми от тия тъпи депресиращи сънища.
Тая вечер сънувах първата любов, която всъщност беше неосъществена, въпреки, че наистина беше любов.
Сънувам, че бях в същата среда, в която се запознах с т’ва момиче, че излизаме и правиме лудории, но така и не сработиха нещата. Сънувам, че отиваме към тях след супер готин ден заедно, но на входа чакат нейните приятелки, които бяха като обсебени зомбита - въобще мрачна атмосфера, която напомня поредицата Saw. И започват да ме наскачат, а аз отчаяно се протягам към момичето и се опитвам да я стигна докато тя седи в ъгъла на стаята и не може да направи нищо. В последната сцена виждам как просто си обличам коженото яке и с разбито сърце излизам през вратата и се гледам как вървя с гръб по някаква тексаска магистрала.
Почти всичко е по реален случай от преди година някъде. Наистина по цял ден правехме дивотии и накрая като се прибирахме нейните приятелки я насъскваха срещу мен и й казваха, че такъв идиот не й трябва. Общо взето опитвах ли, опитвах, но все тези таласъми не ми даваха да се приближа до нея. Накрая просто загърбих всичко, ама какъвто щете ме наречете, продължавам да мисля за това понякога и никак не ми е гот.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.06.10 09:04.
Madman_, аз остисках още 20 тина минути и се нокаутирах : ) но днес е нов ден ще пиша и чета ПОВЕЧЕ!
Траш, ти тотално ли оряза контакта с нея... обади й се... ако тръгнеш да правиш нещо има 2 варианта- да стане или не... има и друго- съзнанието ти е обзето от мисълта, че нещо не е довършено, щото тая връзка не е свършила по нормален начин явно е имало още в нея... не съм за примери, но ще ти дам един от моя скромен опит- бях с една девойка- нещата бяха чудесни, но тя отида да учи в чужбина и прекратихме връзката си- върна се и 6 месеца след това пак бяхме заедно, въпреки че си бях казал да не подновявам тази връзка. Вторият път продължи месец- просто нищо не беше същото и аз като теб сънувах разни глупости- просто съзнанието е работело постоянно в насоката ами ако, защото нещата не са приключили по естествен път. При тебб може и да не е така, но ми схвана идеята надявам се.
Да, разбрах те. Сигурно е съвпадение, че събитията се случиха точно по това време миналата година. А от тогава нямам почти никаква връзка с нея. Най-много да я видя как отива на училище, или се прибира. Без здрасти, без чао.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.06.10 09:05.
Ми не мисля, че е съвпадение- точно това което ти казах е на подсъзнатиелно ниво за теб нещата не са приключили- сега околната среда е почнти същата и се проявява реминисценция- дано по-скоро ти мине : )
ПП На теория си ги приказвам нещата ама да ме видиш мен хаяха
11.06.10
11:42
Траш, явно още мислиш за нея. Фройд е казал че сънищата са несбъднати желания. Мисля че трябва да я потърсиш и да и кажеш за това което те терзае. В противен случай рискуваш това да те преследва още доста време, а това може да доведе до още депресия!!! Кажи и всико дори да изглеждаш идиотско! След това или ще я забравиш или ще ти “пусне”!
11.06.10
11:57
Имаше интересна теория за взаймотношенията м/у син и майка. :lol:
Някой да е попадал на cd plyaer за кола около 60-70 лв ?? Че ми писна да седя без музика докато събирам пари за “по-голямата идея”.
11.06.10
12:08
По големите магазини за ел. неща има плеари на .... Neo…Sang…Elite….. и все на добри цени (около 90лв), а не са лоши от към качество.
Мнението беше редактирано от radostin radev на 11.06.10 12:08.
казано от VEGATA на 11.06.10, 12:16:
Айдееееее започва сееееее!
Дамммм , ще гледаме с интерес :) Днес победи за Мексико и Уругвай :)
11.06.10
12:24
Иска ми се ЮАР да спечели...
Ае къде Мексико е, майната им на сомбреротата :lol:
Смело на ЮАР ах-0.0 / 2,10 :-)