Проблем с размера на бедрените и седалищния мускул

13.06.10
19:38

Искам да попитам някой ако може да ми даде съвет как да смъкна от краката не са дотолкова мазни ,но са доста големи не ги тренирам изобщо ,но от най-малкото натварване те растът...от доста време насам не мога да сложа прилепнали дънки или нещо подобно поради 2 причини ..1вата е че ми се търкат бедрата и ги късам бързо и 2рата е че трудно си намирам мои размер защото ако са ми добре в областта на краката ,то тогава са ми огромни в областта на талията ... смятам сега да започвам доста стриктно НВД, кардио и експлозивни тренировки с кратки почивки ,но нямам толкова много за чистене ,ако знаете някакви “трикове” така да го нарека да смъкна от краката с удоволствие ще приема съвети :D

13.06.10
21:41

Ми претренирай ги системно, но ако бях на теб просто щях да направя горницата по-голяма за да седи съразмерно вместо да правя краката по-малки... пък и прилепналите дънки ги остави за гаджето ти или малката ти сестра ;)

13.06.10
21:51

Вижда ли ти се пресата? Ако не, значи не си много чист. И аз преди си мислех, че моите не се мазни, но успях да смъкна 10 см от тях, като изчистих до нормален процент мазнини.
А да се опитваш да намалиш обема на мускули, като почнеш да ги тренираш повече от сега, няма как да стане.

13.06.10
22:00

Вижда се но не дотолкова очертана,да се надявам че след строго спазване на режима ще се получат раотите... а за покачването неискам за момента да покачвам независимо мускулна или не...мисля да се захвана за изчистването за ся ...а ще видим зимата дали ще ме прихване да качвам кг още :P мерси за съветите иначе :P

13.06.10
22:01

а за измерването на % мазнини тва къде моа да го напрая ?

14.06.10
07:12

Примерно тук:
http://www.bmi-calculator.net/body-fat-calculator/metric-body-fat-calculator.php

14.06.10
07:20

Тия калкулатори не стават. Този примерно ме изкарва 19%, което е много далеч от истината.
Мазнините се мерят горе-долу точно с калипер.

Мнението беше редактирано от Петко К на 14.06.10 07:21.

14.06.10
07:22

може да си купиш калипер или да ползваш тази таблица, която inspect е дал.

14.06.10
07:46

Достатъчно е да си премериш обиколката на талията и на ханша,както и да си хванеш гънката на корема и ще ти стане ясно колко мазнини имаш.

14.06.10
07:52

Е да, то може да застанеш пред огледалото и пак да видиш имаш или не много мазнини  ;-) . Калипера и таблицата служат по-скоро за следене на формата - днес си 16%, след месец 14%, след още един 10% и така ...

Мнението беше редактирано от podlecii на 14.06.10 07:52.

14.06.10
09:25

казано от podlecii на 14.06.10, 07:52:

Е да, то може да застанеш пред огледалото и пак да видиш имаш или не много мазнини  ;-) . Калипера и таблицата служат по-скоро за следене на формата - днес си 16%, след месец 14%, след още един 10% и така ...

огледало/снимки(външния вид) е най-добрия поклазател за тях. A относно размера ако се очистиш прилично дори ще ти се сторят малки(казвам ти от опит)

Мнението беше редактирано от Miro Gi4ev на 14.06.10 09:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1