13.06.10
18:59
Абе хора кажете някой чалга сайт, дет излизат новите песни, че баща ми само ми надува главата.
Е това е спорта и това е човека——> http://www.youtube.com/watch?v=8Py1-tlMgrk (забележете 4тата)
П.П. Питбуле, виж в Chalgatube.com (не се бъзикам има такъв сайт :) )
13.06.10
19:09
казано от Миsh0 на 13.06.10, 19:04:
Е това е спорта и това е човека——> http://www.youtube.com/watch?v=8Py1-tlMgrk (забележете 4тата)
П.П. Питбуле, виж в Chalgatube.com (не се бъзикам има такъв сайт :) )
Фак, т’ва наистина съществува.
И фак, дяволски си прав за спорта и музиката.
Мнението беше редактирано от Питбула на 13.06.10 19:10.
Брех... вчера и днеска - големи жеги 35+ градуса, 3-4 часа и двата дена на басейна, без плажно масло днес и едва-едва, съвсем леко съм почернял... к’во става не знам...
Най-горещото лято в Европа. Най-сетне това поколение и то да доживее нещо. Добре, че не ми влияят температурите. Нито +40 ме мъчат, нито -20. И в двата случая се разхождам по боксерки. :)
13.06.10
20:19
казано от Иван Шишманов на 13.06.10, 18:55:
казано от Миsh0 на 13.06.10, 18:53:
Абе само на мене ли ми толкова отвратително тъп, скучен, смотан, безсмислен спорт футбола ? Това световно не съм погледнал и за 1 мин
Споко, не си само ти :lol:
Броете ме и мен..
казано от Thrashmetal на 13.06.10, 20:04:
Най-горещото лято в Европа. Най-сетне това поколение и то да доживее нещо. Добре, че не ми влияят температурите. Нито +40 ме мъчат, нито -20. И в двата случая се разхождам по боксерки. :)
Само да знаеш как ти завиждам. Лятото съм неадекватен.
13.06.10
21:54
Досега не съм изпуснал мач от Световното!
Футбола е най-великата игра на света!
Разпространен е по целия свят, няма такъв толкова развит спорт по цялото лице на земята.
Мен сигурно затова не ме влече, струва ми се тъп, скучен и никога не го гледам :)
14.06.10
04:54
Охх,влизам аз преди 30мин. в кухнята,включвам кантара и той показва 27 градуса..Сега колко ли е?..
14.06.10
05:35
Как ми са се дояли пуканки само..Сега като ида с филми в даскало и ‘сичко живо ше си ‘земе пуканки,само аз ше седя и ше скляпам.. :lol:
Но с филм като Реджеп Иведик 2 на кой му трябват пуканки,ше пратя няк’ва мадама да ми вземе бирени фъстъци! :-)
казано от Сами на 13.06.10, 21:54:
Досега не съм изпуснал мач от Световното!
Футбола е най-великата игра на света!
Разпространен е по целия свят, няма такъв толкова развит спорт по цялото лице на земята.
х2
Едва вчера ‘започна’ истинското световно с мача на Германия. Страхотна Германия, страхотни отигравания, най-накрая футбол.
За мене един мач е интересен, когато има поне 10-15 чисти положения и точно затова за мене световното стартира снощи.
Ми то и Аржентина имаха над 15 чисти положения , но вратаря на Нигерия беше блестящ . Значи ли това , че не са играли добре , щом са вкарали само 1 гол ? Видяхте малко повече голове и айдеееееееее :)
П.П : Търся човек , който да учи в УАСГ , ако има такъв - ЛС.
Колеги, хайде да измислим как да обвържем Кольо Пияндето и libra защото нещо много се заиграха :-) :-)
14.06.10
12:17
казано от martoagr на 14.06.10, 11:18:
Колеги, хайде да измислим как да обвържем Кольо Пияндето и libra защото нещо много се заиграха :-) :-)
хахахах mr. Pimp %-P
Ако се харесват - ще се вземат и без наша помощ. Не съм забелязал някой от двамата да е под 12 та да има нужда от помощ в това отношение. И какво означава “заиграли”? Може просто да е приятна комуникацията /общи теми, начин на мислене/, а това съвсем не означава “игра”. И недей така, че можеш да изкараш домашния скандал на някой от двамата ;-) Преди известно време някой беше направил подобно изказване за мене и Мимето, а жената взе, че го прочете :lol: . Е още ми държи влага. ;-)
14.06.10
12:29
Мен така ми бучаха за на Инес басейна :lol:
Нека ви е гаднооооооо тв зрители :lol:
▂▂▂▃▄▅~~~vuvuvuvuvuvuvuvuvuvuvuvuvuvuvuvuvu
14.06.10
13:23
казано от emzo на 14.06.10, 13:06:
Аве има ли други БГ фитнес форуми освен бб и гохард ?
фитнес-бг
казано от head_hunter на 14.06.10, 12:17:
хахахах mr. Pimp %-P
Ако се харесват - ще се вземат и без наша помощ. Не съм забелязал някой от двамата да е под 12 та да има нужда от помощ в това отношение. И какво означава “заиграли”? Може просто да е приятна комуникацията /общи теми, начин на мислене/, а това съвсем не означава “игра”. И недей така, че можеш да изкараш домашния скандал на някой от двамата ;-) Преди известно време някой беше направил подобно изказване за мене и Мимето, а жената взе, че го прочете :lol: . Е още ми държи влага. ;-)
Ами в такъв случай се извинявам, ако съм нарушил семейната им хармония. Обаче ако между тях се получи искам метален шейкър (жълт) с надпис BB-Team PIMP :-) :-)
хахахах mr. Pimp %-P
Абе и аз съм имал такива проблеми, ама не с форуми , а с торенти :D
14.06.10
15:08
http://www.dnes.bg/crime/2010/06/14/razgneven-myj-ot-bankia-strelia-po-ekip-na-chez.92729
:bug:
14.06.10
16:01
казано от emzo на 14.06.10, 15:41:
Притесняваш се нещо :lol:
Еми нормално представяш ли си, отиваш да отстраняваш щета нанесена в следствие на кражба и някой от купчината ненормални издухани селтаци те запука с пушката ....
Определени клиенти ги изключваме с охранителни фирми, но да ходим да възстановяваме щети с охранителни фирми е прекалено.
14.06.10
16:08
казано от martoagr на 14.06.10, 13:28:
хахахах mr. Pimp %-P
Ако се харесват - ще се вземат и без наша помощ. Не съм забелязал някой от двамата да е под 12 та да има нужда от помощ в това отношение. И какво означава “заиграли”? Може просто да е приятна комуникацията /общи теми, начин на мислене/, а това съвсем не означава “игра”. И недей така, че можеш да изкараш домашния скандал на някой от двамата ;-) Преди известно време някой беше направил подобно изказване за мене и Мимето, а жената взе, че го прочете :lol: . Е още ми държи влага. ;-)Ами в такъв случай се извинявам, ако съм нарушил семейната им хармония. Обаче ако между тях се получи искам метален шейкър (жълт) с надпис BB-Team PIMP :-) :-)
Ако стане така - лично ще ти го направя тоя шейкър.
Ванка, имам една бронежилетка тука се въргаля ;-)
Трябва да ви начисляват вредни и да ви пенсионират като 1-ва група /тези с много опасните професии/.
14.06.10
16:12
казано от head_hunter на 14.06.10, 16:08:
Ванка, имам една бронежилетка тука се въргаля ;-)
Трябва да ви начисляват вредни и да ви пенсионират като 1-ва група /тези с много опасните професии/.
Хахах окей имам каска, ама електрозащитна едва ли е куршумоустойчива :)
Цялото дружество се водим втора категория, дори Нефтозавода в Бургас се водят втора, при това положение нямам представа коя професия е толкова опасна, че да е първа категория може би миньорите, авиодиспечерите ..
Май имаме малко повече отпуск...абе не съм запознат с тия неща.
Ако зачестят стрелбите може да искаме да ни плащат като на рейнджърите ни зад граница и без това вече имаме право на ефективни стачни действия :).
14.06.10
16:27
Ако пускате по често тока, ше ва стреляме определено Ванка.
Ама ... ти в тъмно целил ли си са?
Бе имам един полицейски фенер с шоково осветление, ма де да знам.
Ма то сте за целене де. Само спирате тока, надписвате сметки и в най голямата криза дигнахте цените?
Ма ха, как да ва уцелим като нема ток.
Освен да действаме като с дивите прасета. Че ви се обадим за авария и трима циганина с клещи на трафопост, и ше залегнем и ше ва чекаме на тифирич!
И кат светне, думммм!
14.06.10
16:33
Спокойно, Ванка, далече си от Банкя. :lol:
14.06.10
16:34
казано от D3BEP на 14.06.10, 16:27:
Ако пускате по често тока, ше ва стреляме определено Ванка.
Ама ... ти в тъмно целил ли си са?
Бе имам един полицейски фенер с шоково осветление, ма де да знам.Ма то сте за целене де. Само спирате тока, надписвате сметки и в най голямата криза дигнахте цените?
Ма ха, как да ва уцелим като нема ток.
Освен да действаме като с дивите прасета. Че ви се обадим за авария и трима циганина с клещи на трафопост, и ше залегнем и ше ва чекаме на тифирич!
И кат светне, думммм!
Ха знаех си че Стефан пак ще се обади ни в клин ни в ръкав :lol:
Ами заповядай в енергото и стреляй по редовите служители, вместо по продажните политици и по служителите на ДКВЕР които всъшност одобряват вдигането на цените. Искренно се надявам така да си решиш проблемите ама едва ли :)
П.П Абе от Банкя всики ли са луди като пожарникаря :lol:
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 14.06.10 16:35.
Корпусито, супички им викат имаше някакво интересно обяснение, което за съжаление не помня...
14.06.10
16:38
казано от martoagr на 14.06.10, 13:28:
хахахах mr. Pimp %-P
Ако се харесват - ще се вземат и без наша помощ. Не съм забелязал някой от двамата да е под 12 та да има нужда от помощ в това отношение. И какво означава “заиграли”? Може просто да е приятна комуникацията /общи теми, начин на мислене/, а това съвсем не означава “игра”. И недей така, че можеш да изкараш домашния скандал на някой от двамата ;-) Преди известно време някой беше направил подобно изказване за мене и Мимето, а жената взе, че го прочете :lol: . Е още ми държи влага. ;-)Ами в такъв случай се извинявам, ако съм нарушил семейната им хармония. Обаче ако между тях се получи искам метален шейкър (жълт) с надпис BB-Team PIMP :-) :-)
За шейкър не знам, ама с Митко сега преговаряме за ранга bb-team сводник. Сега умуваме едно ниво над администратора ли да е, или едно под. Честито колега!
Иванеее, до колко часа работите?
И 2. Има ли шанс да ми окажете въоръжена съпротива?
казано от CKOTA на 14.06.10, 16:35:
Корпусито, супички им викат имаше някакво интересно обяснение, което за съжаление не помня...
Стрелям в тъмното, ама сигурно е свързано с духане някакво :D