За коремните ми мускули

15.06.10
09:35

Ако може да дадете и вашите мнения по въпроса ще съм много доволен .
на 15 години съм 171см 56кг искам да питам дали трябва да направя по - големи коремни мускули или трябва да изчиста малко мазнини ?

15.06.10
09:56

Няма накъде да чистиш повече, плочки няма да видиш. Ако искаш изразени коремни мускули, трябва да качиш обща мускулна маса с тренировки и да запазиш ниски нива на мазнини. От сега ти казвам, че с по 200 коремни преси на ден ежедневно нищо няма да направиш. Просто доброто тяло изисква или страхотни генетични дадености или доста тренировки.

15.06.10
10:01

изобщо никъде не съм споменавал за 200 коремни на ден ?!! правя коремни преси така 1 ден тренирам 2 дена почивка  ;-)  в тоя един ден правя 3 x 15 обикновени коремни преси  3 x 15 повдигане на краката от лег и 5 x 6 повдигане на краката от вис  тва правя основно и през две седмици сменям някои от упражненията  :-P

15.06.10
10:08

казано от Dzatarapz на 15.06.10, 10:01:

изобщо никъде не съм споменавал за 200 коремни на ден ?!! правя коремни преси така 1 ден тренирам 2 дена почивка  ;-)  в тоя един ден правя 3 x 15 обикновени коремни преси  3 x 15 повдигане на краката от лег и 5 x 6 повдигане на краката от вис  тва правя основно и през две седмици сменям някои от упражненията  :-P

Не съм имал предвид, че си го казал, просто е много разпространен мит. Тренираш ли някакъв спорт? Но, ако се върнем на първия ти въпрос, не опитвай да сваляш килограми. Имаш слабо телосложение и по-скоро нямаш изградени коремни мускули. Ако не тренираш нищо, също ще ти е трудно да изградиш коремните мускули само с тези упражнения. Все пак много зависи и докъде искаш да стигнеш, все пак все някакъв прогрес ще има :)

15.06.10
11:05

ами тренирам волейбол от почти 3 години, а от една година правя коремни преси, но от време на време, но сега вече ще почна по сериозно.Не правя само коремни преси имам крив лост и един дъмбел дет могат да се слагат тежести и Спазвам нещо като режим  :-)

15.06.10
11:55

Мен ако питаш корема ти е най няма нужда от трениране ;)

15.06.10
13:16

казано от korpusito на 15.06.10, 11:55:

Мен ако питаш корема ти е най няма нужда от трениране ;)

И аз съм съгласен...Тва че момичетата обичат да имаш плочни не означава да имаш само плочки :).Трябва и в раменете и в рацете и в гърдите да има нещо за да изглежда добре корема :)(ако се гледа откъм красота :D)

Мнението беше редактирано от Тишо на 15.06.10 18:25.

16.06.10
05:54

Аз тва го знам , че плоцките на слабо тяло не са хубави ама аз не искам някжи супер големи плочки просто искам малко само да се сеочертават  :roll:

Силната коремна преса ще окаже влияние върху върху волейбола като цяло и по-специално - отскокливостта.
Подчертавам - говоря за сила, не за релеф. Релефът ще го направиш с подходящо хранене.
Моля, не се изразявай тук така, както го правиш в махалата...

16.06.10
09:05

е добре тогава какво да правя за сила ? :roll:

казано от Dzatarapz на 16.06.10, 09:05:

е добре тогава какво да правя за сила ? :roll:

Възможно най-разнообразни упражнения за корем с подходящо усилие (т.е. така, че да правиш не повече от 15-20 повторения).

16.06.10
19:16

мерси за съвета  ;-P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1