Вината е изцяло моя. С консултант или без,след като на опаковката пише 1-3 приема по 1-2 капсули,което е равно на 6капсули макс,защо от синтракс не са си направили таблица с килограмите на приемащият,пол,години и тн? От къде да знам аз колко ми носи на кофеин тялото? Минало заминало майната му! Повече няма да приемам каквито и да било отрови. Као мерси,че ме направи 50-60кг фиданка :) Мечта
Ето ме на отново тук при вас! След 5 дневен зимен сън и яко ядене на кафяв ориз,пълнозърнести спагети,макаронки,черен хлебец се чувствам супер отпочинала и готова за тренировки.Такова спане и отпадналост никога през живота ми не съм имала.
Днес се събудих към 9 сутринта и веднага скочих и си казах “Силвияяяя днес трябва да си размърдаш големите кълки” :) Така и направих измих се,облякох се и дим да ме няма от вкъщи. Отидох с колелото в парка,заключих го и почнах да бягам спринт до отказ последван от почивка вървене и така около 25 минути. Днес имам и около 60км с колелото градско 8-) . Следобяда за пръв път правих burpee-та около 40,но накрая едвам едвам,плюс че лицевите опори след 6 ги правих не цели. Харесаха ми бърпитата много за напред ще се постарая да се усъвършенствам и да ги правя правилно. Доста се изморих и изпотих с тях. След това направих 40 trusters еооо това ме разби тотално цялата плувнах в пот. Сега гледам в раздела на кросфит за повече упражнения.
Храна:
11.00 овес 30гр,ленено семе 5гр,кварк 200гр,мед 5гр,канела
14.00 пилешко 100гр,салата домати и лук,моцарела 30гр,зехтин 5мл м.сол,ч.пипер,безкофеиново кафе
18.00 ядки микс 30гр
21.00 пилешко 125гр,тиква 200гр,масло 10гр,сирене 40гр,м.сол,ч.пипер
23.30 кварк 150гр,фъстъчено масло 20гр,чай с лимон
Вода 3л и 1л вода с джинджифил,лимон,краставица,листа от мента
Мерките ми от самото начоло, преди и след Файър,който почнах на 25 май
24март І 18 май І 15 юни
Височина: 164см / 164см / 164 см
Тегло: 69,70кг / 66кг / 64кг
Талия: 78см / 75см / 70см
Ханш: 105см/ 101см / 98см
Раменен 102см / 105см / 107см
пояс: \ \
Гръден : 96см / 92см / 94см
кош \ \
Мишница: 28см отп /28см отп / 28см отп
30см стег / 31стег / 31стег
Бедро: 64см / 62см / 60см
Прасец: 38см / 40см / 38см
Странни са ми тези мерки или аз не ги меря като хората,а четох статията. Всеки път на едно и също място. Единствено ми е трудно за раменния пояс. Както и да е. Един час пиша,гледам мача :))
Хайде лека и сладка съботна вечер (inlove)
Здравей, радвам се, че бързо се възстанови и си пак на линия. Лично за мен разликите в талията и ханша са страхотни. Успех в Кросфита. Накрая ще взема и аз да се запаля ;)
Axi аз просто пробвам от всичко пък което ми допадне :) Аз само на талия свалям,там където искам малко със зор става :) Още много време трябва да мине докато изчистя чистя сланината от баджаците.
За 5,5 кг свалени да свалиш 7 см ханш и 8 талия и 4 от бедро,ако мериш правилно браво при това си и жена.Аз например обикновено за 6 кг свалени свалям макс 5 см от талия ,1-2 от бедро и 2-3 от ханша като се има предвид че не е като да нямам да свалям от там.
Браво Силве, постигнала си много добри резултати, нека те са ти стимул да продължаваш напред и да бъдеш постоянна! :) Как ти се отразява джинджифила, знам че Дивичка го добавяше и тя, не мога да си спомня дали съм го консумирала? Не е ли нещо неприятно като вкус?
bicker_boy (wave) такава ми е структурата набити крака,които се свалят много трудно,а от ханша и талия лесно :( Ген. Ще тренирам много за да изчистя мазното и да натрупам мускул:) По-добре 60 мускулести крака от колкото мазниии :)
Сисе благодаря ти много :) Надявам се да бъда като теб постоянна,тогава всичко ще постигна :) Джинджифила на мирис е като лимон,на вкус люти не е лошо приемливо е. Като се смесят всичките неща става много ароматно,аз си го прецеждам и така го пия малко ми залютява на гърлото,но после всичко е оке. Но аз и прекалих с джинджифила,то се слагало една чаена лъжичка настърган,а аз сложих цял корен :) Не знам как ми се отразява втори ден ми е :) Ще видя по-нататък дали ще има ефект:))хехеех
Халооу!Днес спах до към 11 късно е,но нямам какво да правя плюс,че вали и е студено. И вчера не можах да заспя дали от това безкофеиново кафе не знам,а и имах сблъсък с мишка отново вкъщи и това ме докара до лудост,чак не си изядох кварка с фъстъченото масло и си легнах гладна :( Въртях се до сутринта. Ааа днес моят приятел ме ядоса страшно много започнала съм да придобивам мъжка форма:ръце,рамена,трапецът ми пораснал, пълен идиот. Аз не виждам нищо мъжко само сланина,той къде го видя май му трябват очила да вижда по-хубаво. Харесвам се така даже искам още да блъскам,за да изчистя мазното.
Храната за днес
11.10 овес 30гр,ленено семе 5гр,кварк 150гр,канела
14.30 ядки микс 50гр
18:00 пилешко 100гр,салата домати и пипер(200гр),зехтин
22:30 кварк 150гр,фъстъчено масло
Вода 3л 1л джинджифилова вода
Едно еротично поздравче за лека нощ :D
20.06.10
17:45
Казах ли ти за Файъра!? Ти не вярваше, повече от 2х2 не трябваше да го приемаш, но кой да слуша... Поздрави за тръстърите страхотно нещо са! А за екстремно горене на калорий- метод Табата! Поздрави :)
Браво Ния, много добри резултати, продължавай все така! Постоянството и силата на духа са гаранция за нашия успех ;) .
Здравейте! Изоставих си дневникът много задачи имам тези два дни и сега сядам на бързо да допиша всичко. Като храна нямам прегрешения,тренировките са нормални използвам програмата с малки промени :) Тренировките после ще ги напиша,дано ми остане време.
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Хранта за 21 и / 22 юни
9.00 кварк 150 гр,овес 30гр,ленено семе 5гр,канела / кварк 100гр,овес 30гр,ленено семе 5гр,канела
13.30 за двата дни паеля с по около 150гр варен кафяв ориз,морски дарове 75гр и пилешко филе 75гр,зеленчуци
15.30-16.30 Тренировка за 21 юни
17.00 ядки микс 25гр за двата дни
19.30 пилешко филе 120гр,шопска салта със сирене 40гр,зехтин ч.л /кюфтета от телешка кайма 150гр,шопска салта със сирене Бри 100ге улях се,зехтин ч.л
21.30-22.10 Тренировка вкъщи 22 юни
22.30 кварк 150гр сусамов тахан 20гр,канела / кварк 150гр,фъстъчено масло 20гр,чай с лимон
Вода 3.5л
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Днес ми е експериментален ден без въглехидрати на закуска и повече мазнини, глааад. Подута съм много и само за ядене си мисля и то какво въгленчета :) Днес ми е първият ден в който си смятам калориите,което ме кара да се чувствам неприятно от тези сметки.
Храната за днес 23 юни
9.00 1/2 грейпфрут
11.00 Сирене Бри 50гр
13.30 белен слънчоглед 20гр
15.00-15.55 Тренировка
16.00 веднага след тренировка чай с бучка кафява захар
17.30 пилешко 120гр,шопска салата със сирене 30гр
19.00 белен слънчоглед 20гр
20.30 пилешко бутче,сирене Бри 50гр,домат
22.30 4 белтъка с фъстъчено масло 20 гр
4л
Протеини Мазнини Въглехидрати Калории
123,0 88,0 37,0 1456
Как ги смятате тия протеини и мазнини? Доверяваш се какво пише на опаковката ли?
Ами, аз не съм много компетентна, но според мен закуската ти е малко. Можеше да вкараш сиренето бри там, но нека се изкажат по- напредналите от мен, де.
GreyKnight нали трябваше да се опаря. Другият път ще се вслушвам в думите на по-опитните от мен. (wasntme)
Karpi благодаря ти много мила. Надявам се някой ден да постигна твоето постояннство :)
Макси мерси !
Между другото днес имам клек 1х4х75кг :D Браво на мен!
Макси ей тук въвеждам всичко http://calorienbalans.com/. Да доверявам се на опаковката надявам се,че не лъжат много проверки им правят. Аз днес реших да не ям въглени,но голяма грешка гони ме не престанен глад. От утре пак ще си ги хапвам пак ако ще и сто кила да стана хехехехе :) От както съм спряла Файъра вече 10ден ме гони як запек и + 2 кила :D :D А не ми се иска да пия разхлабителни чайчета. Квото дойде :P
казано от Hiya на 23.06.10, 20:09:
От както съм спряла Файъра вече 10ден ме гони як запек и + 2 кила :D :D А не ми се P
Може да си сложиш 1 с.л. натрошено ленено семе с вода в една чаша да постои 1 денонощие и да я изпиеш след това и помага ;) и яж повече зеленчуци / на тях не им брой калориите, защото те са нищожни.Те също помагат за този проблем.
казано от karpi на 23.06.10, 20:18:
казано от Hiya на 23.06.10, 20:09:
От както съм спряла Файъра вече 10ден ме гони як запек и + 2 кила :D :D А не ми се P
Може да си сложиш 1 с.л. натрошено ленено семе с вода в една чаша да постои 1 денонощие и да я изпиеш след това и помага ;) и яж повече зеленчуци / на тях не им брой калориите, защото те са нищожни.Те също помагат за този проблем.
Мерси Карпи за съвета! Още сега ще ги накисна и дано да помогнат:) Ще се постарая да ям повече зеленчуци и няма да им броя калориите :)
Щом имаш запек (mooning) , трябва да обърнеш внимание на храната си. Може би имаш и забавен метаболизъм, което не е добре, защото целта е да го ускоряваме, особено в режими за сваляне. Сега се сещам, сутрин като станеш на гладно може да изпиваш по 1 чаша студена вода (coffee) , това може също да помогне, а и между закуската и обяда хапвай някакъв плод - за предпочитане кисел.
Недей да орязваш въглехидратите, те са важен енергиен източник, от които имаш нужда, просто ги хапвай през първата половина на деня - за предпочитане сложни. А тези калкулатори за калориите много натоварват психически и затова внимавай с тях, ако се храниш по еднообразно няма да е нужно всеки ден да ги смяташ.
По-здрави ;).
Мнението беше редактирано от T-X на 24.06.10 04:20.
Уж се храня долу горе добре, с изключение на млечните пристрастена съм към тях. Обичам мазни сирена и въобще не се лишавам от тях.
Всяка сутрин пия студена вода и ефект нулев. Със сигурност метаболизма ми е бавен. Преди ядях почти всеки ден едни трици със фибри и всичко беше оке,пак ще си купя от тях плюс лененото семе и зелен чай и се надявам всичко да си дойде на мястото.
Киселите плодове тотално ги отписах оставих единствено грейпфрута. Зелените ябълки са добре между закуската и обяда нали?.
Оох аз много се обърквам като чета тук и там, едни казват без въглехидрати се отслабва,други с тях и става една кашотина в главата ми. Според мен ако наистина отрежа въглехидратите задължително ще имам йо-йо ефект. Пък и сама виждам,че когато не ги ям тялото ми крещи за тях. Ето днес например си хапнах доволно овесени ядки на закуска,след което се усмихнах ей така :D и въобще не мислех за храна до момента в който се обадиха червата ми ;)
Научих се на обяд да ям кафяв ориз или пълнозърнести спагети или макарони,колко е правилно да се ядат не знам.
Да права си,че натоварват психически тези калкулатори и везните също. Аз даже и зеленчуците слагам на везната болен мозък съм станала хахахаахаха.
Благодаря Карпи за съветите.
По(-)здрави!
24.06.10
14:29
Няма как метаболизма да е бърз, когато закуската е тип-анорексична! Тя трябва да е най-богата на въглехидрати и/или мазнини, за да дадеш енергия на организма да се събуди! Овесче включвай веднага!
24.06.10
14:29
9.00 1/2 грейпфрут
11.00 Сирене Бри 50гр
За тази закуска говоря
Ехооо здравейте! Днес се събудих рано рано в 6 сутринта адската жега е тук (yawn) И се чудих какво да правя та го
измислих изядох два белтъка, взех си литър вода въженцето и бъж на колелото със зверска скорост към парка,
някъде към 6.40 .
Парка беше пълен с бягащ народ ууааау. Много яко и така какво направих аз бързи 10 спринта и бавно ходене,след
това 45 бърпита и 20мин скачане на въже. След приключване на въженцето докато се прибера вкъщи оле малеее
стомахът ми правеше циго миго :) Тренировките кога ще ги впиша и аз не знам. Днес въобще не ходих в залата,
тренирах вкъщи вечерта по хладното. Иначе всичко си е по план просто се побърквам последно време много натоварено.
По цял ден съм на вън с колелото.
Сега стягам багажи да пращам към БГ-то,всички дрехи са ми големи и трябва да си напазаря нови. Днес си купих 2 блузки
размер S и XS, а преди си взимах L или М,но рядко. Кеф кеф :D :D Днес пак си смятах калориите информативно просто :)
Много наядена съм и щастлива хухууухууу :) Не съм смятала калориите от зеленчуците :)
Храна
6.10 водичката със счуканото ленено семе около 5гр,2 белтъка
7.50 Кварк 250гр,овес 50гр,канела
11.30 белени сл.семки 20гр,зелен чай
13.30 кафяв ориз 50гр,пил.филе 75гр,морски дарове микс 75гр,ч.чушка,ч.лук,куркума ч.пипер,м.сол,зехтин 10мл
16.30 белени сл.семки 20гр,зелен чай
19.30 риба тон 130гр,краставица,зехтин 5мл
22.30 2 белтъка,фъстъчено масло 30гр,зелен чай и лайка
Вода 4.5л
128,0 79,0 83,0 1556
Това е за сега отивам да спя,че тук стана 12 :) Лека нощ
Мнението беше редактирано от Hiya на 24.06.10 22:10.
казано от GreyKnight на 24.06.10, 14:29:
9.00 1/2 грейпфрут
11.00 Сирене Бри 50гр
За тази закуска говоря
GreyKnight то това са пак моите погрешни опити :) Нали трябва и аз да се науча :)
казано от Hiya на 24.06.10, 22:03:
Ехооо здравейте! Днес се събудих рано рано в 6 сутринта адската жега е тук (yawn) И се чудих какво да правя та го
измислих изядох два белтъка, взех си литър вода въженцето и бъж на колелото със зверска скорост към парка,
някъде към 6.40 .
Парка беше пълен с бягащ народ ууааау. Много яко и така какво направих аз бързи 10 спринта и бавно ходене,след
това 45 бърпита и 20мин скачане на въже. След приключване на въженцето докато се прибера вкъщи оле малеее
стомахът ми правеше циго миго :) Тренировките кога ще ги впиша и аз не знам. Днес въобще не ходих в залата,
тренирах вкъщи вечерта по хладното. Иначе всичко си е по план просто се побърквам последно време много натоварено.
По цял ден съм на вън с колелото.
Сега стягам багажи да пращам към БГ-то,всички дрехи са ми големи и трябва да си напазаря нови. Днес си купих 2 блузки
размер S и XS, а преди си взимах L или М,но рядко. Кеф кеф :D :D Днес пак си смятах калориите информативно просто :)
Много наядена съм и щастлива хухууухууу :) Не съм смятала калориите от зеленчуците :)Браво, браво! Много ти се кефя! Друг на твое място би се тръшнал и край...
Каква е равносметката след Огънчето? Как си сега?
Писа, че имаш два кг. отгоре - това е със сигурност от нередовния стомах. Можеш да пробваш с хладка вода и мед сутрин на гладно - но мен много ми помага. Давай все така!
Хелооуу! Днес пак много енергично и натоварено цял ден съм на крак и на колелото. Не мога да насмогна
кое по напред да направя, вкъщи лудница ей сега по изчистих малко. Както винаги днес бях готова за
залата то пустият ми каръщки късмет пак не стана наводнение в целият хол от смотаният климатик
айде отиде тя докато забършем то стана 16.30 за кога да ходим ноу тайм. После със супермаркета единият затворен,
че чак до другият ходихме сумати километри с чупеният байк,че навръщане натоварени лелеее. Много се уморих.
Днес се събудих в 8.30 умряла от глад,чудих се чудих се какво да правя та реших малко да поскачам на въженце
около 25мин и тогава си хапнах доста стабилно 85гр овесени ядки за пръв път такава голяма
доза,но ме наяде много и забравих за глад.
Храна
9.20 овес 85гр,прясно мляко 3.6% 200мл,канела,зелен чай
14.30 кафяв ориз 50гр,ядки микс 25гр
18.00 зелена ябълка знам,че е в неправилното време,но много ми се дояде,зелен чай
19.30 риба тон 120гр,салата от бяло зеле(100гр),маруля и около 50гр морков,домат,зехтин 10мл, Бри 10гр което бе супер отвратително бляяк на Президент
21.30 ядки микс 25гр
23.30 4 белтъка,домат,чай
Вода 4л
Протеини Мазнини Въглехидрати К.Калории
81,0 68,0 133 1460
Въглехидратите ми се струват много какво мислите? Лягам пак стана късно. Лека нощ!
Мнението беше редактирано от Hiya на 25.06.10 21:57.
Мерси Макси! Файърчето беше добре съжалявам,че предозирах. Като цяло малко повече мускул се вижда,но отгоре много мазно което трудно се маха,но имам време и това ще стане. Милото всеки ден ме тормози,че ръцете ми големи станали,рамената не знам си кви били,той с неговият френд ли си лягал или с жена? Направо се попикавам с него,но на мен не ми пука да ли имам мъжки ръце и рамене важното е,че аз се харесвам и продължавам да ги тренирам не зависимо от хорските изказвания. Със всеки изминал ден намирам повече кусури в тялото си, които искам с магическа пръчка да променя. Много ме дразни всичката сланина вбесяваме.
Всички дънки,панталони,блузи са ми големи. Д-то по намаля,талията също,но имам много сланина ниско долу където е корема,орязано все едно цял живот съм носила дънки с ниска талия,а аз обратното винаги висока,много е грозно.
Аз на кантара се качвам заради моят дявол вкъщи иначе въобще не искам да стъпвам на него. Пък и колко е верен един господ знае. Дали ще съм +- 1,2кг не е от голямо значение важното е тренировките и манджата да са 6+. Вече хич не не искам да знам колко кг съм,промяна в огледалото искам и то незабавна ъъъъъъъъъ!
Файърчето е готино за хора с опит,а за начинаещите яки тренировки,качествена и правилна храна това е решението.
27.06.10
08:46
Ако още имаш проблем със запека! 1 кг череши с 1 литар вода ....! Ако не помогне си накисни овесените ядки в прясно мляко
казано от kpucko_$ на 27.06.10, 08:46:
Ако още имаш проблем със запека! 1 кг череши с 1 литар вода ....! Ако не помогне си накисни овесените ядки в прясно мляко
kpucko_$ благодаря за предложението вече всичко се оправи :) Но наистина последните три дни ям ядките с прясно мляко :) И съм хепи. :D
Мнението беше редактирано от Hiya на 28.06.10 18:32.
Добър вечер. Събота и неделя си ддадох почивка от техники:) Тук е зверска жега и едвам се живее,уикенда не съм яла месо, само на салати,малко кафяв ориз на обед и много айрян в неделя има една консерва риба тон и много вода поне 4.5л.
Храна
9.00 зелена ябълка,овесени ядки 30гр,трици 5гр,ленено семе 5,прясно мляко 200мл,мед 10гр,канела,зелен чай
13.30 кафяв ориз 50гр,домат,зелен чай
15.30-16.40 Тренировка
18.00 кайма 100гр,салата от зеле,маруля,малко морков,домат, сирене Бри 40гр,зехтин,м.сол,ч.пипер
22.00 кварк 150гр,сусамов тахан 20гр,чай
Вода 4л
Тренировка
Загрявка 5мин въже,стречинг
повдигане на щанга от полулег - 3х8
повдигане на дъмбели от полулег - 3х10х5кг
флайс - 3х10х5кг
кросоувър - 3х10х6.75
кoремни преси - 4х30
клек 2х10х20кг
1х6х40кг
1х6х50кг
1х4х60кг
1х4х70кг
1х2х75кг
римска 2х10х20кг
тяга 2х10х40кг
тяга 3х8х40кг
бедрено сгъване 4х8хмакс кг?
Нещо тягите не ги любя измъчвам се на тия 40кг,клека ми е приятен даже искам още и още. Имам още да уча по техника,започнах да усещам къде греша и се опитвам да се поправям и най-вече да не повтарям грешките си.
Лека нощ
Мнението беше редактирано от Hiya на 28.06.10 18:32.
57,0 34,0 80,0 860
Анорексично ядене,сега като ги сметнах много малко ми се вижда всичко. Трябва да увелича месото.
казано от maxxi на 28.06.10, 19:22:
Според мен водата ти е много. Товариш сърцето така и бъбреците.
Аз не чувствам,че е много,но като сметна 4л са си множко,аз само на тренировка изпих около 1.5л. Ще се опитам да я намаля до 3л на ден.
Така ми каза на мен личната, като коментирахме аз колко пия /около 3литра/, но щом не ти е много, не знам...
Не знам и аз кое е добре вече, тотално се обърквам. Нека се изкажат по-опитните от нас по този въпрос.
Здравейте! Доста четох и накрая се спрях на въглехидратна ротация та да видим какво ще стане тогава. Проблемът ми е ясно в храната и в главата,не мога да ги оправя и двете. Всеки ден се опитвам да ям,но пусто все си мисля,че ще напълнея. В момента съм в застой,то е ясно от какво. Килограми вече не ме интерисуват,а сантиметрите. Искам да си изчистя бедрата,но как да стане това с храна ли,с тренировки ли? С какво??? Това е най-големият ми проблем ти гадни бедра. Мразя ги,ако мога с нож да одрежа мазното веднага бих го направила. Както и да е пак ме щвашат някви ПМС състояния относно как изглеждам :D нормално за мен!
Та относно въглехидратната ротация не знам какво въртене да избера
Въртене 1-2-2-3-1-2-2-3 или
Въртене 1-2-3-1-2-2-1
Имам нужда от насоки плиийз :)
Храна
9.30 кварк 150гр,овес 30гр,трици 5гр,ленено семе 5гр,мед 10гр
11.30 зелена ябълка,зелен чай
13.30 пълнозърнести макарони 50гр,кайма 130гр,2 домата,м.сол,ч.пипер,кимион
16.30 2 белтъка, кварк 50гр,трици 5гр
19.00 риба тон 130гр,салата зеле,морков,маруля,2домата,м.сол,зехтин 10мл,зелен чай
21.30 кайма 100гр,краставица
23.30 2 белтъка,30гр ядки,чай
Вода 3.5л
138,0 49,0 97,0 1385
Днес храната ми е добре като качество,но не и като количество.
Мнението беше редактирано от Hiya на 29.06.10 19:12.
След 10-12 седмици, хранителният режим, който се спазва започва да губи ефекта си и е необходимо да бъде сменен, за да се излезе от застоя. Решението ти за въглехидратна ротация е много добро - може да избереш 3:1 / ниско:високовъглехидратен ден или 2:1 / ниско:високовъглехидратен ден.
Закуска - махни този кварк и намали малко овесените ядки на 50 гр. + 15 овесените трици, добави малко белтъци, 1 жълтък + лененото семе и го изпечи на тефлон
Втора закуска - освен ябълката добави и протеин - белтъци или нещо друго
Обяд - аз не бих яла кайма, а риба, пиле или телешко + ориз или макарони
Следобед - броя на белтъците трябва да е поне 4-5 + ядки
Вечеря - салата + месо
Късна вечеря - извара + ленено семе и ядки
В зареждащия ден - повече сложни въглехидрати + намален прием на протеин и мазнини
Карпи благодаря за пояснението златна си,ще се постарая да спазвам всичко както трябва. Мисля да избера 2:1 пък да видим. Аз имам още 3 хапчета и тогава ще започна въглехидратната ротация,това ще рече от петък почвам и то сериозно. Мисля да оставя на цяло млечните имам още малко в хладиника и ще се постарая да не купувам. Аз хапвам телешка кайма,защото знам че е истинско месо и няма добавени боклуци също така на килограм има 100гр мазно,но ако не е подходяща ще я заменя с пилешко филе или риба. Ще се постарая този път всичко да бъде оке и да няма издънки. Смятах си ОКБ-то излезе,че е 1787ккал от които
протеин - 169гр
въглени - 97.5гр
мазнини - 80гр
това е за НВдни,а за ВВдни по колко грама въглехидрат на килограм тегло?
Ния, може да увеличиш въглехидратите до 60-65 % от менюто си, а протеина да ти е 25-30 % и мазнините 15-25 %. Гледай, количествата да са разпределени на равни приеми. Недай да отказваш изведнъж млечните, направи го постепенно. Ако решиш да ги изключиш окончателно си купи калций и го приемай на два равни приема през деня. Пий и 1-2 пъти на ден зелен чай, за да ускориш метаболизма си.
Дай и някакви примерни менюта да видиме какво смяташ да хапваш. А и между другото 1300 калории са малко като количество храна. Недей да орязваш храната толкова много, за да няма джънкове или преяждания :).
А относно краката няма как да отслабнеш само там за съжаление. И моя прасец е много голям и не го харесвам, ама какво да се прави ген. Просто трябва да се отдели повече внимание на горна част от тялото, за да се промени този недостатък с големите крака ;).
Мнението беше редактирано от T-X на 30.06.10 04:05.
Добре Карпи ще гледам да разпределя въглехидратите по равно,а калций още днес ще си купя. Снощи прочетох една статия за млякото, която ме отказа напълно и днес ядох ядките с вода,канела и малко мед не е болка за умиране. Пък и аз си имам желание отдавна да ги спра ето,че дойде и този момент.Зелен чай задължително пия,а сега даже мисля и по 3 пъти на ден. От петък почвам и грейпфрута.
Ето и примерно меню за НВ-ден
Закуска - грейпфрут,овес ядки 40гр,трици 10гр,канела, 2 белтъка,зелен чай
Втора закуска - зелена ябълка и 4 белтъка,зелен чай
Обяд - пил.месо 150гр,ориз или пъл.макарони 50гр,салата,зехтин,зелен чай
Следобедна закуска - риба тон 130гр,ядки
Вечеря - пиле/телешко,салата,зехтин
Преди лягане - 4 белтъка и ядки
Вода 4л
ВВ-ден
Закуска - грейпфрут,овес ядки 40гр,трици 10гр,канела, 2 белтъка,зелен чай
Втора закуска - пил.месо50-60гр/4белтъка, ориз 50гр
Обяд - около 100гр пилешко,ориз 100гр,салата
Следобедна закуска - пилешко(около 100гр) или риба тон(половин консерва), ориз 50гр или пъл.макарони
Вечеря - пилешко/телешко около 100гр,ориз около 100гр,салата,зехтин
Преди лягане - 4 белтъка и ядки 20гр
Долу горе това съм предвидила,утре ми пристига пилешкото и ще го разпределя на порции по 50,80,100,150 гр, така всичко ще ми е точно. Телешката кайма ми е на порции. Оризът ще го варя вечер предварително.
Мога ли да ям оризовки в ВВ-ден?
Наистина не можем да избягаме от генна си,но можем да променим нещата към по-добро. Наистина е добре да наблегна на горната част от тялото ми. Оох Радини вълнения :)
Благодаря Карпи за поясненията (party)
Здравейте!
Храната
9.00 о.ядки 40гр,трици 10,канела,мед 10гр,зелен чай
11.00 ябълка,2 белтъка,зелен чай
12.30 бяла риба филе 150гр,к.орис 50гр,краставица,зелен чай
15.00 3 белтъка
15.30-17.00 Тренировка
17.20 банан
18.30 риба тон 130гр, салата зеле,морков,маруля,домат,зехтин
21.00 бяла риба филе 100гр,краставица
23.30 4 белтъка,ядки микс 20гр,ленено семе 5гр
Вода 3.5л
134,0 42,0 133,0 1425
Тренировка
10мин въже,стречинг
придърпване на вертикален скрипец - 3х12хнз кг
повдигане на щанга от лег в тесен хват - 3х8х20кг
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3х8х20кг
Концентрично сгъване - 3х12х8кг
Бицепсово сгъване на долен скрипец - 3х12х8кг
тръстъри - 3х12х20кг
коремни преси 3х15
и на тренажор 3х15 с незнайни кг
Кростренажор интензивно 25мин
хиперекстензии - 3х10
Май множко ми дойде тази тренировка особено накрая хиперекстензиите ме разбиха в кръста.
Ехооо здравейте! Как сте? Аз полудявам от жега направо нит нормаал :) Днес първи ден от въглехидратната ротация всичко мина по план,но се чувствах много наядена и тежка. В четвъртък храната беше оке стандартна с изключение на следобеда намерих едно много яко заведение новичко в моя квартал страшно еее всичко натурално и ти го приготвят пред теб хапнах си една пица с пълнозърнесто брашно: 80гр тесто,100гр туна,доматен сос и зеленчуци ммм мн вкусна беше само да не се пристрастявам,че ще им стана редовна посетителка :) Калории не съм смятала не ми остана време да седна на компа. Много колело,сутринта бягане 30мин.
За днес много вървене и колело и едно прегрешение имам нестии лайт 500мл, не бях пила вода около 3ч,а не можах да намеря вода никъде и то ми сладнееше в устата и не ме напи изобщо.
Храна
Закуска 9ч - грейпфрут,овес ядки 40гр,трици 10гр,ленено семе 5гр,мед 5гр,канела, 2 белтъка,зелен чай
Втора закуска 11ч- зелена ябълка и 2 белтъка,зелен чай
Обяд 13.30- пил.месо 150гр, кафяв ориз 50гр,салата,зехтин,м.сол,зелен чай
16.30 Нестии лайт
Следобедна закуска 17ч - риба тон 130гр,ядки 20гр
Вечеря 20ч - 2 пил.филе 125гр,салата,зехтин,м.сол
Преди лягане 23ч - 4 белтъка и ядки 20гр,ленено семе 5гр
Вода 4л
Лека