Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:
GO

22.06.10
17:53

Охх,преди малко както си седяхме в даскало такъв дъжд запраска,че от спринта се почувствах истински жив!..  (nok)
Сега ше взема да обърна една бира,че да си го върна на дъжда дет’ ме накара да бягам!  (nhappy)

22.06.10
18:29

казано от С7АЛК3Р на 22.06.10, 17:20:

Thrashmetal - aко това, което чувам в момента в Младост, не е някой загряващ за коцерта, а ...КОНЦЕРТАААА...то там е яката психария.
Сам, несам...к’во ти пука, няма да играеш карти.... :)

В 7:30 е било загрявка, в момента са Металика. И... Винаги е готино с хора. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.06.10 18:32.

22.06.10
19:12

Хора до колко оказва влияние правилното дишане и стречинга в тренировката ?  Или нямат никаква толкова голяма важност ? :)

Мнението беше редактирано от Julius на 22.06.10 19:12.

22.06.10
19:17

Стречинга, не толкова - да не кажа никак. Правилното дишане в залата не знам, но се моря по-бавно по време на кардио ако дишам дълбоко и спокойно, макар тялото ми инстинктивно да се опитва да диша по-често и по-тежко.

Искам да съм ирландец в края на 18-ти век!

Четиво.
Чукча е писател, той не е читател... знам това.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.06.10 19:39.

BE

22.06.10
19:41

Хора ако не сте опитвали от тортите на “Неделя” или по точно “Бялата Неделя”,да знаете,че е СУПЕР сладка.Повече от едно парче от тази торта е трудно да изядеш.

22.06.10
20:11

казано от person на 22.06.10, 19:41:

Хора ако не сте опитвали от тортите на “Неделя” или по точно “Бялата Неделя”,да знаете,че е СУПЕР сладка.Повече от едно парче от тази торта е трудно да изядеш.

Нищо не може да ме пребори с едно парче. Нищо! Нито лазанята на майка, нито баклава, нито никоя торта.

22.06.10
21:04

http://www.youtube.com/user/TheTrueBlacky#p/u/5/T360rPas1O0
аватар гавра за който разбира немски :D:D:D:D:D:D

22.06.10
22:26

ХОРА,
БЕШЕ ИЗРОДЩИНА КОНЦЕРТА!!!
Първо Бастардоломей подгряха около 3 и нещо... 4 и 15 опааа- АНТРАКС- свириха около час, но нашата публика е мегааа зле, като й да е почивка 20 тина минути и опала МЕГАДЕТ и те към 45-50 минути свириха- публиката пак зле... около 7 7 и малко излязоха на сцена СЛЕЪР- як саунд и добър сетлист за малко над час... за публиката нищо не казва тоя път щото нява смисъл...  около 9 и 15 МЕТАЛИКА - свириха до 11 и 20- по-хябав сетлист от миналия път, направо си беше добър- публиката малко по-добре, ама те не знаят текстовете бе дееб*... Излязоха на БИС да изпълнят AM I EVIL заедно с останалите 3 групи, преди това Hit the lights и разбира се краят, очаквано, Seek’n'Destroy… споменах ли че останах без глас? Утре не знам как ще е щото всичко ме боли... ебати романа дето написах- извинявам се предварително, ако някой тръгне да чете : ) и да нямам глас... Много доволен съм : )

23.06.10
07:11

казано от CKOTA на 22.06.10, 22:26:

ХОРА,
БЕШЕ ИЗРОДЩИНА КОНЦЕРТА!!!
Първо Бастардоломей подгряха около 3 и нещо... 4 и 15 опааа- АНТРАКС- свириха около час, но нашата публика е мегааа зле, като й да е почивка 20 тина минути и опала МЕГАДЕТ и те към 45-50 минути свириха- публиката пак зле... около 7 7 и малко излязоха на сцена СЛЕЪР- як саунд и добър сетлист за малко над час... за публиката нищо не казва тоя път щото нява смисъл...  около 9 и 15 МЕТАЛИКА - свириха до 11 и 20- по-хябав сетлист от миналия път, направо си беше добър- публиката малко по-добре, ама те не знаят текстовете бе дееб*... Излязоха на БИС да изпълнят AM I EVIL заедно с останалите 3 групи, преди това Hit the lights и разбира се краят, очаквано, Seek’n'Destroy… споменах ли че останах без глас? Утре не знам как ще е щото всичко ме боли... ебати романа дето написах- извинявам се предварително, ако някой тръгне да чете : ) и да нямам глас... Много доволен съм : )

Еми така е като се събира публика само за да може след това да каже :”Бях на Металика”,поне по-голямата част.Блазе ти за Слеър!Чудя се дали някога ще ги видя :(.Ако мога да измоля от наще за Калиакра рок фест,чух ,че ще е голяма резачка-Sodom,Destruction,Kreator.От немците по-добри в тоя жанр няма!
П.п Вчера за първи път от месеци не можах да заспя-дълго време се въртях в леглото,а преди да си легна ми се спеше.Сигурно подсъзнателно съм знаел какво изпускам :D :(

Мнението беше редактирано от plancer93 на 23.06.10 07:18.

23.06.10
07:27

Иронизираш някого, или сериозно питаш?

23.06.10
07:28

Вчера бях на път и пристигнах към края на Слеър. Докато изпия 5-6нaдесет бири и стана време за Металика. Както и друг път тотално полудяване. Скандализирахме хората около нас, които се държаха като на концерт на Елтън Джон  (rock) Днес нямам глас  :D

23.06.10
11:16

А бе някой от тука да е бил в НСА? Или да имате познати от там. Нещо много любопитно ми стана.

ПИ

23.06.10
11:20

Преслав Додев (amnesia) мисля, че беше там.

Мъ чи глупаво , амнезийния е в УНСС.

ПИ

23.06.10
13:57

Оказах се с трима голи днес в съблекалнята. ‘Сички по патлаци, само аз по боксерки, и си ходят открито бе! Бахти, аз щях да се прикривам. ;д

23.06.10
14:07

Що? Има ли какво да криеш? ;)

ПИ

23.06.10
14:10

Мне, ама някак си, за пръв път бях в такава среда и ми беше дискомфортно.  :D

BE

23.06.10
14:21

казано от Thrashmetal на 22.06.10, 20:11:

Нищо не може да ме пребори с едно парче. Нищо! Нито лазанята на майка, нито баклава, нито никоя торта.

Тогава пробвай да изядеш едно парче да видиш,за какво нещо става дума.Ако ти се дават 2-3 лева за едно парче трябва да пробваш,да видиш,че не е толкова лесно да се изяде.Тортата е само от “захар”.Блатовете са напоени с ром между тях яка сметана,отгоре крем от бял шоколад с едно навито от черен шоколад и отзад карамелизирана захар. :D

23.06.10
14:29

Абе, някои сме способни да изядем на едно ядене повече от колкото други за цял ден ;)
Не съм попадал досега на торта, от която при добро желание да не мога да изям минимум 2-3 парчета. От повечето торти ако изям 1 парче, само ми се вдига апетита :)

казано от Петко К на 23.06.10, 14:29:

Абе, някои сме способни да изядем на едно ядене повече от колкото други за цял ден ;)

Цяла седмица бих казал  (tmi)

23.06.10
14:48

Хм, явно не си ходил в “Теа” близо до Плиска. Ако изядеш над 2 парчета от Нутелата там, аз ще ги платя :D

казано от korpusito на 23.06.10, 14:48:

Хм, явно не си ходил в “Теа” близо до Плиска. Ако изядеш над 2 парчета от Нутелата там, аз ще ги платя :D

Пращай по пощата за моя сметка, а за доказателство сега е мода на клипчетата  :D

23.06.10
14:57

Дребен автобусен шофьор спрял на спирката и в рейса се качил истински исполин.
- Големия Джон не плаща – заявил мъжът и седнал. Като имал предвид разликата в ръста, шофьорът нямал желание да спори.
На другия ден се повторило същото. Мъжът планина се качил в автобуса, пронизал шофьора с поглед и заявил:
- Големия Джон не плаща. – И седнал.
Това продължило няколко дни, но накрая шофьорът започнал да се ядосва. Защо Големия Джон не си плащал като всички останали? Затова дребосъкът отишъл във фитнес салона и започнал интензивно да тренира културизъм, за да се изправи срещу Големия Джон като мъж.
След две седмици там, където преди имало само кожа и кокали, сега се издували мускули и шофьорът с нетърпение очаквал срещата с Големия Джон. Исполинът се качил на обичайната си спирка и заявил:
- Големия Джон не плаща.
Но този път шофьорът не оставил нещата така. Той станал на крака и отвърнал:
- И защо не плаща Големия Джон?
Мъжът бръкнал във вътрешния си джоб. Шофьорът моментално се уплашил от най-лошото. Но исполинът отвърнал:
- Защото Големия Джон има карта.

ПИ

23.06.10
15:02

:D :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от Питбула на 23.06.10 15:02.

GO

23.06.10
15:06

казано от p17bull на 23.06.10, 15:02:

:D :D :D :D :D

x2!

23.06.10
15:15

казано от person на 23.06.10, 14:21:

Тогава пробвай да изядеш едно парче да видиш,за какво нещо става дума.Ако ти се дават 2-3 лева за едно парче трябва да пробваш,да видиш,че не е толкова лесно да се изяде.Тортата е само от “захар”.Блатовете са напоени с ром между тях яка сметана,отгоре крем от бял шоколад с едно навито от черен шоколад и отзад карамелизирана захар. :D

Както ти каза Петко, някои от нас знаят да ядат. :) Да не говорим, че всяка божа съставка, която изброи само ме кара да издивявам за още и още, а в подобно състояние ако съм, няма спиране.

Някой от форума да има желание за състезание - надяждане? :D

edit: помня като бях малък, на рождените дни на приятелите ми винаги след като си изям моето парче карах другите да ми дадат техните. Сега не е по-различно - не пия особено много по РД и НГ, а просто ям до пръсване. : )

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.06.10 15:17.

ПИ

23.06.10
15:16

казано от Thrashmetal на 23.06.10, 15:15:

казано от person на 23.06.10, 14:21:

Някой от форума да има желание за състезание - надяждане? :D

С удоволствие Траш, но ни разделят 100 км. ;( :D

23.06.10
15:18

Ако ме биеш, ти плащам двупосочния билет + още някой лев. ;)

ПИ

23.06.10
15:21

казано от Thrashmetal на 23.06.10, 15:18:

Ако ме биеш, ти плащам двупосочния билет + още някой лев. ;)

Ако ще ходя до София и ще стоя по-дълго време, ще ти звънна.  :D

23.06.10
15:25

Ако има състезание по недояждане, пишете ме мен. Имам най-малката вместимост на стомаха евър :D

Сър Джеймс, много върл расист, отишъл в ЮАР.
Отседнал в посолството на Англия - при своите и посланника му обяснил как стоят нещата: “Сър Джеймс, тука белите имаме традиция - ходим с оръжия и където видим негър го убиваме”. Сър Джеймс,за да не се дели от неговите, на другия ден си купил пушка и още на входа на оръжейния магазин видял 4ма негри да носят 1 бял на носилка. Вдигнал пушката и убил 1 негър. Носилката се наклонила и белият паднал. След това станал, поотупал се и казал: “Ех да му еба майката, днеска за 3ти път пукам гума...”

Мнението беше редактирано от Мирослав на 23.06.10 15:54.

ПИ

23.06.10
16:04

На това да се засмееш, трябва да го покажеш, а не само да го прочетеш.

Студена зима. Пиян човек влиза в тролей и се хваща за дръжката за да не падне. В един момент си повърнал в ръкава, човека до него го бутнал и му казал, как може да си повърнеш в ръкава.
В този момент пияния човек замахнал с тази ръка и казал хич не ме интересува.

Ако не сте се сетили, го е опръскал с ....

http://www.dnes.bg/photo/2010/06/23/deniat-v-snimki.93284

снимка 1
Леле каква енергетика има по света.
Стефан Дзверо да не гледа  :D

23.06.10
16:35

казано от korpusito на 23.06.10, 14:48:

Хо хо хо, давай 4 парчета насам тогава :D

23.06.10
16:38

Здравейте. Някой може ли да ми даде линк за Ronnie Coleman - First Training Video. Свалих го от замундата, но като го пусна излиза само черен екран и..нищо. Пробвах с няколко плеъра, не става.

23.06.10
16:46

@Castanea Свали си нови кодеци.
Това няма нищо общо с горното питане.
http://www.vbox7.com/play:3e2b8ab5
:D

Мнението беше редактирано от shemeta на 23.06.10 16:48.

ПИ

23.06.10
16:49

http://www.urbanbg.com/2010/06/blog-post_23.html

Много здраво тракче. :)

23.06.10
16:54

казано от shemeta на 23.06.10, 16:46:

@Castanea Свали си нови кодеци.
Това няма нищо общо с горното питане.
http://www.vbox7.com/play:3e2b8ab5
:D

Само с това видео ми прави така. Всичко друго си върви ок :(

23.06.10
16:59

Траш,защо не си на концерта?
И аз не съм,но за сметка на това ме е яд :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1