ХРАНА (30.06.10) - ден с висок прием на въглехидрати
-ставане 7:00 Fyre 2 капсули
7:50 50гр овес.ядки, 30гр кашк.извара, 4 белтъка
9:30 50гр овес.ядки, 40гр извара
13:00 100гр пил.месо гърди, 50гр гречкa, домати
Fyre 1 капсула
16:00 кис.мляко 2% 400гр с 3 с.л пшен.зародиш
Fyre 2 капсули
ТРЕНИРОВКА 19:15-19:45
20:00 пил.месо гърди 150гр, салата домати, краставици, зехтин
22:30 извара 100гр с 1 с.л зехтин
H20: около 3л
Добавки: ЕМК, Sea power algae, Хром 600мг, Fyre 5 капсули
ТРЕНИРОВКА 19:15-19:45
-5 мин скачане на въже за загявка
1.Complex - едно след друго
21-18-15-12-9-6-3
-лицеви на колене (общо 84бр)
-burpee (общо 84бр)
-кофички на пейка (общо 84бр)
-ходещи напъди (общо 84бр)
-къси коремни (общо 84бр)
time: 19:47
О.С
1.Болката в дясното рамо вече става непоносима...надявах се че ще премине ама се усилва. Ще гледам да не го натоварвам тези дни, дано премине по-бързо.
2.Огънчето добре ми понася, не ме разсъбужда кой знае колко, но пък и от увеличената доза вече поне няма тремор. Май привикнах към него. Апетитът си ми е нормален, даже бих казала леко притъпен.
Мнението беше редактирано от libra на 30.06.10 17:05.
ХРАНА (01.07.10)
-ставане 7:00 - Fyre 2 капсули
7:15 овес.ядки 50гр, извара 50гр, 4 белтъка
10:00 кис.мляко 2% 400гр (био)
13:00 пил.бон филе 200гр, 2 белтъка; салата домати, краставици, зехтин
16:00 20гр орехи, извара 150гр
Fyre 2 капсули
19:30 пил.филе 150гр, 2 белтъка; салата домати, краставици, зехтин
H20: около 3л
Добавки: ЕМК, Sea power algae, Хром 600мг, Вит.C 400мг, Агнес, Fyre 4 капсули
ТРЕНИРОВКА - почивка
Мнението беше редактирано от libra на 02.07.10 04:55.
01.07.10
06:11
казано от libra на 30.06.10, 04:20:
1.Болката в дясното рамо вече става непоносима... надявах се, че ще премине, ама се усилва. Ще гледам да не го натоварвам тези дни, дано премине по-бързо.
Хммм, от къде се сдоби с тази болежка? Не я подценявай. Рамото е особена и сложна става (знаеш това чудесно), трудно се изолира и обездвижва, съответно - възстановяването може да стане по-трудно. Познавам човек, който би могъл да ти помогне (кинезитерапевт, говорили сме за него) и ако прецениш - ще те свържа с него.
казано от libra на 30.06.10, 04:20:
2.Огънчето добре ми понася, не ме разсъбужда кой знае колко, но пък и от увеличената доза вече поне няма тремор. Май привикнах към него. Апетитът си ми е нормален, даже бих казала леко притъпен.
Думичката ’разсъбужда’ ме развесели много! :P Нещо като ’спунк’-ът на Пипи Дългото чорапче... :D
Както сама се уверяваш, въпреки сходното действие на дадена добавка при различните хора, възможно е да има специфични детайли при всеки от нас. ОК, не те ококорва, но ако си свърши работата по отношение на теглото и размерите ти, всичко е супер, нали? Още когато започна огънчето имах едно на ум, че онзи апетит вероятно не е непременно следствие от него. При мен, например, апетитът за даден ден май е пряко следствие от калорийния баланс на предишните ден-два.
казано от Кольо Пияндето на 01.07.10, 06:11:
Хммм, от къде се сдоби с тази болежка?
Иска ли питане от къде... от много зор! Искаше ми се да увелича тежестите на ренегатското, защото се наситих на тези 11кг, не ги усещам много - пробвах се на 15кг с крака на пейката и нещо изщрака, та от там. Отделно на самбото не го оставих да почива и там го натоварих допълнително и сега дори и в покой се обажда. Мерси за предложението ама ще изчакам да видя дали няма да премине болката... ако не ще се допитам до теб за координати на приятеля ти.
За огънчето - ще видим за теглото... дано има леко раздвиждване. Тези дни се чувствам много тежка и по-тромава ако мога така да се изразя. Видимо съм се стегнала, но на обиколки не мърдам - може би само от към талията съм се посвила.
01.07.10
08:12
Къде си държиш раменете, когато правиш ренгадско?
Ако не обръщаш внимание - пробвай и пиши, понеже имам предположение.
Има само едно положение на раменната става при ренегадско гребане, при което може да се получат проблеми.
поздрави
Лазар
казано от Лазар Радков на 01.07.10, 08:12:
Къде си държиш раменете, когато правиш ренгадско?
Ако не обръщаш внимание - пробвай и пиши, понеже имам предположение.
Има само едно положение на раменната става при ренегадско гребане, при което може да се получат проблеми.
поздрави
Лазар
Здравей, Лазар
Хмм...ами раменете гледам да са си успоредно на ръцете, по скоро на опората. Когато дърпам ръката ми минава близко до тялото и се стремя трупа да ми е стабилен и да не се движи. Мисля че проблемът се получи от това, че не бях много стабилна и опорната ръка ми “поднесе”.
Довечера ако мога ще се снимам и ще пусна клипче.
Очаквам предположението..?
Поздрави и от мен!
Мнението беше редактирано от libra на 01.07.10 15:31.
01.07.10
11:57
Предположението ми е, че рамото не се намирало в най-стабилната възможна за раменната става позиция , и натоварването във въпросната серия не е било съобразено нивото на умора.
поздрави
казано от Лазар Радков на 01.07.10, 11:57:
Предположението ми е, че рамото не се намирало в най-стабилната възможна за раменната става позиция , и натоварването във въпросната серия не е било съобразено нивото на умора.
поздрави
За жалост си много прав... а лошото е че болката вместо да отшумява се увеличава. Като го раздвижвам “скърца”.
Някой предложение с какво да се мажа за облекчаване? Под ръка имам репарил и фастум..?
01.07.10
20:29
казано от libra на 01.07.10, 20:11:
За жалост си много прав... а лошото е че болката вместо да отшумява се увеличава. Като го раздвижвам “скърца”.
Някой предложение с какво да се мажа за облекчаване? Под ръка имам репарил и фастум..?
Зарежи мазането, съветвам те сериозно.
Най-много - нестероидно противовъзпалително (ако ти се намира на таблетки).
Потърси лекар (не държа да е този, при когото ходя аз!).
Не си прави шегички с контузиите и не ги подценявай.
казано от Кольо Пияндето на 01.07.10, 20:29:
Не си прави шегички с контузиите и не ги подценявай.
Изобщо не ги подценявам, просто не съм от хората, които при първата болежка се обръщат към мед лице/рехабилитатор в случая.
01.07.10
20:37
Болчицата днес може да ти струва фантастична контузия утре. Както и да е... голямо и разумно момиче си.
Най добре вземи и “Фелоран” таблетки освен мазането с гелове, особено ако усещаш, че проблема не отшумява или се влошава.
Аз по принцип винаги избягвам хаповете, но ако проблема се влоши по добре да се вземе нещо, много е неприятно ако травмата стане хронична и това го казвам защото имам хроничен тендовагинит (не от щангите) и тази травма ме изкара от залата за много дълго време и сега все едно почвам от начало и болките си ги има, но няма да се откажа да си гоня целите. Ако можех да върна времето щях да взема правилното решение, тогава когато се появи проблема аз вместо да спра и да обездвижа китката докато възпаленито премине, аз не спрях и си спчелих хроничен тендовагинит. Незнам какъв е точно твоя проблем и дали не е добре да спреш всякакво натоварване върху травмираната област. Повярвай една хронична трвма може да ти съсипе живота, аз по едно време бях и в психически нокдаун, как една травма ще ми обърка всичко. :(
Мнението беше редактирано от Хри$то® на 01.07.10 20:51.
ХРАНА (02.07.10)
7:15 овес.ядки 50гр, извара 50гр, 4 белтъка
10:00 овес.ядки 50гр, 2 белтъка
13:00 сирене 70гр, 1 яйце, 50гр пилешко; салата домати, краставици
16:00 пил.бон филе 150гр
19:00 извара 100гр с 1 с.л зехтин
Fyre 2 капсули
ТРЕНИРОВКА 21:00-22:00
22:15 1 яйце с 3 белтъка, 100гр извара; салата домати, краставици
H20:
Добавки: ЕМК, Sea power algae, Хром 600мг, Вит.C 500мг, Агнес, Fyre 4 капсули
ТРЕНИРОВКА 21:00-22:00
-ротации в ставите
1.Клек
1 х 12 @ 20кг
1 х 4 @ 40кг
1 х 2 @ 60кг
1 х 2 @ 70кг
1 х 4 @ 60кг
1 х 5 @ 50кг
2.Лег преса
1 х 12 @ 30кг
2 х 6 @ 50кг
1 х 6 @ 60кг
3.Бедрено разгъване в СС с бедрено сгъване
4 х (*12 @ 10кг + *12 @ 15кг)
4.Хиперекстензии в СС за корем-крака към гърди
3 х (*15+*15)
5.Вело - 10мин
Мнението беше редактирано от libra на 03.07.10 05:33.
казано от Христо на 01.07.10, 20:49:
Аз по принцип винаги избягвам хаповете, но ако проблема се влоши по добре да се вземе нещо, много е неприятно ако травмата стане хронична и това го казвам защото имам хроничен тендовагинит (не от щангите).
За тендовагинита те разбирам чудесно и аз се мъкнех “уж” с тендовагинит 2 години пък то се оказа друго и накрая си оперирах китката...Ти сигурен ли си, че твоето е тендовагинит на лекарите им е най-лесно да сложат тази диагноза?
Сложила съм си една голяма удивителна за болката, няма да я пренебрегна и да се оставя да се влоши. Просто ще поизчакам поне 1 седмица, ще гледам да не товаря рамото и ако не премине, тогава ще се обърна към лекар.
ХРАНА (03.07.10)
-ставане 7:30 - Fyre 2 капсули
7:45 овес.ядки 50гр, извара 60гр, кис.мляко 4,5% 50гр, 4 белтъка - бях многооооо гладна...предвид лигавата вечеря от снощи нормално...
ТРЕНИРОВКА
12:00 херинга на скара 250гр; зелена салата,домати, зехтин - /п.с: ей умирам си за рибааааааа, кееееф!/
15:00 1 яйце, 2 белтъка
16:00 бяло фрапе без захар
Fyre 2 капсули
19:30 2 яйца, 4 белтъка; зелена салата, домати, зехтин
О.С
1.Почнах и от изварата да се подувам....ще си направя пак експеримент няколко дни без млечни (ако устискам)
H20: няма и 1,5л...
Добавки: ЕМК, Sea power algae, Хром 600мг, Вит.C 500мг, Агнес, Fyre 4 капсули
ТРЕНИРОВКА 9:00-10:30 - гръб, бицепс
-загряване-ротации в ставите
1.Набирания
2 х 5 (лява-подхват)
2 х 5 (дясна-подхват)
2.Скрипец тесен надхват в СС с тесен подхват
1 х (*12 @ 20кг + *12 @ 20кг)
2 х (*6 @ 30кг + *6 @ 30кг)
3.Скрипец хоризонтален
4 х 12 @ 20кг
4.Бицепсово сгъване с дъмбели
3 х 6 (на ръка) @ 7,5кг
5.Swing
3 x 15 @ 11кг
6.Бицепс “21”
3 х 21 @ 10кг
7.Ренегатско
2 х 6 @ 11кг
8.Хиперекстензии в СС с повдигане крака от лег
1 х (*15 с 5кг + *15)
2 х (*12 с 5кг + *15)
9.Повдигане крака от лег до свещ (повдигам таза нагоре)
3 х 15
10.За корем - усукване, заключване, усукване
2 х 20
Тренировката веше лека, не слагах тежки кг заради рамото. Болка усетих само на ренегатското, за това и направих само 2 серии. Преминава, което е хубаво.Ще го щадя поне още 10тина дни.
Мнението беше редактирано от libra на 03.07.10 17:54.
Здрасти, Либра :)
Искам да те питам какво правиш с жълтъците, които ти остават :)
казано от Atom на 03.07.10, 05:41:
Здрасти, Либра :)
Искам да те питам какво правиш с жълтъците, които ти остават :)
Ами... изхвърлям ги. Грехота е, ама просто няма какво да ги правя.
03.07.10
09:26
относно жълтъците:
- Прави си маска за коса
- Храни кучетата и котките пред блока
- Давай ги на някой, който ги яде
:)
казано от Лазар Радков на 03.07.10, 09:26:
- Прави си маска за коса
- Храни кучетата и котките пред блока
- Давай ги на някой, който ги яде
Благодаря ти :)
Добре си понамацах косата със жълтъци и зехтин - надявам се, че лесно се мие... :P
Живея с брат ми, а той не е любител на яйца...а и не само той, котката ми също..не можах да я излъжа, ще видим тези пред блока ;)
Мнението беше редактирано от libra на 03.07.10 11:52.
:D аз щях да питам тук във форума (без майтап) някой дали знае имали проблем при котките, ако ядът всеки ден по няколко жълтъка щот мойте ги папaт, като малко дете жилирани бонбони :D Не знам обаче има ли няква граница макар, че в едно съм сигурен и то е, че те нямат проблем с холестерола и дори мазничкото им идва доста добре и от тая гледна точка не би трябвало да имат проблем, но знам ли !
03.07.10
21:34
Котките нямат проблем с приема на мазнини и холестерол. Проблемът би могъл да дойде от другаде - имам смътни спомени, че един познат, който гледа котки (за разни състезания) откакто се помни, ми беше казал, че котките не трябва да ядат яйца, защото ... не помня какво точно беше (не можеха да усвоят нещо? липсваше им някакъв ензим) и след това дрискали.
Сега, това последното не съм го проверявал на практика, понеже ... понеже наистина обичам да си правя експерименти, но ... не баш такива :)
Освен това не помня, дали трябваше да избягват само белтъка или и жълтъка.
Ако някой има опит или реши да проведе експеримент - да сподели :) :)
поздрави
ХРАНА (04.10.10)
-ставане 9:30 Fyre 2 капсули
9:45 60гр овес.ядки, 5 белтъка, 1 ч.л мед
ТРЕНИРОВКА 10:00-11:30
12:00 пуешко месо от бутче 200гр; зелена салата, домати, зехтин
Fyre 1 капсула
14:30 2 яйца
17:00 2 белтъка
Fyre 2 капсули
19:30 хек 160гр; салата-марули, домат, краставици, морков, зехтин (лудничка)
22:30 4 белтъка
H20: 1,5л до момента
Добавки: ЕМК, Sea power algae, Хром 600мг, Вит.C 500mg, Agnes, Fyre 5 капсули
О.С
1.Днес не изпитвам почти никакъв глад....направо не знам на какво се дължи това...дали на Fyre, дали на новите химеопатични, които започнах да приемам от скоро, кой знае..(учудвам се защото принципно имам зверски апетит нон стоп!)
ТРЕНИРОВКА 10:00-11:30 - гръб, рамо, трицепс
-загрявка - ротации в ставите
1.Лежанка
1 х 12 @ 20кг
2 х 5 @ 30кг
2.Избутване дъмбели от хоризонтален лег в СС флайс от хоризонтален лег
3 х (*12 @ 7,5кг + *10 @ 4кг)
3.Разтваряне ръце встрани от наклон в СС повдигане ръце напред
4 х (*12 @ 3кг + *10 @ 3кг)
4.Swing
3 x 12 @ 11кг
5.Kick-back
1 х 14,12,10,8 @ 3кг
6.Bench dips
3 x 15
7.Повдигане крака от лег с 3кг
3 х 12 @ 3кг
8.Повдигане крака от лег до свещ (повдигам таза нагоре)
2 х 15
9.Вело - 10мин
О.С
1.Споменах ли, че ненавиждам кардио тип въртене на вело или степер, или кростренажор....ужас...скука, скука не знам изобщо защо го въртя това колело накрая.
2.Не съм катерила стълби от 1 седмица....трябва повече кардиооооооо
Това е за днес..
Мнението беше редактирано от libra на 05.07.10 09:49.
казано от libra на 03.07.10, 05:36:
ХРАНА (03.07.10)
1.Почнах и от изварата да се подувам....ще си направя пак експеримент няколко дни без млечни (ако устискам)
Аз много, много не се доверявах на това, то тези дни мисля, че прекалих с изварата и определено се чувствам, че задържам вода и съм се подула май и аз...хммм супер странно ми е честно..Или ще я намаля или ще я спра временно и аз..
Как ти е рамото? Не си прави повече такива експерименти с тежестите, по-добре по-бавно да вдигаш по-малко, отколкото така изведнъж и рязко, имай повече търпение.. :) Достатъчно си задобряла... :P
казано от S_L на 04.07.10, 07:37:
казано от libra на 03.07.10, 05:36:
ХРАНА (03.07.10)
1.Почнах и от изварата да се подувам....ще си направя пак експеримент няколко дни без млечни (ако устискам)Аз много, много не се доверявах на това, то тези дни мисля, че прекалих с изварата и определено се чувствам, че задържам вода и съм се подула май и аз...хммм супер странно ми е честно..Или ще я намаля или ще я спра временно и аз..
Как ти е рамото? Не си прави повече такива експерименти с тежестите, по-добре по-бавно да вдигаш по-малко, отколкото така изведнъж и рязко, имай повече търпение.. :) Достатъчно си задобряла... :P
Здравей, Сиси. Мислех си и аз да я намаля...ама така я намалих, че продължих да ям по 300-400gr на ден, за това по-добре изобщо да не си купувам и да видя 4-5 дни без млечни как ще се чувствам.
Стоях, стоях в магазина ... взирах се в любимата извара... ама не я доближих :) Щом днес устисках и другите дни ще устоя.
Рамото е по-добре, мерси :) Вече не ме боли толкова, но пък и аз гледам да не го товаря много. Уфф амиии то не ставаше въпрос за експеримент, а просто защото почват да ми стават леки килограмите, пък и аз нали съм си една нетърпелива... :P
казано от Лазар Радков на 03.07.10, 21:34:
Сега, това последното не съм го проверявал на практика, понеже ... понеже наистина обичам да си правя експерименти, но ... не баш такива :)
ахахах това за експериментите ме накара да се усмихна широко. Ако знаят котките какво им мислим...
Ако те боли рамото мога да ти дам съвет, сигурен съм, че си го чувала. Загряваш рамото добре, сякаш го подготвяш за тренировка. Намазваш го хубаво с някакъв гел (аз лично ползвам фастум) и чакаш 10-15 минути и слагаш лед за 5-10 минути на същото място. Така съм си лекувал усукани тъкани, скъсани влакна и подобни болки, от незнайни травми. Разбира се това е съвет ако ти минава може и да го пропуснеш и само почивка да си дадеш. Впрочем преди 1 седмица те попитах от файъра как е сваляш ли, усещаш ли прилив на енергия и.т.н. Какво ще кажеш седмица по-късно :)
04.07.10
18:44
казано от Лазар Радков на 03.07.10, 21:34:
Котките нямат проблем с приема на мазнини и холестерол. Проблемът би могъл да дойде от другаде - имам смътни спомени, че един познат, който гледа котки (за разни състезания) откакто се помни, ми беше казал, че котките не трябва да ядат яйца, защото ... не помня какво точно беше (не можеха да усвоят нещо? липсваше им някакъв ензим) и след това дрискали.
Освен това не помня, дали трябваше да избягват само белтъка или и жълтъка.
поздрави
Офтопик:
Бате, а за слоновете съм чувал само, че не бива да им се дава диня. Нещо със семките и с корите.
Искаш ли да пробваш?
04.07.10
19:59
казано от D3BEP на 04.07.10, 18:44:
Офтопик:
Бате, а за слоновете съм чувал само, че не бива да им се дава диня. Нещо със семките и с корите.
Искаш ли да пробваш?
Вчера подарих моя на един приятел, но все пак благодаря за предложението. Като си купя нов може да се възползвам :)
казано от Rikoo на 04.07.10, 17:49:
Впрочем преди 1 седмица те попитах от файъра как е сваляш ли, усещаш ли прилив на енергия и.т.н. Какво ще кажеш седмица по-късно :)
Прилив на енергия по скоро не...може би съвсееееееем малко :) Иначе като чели ми убива малко апетита, защото не ми се яде толкова много. Мисля че съм поизчистила и малко около талията, но още няма да се меря, има време... :)
казано от libra на 04.07.10, 20:20:
казано от Rikoo на 04.07.10, 17:49:
Впрочем преди 1 седмица те попитах от файъра как е сваляш ли, усещаш ли прилив на енергия и.т.н. Какво ще кажеш седмица по-късно :)
Прилив на енергия по скоро не...може би съвсееееееем малко :) Иначе като чели ми убива малко апетита, защото не ми се яде толкова много. Мисля че съм поизчистила и малко около талията, но още няма да се меря, има време... :)
Аз като те гледам незнам какво можеш още да изчистиш :)
ХРАНА (05.06.10)
-ставане 7:30 - Fyre 2 капсули
7:45 50гр овес.ядки, 5 белтъка, 1 ч.л мед
10:00 2 яйца, 1 белтък
12:30 свинска вратна 170гр; салата домати, краставици, зехтин
Fyre - 1 капсула
15:00 кис.мляко 4,5% 100гр, 1 яйце
Fyre 2 капсули
ТРЕНИРОВКА
19:30 пуешко месо 200гр; салата айсберг, домати, зехтин
22:30 пуешко месо 50гр, 3 белтъка
H20: 2л до момента
Добавки: ЕМК, Sea power algae, Хром 600мг, Вит.C 500mg, Agnes, Fyre 5 капсули
ТРЕНИРОВКА
-мислех да почивам... ама спретнах нещо лекичко
1.Скачане на въже - 15мин
2.Бърпети - 4 х 12
3.Къси коремни 3 х 30
ОС:
1.Днес ми е 12-ти ден с Fyre. Апетитът ми е понамалял и ми се струва, че съм намалила и обиколките - ръцете са по изчистени, талията се е посвила, а и дънките ги усещам по-свободно. Все още няма да се меря с метъра, чак накрая когато изпия и последната капсула ще отчета дали има разлика.
2.Рамото минава (все още го щадя), лявата китка пак се подува...писна ми, нея обаче няма да я оперирам, стига ми едната..
Искам всичко да ми е наред, да мога да си тренирам спокойно...без някакви болежки да ме изкарват извън равновесие! Гррррр
3.Лелелее не ми се ядееее, не мога да повярвам хахахахха /пу пу да не се урочасам!/
Мнението беше редактирано от libra на 06.07.10 04:11.
казано от Rikoo на 04.07.10, 21:32:
Аз като те гледам незнам какво можеш още да изчистиш :)
В интерес на истината там най-бързо и лесно се оформям - корема. Само по страничната част е останало малко мазничко, но и то ще изчезне след някой друг месец. За целта ще ми трябва и повече кардио...
От всички мускулни групи ми изостава гърба...все се каня да го снимам и да покажа..
Мнението беше редактирано от libra на 05.07.10 09:49.
Аз знам едни много ефективни упражнения за страничната част на корема, но за него ще ти трябва партньор - мъж ! Упражнението е свръх ефективно, обаче трябва и мъжа да е запознат с техниката на изпълнение защото от неговите действия зависи крайния резултат. Упражнението е доста интересно, не изисква тежести за изпълнението му, просто мъжа трябва да има здравх захват, но утре ще обесня по подробно как се изпълнява, че стана много късно и мисля да си лягам ! |-)
Мнението беше редактирано от Хри$то® на 05.07.10 23:40.
ХРАНА (06.07.10)
7:15 50гр овес.ядки, 5 белтъка
10:00 1 яйце, 2 белтъка
13:00 пуешко месо 180гр; салата домати, краставици, зехтин; маслини 50гр
Fyre 1 капсула
16:00 1 яйце, 100гр маслини
Fyre 2 капсули
18:30 30гр орехи
ТРЕНИРОВКА
21:30 пилешко месо гърди 200гр; айсберг, домати, краставици, зехтин
H20: 3л
Добавки: ЕМК, Sea power algae, Хром 600мг, Вит.C 500мг, Agnes, Fyre 5 капсули
ТРЕНИРОВКА (19:15 - 20:30)
-ротации в ставите
1.Комплекс:
3 х (*10 клек-скок + *12 swing @ 11kg)
2.Лег преса
1 х 16, 14, 12, 10 @ 30кг
3.Напъди
4 х 8 (на крак) @ 20кг (лост)
4.Бедрено разгъване в СС с бедрено сгъване
4 х (*12 @ 10кг + *12 @ 15кг)
5.Екстензии в СС с повдигане крака от лег до вертикално положение (свещ)
3 х (*15 @ 5кг + *15)
6.Вело - 10мин
-бях си замислила друго да правя...обаче залата беше толкова пълнаааааааааа....ужас, повече няма да ходя толкова рано вечер!
OС:
1.Съвсвем леко ми се обаждат прасците от вчерашното скачане на въже. Рамото не ме боли вече за сметка на китката... подута е, има силна болка, което означава че съм я пренатоварила. Минимум 7-8 дни и трябва, за да утихне болката...
Мнението беше редактирано от libra на 07.07.10 04:54.
казано от libra на 06.07.10, 04:13:
1.Съвсвем леко ми се обаждат прасците от вчерашното скачане на въже. Рамото не ме боли вече за сметка на китката... подута е, има силна болка, което означава че съм я пренатоварила. Минимум 7-8 дни и трябва, за да утихне болката...
Теди, пази се, защото тези болки с времето могат да се превърнат в хронични и след това няма оттърване от тях. По-добре прави по-леки тренировки - кардио/колкото и да не ти харесва или някои кросфит комплексчета, а силовите ги спри за няколко дни. Здравето е преди всичко! И какъв е точно проблемът с китките?
казано от karpi на 06.07.10, 06:28:
И какъв е точно проблемът с китките?
Киста на сухожилията /ганглион/ :( преди около 2 години ми оперираха едната, но другата тогава не беше за операция...
казано от libra на 06.07.10, 06:46:
казано от karpi на 06.07.10, 06:28:
И какъв е точно проблемът с китките?
Киста на сухожилията /ганглион/ :( преди около 2 години ми оперираха едната, но другата тогава не беше за операция...
Неприятно е... и аз си оперирах миналата година китката поради същата причина. Доста време мина докато се възстанови...и все още при екстремни натоварвания имам неприятно усещане. :(
казано от Margaritka на 06.07.10, 06:52:
Неприятно е... и аз си оперирах миналата година китката поради същата причина. Доста време мина докато се възстанови...и все още при екстремни натоварвания имам неприятно усещане. :(
Да... аз точно за това не искам да оперирам и лявата, ще има да се възстановява поне половин година.