Защо толкова много трябва да питаш всички хора дали харесват груби ръце с мазоли, корички. Харбингер имат и модел за под 20лв, който също е добър.
Тренировъчен
1.20гр протеин, 120гр пълн.макарони, 300гр пр.мл 2%,40гр сушени стафиди, 1 фоляма праскова, ВИТАМИН
2.160гр пилешко, 300гр варен кафяв ориз
3.90гр пилешко, 100гр извара,80гр кис.мл, 330гр кафяв ориз, 2 филии (80гр) Вита пълн.
-1хап кре-алкалин
-тренировка-
4.(веднага след нея) 20гр протеин с 3 с.л мед и 1 хап кре-алкалин
5.200гр пилешко + грах и моркови, 3с.л домашно гъстъчено масло
6.200гр извара, 2 с.л домашно фъстъчено масло
гърди+ бицепс
дъмбели от лег- 4х10,7,5,6 @ 25,27.5,27.5,25 (последните 3 дроп с 20кг х3повт)
полулег с щанга- 4х9,6,6,6 @ 55,60,60,55кг (последните 2 дроп с 50кг х 2повт)
кофички- 4х7,6,5,6 @ 10,10,10,СТ
флайс с дъмбели от лег- 3х10 @ 12.5кг
бицепсово с прав лост- 3х10,9,8 @ 30кг
хамър сгъване с дъмбели (редуване)- 3х14,16,12 @ 12.5,12.5,15кг 9последната дроп с 12.5кг х 8)
придърпване на скрипец седнал за бицепс с крив лост - 3х14,12,10 (последната с широк хват)
Бележник: Малко разнообразие внесох. Смених повечето упражнения за тази тренировка с изклучение на кофичките и скрипеца за бицепс.
Малко неадекватна тренировка, качвах кг, пък свалях... При кофичките пак ме заболя предното рамо, но незнам защо не
правих обратен лег. Хамър сгъването и преди много го харесвах и сега, но явно няма място и за него в сегашната ми програма. По-нататък ще го включа.
За креатина нищо не усещам все още, надявам се наистина да е все оше, а после ще стискам палци да вземе да подейства.
Забелязах, че съм качил кг. но не мога да определя дали е повече мазно или мускули.
На много малко упражнения съм вдигнал кг. Скоро не съм се мерил, но като се погледна в огледалото формата на тялото ми О, е
ясна. Преди поне бях като 0, а сега О. Скоро когато имаме възможност ще накарам някой даме снима, така че
да видите ендоморфната ми структура и високия процент мазнини. :(
Не Тренировъчен
-2хапа кре-алкалин
1.20гр протеин, 120гр пълн.макарони, 300гр пр.мл 2%,40гр сушени стафиди, 1голяма ябълка, ВИТАМИН
2.3 Л яйца, 100гр овес, 1 купа таратор
3.70гр пилешко, 300гр извара, 200гр кис.мл 3%,4 филии вита пълн. (120гр)
4.200гр пилешко, 180гр броколи, купа таратор
5.200гр извара, 2сл. домашно фъстъчено масло
Бележник: Днес доста добра мускулна треска на гърдите. :)
Хора чудех се понеже нямам много време да го чакам ориза (кафявия) да се кисне пък чак после да го готвя, та проблем ли ще е ако
го оставя 1 денонощие и 3-4 часа накиснат в хладилника и после да го сготвя ?
казано от Julius на 08.07.10, 19:07:
Хора чудех се понеже нямам много време да го чакам ориза (кафявия) да се кисне пък чак после да го готвя, та проблем ли ще е ако
го оставя 1 денонощие и 3-4 часа накиснат в хладилника и после да го сготвя ?
Няма нужда да го накисваш. Ето ти идея как да го приготвяш и да става много лесно и бързо - слагаш вода да заври и след това слагаш ориза и го вариш - 30-35 мин. или докато изври водата на слаб огън, съотношението ориз вода е 1:3 / аз го правя обаче 1:2,5 , аз използвам кафяв ориз на ПАНИНО, за мен тази марка е най-добрата/.
Кой ти е казал, че трябва да го накисваш? Аз знам, че когато се вари жото се накисва, ама за ориз за първи път чувам.
На Панино ориз никога не съм виждал откъде го взимаш, понеже пазакувам в кауфланд и по-рядко в дар ? (Аз взимам на крина)
Ами на доста места съм срещал, че трябвало да се накисне предварително ето няколко линка:
http://gotvarski.com/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D1%8F%D0%B2-%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7-%D0%B8-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%87%D1%83%D1%86%D0%B8/
http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=23&t=2363
Но сега когато погледнах, на доста места не се споменава киснене преди това. Та направо ще го слагамда ври както каза, благодаря. :)
казано от Julius на 09.07.10, 07:24:
На Панино ориз никога не съм виждал откъде го взимаш, понеже пазакувам в кауфланд и по-рядко в дар ? (Аз взимам на крина)
Ами на доста места съм срещал, че трябвало да се накисне предварително ето няколко линка:
http://gotvarski.com/%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%81-%D0%BA%D0%B0%D1%84%D1%8F%D0%B2-%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B7-%D0%B8-%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%87%D1%83%D1%86%D0%B8/
http://forum.kulinar.bg/viewtopic.php?f=23&t=2363
Но сега когато погледнах, на доста места не се споменава киснене преди това. Та направо ще го слагамда ври както каза, благодаря. :)
Аз си го купувам от пазара. Един търговец, от който си купувам яйцата ми го носи, ама това не е от значение. Предполагам, че и на Карина не са лоши. Аз съм свикнала с ПАНИНО и затова все него търся.
Честно да си призная никога не съм чела кулинарни сайтова - някак си не ме привличат. Гледам да стоя в кухнята колкото се може по-малко. Даже си приготвям храната за 3-4 дни напред и само я затоплям, ако мога преди ядене. А относно приготвянето на ориза всичко е изпитано, така че няма как да не стане. Как да го правя ме научи едно момче, което също се храни здравословно, заради тренировките. Хайде опитай и после сподели дали е станало 8-) .
Не Тренировъчен
1.20гр протеин, 120гр пълн.макарони, 300гр пр.мл 2%,40гр сушени стафиди, 1голяма праскова, ВИТАМИН
2.130гр пилешко, 50гр сирене, 100гр пълн. макарони, салата зеле и моркови (1с.л оцет)
3.100гр пилешко, 200гр кис.мл 1,5%, 160гр овес
-1 хап кре-алкалин
-тренировка-
4.(веднага след нея) 20гр протеин с 3с.лмед и 1хап кре-алкалин
5.120гр пилешко, 220гр извара, 40гр кис.мл 1,5%, 2с.л домашно фъст. масло, 1 домат
-500-600мл таратор
6.200гр извара, 2с.л фъстъчено масло
Набиране надхват до брадичка- 4х8,6,5,4 @ СТ
Гребане с дъмбел-4х10 @ 27.5кг
Мъртва тяга 4х7,6,6,6 @ 100кг
Придърпване на долен скрипец с широк хват- 3х14,10,10 @ 35,40,40кг
Лег с тесен хват- 3х14,12,10 @ 50кг
Дъмбел над глава (с една ръка) - 3х6,10,10 @ 10,7.5,7.5кг
Бутане на горен скрипец надолу- 3х20,10,8 @ 15,20,20кг
Бележник: Добра тренировка, добре се изтощих. Отново няколко подопрения, в повторения, кг.
Чудя се дали следващия път да не си се върна на 25кг, на гребането с дъмбел, тъй като днес усещах как ми работи и
бицепса в допълнение.
Благодаря karpi,други ден когато правя ще споделя. :)
Мнението беше редактирано от Julius на 10.07.10 18:50.
Браво за тягата ! Пиши рекордите в червено, вижда се по-добре ;)
П.П брАдичка ;)
И аз да се присъединя към аплауза и между другото да дам заявка за клипче на тяга, ако може :)
Защо не правиш упражнението за трицепс с две ръце с по-голям дъмбел?Не ти ли е по-удобно?Аз поне го усещам по-добре,отколкото с една ръка :).И на тягата правиш ли загряваща серия?Аз почвам с по-малко и накрая стигам до килограми,двойно повече от тези,с който съм започнал :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 09.07.10 20:10.
09.07.10
20:23
#531
Батееее, кога ще ги бием ония двамата ...
Уоу, много фенове, много нещо, благодаря
1.БрАдичката я оправих, поправяите ме ако греша, допустимо е (blush). В червеносъм свикнал да пиша провалите(дано няма повеч), дай идея за някои друг цвят, защото при мен всичко се вижда перфе :)
2. Леле, щом чак ми искате клипче се въудушевих, вдигнахте ми съмочувствието . Ако се навие някой да ме снима с удоволсвие. :)
3. Разнообразие внесох този път. Попринцип го правя с 2 ръце на 1 дъмбел за повече кг, обаче и с 1 дъмбел също е ефикасно.
при тягата направих 1 загряваща серия с 15 повторения с лоста (20кг).Кръста добре го бях загрял дори и от гребането с дъмбел, тъй като не написах 2-3 повторения с чиитинг и то голям, та ми се натоварии кръста леко. Не рускувам с още повече кг въде рано, защото и така ми се натоварва достатъчно кръста, а и преди имах травма на кръста още като малък на 12-13год от неправилното изпълнение. :(
Но едно нещо което не бях правил досега ме загря така добре. Попринцип не правя кардио преди тренировка, но този път освен традиционно то размахване на ръце напред-назад, добавих и 4мин на степер, защото прочетох в списание М&Ф, от Христомир Христов, че било хубаво по 5мин преди тренировка кардио. :)
4. Кой да биеме, Ок. (muscle) . Аз бияча тука най-много да ме направят на картофено пюре :D
Мнението беше редактирано от Julius на 09.07.10 21:26.
Не Тренировъчен
-2хапа кре-алкалин
1.3 яйца(л,л,м),120гр овес, 1с.л мед,100гр пр.мл.2%,40гр сушени стафиди, 1голяма ябълка, ВИТАМИН
2.2 пил.бутчета, домати и краставици
-купа таратор
3.80гр пилешко, 100гр извара, 100гр кис.мл.1,5%, кашкавал 40гр, 4 филии Вита (120гр)
-30мин въртене на колело и малко корем
4.200гр риба,броколи, купа таратор
5.200гр извара, 2с.л фъстъчено масло
Бележник: Ориза днес стана готов за 50мин утре ще напиша дали се е получул като качество. :)
Днеска без протеин, никаква разлика не усетих. При хранене 2 ядох в работата, затова нямаше източник на въглехидрати. Изядох 2 бутчета, като след като бяха приготвени им махнах кожата, но за съжаление пак бяха мазни. :(
Жалко свърши фъстъченото масло, скоро ще опитам пак.
Днес малко корем правих и въртене наколело. :)
корпусито- В един бар като сервитиор, чистач, мияч, донякъде барман сичко в 1 :D
Ти бутчетата с кожата л иги ядеш :D
Мишо- ти след като си на ВВД, омазняваш ли се ? :)
Мнението беше редактирано от Julius на 10.07.10 19:13.
казано от Миsh0 на 10.07.10, 19:10:
На ВВД по-добре да ги ограничава мазнините, не му трябват.
Като му гледам храната си е РБД.
@ С кожата естествено, даже ги поливам с масло ;) Браво за работата, дано не те мъчат много, но е хубаво , че си самостоятелен.
10.07.10
21:06
#538
Балансираното хранене е ключът към здравето.Не бягай от мазнините , но и не изключвай въглехидратите като хранене.За всеки има място на този свят ;)
Ако не е тайна,колко изкарваш за тази работа и по колко време работиш?Чудно ми е в София по колко плащат.Аз тука в нащо село нищо не мога да си намеря.Няма студенти,няма работа :(.А бутчетата и аз ги ям понякога с кожата,зависи от кожата и от това как е опечена :).Когато е хрупкава много я обичам :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 10.07.10 21:23.
казано от D3Co на 10.07.10, 21:21:
Ако не е тайна,колко изкарваш за тази работа и по колко време работиш?Чудно ми е в София по колко плащат.Аз тука в нащо село нищо не мога да си намеря.Няма студенти,няма работа :(.А бутчетата и аз ги ям понякога с кожата,зависи от кожата и от това как е опечена :).Когато е хрупкава много я обичам :).
Ходя при баща ми, това е предимството. Той от скоро се премести там, защото собственичката на заведението отиде в чужбина и го даде на него и един негов приятел да го издържат известно време, затова ме взе. Иначе и аз търсих на автомивки, 6-7 заведения, по интерент пращах заявки, на 3 явтомивки, но нищо все казваха малък си и има проверки от инспектурата. По 10-15лв за 4 часа и половина, в зависимост от оборота.
Де да бях и аз като вас, само мога да си мечтая. Аз така като се храня вече съм като кегла, пък представям си ако добавя и кожатана пилето. :D
Мнението беше редактирано от Julius на 11.07.10 14:28.
Не Тренировъчен
1.3 яйца(л,л,м),120гр овес, 1с.л мед,100гр пр.мл.2%,40гр сушени стафиди, 1голяма ябълка, ВИТАМИН
2.150гр пилешко, 350гр св.кафяв ориз
3.20гр протеин,150гр пр.мл, 400гр св. кафя ориз
-1хап креа-алкалин-
-тренировка-
4.(веднага след нея) 20гр протеин, 3с.л мед и 1хап кре-алаклин
5.200гр риба,30гр кашкавал, 2 фили (60гр) Вита, пълн., 160гр св.кафяв ориз
6.200гр извара, 50гр ядки
бедрено разгъване- 3х15 @ 20кг
клек- 4х10,9,9,8 @ 80кг
бедрено сгъване- 3х20,10,8,14 @ 10,15,15,10кг
раменни преси с дъмбели- 3х12,10,8 @ 15кг (последните 2 дроп с 10кг х 6повт)
разтваряне на дъмбели от наклон(зазадно рамо, по корем на полулег)- 3х8 @ 3кг
повдигане на щанга напред, седнал- 3х12 @ 10кг
+ прасци на машина прав- 4х16,15,14,13 @ 25,25,25,40кг (поселдната дроп серия с 25кг по 10)
повдигане на крака от уред за кофички- 4х15 СТ
коремни преси- 2х20 СТ
Бележник: Добра тренировка, доволен съм особено от клек. Лошото беше, че на последните серии
малко почивах между повторениятаи на 1-2 повторения залитнах и се изгърбих напред.
Добре ги натоварих краката.
За раменете немога да дам мнение.
Нормално ли е да сусещам раменните преси и в трапеца ?
Кафявия ориз си стана и така перфектно, благодаря карпи. :)
Проблемът в главата ми е ясен, но е видимо че съм напълнял, скоро като пусна снимки ще забележите. :)
Мнението беше редактирано от Julius на 11.07.10 18:29.
Щанга се повдига нагоре.Какво е “повдигане на щанга напред”?
Нормално е и в трапеца да се усещат,все пак се замисли,кое ти държи раменете.
С клека внимавай,със залитането оапсно е с по големи кг.По-добре намали повторенията като искаш да вдигаш тежко.
Повдигане на щанга напред е за предно рамо. Същото като с дъмбели, но се прави с щанга с двете ръце.
Аз лично бих ти препоръчал да не тренираш предното рамо. Стигат му рамените преси и упражненията за гърди.
Ако ще правиш изолиращи упражнения за рамо, наблегни на средното (разтваряне встрани).
Мнението беше редактирано от Петко К на 11.07.10 19:17.
казано от Петко К на 11.07.10, 19:17:
Повдигане на щанга напред е за предно рамо. Същото като с дъмбели, но се прави с щанга с двете ръце.
Аз лично бих ти препоръчал да не тренираш предното рамо. Стигат му рамените преси и упражненията за гърди.
Ако ще правиш изолиращи упражнения за рамо, наблегни на средното (разтваряне встрани).
** Днес точно това си мислих в залата за какво правя предно рамо като нямам ширина в раменете. И аз мисля да правя раменно разтваряне от стоеж, но то дали ще ми даде маса ? попринцип искам най-голям акцент в гърба, на тебкак и се струват упражненията и тренировката ми за гръб ? Чувал съм, че нямало нужда от сркипци след като нямам маса в гърба, а п-добре да правя само с щанги и дъмбели упражнения ?
** За клека съм чувал, че ако не тренираш до отказ, няма ад имаш разтеж и затова правя по максимално, колкото издържа повторения. :)
Мнението беше редактирано от Julius на 11.07.10 19:45.
казано от karpi на 08.07.10, 19:46:
казано от Julius на 08.07.10, 19:07:
Хора чудех се понеже нямам много време да го чакам ориза (кафявия) да се кисне пък чак после да го готвя, та проблем ли ще е ако
го оставя 1 денонощие и 3-4 часа накиснат в хладилника и после да го сготвя ?Няма нужда да го накисваш. Ето ти идея как да го приготвяш и да става много лесно и бързо - слагаш вода да заври и след това слагаш ориза и го вариш - 30-35 мин. или докато изври водата на слаб огън, съотношението ориз вода е 1:3 / аз го правя обаче 1:2,5
Кой ти е казал, че трябва да го накисваш? Аз знам, че когато се вари жото се накисва, ама за ориз за първи път чувам.
На мен един суринамец главен готвач на един много елитен ресторант ми каза как да приготвям кафевият ориз и в същото време да бъда “фиданка” . Ето и неговият начин. Оризът се накисва във вода за един ден. На другият ден слагаш 2 части и половина вода в тенджъра и чакаш да заври. През това време хубаво слагаш ориза в цедка и го измиваш под студена течаща вода. Когато водата заври бухаш оризеца и намаляш котлона на слабичко,забравяш го за около 15мин. Като мине това време отиди и го виж ако е направил кладенчета махни го от котлона и го сложи в цедката,измиваш го пак хубаво със студена вода и пак го връщаш в тенджерата и го заливаш със студена вода колкото да го покрие. Като заври водата изключваш котлона и го оставяш да си поеме от останалата вода.
Някъде бях чела,че по този начин пада ГИ колко е вярно не знам,но на мен ми харесва така страшно много всяко зрънце си е отделно.
На който му се занимава да пробва :)
Мнението беше редактирано от Hiya на 11.07.10 20:01.
Не Тренировъчен
2 хапа кре-алкалин
1.3 яйца(л,л,м),120гр овес, 1с.л мед,200гр пр.мл.2%,40гр сушени стафиди, 1голяма ябълка, ВИТАМИН
2.130гр пилешко, 200гр картофи, 150гр зелесалата
3.40гр пилешко, 160гр извара, 80гр сирене,200гр кис.мл, 4 филии Вита (120гр пълнз.)
4.120гр пилешко, 40гр сирене, 500гр салата (1с.л зехтин, 2с.л оцет)
5.200гр извара, 50гр ядки
Бележник: Хиа, това изглежда доста добър вариант с ориза, но да ти кажа честно не че не обясни добре аминемога да си представя какще направя всичко това и ще се получи. Интресно м ие дали по този начин, без предварителното киснене, се увеличава ГИ.
Днес имах малко време сутринта и се измерих и снимах.
25.12.09 / 24.05.10 / 12.07.10г.
0-несъм мерил
кг- 68 / 70.5кг / 74.5кг
Бедра (отпуснати)- 52/ 55см / 57см (отпуснати)
Л.ръка(стегната)- 34 / 36 / 36 (стегната)
Д.ръка (стегната)- 34 /35 / 35 (стегната)
Талия(най-тънката част)- 76 / 79 см / 81см (най-тънка част)
ханш- 87/ 88.5 см / 90см (през кокалите)
обиколка през раменете (отпуснат)- 0/ 107 / 110см
обиколка през гърдите (отпуснат)- 0/ 96.5 см / 98см
прасци (отпуснати)- 0/ 36см /36
предмишници (отпуснати)- 0 /28см / 28
25.12.09 Pictures
24.05.10 Pictures
Сега до колко всички мерки са точни не мога да определя, но затова и ма и снимки. Притеснява ме единствено това, че за 1 месец и половина 4кг, не са ли малко множко ? (предполагам 2кг мускули 2кг мазнини )
Омазняването е видимо, кеглестото ми тяло също. :D
Гърба ти е значително по-добре :).Краката ти още изглеждат тънки :) за този ръст,но то и моите (55 см) на 175 см ми изглеждат тънички :D.
Какво омазняване бре, ти си същинска щека. Качи до 80 кила поне и после поизчисти сланината. Тренирай и яж, стига си се филмирал.
казано от korpusito на 12.07.10, 19:13:
Какво омазняване бре, ти си същинска щека. Качи до 80 кила поне и после поизчисти сланината. Тренирай и яж, стига си се филмирал.
Е омазняването си го виждам в огледалото а и на снимката. Като си стегна корема (както на последната снимка) вече не се виждат плочките.
Краката съм ги стегнал за това изглеждат така. А ръцете са ми точно там където най много са ми се разширили (между краката мускула (не е онова което си мислите :D )). Даже азси мисля,че краката са ми несеръзмерни сравнение с тялото.
За гърбъ, данонаистина е така и да ми върви, ащото това е частта на тялото която най-много искам да развия. :)
Julius можеш да го направиш не се шашкай! Пробвай и без накисване,просто измий ориза добре преди да го сложиш във врящата вода и преди да изври водата също. Следващият път като готвя ще направя клипче.
Много добре изглеждаш 8-)
Мнението беше редактирано от Hiya на 12.07.10 20:46.
казано от Hiya на 12.07.10, 20:45:
Julius можеш да го направиш не се шашкай! Пробвай и без накисване,просто измий ориза добре преди да го сложиш във врящата вода и преди да изври водата също. Следващият път като готвя ще направя клипче.
Много добре изглеждаш 8-)
Ще се опитам, но първо ще изчакам за клипче за да съм сигурен. :) Наистина ли изглеждам добре, (blush) .
Тренировъчен
1.3 яйца(л,л,м),120гр овес, 1с.л мед,200гр пр.мл.2%,40гр сушени стафиди, 1/4 диня , ВИТАМИН
2.150гр пилешко, 100гр овес
3.20гр протеин, ,160гр овес
-1хап кре-алкалин
-тренировка-
4.(веднага след нея) 20гр протеин, с 3с.л мед и 1хап кре-алкалин
5.200гр свинско + лук, 40гр кашкавал, 80гр кис.мл, 4 филии Вита (120гр) пълн.
-купа таратор
6.200гр извара, 50гр ядки
лег- 4х9,7,6,6 @ 65,70,70,70кг (последната 2но сваляне 1х4 @ 60, 1х8 @ 20кг)
полулег с щанга- 4х7,6,6,6 @ 60кг
кофички-4х7,6,6 @ 15кг,5кг,5кг,5кг (последната дрооп със СТ по 4)
флайс на машина-3х14,12,10 @ 60кг (последната дроп с 35кг по 6)
редуващо бицепсово с дъбели седнал-3х18,16,12 @ 10кг
концентрично сгъване 3х14,14,12 @ 10кг
сгъване за бицепс седнал на скрипец- 3х14,7,7, @ 15,20,20
Бележик: Добра тренировка се получи, добрече се видяхме с Колъо, та ми помогна на упражненията
за гърди да се доизморя. Добре гинатоварих гърдите. Доволен съм и от кофичките, добрече беше
Колъло, да ми каже, че не спускам до долу, защото аз все пак няма как да се видя сам, въпреки че знам,
че лакръе трябва да сочат на горе. Та намалих кг инаправих кофичките до стречинг в долно положение, с
половин сек. задържане и добре ги натоварих.
Бицепса също доста добре го натоварих.
Гледам си вдигнал повторенията на някои упражнения и килограмите,поне на мен това ми направи впечатление.От Kre-Alkalyn-а ли е?Почна ли да го усещаш?И коя разфасофка си взе,голямата или малката :)?А концентричното,защо не го правиш с повече килограми?
казано от D3Co на 13.07.10, 18:47:
Гледам си вдигнал повторенията на някои упражнения и килограмите,поне на мен това ми направи впечатление.От Kre-Alkalyn-а ли е?Почна ли да го усещаш?И коя разфасофка си взе,голямата или малката :)?А концентричното,защо не го правиш с повече килограми?
Взех си голямата 240капс, ЕФХ. Предполагам е от него добър продукт е, усещам наистина по-добро възстановяване, силата се покачи. (дано да не стане така, че попринцип като кажа нещо всичко се обръща с главата на долу :( )
Не искам да вдигам кг, на концентричното, защото ще започна прекалено много да си мърдам рамото и да си помагам с кракът.:)
Мнението беше редактирано от Julius на 13.07.10 18:55.
Julius ето и обещаните клипчетата :
http://www.youtube.com/watch?v=wykxAGNzxS8
Това е първото,в които съм поставила оризът в цедка и го мия. Не съм го накисвала предварително.
http://www.youtube.com/watch?v=TzQIoqDufgs
Това е второто в което съм върнала почти готовият ориз в цедката и пак го мия. След като го измия го връщам отново в тенджерата
и му доливам малко вода колкото да го покрие. СЛед като заври засичам около 3мин и го изключвам.Захлюпвам го с капак и го оставям да изстине.
Последният клип:
http://www.youtube.com/watch?v=PnTYLGLwV0Q
Овкусявам го с куркума и шафран.
Мнението беше редактирано от Hiya на 13.07.10 21:27.
казано от Hiya на 13.07.10, 21:10:
Julius ето и обещаните клипчетата :
http://www.youtube.com/watch?v=wykxAGNzxS8
Това е първото,в които съм поставила оризът в цедка и го мия. Не съм го накисвала предварително.
http://www.youtube.com/watch?v=TzQIoqDufgs
Това е второто в което съм върнала почти готовият ориз в цедката и пак го мия. След като го измия го връщам отново в тенджерата
и му доливам малко вода колкото да го покрие. СЛед като заври засичам около 3мин и го изключвам.Захлюпвам го с капак и го оставям да изстине.Последният клип:
http://www.youtube.com/watch?v=PnTYLGLwV0Q
Овкусявам го с куркума и шафран.
Днес ако ми остане време с удоволствие ще опита, стига да имаме такава цетка, че малко се смнявам. И благодаря за клипчетата, изглежда доста вкусно. :)
И с обикновенна става не се притеснявай във всяка бг кухня има пластмасова цедка от соц времето :) Питай мама тя ще знае :)
Не Тренировъчен
-2хап кре-алкалин
1.2 ххл яйца,120гр овес, 1с.л мед,200гр пр.мл.2%,40гр сушени стафиди, 1голяма ябълка, ВИТАМИН
2.150гр пилешко, 300гр картофи, салата 450гр домати икраставици
3.20гр протеин, 120гр овес, малко диня
4. 160гр свинско, голяма купа таратор, 80гр мляко кис., 2 филии Вита пълн. (60гр)
-малко корем + въртене на колело 25мин и то до 10 и 30, как ще заспя сега...
5.200гр извара, 50гр ядки
Бележник:
Днес много работа имаше в кръчмата и съм изморен.
Взех си изолата на Сайтек вчера, добра разтворимост и вкус и не се пеняви.
Успях да направя ориза, намерих една малка цетка, дано се е получило утре ще опиша. :)