Дневникът на Hia

Темата е заключена.
Прескочи до:

15.07.10
22:13

Снощи голяма буря беше тук и на всичкото отгоре съм заспала на отворена врата. Днес сутринта се събудих с гной на сливиците,но това не ме спря и отидох да бягам на вън. Доста трудно ми беше,но издържах около 30 минути с леки спирания за глътка въздух.

Храна
Закуска 10.00 - ябълка,овес 50гр,ленено семе и трици по 5гр,1 яйце,канела
Обяд 13.00 - ябълка,ядки микс 40гр,риба тон 130гр
Следобедна закуска 17.00 - изцепка 50гр шоколад 86% какао,2 белтъка
Вечеря 20.00 - риба тон 130гр,зеле,морков,маруля,домат
Преди лягане - 4 белтъка,ленено семе
Вода 3л и 0.500мл зелен чай

Днес храната ми не е много на ниво. Купих си шоколад,защото много ми прималя. След него ми “светна” :)

16.07.10
20:51

Храна
Закуска 10.00 - 1/2 грейпфрут,овес 50гр,ленено семе и трици по 5гр,1 яйце,канела
Обяд 13.00 - риба тон 130гр,оризовки 50гр,2 домата
Тренировка
Следобедна закуска 16.30 - зелена ябълка,4 белтъка,1 жълтък,зеле,морков,маруля,домат
Вечеря 20.00 - риба тон 130гр,зеле,морков,маруля,домат,зехтин,м.сол
Преди лягане 23.30 - 4 белтъка,ядки микс 30гр
Вода 3л изелен чай 0.500л

Днес пак правих кардио на гладно 40 минути пътека бягане и бързо ходене. Следобеда силова тренировка с минимални тежести и много повторения 25 на серия и HIT 20 минути в края. Много енергия и най-вече желание имах. Дано по-честичко да съм така :) В момента съм изморена и изцедена. Утре ще впиша тренировката,че не знам къде е листчето.
Лека нощ на всички!

16.07.10
20:58

казано от Hiya на 16.07.10, 20:51:

Днес пак правих кардио на гладно 40 минути пътека бягане и бързо ходене.

Ния, не прави кардио на гладно. Хапвай нещо преди него - 1/2 грейпфрут + 1, 2 белтъка или цяло яйце.

17.07.10
08:13

казано от РИК ВЕРКРЮГЕР на 16.07.10, 21:01:

Не слушай грозния гръб на гладно сутрин е най-ефективно.[/quote

Извинявай, обаче много отворен ми се струваш. Какво е това грубо отношение, което демонстрираш във форума. Ако не можеш да се обръщаш интелигентно към даден човек,  тогава по-добре си замълчи (нали знаеш онази поговорка).

Ниа, съжалявам за спама.

Мнението беше редактирано от EDGE на 17.07.10 09:49.

17.07.10
09:32

Няма нищо случват се такива неща :)

21.07.10
19:44

Ния, защо не пишеш в дневника си? Да не би да си го зарязала, къде отиде ентусиазма и желанието за вписване на храната и тренировките?

21.07.10
20:22

казано от karpi на 21.07.10, 19:44:

Ния, защо не пишеш в дневника си? Да не би да си го зарязала, къде отиде ентусиазма и желанието за вписване на храната и тренировките?

x2 (wasntme)

21.07.10
22:02

Тук съм! Всичко си върви по план. Тресе ме пред ваканционна треска и адреналина ми е на макс и въобще не ми се пише :)Плюс от неделя помагам в магазина на приятеля ми работим от 10 сутринта до 1ч след полунощ. Лягам си към 2 и нещо и ставам в 7-8,за да тичам около 40мин в парка. Храната си е същата 3 дни НВД и един ВВ. Усещам,че съм се вталила :) Килограмите са различно и според зависи... Като се прибера в Бг-то ще си допиша всичко. Сега наистина ме мързи.
В 4:15 ми е полета за България. Най-накрая :) Днес си купих билет в последният момент,защото ме излъгаха очаквах да пътувам с кола сряда сутринта,но хората обичат да послъгват.Купих 20кг кафяв ориз и 20кг овесени ядки на далавера по евро за кило с надеждата,че ще си ги помъкнат за вкъщи :),но няма да мога да ги взема 20кг ми е багажа на самолета.
Както и да е важното е,че си намерих билетче 8-)  и утре сутринта в 8ч ще съм на българска земя.  Оох радвам се като бебе на цицка и като циганче в такси  :) :)
Поздрави на всички :)

22.07.10
12:58

Приятно пътуване, очакваме те  :D . :)

22.07.10
17:17

:) Приятно пътуване и от мен! :)

25.07.10
19:07

Ехооо здравейте! Много е хубаво в България! Супер се чувствам,отпочинала съм..Събуждам се рано сутрин към 7ч  и ходя всеки ден с моето лудо хъски на разходка и бягаме заедно, голям кеф:)
В четвъртък пристигнах благополучно,единственият минус бе, не бях спала близо 40ч след което се наспах учудващо бързо за 8ч :)
Храната си е пак въглехидратна ротация 3 НВД и 1 ВВД и в момента съм 62-63кг и мерки пак съм свалила в талия,ханш поне така усещам по дрехите тези дни ще се измеря със сантиметара. :)
Тренировки единствено вкъщи правих в петък табата клек 8х16, лицеви макар и не пълни 4х6,коремни преси 4х15.
В петък наклони в страни с дъмбел 4х12х6кг;раменни преси 4х10х6кг,флайс 4х10х6кг
Събота плуване около 1ч с леки почивки доста се уморих.
Днес хайманосване цял ден :)
Също така си хапвам домашно к.мляко и извара,но не прекалявам.

Храна
Закуска 8.00 - ябълка,овес 40гр,к.мляко 120гр,канела,4 белтъка,
Втора закуска 10.30 - пилешко 80гр, к.ориз 50гр
Обяд 13.30 - пилешко 120гр,к.ориз 100гр,салата домати,краставици
Следобедна закуска 16.30 - риба тон 65гр,к.ориз 50гр
Вечеря - пилешко 100гр,к.ориз 100гр,броколи,краставица
Преди лягане - 4 белтъка,орехи 30гр
Вода 3л и 0.500мл зелен чай

25.07.10
19:58

Радваме се, че се завърна.
Можеш ли да определиш какво ти харесва тук, а в Амстердам го няма и обратното ? (интересно ми е, защото за пръв път през живота си ще отида в чужбина тази година в ,Турция. Но все пак да разбера как е и по другите страни ):)

Мнението беше редактирано от Julius на 25.07.10 19:58.

30.07.10
19:29

Здравейте!Имах проблем с вписването и забравената парола. Най-накрая успях да си вляза в профилът ми :)
Ето и храната и тренировките за изминалите дни:

26 юли
Закуска - овес 40гр,домашно кисело мляко 150гр,канела,2 белтъка XL(100гр)
Втора закуска - зелена ябълка,2 белтъка XL
Обяд - пилешко 150гр,к.ориз 50гр,шопска салата без сирене
Следобедна закуска - орехи 25гр,риба тон 70гр
Вечеря - скумрия 200гр,шопска салата без сирене
Преди лягане - 3 белтъка XL, орехи 25гр
Вода 4л и 1л зелен чай
На гладно интервално бягане около 25мин,следобеда табата клек + коремни преси
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

27 юли
Втора закуска - 3 сини сливи  много кисели,2 белтъка XL
Обяд - пилешко 150гр,к.ориз 50гр,шопска салата без сирене
Вечеря - бяла риба филе 200гр,шопска салата без сирене
Вода 4л и 1л зелен чай
По 1 час разходка в планината сутрин и вечер,добро утро 4х12х15кг
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

28 юни
Закуска - овес 40гр,домашно кисело мляко 150гр,канела,2 белтъка XL(100гр),фрапе със захарин
Втора закуска - зелена ябълка,2 белтъка XL
Обяд - пилешко 150гр,ръжени макарони 50гр,шопска салата без сирене
Вечеря - пилешко 150гр,шопска салата без сирене
Вода 4л и 1л зелен чай
Интервално бягане 20минути + ходене около 1 ч сутрин и вечер пак в планината

29 юли
ВВ-ден
Втора закуска - зелена ябълка,2 белтъка XL,к.ориз 50гр
Обяд - пилешко 150гр,картофи на фурна с кората и подправки 200гр(прекалих,но ми беше вкусно),шопска салата без сирене
Следобедна закуска - риба тон 70гр,кафяв ориз 50гр
Вечеря - скумрия 200гр,шопска салата без сирене,100гр к.ориз
Вода 4л и 1л зелен чай
Тренировка вкъщи
бицепсово сгъване с 4х12х15кг
гребане с дъмбел 4х12х6кг
флайс 4х10х6кг
повдигане на ръце встрани 4х10х6кг
наклони в страни 4х12х6кг

Разходка в планината сутринта и вечерта около 1 час

30юли
Закуска - овес 40гр,домашно кисело мляко 150гр,канела,2 белтъка XL(100гр),парче шоколад 99% какао отрова
Втора закуска - 3 сини сливи  много кисели,2 белтъка XL
Обяд - пилешко 150гр,ръжени макарони 50гр,шопска салата без сирене
Вечеря - пилешко 150гр,шопска салата без сирене
Вода 4л и 1л зелен чай
Разходка в планината сутринт и вечерта около час

Доволна съм от себе си. Храната ми е много,много добре. :D (inlove)
Тренировките пак са пълна каша,но не ми се ходи на фитнес в момента. Искам всяка минута да бъда със семейството ми.
Радвам се,че ме подкрепят и са до мен.:) Опитвам се да ги науча да се хранят здравословно и успявам. Употребяваме единствено морска сол,даже аз ям почти безсолно и ми е много вкусно така. Това е за сега :)
Желая ви приятен уикенд!

fire.is.my.nature

30.07.10
19:36

Браво на теб , доста си постоянна :) Чакаме снимки от прогреса :P

30.07.10
20:22

Само не знам как помниш за толкова дни храната...аз не си спомням даже какво съм обядвала днес  :D , но ако бях яла 99%-ов шоколад може би бих го помнила и аз доста дълго време  :D Само като си го представя ми става горчиво ;)
Ако не е тайна, в коя планина се разхождаш?

30.07.10
20:46

Благодаря ви момичета! Имам снимка,но е в другият комп.
Маргаритка помня тъй като ям всеки ден едно и също и пусто не ми писва. Наистина тоя шоколад не искам и да го видя повече голяма горчилка беше ей така си стои никой не иска да яде от него.
Живеем по пътя за Карандила(Сливен). Разхождам си кучето по една стръмна пътечка,която води до “курорта” абе много ми е приятно  сред природата, от всичко най-много ми липсваше планината.
От както се преместихме тук въобще не ми се ходи в града,излизам единствено да видя някой стар приятел или до супермаркета. Когато се пребирам от града  вкъщи веднага се усеща хладината,чистият въздух и най-вече спокойствието.

30.07.10
21:10

казано от Julius на 25.07.10, 19:58:

Радваме се, че се завърна.
Можеш ли да определиш какво ти харесва тук, а в Амстердам го няма и обратното ? (интересно ми е, защото за пръв път през живота си ще отида в чужбина тази година в ,Турция. Но все пак да разбера как е и по другите страни ):)

Julius по-хубава страна от България няма! Аз обожавам България,но не и държанието на 80% от хората в нашата татковина. Повечето са забравили какво  е човечност,уважение,обноски,любезност. Станали са злобни и арогантни. Ей това го няма в Холандия или поне се среща рядко.
Спомням си когато зимата се прибрах и бях на авотгарата в София отидох на чендж бюрото да си сменя пари. Момичето ми даде левчетата и аз я попитах с усмивка “Извинете,колко е курсът на еврото спрямо лева?”
А тя ми отговори с викане ” Ама оу майка ти смотана не виждаш ли ей там има табела! Кьорава ли си?”
При което аз онемях не знаех какво да кажа. Имаше и други хора от същият автобус, с който аз се прибирах и те просто гледаха учудено и единият мъж каза : “Добре дошли в джунгла България.”
Храната по вкус е различна и в България ми харесва повече. Там всичко си има даже мога да кажа,че ние тук имаме малко неща.

А на теб в Турция няма да ти липсват много неща единствено свинското.Турция като манталитет и храна е близка до България. Предполагам,че ще ти хареса.

20.08.10
23:08

Здравейте! Завърнах се в студената и влажна Холандия и естствено се разболях три дни бях с температура бляк. Сега съм оке,но работя страшно много повече от 12ч и съм като парцал така ще е до средата на септември след това почивка. Тренирам само вкъщи когато мога гледам да е почти всеки ден по някое друго упражнение колело всеки ден около 30км хранителният режим си е все същият имам напредък и то пак където не искам,а именно гръден кош(-8см),гърди(-4см). И най-големият майтап дясно бедро 58см(-2см),а ляво бедро 60см тук си е същото. Другите мерки са си все същите. Килограми 62
Искам още да сваля най-вече от бедра и корем.  Мисля,че трябва наистина сериозно да започна да тренирам всеки ден,но това ще стане другият месец.
Правих си изследвания в Бг и  кръвната ми захар бе 6.5ммол/л(,джипито каза да не се притеснявам и ако случайно зимата е пак висока тогава ще му мислим, ноу комент. Намерих си едни изследвания от преди 2 лета, където захарта е пак висока 6.6ммол/л,
След това три дни подред си мерих захарта на татковият глюкомер и там показваше първият ден 5.7ммол/л(сутринта след ВВД),втори ден 5.5ммол/л и на третият ден 5.3ммол/л което пак ми се вижда високо. Охх психирах се и аз с тия захари.
Колкото повече си казвам не трябва да ядеш сладкишки,вредни са, толкова повече ми се ядат.
Снощи сънувах цяла тава с баклава  :D :D   събудих се към 5 сутринта и лигите ми течаха. Дано по скоро изляза от това сладко състояние и да започна да мисля трезво и нормално.
Това е за мен за сега когато имам време ще пиша пак.

казано от Hiya на 20.08.10, 23:08:

Охх психирах се и аз с тия захари.
Колкото повече си казвам не трябва да ядеш сладкишки,вредни са, толкова повече ми се ядат.
Снощи сънувах цяла тава с баклава  :D :D   събудих се към 5 сутринта и лигите ми течаха. Дано по скоро изляза от това сладко състояние и да започна да мисля трезво и нормално. .

Здрасти , Hiya ! :) Хаха и аз съм така сега , само че сънувам баници и хлябове , нищо друго не ми се яде :D . Луда работа , ей ! :D

Лекарска забрана поради много странна болест ли е да не се ядат захарни и тестени неща?
Друг вариант, който се сещам, е да сме на ВМ/НВ диета, тогава наистина инцидентното приемане на захар подува и т.н.
И третият е няколко дни до културистично състезание.
Щото в противен случай няма причина нормална жена да не си хапва някое и друго парче баница, филийка хляб или 2-3 сладки...

21.08.10
15:05

казано от Oranje на 21.08.10, 08:04:

Щото в противен случай няма причина нормална жена да не си хапва някое и друго парче баница, филийка хляб или 2-3 сладки...

След мнението на Oranje се убедих, че нещо в мен наистина не е наред и не е нормално, не може да не ми се прияждат изброените от него продукти, цяла седмица една тава с банички ми се мяркаше в кухнята, но така и не ме изкушика. А за сладките неща - учудвам се на себе си, преди години (2-3) от време на време поне си опитвах, а преди още толкова се уливах да ям сладко под всякаква форма, а сега съм го изключила на 100%, кога ли организма ми ще се разбунтува?! :D
Hia, добре дошла отново, след тази малка пауза! :)

21.08.10
16:13

казано от Oranje на 21.08.10, 08:04:

Лекарска забрана поради много странна болест ли е да не се ядат захарни и тестени неща?
Друг вариант, който се сещам, е да сме на ВМ/НВ диета, тогава наистина инцидентното приемане на захар подува и т.н.
И третият е няколко дни до културистично състезание.

Докито каза да ограничавам бързите въглехидрати, ее може и понякога и аз съм човек,но Ораня страхувам се да не напълнея. Почна ли веднъж със сладко няма спиране,по-добре настрана. Не знам кога ще се отпусна и да изям нещо.

21.08.10
16:20

Сисе ти наистина от доста време не си хапвала нищо забранено...

21.08.10
17:48

Здравей Хиа.
Опитай така сутрин да хапваш 1сл мед с овесените ядки примерно. На 2рата закуска плод (сладък). От там нататък можеш да опиташ или с канела и ванилия (ароматите), или с подладители. Някои от подсладителите ако не се лъжа,  не покачваха кръвната захар. Ако имаш нужда, ще погледна да ти кажа точно кои бяха. :)

21.08.10
18:10

казано от Julius на 21.08.10, 17:48:

Здравей Хиа.
Опитай така сутрин да хапваш 1сл мед с овесените ядки примерно. На 2рата закуска плод (сладък). От там нататък можеш да опиташ или с канела и ванилия (ароматите), или с подладители. Някои от подсладителите ако не се лъжа,  не покачваха кръвната захар. Ако имаш нужда, ще погледна да ти кажа точно кои бяха. :)

И защо според теб подсладителите са за предпочитане пред меда? 
Това че не покачват кръвната захар не ги прави здравословен заместител ;)

21.08.10
20:19

казано от Margaritka на 21.08.10, 18:10:

казано от Julius на 21.08.10, 17:48:

Здравей Хиа.

И защо според теб подсладителите са за предпочитане пред меда? 
Това че не покачват кръвната захар не ги прави здравословен заместител ;)

Не казвам, че предпочитам подсладителите пред меда, но ако прекалява със сладкото може и меда да и изиграе лоша шега.
Затова казвам сутрин 1сл мед с овесените ядки, после банан за да има сладко.  Защото предплагам сладкото едвали идва само от здравословни източници, като мед и плодове. Иначе и аз предпочитам естественото пред изкуственото. :)

22.08.10
14:03

Julius благодаря ти за предложението,но тук едва ли ще ги има тези подсладители. Аз си взех някакъв и вчера сутринта си сложих няколко капки от него в чая, на вкус бе като захар,ноооо като се загледах в етикета и ми стана лошо какви химии съдържа. По-добре без него. Мед не ми се яде,защото ми е втръснал имаше един период в който го консумирах в промишлени количества, бананите  ги отбягвам. Общо взето стискам зъби и гледам да не мисля много за сиропираната,мазна баклава. Ще ми мине. Инат съм и няма да се дам :)))

23.08.10
12:00

Поздравления за резултатите! 62 кг. при цел - 60! Prettty cool! Искам снимки!!!

23.08.10
13:54

Мерси Макси :) Ще сложа снимки,но по-нататък сега съм много надута (ПМС).

23.08.10
19:39

Храната за днес
Закуска 9.00 - овес 40гр,3 белтъка,канела, 150гр фурми начесах си крастата най-накрая  :D
Втора закуска 12.00 - зелена ябълка,3 белтъка
Обяд 15.00 - пилешко 150гр,пълнозърнести спагети 50гр,салата
Следобедна закуска 18.30 - риба тон 70гр,ядки микс 20гр 2ч.л счукано ленено семе,домат и краставица
Вечеря 21.30 - скумрия на скара около 200гр,салата маруля и краставица
Преди лягане 01.30 - 4 белтъка и ядки микс 20гр
Вода 3л, Чай 1л, 1 кафе
Лека вечер!Вода 3л, Чай 1л, 1 кафе

Мнението беше редактирано от Hiya на 23.08.10 19:41.

23.08.10
20:21

Здравей, Ниа! Е от време на време и аз си позволявам изкушения, ама важното е, че си си ‘начесала крастата’ сутринта. :) Аз сутрин от време на време хапвам лъжица течен шоколад или нещо такова, но след 12 на обяд не си позволявам такива неща! Поздравявам те за успеха с храната! А как вървят тренировките?

24.08.10
15:52

казано от Ani N на 23.08.10, 20:21:

Здравей, Ниа! Е от време на време и аз си позволявам изкушения, ама важното е, че си си ‘начесала крастата’ сутринта. :) Аз сутрин от време на време хапвам лъжица течен шоколад или нещо такова, но след 12 на обяд не си позволявам такива неща! Поздравявам те за успеха с храната! А как вървят тренировките?

Здрасти Ани. То и аз си позволявам понякога,но гледам да е на 1 месец веднъж,достатъчно ми е. Да то и аз така сутрин се гощавам :)) да ми е сладък денят :)
Тренировки от средатата на септември в момента работя много от 10 сутринта до 1 . Прибирам се към 1.30 вечерта и съм труп,но все пак правя по около 2-3 упражнения на вечер за толкова имам сили,плюс колело всеки ден около 25-30км пак е нещо. От другият месец повече :)

24.08.10
18:05

25-30км колело са си много. Аз я навъртя 5-10км., я не... и то не всеки ден! Така че, те поздравявам и ще гледам да те настигам ;д

24.08.10
20:18

Карай на инат и ще успееш! Аз си карам истинско колело,мразя  велоергометър.
Виж дневника на Анелия и тогава ще разбереш що е то каране :)

25.08.10
10:57

Hiya, здрасти - радвам се, че пишеш по-честичко отново :)

От 25-30 км колело може да излезе много хубава тренировка - зависи от колелото и от това как караш :) Ти как караш?

25.08.10
15:18

Здрасти Атомче! Колелото ми е съвсем обикновено нямам скорости и спирачка  :D ,но ми върши чудесна работа,защото се старая да въртя педалите с всичка сила. Карам си нормално,спирам на светофарите,продължавам и така докато стигна до крайната цел. С каква скорост карам не знам,но за километрите съм сигурна,защото знам от точка А до точка Б колко са със точност.
Тия дни има и силен насрещен вятър и понякога придружен със баир става интересно :)
Както и да карам все ми е кеф! (inlove)  Това е най-важно!

Мнението беше редактирано от Hiya на 25.08.10 15:38.

fire.is.my.nature

25.08.10
15:26

В България ( особено в София ) си е чисто самоубийство да тръгнеш с колелото . Каска и броня са задължителни по мое мнение :D

25.08.10
15:41

казано от fire.is.my.nature на 25.08.10, 15:26:

В България ( особено в София ) си е чисто самоубийство да тръгнеш с колелото . Каска и броня са задължителни по мое мнение :D

То с кола е опасно,а с колело ноу комент просто. Тук колоездачите са с предимство,след това пешеходци и тогава колите,но пък има и бесни колоездачи които могат да те убият....

26.08.10
06:40

казано от fire.is.my.nature на 25.08.10, 15:26:

Каска е сравнително достатъчно. Просто е много важно като определяш маршрута си, да подбереш безопасен такъв(доколкото е възможно), да се оглеждаш много и да даваш винаги предимство на колите :) Като свикнеш веднъж с това, си е супер.

26.08.10
13:53

От вторник вечерта съм с температура между 37.2(сутрин) и 38.5-6 (вечерта),подути лимфни възли на врата,гной на сливиците,заглушени уши,запушен нос,а бе луда работа нали съм карък. Студено е тук и това ми се отрази,а онзи ден бях с летните дрехи пак то духаше силен вятър и на всичкото отгоре бях на колелото с отворена уста като някой запъхтяно куче :D
И това ще мине. Нямам апетит и едвам пия вода.

Храна 25 август
Закуска - овесени ядки към 40гр,канела,зелен чай с мед,зелена ябълка
Обяд - сварени пълнозърнести спагети към 150гр,домашен сос болонезе с телешка кайма към 60-70гр
Вечеря - 2 белтъка и 1 цяло яйце,ядки микс 30гр,зеленчуци(зеле,морков,маруля,домат,краставица)
Вода 1.5

Следобяда тренирах трудно ми беше,но пък нямаше какво друго да правя вкъщи
Клек - 4х15х20кг
Римска тяга - 4х15х20кг
Бицепсово - 4х10х20кг
Гребане с дъмбел - 4х10х12кг
Наклони в страни с дъмбел 4х12х12кг
Общо взето тези упражнения  правя вкъщи.
Днес въобще не закусвах нямам апетит
Обяд - к.ориз 50гр,пиле и морски дарове 150гр,пипер,м.сол,зелен чай с мед
Следобедна закуска - кварк 100гр,ч.л мед и канела
Вечеря - 4 белтъка и 1 яйце,ядки микс 30гр,зеленчуци(зеле,морков,маруля,домат,краставица)
Вода 1.5л

Надявам се утре да съм по-добре пия парацетамол,ибупрофен,витамини и капки за ушите,че те най-ме притесняват.
Тия летни вируси са ужасни.

Мнението беше редактирано от Hiya на 30.08.10 20:05.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1