Orc N' Rolla *Autoregulation

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.07.10
20:09

21.07.2010

Хранене
07:00 - 2 филии бял хляб + 100гр. домашно сирене + 4гр. креатин + доза протеин
10:40 - 4 домашни яйца + 100гр. домашно сирене + 2 филии пълнозърнест хляб
13:30 - 100гр сиренка
17:30 - кисело мляко 1.5% + 1/2 джънк сандвич
20:20 - шопска салата + салата с извара и чушки
21:30 - 1 яйце + 150-200гр бял ориз с зеленчуци
23:30 - 150гр извара
Течности: 3 литра вода + ментов чай

Тренировка
крос (към 30 минути)

Днес станах лесно и навреме. Изправен съм пред дилема. Глад или “джънк фуд”. Вчера само на печени ядки. 300гр шам фъстък след 15:00. Днес има доста джънккк.
Запознах се с едно момиче. Прави ме  луд. Яде каквото си иска и е с перфектно тяло. Оставете другото, ама ме въвлича и мене с тея храни. А как тренира! Днес направо.... Вика: айде да потичаме малко. И аз като големия пич веднага скачам. Не можах да и смогна на темпото, но се праех че нищо ми няма и всеки ден си тичам по толкова. Трасето беше много добро. Леко нанагорнище в Родопите, обаче много бърза тва лудото. Утре ще ме води в зала. Не ми се мили какво ще става. Ако съм жив ще пиша.

казано от Vladoboy на 20.07.10, 12:44:

Нас не заеби - тебе интересно ли ти е ?  :D

Владо не разбрах за кое питаш.

Мнението беше редактирано от Fallen на 21.07.10 20:12.

21.07.10
20:14

Доста трудна дилема е : глад или джънк,чудно ми е някой по-компетентен какво би избрал ?

21.07.10
20:18

По-добре лоша храна от колкото никаква. Но това не е абсолютна формула, всичко зависи от това какво имаш за цел и каква цена си готов да платиш заради нея.

22.07.10
14:26

22.07.2010

Хранене
07:20 - 2 филии хляб дълголетие(черен) намазани с масло + суроватъчен протеин + 1/2 кит-кат
10:40 - 150гр овесени ядки с 250 мл. прясно мляко + яйце
13:30 - печен бял ориз с пилешко месо на фурна + салата зеле + 1 яйце
16:00 -  жълта ябълка
17:30 - кисело млчко 2.9% + 2 яйца + 2 филии хляб дълголетие(черен) + 100гр домашен кашкавал
21:00 - шопска салата + мезета + скумрия с лук + картофена салата + яйце
23:30 - 150гр извара с малко зеле и малко печен фъстък
Течности - 2.5 - 3 литра вода + ментов чай

Тренировка
10 минути крос
лицеви - 1х 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1)
коремни преси - 3х12
повдигане на краката - 3х15
времетраене 20 минути

Станах лесно. Да не казвам как... Тръгнахме да обикаляме за фитнес зала от 8 сутринта. На всяко едно място ни отрязваха с мотива че залата се ползва само от клиенти на дадения хотел. Направихме нещо като тренировка колкото да не е без хич. Джънка и днес е на ниво. Поне навих да ми сготвят по качествена храна и също така си купих овес. Киткатите не се коментират (срам)

казано от Fantaa на 21.07.10, 20:14:

Доста трудна дилема е : глад или джънк,чудно ми е някой по-компетентен какво би избрал ?

Мен ако питаш. Жените избират първото, а пък мъжете второто(лично мнение)

казано от Thrash на 21.07.10, 20:18:

По-добре лоша храна от колкото никаква. Но това не е абсолютна формула, всичко зависи от това какво имаш за цел и каква цена си готов да платиш заради нея.

ами в моя случй качвам. Ясно ми е че с шоколад няма да се качът мускули. А какво съм готов да дам... знам ли

Мнението беше редактирано от Fallen на 22.07.10 21:09.

22.07.10
15:02

Ремикса на i want out можеш да чуеш и от хамърфал ако ти хареса. (спам пост, но пък за сметка на това може да те зарадва :) )

22.07.10
17:39

Привет :) От джънк до джънк има разлика: ако ми се налага да ям, бих си взела сладолед, някакъв сандвич, овесени бисквити, активиа, сусамка...
Но предпочитам да стоя гладна отколко да ям чипс или кроасани :)

Ама аз така като гледам, много си ти е добре храната. А относно тренировките - дори и да ги пропуснеш за няколко дни, знаеш - може да ти се отрази възстановяващо и зареждащо :)

22.07.10
21:22

Аз пък бих пропуснал закуската и бих ял чак когато си направя качествена храна.

казано от The Prowler на 22.07.10, 21:22:

Това не е особено разумно. Закуската е храненето, при което неподходящата храна е най-малък “грях”.
Относително “лоша” закуска е по-добра от никаква закуска.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.07.10 07:18.

23.07.10
13:18

23.07.2010

Хранене
07:20 - 2 филии хляб дълголетие(черен) + 100гр кашкавал + суроватъчен протеин + 1/2 киткат(от снощи)
10:00 - Тренировка(ама не точно)
11:10 - 4гр креатин с 1-2 джанки
12:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 3% + 1 яйце
15:00 - порция пиле с бял ориз на фурна + 100гр. сирене + 1 яйце + салата зеле
18:00 - кисело мляко 2.9% + жълта ябълка
20:00 - шопска салата
20:00 / 21:30 - скумрия на скара + 1 яйце + мезета
23:30 - 150гр извара с малко ядки
Течности - 3 литра вода + ментов чай

Тренировка(или не точно)
клек на смит машина (стара машина и лоста тежи 20кг)  -4х25
повдигане на пръсти - 3х25
повдигане на щанга от лег(само лост за жалост) - 4х20-25
Придърпване на вертикален скрипец пред гърди - 4х10
придърпване на вертикален скрипец зад врат - 5х0
пек-дек - 5х10
повдигане на лост от лег с тесен хват - 4х25
сгъване на лост прав - 4х12
лицеви  - 3х10
300-500метра спринт по нанагорнище
Времетраене - 1 час

Днес станах лесно и навреме. 4ти ден не можем да намерим нормална зала в която да тренираме. Днес бях сам в търсенето защото колежката препила много предната вечер и сутринта “ни приема, ни предава”. Минавам покрай едно хотелче и гледам една малка заличка направили хората точно до входа. Празна... няма никой. Аз решавам да се завъртя там и като мине някой от хотела да го попитам има ли шанс да направя една бърза тренировка. Чакам, чакам и си викам абе ще вляза вътре и те като видят че има човек  в залата се ще се появи някой(залата е със стъкла вместо стени и се вижда от всякъде ако някой е вътре.  Доста бедна заличка. Уреди, пътечки, степери гладиатори разни и всичките ментета от тея нестабилните. А тежести няма. 5-6 двойки гири като най големите са по 2.5кг(старателно подредени в един от ъглите) дискове никакви. Казвам си ще импровизирам малко докато някой се появи. Един стар смит се мярка в края. Смит машина стил направи си сам. Откачам лоста, той се вади от страничните рамки. Покяках малко с него. Вече се отказвам да тренирам, но искам да се появи някой от тоя хотел за да изразя възмущението си. След това реших да повдигам този лост от лег. После малко на тези “фейк” скрипци. Не съм сигурен, но мисля че лоста се огъна(не от сила). Повече от 30 минути си седя, а никой не идва да ме пита : Ти к’ъв си? Какво правиш тука? Можех да им изнеса половината зала и едва ли някой щеше да разбере. Слънцето вече напичаше стабилно и ми беше ясно че днес няма да търся друга зала. Лигавих се още 20-30 минути там в разни опити да направя някое друго упражнение. Накрая като пич се преобух и си тръгнах. Разтоянието до нас го взех на спринт защото не бях изморен, а само потен. Храната днес е по-добре от вчера.

казано от Rikoo на 22.07.10, 15:02:

Ремикса на i want out можеш да чуеш и от хамърфал ако ти хареса. (спам пост, но пък за сметка на това може да те зарадва :) )

Хич не е спам да знаеш. Напоследък всеки един човек който слуша нещо различно от чалга ми е близък на сърцето. Песента я имам и е добра.

казано от Atom на 22.07.10, 17:39:

От джънк до джънк има разлика: ако ми се налага да ям, бих си взела сладолед, някакъв сандвич, овесени бисквити, активиа, сусамка... Но предпочитам да стоя гладна отколко да ям чипс или кроасани :)

шоколада ми е голямата слабост на мен. Ето ти за пример вчера си отварям един кит-кат с идеята да си отхапя съвсем малко и незначително количество, което дори да не вписвам в дневника. Гризвам си леко, но си казвам че може още малко. Още малко, още малко и като погледнах то половината си замина. Тази сутрин замина и другата половина. Иначе чипс, сусамки, бисквити не ме блазнят толкова. Сладолед това лято не помня да съм ял дори.

казано от Atom на 22.07.10, 17:39:

А относно тренировките - дори и да ги пропуснеш за няколко дни, знаеш - може да ти се отрази възстановяващо и зареждащо :)

Не! Тренировките ме крепят. Почивката ми се отразява зле и усещам как ако няма физическа активност ми пада и тонус и сила и всичко. И утре ако не тренирам както искам ще повторя целия месец(6ти от програмата)

От както тренирам закусвам всяка сутрин. Ако не изям нещо се чувствам като парцал цял ден. Пък и аз сега качвам маса, не гоня релеф.

казано от Кольо Пияндето на 23.07.10, 07:17:

А за другите хранения какво мислиш?

Мнението беше редактирано от Fallen на 23.07.10 13:20.

24.07.10
13:40

24.07.2010

Хранене
07:20 - 2 филии черен хляб “дълголетие” намазани с германско масло + 100гр. домашен кашкавал + 1 кит-кат + 4гр креатин + суроватъчен протеин
11:00 - 150гр. овесени ядки с 250мл. прясно мляко + 1 яйце
12:30 - Тренировка
14:00 - 4гр. креатин + суроватъчен протеин
15:30 - порция бял ориз с пилешко месо + настъргано зеле + 100гр домашно сирене + 1 яйце
18:00 - праскова + кисело мляко 2.9%
20:30 - салата (шопска най-вероятно)
21:30 - пържола + мезе (не съм решил още какво месо ще е) + 1 яйце
23:30 - 150гр извара + 50гр печен фъстък + 50гр зеле
Течности - 4 литра вода + 1 чай

Тренировка
1. Добро утро - 1х30
2. Напади с тежест (щанга) - 5х10
3. Флайс - 5х10
4. Хеликоптер (с ЕZ лост) - 5х10
5. Придърпване на вертикален скрипец зад врат - 5х10
6. Сгъване на дъмбел от лег (за трицепс) - 5х10
7. Сгъване на щанга от седеж (за бицепс) - 5х10
8. Коремни преси - 3х12 (почивка 30 секунди)
9. Повдигане на краката от лег - 3х20(почивка 30 секунди)
Времетраене - 1 час и 30 минути

Днес станах навреме. Разсъних се много трудно. Дори към 8 часа обмислях идеята да си легна пак. Тук обаче живея с един “цербер” който не ме оставя на спокойствие. Днеска най-накрая си намерихме зала. 4 дни търсене. Залата не е нищо особено. Голямо разочарование за мен беше че няма стойка за клек. Как може да няма стойка, а да има 5 различни уреда за коремни упражнения. Нямаше също нормална пътечка, пек дек машина и смит. Опитах се да се придържам към програмата за този месец. Изключих упражненията за прасци поради липса на уред(не се сетих за магарешкото яздене). Пек-дека го замених с флайс от лег. Ще си призная че беше доста тежка тренировка. Много е трудно да се тренира с момиче. Не знам защо, но се опитвам да се доказвам един вид пред нея(доказвам не е точната дума, но схващате идеята).... повече килограми, по-малки почивки А когато момичето има 4-5 пъти по-голям стаж от теб става малко “Мисията невъзможна”. Тренирах с женския треминатор. Все пак беше весело.
Храната днес си е типична. Естествено пак не можах да пропусна сладкото сутринта. Добре че кутията е на привършване. Куха лейка съм и забравих че пих креатина след ставане. Затова днес дозата е двойна.

Мнението беше редактирано от Fallen на 25.07.10 15:04.

25.07.10
15:19

25.07.2010

Хранене
09:00 - 2 филии пълнозърнест хляб “Дълголетие” едната намазана с масло, а другата с домашно сладко от диви ягоди + суроватъчен протеин
11:30 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко + 1 яйце + 1/2 кит-кат
14:00 - Тренировка
15:30 - 4гр. креатин + суроватъчен протеин
17:00 - печен бял ориз + 2 пържоли от бут(200гр) + 1 яйце + малка шопска салата + 1 ябълка
20:30 - 300гр пържола от бут + зелени чушки пълнени с домашно сирене +1 яйце
23:30 - 150гр извара + малко печен фъстък
Течности - 4 литра вода + 1 ментов чай

Тренировка
1. Добро утро - 1х30
3. Флайс - 5х10
9. Повдигане на краката от лег - 3х20(почивка 30 секунди)

Успах се. Не съм чул нито телефон, нито петела. Днес реших пак да тренирам. За седмицата ми се бяха събрали само 2 тренировки от програмата и затова реших и днес да отида въпреки че вчера тренирах. Тренировката същата като вчера. Бях сам този път и затова отново не съм правил нищо за прасец.
Храната днес ... Дадоха ми домашно сладко от диви ягоди. Никога не съм ял такова и трябва да призная че е най вкусното сладко което някога съм опитвал. Много се кефя на храната. Домашно месо, домашно сирене, яйца. Всичко има един такъв по различен вкус

Мнението беше редактирано от Fallen на 25.07.10 15:20.

25.07.10
16:05

Дивите ягоди са най-уникално вкусния и ароматен плод на света, как ми се яде и на мен :) На филия с масло е трепач :)

26.07.10
14:21

26.07.2010

Хранене
09:30 - 2 праскови + жълта ябълка + 4гр. креатин + суроватъчен протеин
12:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко + 1 яйце + голямо парче торта
15:00 - зелен фасул + голяма пържола + 1 яйце + 1 домат + малко парче торта
20:30 - салата + пържола + яйце
Течности - 2.5 литра вода + 1 чай

Тренировка
няма

2ри ден се успивам. Днес обаче едвам станах. Схванат съм целия. Стабилна мускулна треска като се почне от ръцете и отиде врата и гърба. Днеска цял ден вали. Направо съм се отчаял. Гадното време съчетано с мускулната треска направо ми убива желанието за живот.
Тука има рожденник и като се почнаха с бирите още от 10 часа. Аз като въздържател стоях далеч от масата, но за сметка на това се навъртах в кухнята и резултата е плачевен. 2 парчета торта... Поне знам че е без подобрители. Захар, бяло брашно, готварски шоколад, млечен шоколад орехи, жълтъци. Направо докато го напиша ми идва да ида в тоалетната и да си бръкна в гърлото.

казано от korpusito на 25.07.10, 16:05:

Дивите ягоди са най-уникално вкусния и ароматен плод на света,

За 4 лева си взех едно средно голямо бурканче. Заговорихме се нещо с жената която ми го даде и тя ми каза че в региона кило горски плодове върви м/у 8 и 10 лева. Че аз за 10 лева ще си взема кило, кило и нещо чисто месо, мисля си аз, докато тя ми връщаше рестото. Да де, ама като се замислиш колко трудно е да се събере 1 килограм от тези малки плодчета(боровинки, диви ягоди, къпини). Цената е оправдана, каза тя. Аз се съгласих. .  Утре мисля да си сложа две чаени лъжички сладко в овеса. Ще стане много вкусно.

edit1 : махнах яденето от 18:00 (18:00 - кисело мляко 2.9% + 2 праскови (прасковите са към 50-60гр едната)). Чувствах се гузен(не намирам друга дума) заради скапаната торта

Мнението беше редактирано от Fallen на 26.07.10 16:35.

27.07.10
13:36

27.07.2010

Храна
07:00 - 2 филии овесен хляб(купен) + 1 кисело мляко 2.9% + 1 жълта ябълка + суроватъчен протеин
10:30 - 150гр. овесени ядки с 400мл. прясно мляко 1.5%
12:00 - Тренировка
14:00 - 4гр. креатин + суроватъчен протеин
15:30 - варен бял ориз(към 150-200гр в готово състояние) + 5 домашни яйца +  салата зеле
18:30 - 2 праскови (малки) + кисело мляко 2.9%
21:00 - 2 пържоли + шопска салата + 50гр кашу + боб на фурна
Течности - 3, 4 литра вода

Течности - 4 литра вода + 1 ментов чай

Тренировка
1. Добро утро - 1х30
3. Повдигане на пръсти с дъмбели - 3х25
4. Флайс - 5х10
5. Хеликоптер (с ЕZ лост) - 5х10
6. Придърпване на вертикален скрипец зад врат - 5х10
7. Сгъване на дъмбел от лег (за трицепс) - 5х10
8. Сгъване на щанга от седеж (за бицепс) - 5х10
9. Коремни преси - 4х12 (почивка 30 секунди)
10. Повдигане на краката от лег - 3х25(почивка 30 секунди)
към 20минути колело веднага след тренировката(200 изгорени калории)
Времетраене - почти 2 часа

Днес се събудих, ядох, навън валеше. Нямаше никой буден в 7 сутринта. Повъртях се малко и си легнах. Спах до 10. Станах и ядох(пак) . Сутринта като отворих хладилника имаше още от вчерашната торта(парче и нещо). И пак големия въпрос: Да ям или да не ям. Ядосах се ... тортата в едно пликче и към външната кофа. Долу видях едно куче та го нахраних със сладко. 
Тренировката беше адски изтощителна.  Даже след нея моята позната с която тренирам ме накара на колело  да повъртим. Аз нямам сила грам, но нали съм мъж (уж) не мога да откажа под претекст че съм изморен.  20 минути на това колело минаха като цяла вечност. След това едвам се замъкнах до съблекалнята

едит1: вечерята я промених леко. Вместо пържените дробчета с ориз ядох пилешки пържоли с боб на фурна. Вечерта бях толкова изморен и наяден че махнах изварата и последното хранене.

Мнението беше редактирано от Fallen на 28.07.10 13:10.

27.07.10
13:45

Научи се да казваш “не” по деликатен, но твърд начин, че има да се потиш цял живот :D

27.07.10
14:44

казано от Кольо Пияндето на 23.07.10, 07:17:

Това не е особено разумно. Закуската е храненето, при което неподходящата храна е най-малък “грях”.

Не ми се влиза в безмислени спорове, но две неща ще отбележа.1 Много по-добре е да пропуснеш закуската докато имаш достъп до качествена храна, отколкото да изядеш някой високо калоричен боклук.2 Не съм съгласен, че закуската е от особено значение от доста време ям само в определен прозорец през деня или Intermittent Fasting и не ми е повлиало негативно, даже напротив, но това е за друга тема.А и друго нещо - на тези които им става лошо като пропуснат закуската просто ви пада кръвната захар защото сте свикнали постоянно да приемате високо количество въглехидрати и един вид зависите от тях.Ако ги намалите и увеличите добрите мазнини в диетата няма да сте зависими от този инсулинов roller coaster както го наричат.
Неказвам че ако на някой му става лошо и му се вие свят като не закусва да не яде,но въпросът е че ако ядете боклуци само защото си мислите че закуската е най-важното хранене и че ще ви се забави метаболизма или че ще започнете да “ядете” от мускулите си сте в голяма грешка.

Мнението беше редактирано от The Prowler на 27.07.10 14:47.

казано от The Prowler на 27.07.10, 14:44:

1 Много по-добре е да пропуснеш закуската докато имаш достъп до качествена храна, отколкото да изядеш някои високо калоричен боклук.

Факт, затова използвах думите ‘относително лоша’, а не ‘каквато и да е’.

2 Не съм съгласен, че закуската е от особено значение от доста време ям само в определен прозорец през деня или Intermittent Fasting и не ми е повредило, даже напротив...

Моят опит е противоположен и наистина няма смисъл да спорим, защото твърде много фактори имат значение в случая.

...ако ядете боклуци само защото си мислите че закуската е най-важното хранене и че ще ви се забави метаболизма или че ще започнете да “ядете” от мускулите си сте в голяма грешка.

Боклуците не попадат в тази дискусия, защото не говорим за тях...

27.07.10
15:51

казано от korpusito на 27.07.10, 13:45:

Научи се да казваш “не” по деликатен, но твърд начин, че има да се потиш цял живот :D

Ние за жените ако не се потим ... за кой тогава? Сега сериозно. Не че не мога да откажа, но не искам да се показвам като по слабия в случая.
Опитваш се да се държиш на ниво и да не показваш слабите страни. Поне така е при мен като тренирам заедно с момиче

казано от Кольо Пияндето на 27.07.10, 14:52:

Факт, затова използвах думите ‘относително лоша’, а не ‘каквато и да е’.

Може ли да поясниш кое за теб е “относително лоша” храна?

...ако ядете боклуци само защото си мислите че закуската е най-важното хранене и че ще ви се забави метаболизма или че ще започнете да “ядете” от мускулите си сте в голяма грешка.

Найстина не ставаше дума за “боклуци”. Но не си ли съгласен че след ставане за да се спрът катаболитните процеси(не съм сигурен как се казваха ако не е така поправете ме за да едитна) трябва да се изяде нещо подходящо?

1. The Prowler / 28.02.2010 20:25
Нищо не съм си бил, но диетата беше брутална ниски въглехидрати висок протеин и умерени мазнини,тежки тренировки.Като цяло се чувствах много зле явно не функционирам добре без въглехидрати.Сега се пробва мда падна пак на тоя релеф но с повече въглехидрати ама нещо нестава работата.Се пак няма смисал да има преса но да са постоянно изморен психически и тнт.

Това си го писал ти. Няма лошо. Уважавам те за волята и желанието да изкараш и да поддържаш преса и нисък процент подкожни мазнини. Впечатляващи резултати, но цената не е ли твърде висока? . В момента аз качвам килограми тъй че въобще не съм го мислил това като му дойде времето ще мисля варианти

Мнението беше редактирано от Fallen на 28.07.10 13:05.

казано от gips на 27.07.10, 15:51:

Може ли да поясниш кое за теб е “относително лоша” храна?

Исках да кажа, че по-голямата част от храната в закуската ти е подходяща. Какво имам предвид - към качествената закуска са добавени малки количества “грехове” - чаша Coca Colа, нещо малко сладко (като мен днес - 1/3 шоколад, това са около 30 g), няколко бутерки Fornetti. Т.е. като цяло си хапнал добра храна, не си закусвал 5 кроасана и 1 литър Fanta или купчина мекици с бурканче течен шоколад. Ето това е относителното - да, има непрепоръчителна храна в закуската, но в разумно количество и на фона на достатъчно качествена храна в това ядене. Това е...  8-)

28.07.10
05:02

казано от gips на 27.07.10, 15:51:

казано от korpusito на 27.07.10, 13:45:

Ние за жените ако не се потим ... за кой тогава? Сега сериозно. Не че не мога да откажа, но не искам да се показвам като по слабия в случая.
Опитваш се да се държиш на ниво и да не показваш слабите страни. Поне така е при мен като тренирам заедно с момиче

Каквото и да правим в тоя живот трябва да го правим и да се доказваме пред себе си, а не пред другите. Не може винаги да бъдем силни, човешко е понякога и да си слаб.
Аз все съм силна и никога не показвам слабите си страни и какво се получава - хората си мислят че всичко ми е наред, а дали е така :) аз си знам. А пък мъжете ги е страх от силни жени хахааааааааа  :D и бягат .................

28.07.10
13:42

28.07.2010

Храна
12:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 1.5% +  2 яйца
12:10 - 4гр креатин + 10гр черен шоколад(75%)
15:00 - варено пилешко бутче + 1 яйце + варен бял ориз + салата зеле
18:00 - кисело мляко 2.9% + жълта ябълка + 1 сандвич (2 филии овесен хляб + сирене и масло)
21:30 - същото като на обяд, но ориза беше 2 пъти по малко, а салатата беше извара с чушки и пипер
Течности - 4 литра вода

Тренировка
няма

Днеска съм смазан. Цяло чудо е че успях да стана. Нямах никакъв апетит сутринта(за първи път ми се случва). Първото хранене дойде чак в 12. Боли ме гърба и малко кръста . Спал съм накриво явно, или е от вчерашната тренировка.

казано от Кольо Пияндето на 28.07.10, 04:28:

Исках да кажа, че по-голямата част от храната в закуската ти е подходяща. Какво имам предвид - към качествената закуска са добавени малки количества “грехове” - чаша Coca Colа, нещо малко сладко (като мен днес - 1/3 шоколад, това са около 30 g)

Мерси. Като цяло малките прегрешения рано сутрин не се броят.

казано от karpi на 28.07.10, 05:02:

Каквото и да правим в тоя живот трябва да го правим и да се доказваме пред себе си, а не пред другите. Не може винаги да бъдем силни, човешко е понякога и да си слаб.
Аз все съм силна и никога не показвам слабите си страни и какво се получава - хората си мислят че всичко ми е наред, а дали е така :) аз си знам. А пък мъжете ги е страх от силни жени хахааааааааа  :D и бягат .................

Едва ли можеш да разбереш мъжката психология и начина ни на мислене. Това което ти казваш също е вярно, но аз исках да кажа нещо друго вчера .
А колкото до втората част... чела си подписа на Копльо: ние не бягаме, а просто се засилваме. ; )

едит1: Пак махнах изварата преди лягане. Нямах време и желание да ям.

Мнението беше редактирано от Fallen на 29.07.10 13:42.

29.07.10
13:39

29.07.2010

Храна
07:00 - 2 филии овесен хляб + 50гр сирене + 1 яйце + 2малки праскови + суроватъчен протеин
09:30 - Тренировка
11:00 - протеин + 4гр креатин
12:50 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко + 1 яйце + жълта ябълка
15:30 - 3 яйца + 100гр сирене (на око) + варен бял ориз + салата зеле
18:30 - кисело мляко(500гр) 2% + жълта ябълка
21:30 - пържени дробчета в масло + салата (извара, чушки, червен пипер)

Тренировка
1. Добро утро - 1х30
3. Флайс - 5х10
9. Повдигане на краката от лег - 3х25(почивка 30 секунди)

Днес станах лесно и навреме. Разсъних се бързо с желание за тренировка. След фитнеса 7-10км ходене. На плажа следобяд взех вестник уж да го чета и съм заспал като някой пенсионер.
Няколко дни ми се събират без извара преди лягане, но днес няма да пропусна

едит1: вечерята ми дойде доооста обилна и затова не ядох преди лягане

Мнението беше редактирано от Fallen на 30.07.10 05:45.

30.07.10
05:52

30.07.2010

Храна
07:10 - 2 филии овесен хляб(купен) + голямо блокче домашно сирене + 40гр натурален шоколад + 4гр. креатин + протеин
10:30 - 150гр. овесени ядки с 250мл. прясно мляко 1.5% + яйце
17:30 - 5 домашни яйца изпържени в масло + 1 краставица + 1 жълта ябълка
20:30 - пиле с картофи и салата от извара и червена чушка
Течности - 2 - 2,5 литра вода

Тренировка
няма

Днес станах лесно. Нещо нямам настроение и желание за нищо. Не се усеща болка или умора
Кольо ме съблазни с неговата милка та и аз днеска едно малко шоколадче оправих.

едит1: Хубав план си имах за яденето...

13:30 - 3 яйца + 100гр пушено свинско месо + 100гр сирене + салата зеле
16:30 - кисело мляко 2% (500гр) + жълта ябълка
20:30 - пиле с картофи и салата от извара и червена чушка
23:30 - 150гр извара с малко печен фъстъци

към 11:30 като отидох на плаж и пропадна цялата работа. Ядох чак в 5. Изгорях като индианец. Идея си нямам как ще се спи тая вечер, но сам съм си виновен.

Мнението беше редактирано от Fallen на 30.07.10 17:10.

31.07.10
09:33

31.07.2010

Храна
09:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 1.5%
12:00 - бяло пилешко месо с ориз и картофи на фурна
15:00 - кисело мляко 2%(500гр) + 4гр креатин + жълта ябълка
18:00 - 4 яйца + домати/краставици + 100гр пушено свинско месо
21:00 - ???
Течности - голямо кафе + 2.5 - 3 литра вода

Тренировка
няма

Днес трябваше да има тренировка, но краката са ми толкова изгоряли че едвам ги движа. Точно зад коляното са почервеняли и при опит да клекна усещането е все едно няма да мога да стана. Как да правя напади при такава болка? Ще оставя днешната тренировка за утре. Много мразя така да оставям днешната работа за утре, но съм много разлигавен май.
Свършва ми протеина. Имам още 1 доза и ще си я запазя за след тренировката утре.
Несериозна работа. Разочарован съм нещо

Мнението беше редактирано от Fallen на 01.08.10 19:10.

31.07.10
21:07

Мажи с кисело мляко и спи спокойно ;)

01.08.10
19:34

01.08.2010

Храна
09:00 - 150гр овесени ядки с 250мл прясно мляко 1.5%
11:00 - Тренировка
12:45 - суроватъчен протеин + 4гр креатин
14:00 - 3 яйца + 1 голям розов домат + 100гр свинско месо + 100гр сирене + 100гр ориз
17:15 - 3 кюфтета от домашна кайма + 50гр кашкавал
22:20 - купа боб + 150гр извара с 2 лъжици кисело мляко + 2 яйца
Течности - 2 литра вода + 1 нескафе

Тренирвка
10 минути колело на 9та скорост(92кал.)
Ден четиринайсти(последен) от 6тия месец по програмата на Bill Pearl
1. Добро утро - 1х30
3. Флайс от лег - 5х10
5. Хеликоптер (с ЕZ лост) - 5х10
6. Придърпване на вертикален скрипец зад врат - 5х10
7. Сгъване на дъмбели от лег (за трицепс) - 5х10
8. Сгъване на щанга от седеж (за бицепс) - 5х10
9. Коремни преси - 3х12 (почивка 30 секунди)
10. Повдигане на краката от лег - 3х12 (почивка 30 секунди)

Времетраене - 1 час и 45 минути

Нов месец - стари тренировки. Имах една пропусната тренировка и исках да я направя независимо от това че месеца свърши и че някои от упражненията са заменени с други подобни. Вече съм си в София. Утре ще мога да се премеря(с метъра) и да видя има ли промяна за този месец. Лошото е че нямам кантар в момента. Още се чудя дали да не повторя целия месец
Храната днес е зле. Голяма дупка без храна. Бях на нещо като цигански събор в с. Драгиново та там ядох домашни кюфтаци. Много вкусно направени.
Тренировката днес беше много зле. Болят си ме краката. Не можах и да спя. Трудно ми беше на упражненията при които трябваше да си движа краката. Започнах с 10 минути колело като си мислех че то ще притъпи малко болката, но напразни надежди. Голямо съм ревльо. Бива лигава история, ама то тва мойто на нищо не прилича.

казано от libra на 31.07.10, 21:07:

Мажи с кисело мляко и спи спокойно ;)

Снощи извадих кофичката от хладилника и влязох да си взема душ. Като се върнах един бастун беше изял млякото. Денонощния магазин беше далече и реших да мина без мляко. Мазах се с разни женски кремове. Въртях се, въртях се не мога да си намеря място. Накрая сложих едно одеало върху възглавницата и легнах на земята като си вдигнах краката на леглото.

Мнението беше редактирано от Fallen на 01.08.10 19:34.

02.08.10
11:53

02.08.2010

Храна
08:20 - 30гр шоколадово десертче + 4гр креатин + суроватъчен протеин
13:30 - 150гр овесени ядки с 250мл прясно мляко 3% + 2 яйца
16:30 - 4 филии пълнозърнест хляб + краставица + яйце + 150гр шунка + малко сирене
18:30 - кисело мляко 2% (400гр)
21:00 - пилешко месо с картофи на фурна + 1 яйце + салата зеле/моркови
12:00 - 150гр извара + салата зеле/моркови
Течности - 3 литра вода

Тренировка
няма

Събудих се навреме с лошо усещане. Пак в София. Пак заобиколен от проблеми и грижи. А беше толкова хубаво да простееш по цял ден. Вчера не се бях замислил за това.
4ти ден скапаните крака продължават да не минават.
Днес трябваше да се премеря, но няма кой да ме измери, а като се опитам да се премеря сам не е както трябва. Още се чудя за програмата. Дали да правя пак същия месец? Дали да минавам на следващия. Без мерки не мога да преценя? В новия месец има упражнения на които симпатизирам от доста време и просто ме влече на там, но ще помисля още малко
Храната днес пак е зле. Отново една голяма дупка от време през която не съм ял нищо.

Мнението беше редактирано от Fallen на 02.08.10 11:54.

03.08.10
10:48

03.08.2010

Храна
08:30 - суроватъчен протеин + банан + 2 филии пълнозърнест хляб
10:10 - Тренировка
11:40 - 4гр креатин + суроватъчен протеин
12:40 - 150гр овесени ядки с 250мл прясно мляко 3% + 1 яйце
15:30 - пилешко месо с картофи на фурна + зеле/моркови + 1 яйце
18:00 - кисело мляко 2% (400гр) с малко канела и ленено семе + жълта ябълка
21:00 - купа боб + 2 яйца + 100гр сирене + зеле/моркови
23:30 - 150гр домашна извара + 2 лъжици кисело мляко + малко печен фъстък(30-40гр)
Течнсоти - 4 литра вода

Тренировка
10 минути бягане на пътека(10та скорост)
Ден първи от 7мия месец по програмата на Bill Pearl
1.Избутване на дъмбели от наклонен лег – 3х8
2.Избутване на дъмбели от наклонен лег(обратен наклон) – 3х8
3.Повдигане на дъмбели встрани при наклон напред – 3х8
4.Придърпване на вертикален скрипец с тесен хват – 3х8
5.Придърпване на долен скрипец – 3х8
6.Придърпване на  скрипец за трицепс – 3х8
7.Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж – 3x8
8.Френско разгъване на ЕZ лост от стоеж – 3х8
9.Клякане с щанга пред гърди – 3х8
10.Бедрено разгъване – 3x8
11.Повдигане на пръсти от стоеж(на смит) – 3х25
12.Коремни преси(краката опрени на стена) – 2х25
13.Накланяне с дъмбел встрани – 2х25
14.Повдигане на краката от наклон – 2х25

Линк с програмата, ако някой иска да го разгледа. Превода на упражненията е мой и е много вероятно да не е верен.

Днес станах лесно. Настроение средно. Премерих се сутринта. Голямо разочарование. Знаех че няма да има никакъв ефект от този месец, но не предполагах че ще е толкова плачевно. Талия +3см, ханш +2см, ръка отпусната +1см, гърдите няма промяна. Килограми не мога да кажа защото нямам кантар. Премерих си китката и глезена пак. Изкарвам ги +1см и двете. Може и аз да не меря нещо както трябва. Искам да качвам. Целта ми е да качвам. Защо трябва да качвам само на корема и г*за?  В момента съм леко объркан. Чувствам се както преди - дебел и мазен.
Докато се премеря и то стана време да тръгвам към залата. Още не бях решил как ще тренирам. Взех 2 листа. На единия написах “нов”, а на другия “стар”. Изтеглих новия месец. Започвам новия без да го мисля много и без друго упражненията от миналия месец не ми харесваха много. В новия месец имам някои неизвестни упражнения.
1. Упражнението за задно рамо не съм сигурен до къде трябва да разтварям(а уж гледах клип). Тежи ми 10ка и 8ца дори
2. Придърпването на горния скрипец за гръб не съм сигурен с какъв хват да го правя. Подхват или надхват ще е по-добре. Пробвах и двата, но не съм сигурен с кой хват усещам по-добре упражнението
3. Предния клек е много трудно упражнение. Изгледах сумати клипове в Ютуб. Мислех си че съм разбрал как става, но в залата нищо не направих. Самия захват на щангата ми е много труден. Щангата не ми ляга на раменете, а имам чувството че я държа само с ръце. Правих с 40гк и ми беше доре. СРАМ.
4. Корема ми не издържа на 2х25 . Като ме заболи стабилно и дори да искам да се повдигам тялото ми отказва и прави само някакви частични движения.
Храната днес не мога да я коментирам. Всяка хапка си я представям как ми се лепи като мазно петно по тялото. Купих си ленено семе и по идея на Кольо ще слагам с малко канела в млякото. Слагам го цяло, а не настъргано. От вчера съм горд собственик на 4кг домашна извара. Толкова е суха че не може да се яде чиста. На вкус е ужасна.

Мнението беше редактирано от Fallen на 03.08.10 10:51.

03.08.10
11:26

Идея за гадната извара: прави си гювече. Аз лично правя в микровълновата (знам, че е вредно, ама става най-бързо). Значи - извара, яйца, домат на кубчета (или лютеница), разни подправки (сол, черен пипер, червен пипер, риган...); може и кашкавал, сирене, горчица... Всичко се разбърква и пече. На външен вид е малко зле, но подправките оправят и най-гадната извара.

Хубаво, че си почнал новия месец ;) Успех!!! :)

03.08.10
13:57

казано от gips на 03.08.10, 10:48:

03.08.2010

3. Предния клек е много трудно упражнение. Изгледах сумати клипове в Ютуб. Мислех си че съм разбрал как става, но в залата нищо не направих. Самия захват на щангата ми е много труден. Щангата не ми ляга на раменете, а имам чувството че я държа само с ръце. Правих с 40гк и ми беше доре. СРАМ.

Няма за какво да те е срам....ами остави я да легне щангата на раменете, а ти само я придържай с пръстите да не се изтърколи напред.
Лактите ги дръж успоредно на земята - така няма да имаш тези проблеми, виж- може да усетиш как те души щангата, но ще нацелиш златната среда с малко опити.
Друг е въпросът, че може да не са ти много гъвкави китките - разтягай ги преди преден клек.

03.08.10
21:31

казано от gips на 03.08.10, 10:48:

03.08.2010
1. Упражнението за задно рамо не съм сигурен до къде трябва да разтварям(а уж гледах клип). Тежи ми 10ка и 8ца дори
Защо докато свикнеш и усетиш упражнението не опиташ разтваряне с дъмбели за задно рамо на пейка - наклона на пейката е около 45 градуса, а техниката - разтваряш ръцете встрани с леко свити лакти и палци сочещи пода, задържаш за момент и отпускаш под контрол.  При изпълнението му не събирай лопатките, за да изолираш гърба.
2. Придърпването на горния скрипец за гръб не съм сигурен с какъв хват да го правя. Подхват или надхват ще е по-добре. Пробвах и двата, но не съм сигурен с кой хват усещам по-добре упражнението
Може да пробваш различни варианти - широк тесен хват или да ги редуваш, но най-важно е да усещаш мускула, че работи иначе само си дърпаш някаква тежест и това е.  С широк хват например - който е на 1 педя горе-голу извън ширината на раменете, а техниката е следната - издърпваш лоста до ключицата, задържаш за момент и след това отпускаш контролирано до пълен стречинг на гърба, лактите не се разгъват докрай и в долно положение лактите сочат пода. Купих си ленено семе и по идея на Кольо ще слагам с малко канела в млякото. Слагам го цяло, а не настъргано.
Лененото семе е добре да бъде счукано или натрошено, защото ако са цели семенцата не могат да се усвоят и си излизат цели.

Мнението беше редактирано от T-X на 04.08.10 04:12.

03.08.10
21:48

Само не разбрах, защо микровълновата е вредна?

04.08.10
06:08

казано от CKOTA на 03.08.10, 21:48:

Мяркала съм статии - за влиянието на лъчите върху съставките на храната: разрушавали аминокиселините например. И в бб-тийм има хубава статия: http://www.bb-team.org/articles/3727/
Това на мен не ми пречи да ползвам микровълнова (умерено често) - всички знаем, че ако тръгнем с всичко що е по някакъв начин “вредно” да се съобразяваме, няма да стигнем далеч :)

04.08.10
06:21

мерси за статията и все пак смятам, че бие повече на литературна творба, нищо, че има 2-3 източника от стари изследвания. Та мисълта ми е няма нищо страшно в микровълновата : )

04.08.10
12:09

04.08.2010

Храна
09:00 - 2 филии пълнозърнест хляб + 2 сини сливи + 4гр креатин + суроватъчен протеин
11:00 - 150гр овесени ядки с 250мл. прясно мляко 3% + 1 яйце
14:00 - гювече ала Атом(150гр извара + 1/2 домат + 2 яйца + 30гр шунка) + салата зеле/моркови
15:00 - тиквени семки(мислех да не го вписвам, но като видях състава и реших че не трябва да се пропуска)
17:00 - кисело мляко 2%(400гр) + малко канела и малко ленено семе + жълта ябълка
20:00 - свинска пържола (200гр) + картофи на фурна (200гр) + яйце
Течности - над 3 литра вода

Тренировка
няма

Леко се успах неска. Станах трудно. Вчера уж лека тренировка, а днес стабилна мускулна треска на краката и гърба.

казано от Atom на 03.08.10, 11:26:

Идея за гадната извара: прави си гювече.

Още днес го опитах. Стана си доста хубаво. Не знам шунката дали трябваше да я слагам. Без никакви подправки и пак стана много добро. На вид изглеждаше много зле. Сигурен съм че дори Мария не може да направи това ядене да “изглежда вкусно”.
Екстра е не се усеща гадния вкус на изварата, но това няма как да го ям преди лягане. Трябва и нещо друго да се мисли за преди лягане.

казано от inis9 на 03.08.10, 13:57:

ами остави я да легне щангата на раменете, а ти само я придържай с пръстите да не се изтърколи напред.
Лактите ги дръж успоредно на земята - така няма да имаш тези проблеми, виж- може да усетиш как те души щангата, но ще нацелиш златната среда с малко опити.
Друг е въпросът, че може да не са ти много гъвкави китките - разтягай ги преди преден клек.

Точно това е. Все едно ме затиска щангата и аз се панирам. Готино упражнение е. Още няколко опита и се надявам да стане. Дааа китките сигурно не са ми гъвкави. Пълно дърво съм(думите не са мой).
Мисля да пробвам с друг захват, нещо такова.

казано от karpi на 03.08.10, 21:31:

1.Защо докато свикнеш и усетиш упражнението не опиташ разтваряне с дъмбели за задно рамо на пейка.
2.Може да пробваш различни варианти - широк тесен хват или да ги редуваш, но най-важно е да усещаш мускула, че работи иначе само си дърпаш някаква тежест и това е.  С широк хват например -
3.Лененото семе е добре да бъде счукано или натрошено, защото ако са цели семенцата не могат да се усвоят и си излизат цели.

1.Може да пробвам да. Виждал съм доста хора да го правят. Ще пробвам и ще споделя впечатленията си от упражнението.
2.Пробелма е че аз искам да напрегна мускула оптимално. Затова се чудех кой хват ще ме натоварва повече. От обеснението което си дала осатавам с впечатлението че не разбра за кое упражнение говоря. Виж този линк. Последните 2 клипчета. Колебая се кое от двете. Широкия хват тук не присъства като опция.
3.За лененото семе усетих че не е кой знае какво. Дори ми беше лееекичко неприятно като беше цяло. А щом и само ги хабя значи трябва да търся решение. Нямам пасатор в момента и се чудя как да ги смеля. Трябва да се разтърся за някоя мелничка за пипер.

казано от Atom на 04.08.10, 06:08:

казано от CKOTA на 03.08.10, 21:48:

Мяркала съм статии - за влиянието на лъчите върху съставките на храната: разрушавали аминокиселините например. И в бб-тийм има хубава статия: http://www.bb-team.org/articles/3727/
Това на мен не ми пречи да ползвам микровълнова (умерено често) - всички знаем, че ако тръгнем с всичко що е по някакъв начин “вредно” да се съобразяваме, няма да стигнем далеч :)

Без нея не може да ми протече нормално деня. Иначе и аз съм на едно мнение със Скота. Малко прекаляват.

edit1: Махнах изварата преди лягане(23:30 - 150гр извара с 2 лъжици кисело мляко). Нещо самата мисъл че трябва да я ям и ми се отяжда много бързо.

Мнението беше редактирано от Fallen на 05.08.10 09:35.

04.08.10
13:28

Да моето обяснение е за широк хват. А защо трябва хвата да е тесен, заради програмата ли? Най-добре опитай различни варианти, докато намериш най-добре работещия за теб.
А лененото семе, може да го счукаш в дървено хаванче, което се ползва за счукване на чесън и т.н.

Мнението беше редактирано от T-X на 04.08.10 13:30.

04.08.10
13:49

казано от gips на 04.08.10, 12:09:

Още днес го опитах. Стана си доста хубаво. Не знам шунката дали трябваше да я слагам. Без никакви подправки и пак стана много добро. На вид изглеждаше много зле. Сигурен съм че дори Мария не може да направи това ядене да “изглежда вкусно”.

Важното е, че е било вкусно на ВКУС  :) . И хаоса е многооооо красив, gips ;) :) .

Мнението беше редактирано от maria на 04.08.10 13:56.

04.08.10
16:42

казано от karpi на 04.08.10, 13:28:

А защо трябва хвата да е тесен, заради програмата ли?
А лененото семе, може да го счукаш в дървено хаванче, което се ползва за счукване на чесън и т.н.

Да. Нещо такова. Аз се старая да спазвам програмата стриктно(до колкото ми позволява и залата в която тренирам)*цък

Не съм фен на чесъна и нямам такива приспособления, но ще пробвам с мелничката. Днеска минах без лен, но от утре..

казано от Мария Никифорова на 04.08.10, 13:49:

И хаоса е многооооо красив

Да, ако говорим за изкуство. Моето готвене(ако може да се нарече така) не е дори нисша форма на изкуството, но да не задълбаваме

Мнението беше редактирано от Fallen на 04.08.10 16:47.

05.08.10
09:46

05.08.2010

Храна
08:20 - 2 филии пълнозърнест хляб с малко сирене + 1 синя слива + суроватъчен протеин
09:50 - Тренировка
11:20 - 4гр креатин + 30гр протеин
12:40 - 150гр овесени ядки с 250мл прясно мляко 1.5% + яйце
15:40 - печен бял ориз с пилешко месо + 1 краставица + 1 яйце
18:40 - кисело мляко 2% с ленено семе и канела + жълта ябълка
21:00 - малко пилешки гърди с печен бял ориз + 1 яйце
12:00 - 150гр извара с 2 лъжици кисело мляко
Течности - 4 литра вода

Тренировка
10 минути бягане на пътека(10та скорост)
Ден втори от 7мия месец по програмата на Bill Pearl
(програмата можете да видите на страница 27ма, четвъртия пост, зеления текст, или тук)

Днес станах малко трудно. Разсъних се бавно. Ходеше ми се на фитнес, но усещам че още ме държи мускулната треска. Не мога да си го обясня при условие че вчера цял ден съм мързелувал как така днес още ме държи.
Горния скрипец още ми е проблемен. Сменях хватове, сменях тежести. Нищо не става. Усещам как дърпам само с ръцете и напрягам само тях. При предния клек има малък напредък. Хвата вече ми е по стабилен. Днес пробвах с 50кг но си ми тежът все едно са 90.
Храната днес е нормална. Трябва да мисля нещо за тази извара. Снощи не я ядох преди лягане. Само при мисълта за вкуса и и ми се повдига. Не съм някой претенциозен тип който не яде “това” и “това”, но просто много е суха и вкуса и не наподобява на изварата от магазина.

edit1: Смелих си днес лененото семе с пасатор. Стана много добре. Изглежда повече като количество

Мнението беше редактирано от Fallen на 05.08.10 13:38.

06.08.10
12:44

06.08.2010

Храна
09:00 - 150гр овесени ядки с 250мл прясно мляко + чаена лъжица ленено семе + суроватъчен протеин
10:45 - Тренировка
12:15 - 4гр креатин + протеин + синя слива
13:30 - печен бял ориз + пилешко месо(бяло) + яйце + 2 домата(от малките)
16:30 - жълта ябълка + 2 сини сливи + кисело мляко 2% (500гр) с малко ленено семе
20:00 - печен бял ориз с пилешко месо + 1 краставица + 1 яйце
23:30 - “говечето на Атомчето”(150гр извара + 1/2 домат + 2 яйца)
Течности - 2.5 литра вода

Тренировка
10 минути бягане на пътека(160кал.)
Ден трети от 7мия месец по програмата на Bill Pearl
(програмата можете да видите на страница 27ма, четвъртия пост, зеления текст, или тук)

Днес станах късно(напоследък се успивам) и пак краката ми отказват. Онзи ден пробвах с почивка и не минаха напълно затова днес пробвам с тренировка. Отидох до залата уж с идеята да направя една бърза тренировка и да се упражнявам малко с предния клек. Като почна и няма спиране. Още 1 ден направих. Сега утре задължително трябва да почивам защото не искам да се събират 3 дни без почивка.
Добра тренировка беше. Упражнението за задно рамо го правя както ми предложи Карпи(всеки път като искам да напиша ника ти и ми идва да напиша Капри) - на наклонена пейка. Влиза много добре. При предния клек имам малък напредък. И днес с 50кг. Пак ме изтормози, но не беше отчайващо зле като вчера. При треатата серия за момент се разконцентрирах и веднага залитнах напред.
Храната днес си е като в повечето ми дни. Ориза нещо не съм го направил както трябва. От вчера е за вече са се слепили зърната. Довечера задължително извара. Снощи пак пропуснах. Загледах някакъв филм който се оказа безбожно скучен и направо съм си заспал без да се усетя

Мнението беше редактирано от Fallen на 06.08.10 12:45.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1