29.08.10
19:16
Ебаси няма нито един по-активен форум за бойни изкуства в България. Пуснеш тема за 3 месеца, я са ти отговори, я не.
казано от p17bull на 29.08.10, 19:16:
Ебаси няма нито един по-активен форум за бойни изкуства в България. Пуснеш тема за 3 месеца, я са ти отговори, я не.
Така е, има много фитнес форуми и сайтове, защото няма кой да ти помогне (или рядко се среща) или ако има ще ти иска пари (както повечето “инструктори” правят), докато при бойните искуства си имаш и треньор и по-компетентни хора, защо ще ти е да пишеш в форум.
По принцип ББ-тийм, не е сайт за чатче, запознанства и т.н. Тук си водиш записки, търсиш помощ, предлагаш помош или правиш разни статии и нещо полезно, което би било от полза на другите. Иди виж в някой американски сериозен форум, дали си имат спам тема и такива “чат теми”, особенно модератори/админи да пишат редовно в тях. Разспусната работа, всеки си прави каквото си иска, псува си, влиза, невлиза, дневници не се водят, в теми не се отговаря компетентно и все едни и същи въпроси се задават, трупат се излишни и преизлишни теми и глупости, спами се и това е. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 29.08.10 19:26.
29.08.10
19:32
Друго си е да знаеш какво те чака. Аз познавам половината борчета и всички ме плашат много брутално. Гррр ... :D
29.08.10
19:34
mma-bulgaria. & daobg.
Потърси в нета
29.08.10
19:37
казано от anonymous на 29.08.10, 19:34:
mma-bulgaria. & daobg.
Потърси в нета
Мда, на по 10 дни пускат по един отговор. Не съм казал, че няма. То има, но не са активни.
Брях, за първи път от 3 дена да пусна нещо твърдо в тоалетната чиния, това означава, че утре се завръщам в залата, ако нещата не се влошат (недай си боже). Толкова много ми се кляка, колкото на билдерите им се прави бицепс. :D
Мнението беше редактирано от El padre на 29.08.10 19:47.
29.08.10
19:54
Като стана дума за бойни изкуства, някой може ли да ми препоръча къде да се запиша на кик-бокс? Горе-долу знам в кои зали се предлага ( предпочитам да е в центъра или района на Борово/Стрелбище) , но не знам къде е добре . Впечатления за Васил Левски при Палми Ранчев?
П.с. Иване , пий един Имодиум и стига си разказвал подробно за тоалетните си преживявания :D
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 29.08.10 19:55.
казано от fire.is.my.nature на 29.08.10, 19:54:
П.с. Иване , пий един Имодиум и стига си разказвал подробно за тоалетните си преживявания :D
Що бе, обичам да съм искрен и честен с хората какво става. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 29.08.10 19:57.
29.08.10
20:27
Впечатления за Васил Левски при Палми Ранчев?
Райчев ако е същия за който си мисля - беше помощник треньор в националния преди около 5 г. Това е ако говориме за един и същи човек. Просто фамилията ми се е набила в главата. Беше 2-3 години след като напуснах тоя спорт. Нищо не ти пречи да отидеш 2-3 пъти и да предцениш що за треньор е. Набляга ли на общата физическа подготовка и няма ли техника - търси друго място. Вече 8-9 години съм изцяло извън тоя спорт и нямам идея как седят нещата към момента иначе бих те насочил. Повечето състезатели отвориха клубове или преподават в такива, но някои се преориентираха към ММА.
Успех и дано попаднеш на читав треньор. И да споделяш редовно как вървят тренировките.
п.п. В началото поне първите 3-4 месеца не се качвай на спаринг. Ако на първия месец се опита да те качи на ринга - направо си събирай нещата и в друга зала.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.08.10 20:28.
29.08.10
20:27
Изпий един нескуик с прясно мляко да се те запече. >:)
29.08.10
20:36
казано от head_hunter на 29.08.10, 20:27:
Впечатления за Васил Левски при Палми Ранчев?
Райчев ако е същия за който си мисля - беше помощник треньор в националния преди около 5 г. Това е ако говориме за един и същи човек. Просто фамилията ми се е набила в главата. Беше 2-3 години след като напуснах тоя спорт. Нищо не ти пречи да отидеш 2-3 пъти и да предцениш що за треньор е. Набляга ли на общата физическа подготовка и няма ли техника - търси друго място. Вече 8-9 години съм изцяло извън тоя спорт и нямам идея как седят нещата към момента иначе бих те насочил. Повечето състезатели отвориха клубове или преподават в такива, но някои се преориентираха към ММА.
Успех и дано попаднеш на читав треньор. И да споделяш редовно как вървят тренировките.п.п. В началото поне първите 3-4 месеца не се качвай на спаринг. Ако на първия месец се опита да те качи на ринга - направо си събирай нещата и в друга зала.
Благодаря за мнението !
Аз мислех , че е Ранчев , ама може и да съм се объркала :) Ще отида още другата седмица :)
Иначе основната ми цел не е да се състезавам или да ставам бойна машина :) ( Щото сигурно ще трябва да мина през някое и друго обезобразяване на лицето , страх ме е :D ) В рамките на приличното ;)
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 29.08.10 20:38.
29.08.10
20:59
Трябва пак да си дръпна филма на Масутацу Ояма,страшна ра’ота..
Момчета, ей ся точно е времето да излезем за по биричка! Желаещи? :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 29.08.10 21:54.
29.08.10
22:00
С удоволствие, само някой да мине да ме вземе. :D
29.08.10
22:03
Абе Стоянчо, така ли не си купи една бира да си я изпиеш самичък, още ли таиш надежда :D
Мъдрост на деня :
“Фразата, че мъжете искат от жените само едно, най-често я повтарят ония жени, от които мъжете общо взето и това не искат...”
:D :D :D
30.08.10
07:31
казано от korpusito на 30.08.10, 05:30:
Мъдрост на деня :
“Фразата, че мъжете искат от жените само едно, най-често я повтарят ония жени, от които мъжете общо взето и това не искат...”
:D :D :D
хахаха :D
http://www.youtube.com/watch?v=X8l_0N8lLWY&feature=player_embedded (mooning) :)
30.08.10
07:54
Назабано късметче от фейсбук.
“Мацки, щанга и расизъм - здрав е твоят организъм”
Xaxaxaax, снощи се возихме с на комшията голфа, неделя няма жив човек към 12 часа и патрулката само нас е видяла и реши да ни спре да изкара някой лев, ама пък ние изрядни с 40 караше в града, с колани, всички документи, лични карти - абе сигурен съм, че тия полицай не бяха виждали толкова работи - те свикнали да мънкаш и да им дадеш 20лв, нямаше за кво да ни барнат дори не аптечка и триъгълник, ами и стероиди имахме в колата :D :D :D :D xxaax
казано от NRG на 30.08.10, 09:11:
Мръсни хапчета.. и ти ли премина към дарк сайд. :D
Не бе, не са мой :D
30.08.10
12:46
казано от Helper55 на 30.08.10, 10:43:
Кога се почваме с hamachi на тия червей :D
Worms Reloaded? Давай хамачи-то и да почваме. :P
Само трябва да ме подсетиш как се работеше с т’ва чудо. :D
казано от Миsh0 на 30.08.10, 10:23:
казано от NRG на 30.08.10, 09:11:
Мръсни хапчета.. и ти ли премина към дарк сайд. :D
Не бе, не са мой :D
Бе , нека се похвали момчето , то вече е на мода да зобиш .. :) Всеки втори за зоб говори ... , даже рима има ROFL :)
казано от korpusito на 26.08.10, 18:18:
@ Адриан К Викаш на Иван по-звуча, а :D
ДЗВЕР-а ми звучи повече на Илия, незнам защо...
p17bull-a на Виктор
Trash-a на Борис
Миsh0 на Динко ми прилича
Петко К баш на Петко ми звучи
Корпусито ми мяза повече на Данчо
head_hunter-а не му знам името, но определено ми прилича на Чарли
За други лица, които посещават спам темата и съм виждал, не се сещам.
Тая песен няма право да ми се набие така в главата, цял ден на рипийт :-)
30.08.10
14:35
казано от Иван Лординов на 30.08.10, 14:10:
Хахахаха яко - така не ми бяха казвали :D
Други предположения? :D
Сескшимана
ПС.Српоед едно изселдвнае на Кмербидж, няма знанчеие в ккава пословлдеонатест са буиквте в енда дмуа, едивннстеото вжано нщео е пъарвта и поатеднсла бвука да бдаът на пвилнраото мстяо.
казано от head_hunter на 30.08.10, 14:35:
Други предположения? :D
Ако някога си направим бб-тийм среща,аз пак ще ти казвам хед! :D
казано от korpusito на 26.08.10, 18:18:
Миsh0 на Динко ми прилича
Е ти ме уби :) От къде Динко ти дойе не знам, казвали са ми, че ми отива да се казвам Константин :D :D
30.08.10
14:44
казано от Андриан К на 30.08.10, 14:40:
казано от head_hunter на 30.08.10, 14:35:
Други предположения? :DАко някога си направим бб-тийм среща,аз пак ще ти казвам хед! :D
Те на срещите така си ми викат. И на улицата се е случвало да се засечем със съфорумци и те така. :D
Добре, че жената още не е почнала така да ми вика :D
казано от alabalaa на 30.08.10, 14:39:
Сескшимана
ПС.Српоед едно изселдвнае на Кмербидж, няма знанчеие в ккава пословлдеонатест са буиквте в енда дмуа, едивннстеото вжано нщео е пъарвта и поатеднсла бвука да бдаът на пвилнраото мстяо.
Ебаси мамата, това го прочетох без грам проблем и си помислих, че си сбъркал само последната дума и чак после се вгледах - яко :D :D
Да, Алабала, така е!
Хед го знам и няма да е честно да кажа :D… а мойто име как е?