Дневникът на gogata2427

Темата е заключена.
Прескочи до:
GO

08.09.10
19:17

Добавям някое друго пилешко крилце преди изварата,сега ще изпия и изварата.
Щях да сядам на маса и тази вечер,но ще мина и без това,за събота ми говорят нещо.

08.09.10
19:25

10х10 не трябва ли да е с 50-60%  от максимума, съмнявам се ти да правиш бицепсово с 80кг. и гребане с 180.

GO

08.09.10
19:38

Изпълнява се с по-малко килограми,но реших да се опитам като смеся с предишния си начин на трениране.
Ти така ако гледаш,то и тренировките трябва да са ми по-различни,но се придържам към стария си начин.
А пък и какъв проблема ако се вдигне по-високо тежестта?

С това хранене в момента и начин на трениране бъди сигурен, че претренираш.

GO

08.09.10
20:20

Освен да си намаля тежестите на 50%,но тогава не чувствам натоварването,мускулните трески ще спрат..

GO

10.09.10
12:46

Тренировка #142:

ГЪРДИ

Лег
10х10 @ 50кг

Кофички
3х10

ТРИЦЕПС

Разгъване зад глава от стоеж
10х10 @ 14,4кг

Вертикален скрипец
3х10 @ 25кг

СЕРИИ : 26

ВРЕМЕ : 32 минути
==================
Така как ви се струва тренировката?
п.п.Снощи 250гр.уиски,малко ракия и повечко биринки.

Човек с тази храна в момента (слаба) ще се унищожиш - 13 серии гърди, без нито 1 за горна част и след това 13 серии трицепс - това е безумно направо.

10 серии за трицепс... аз правя по 4 и ми викат че не тренирам правилно дано не видят ти как тенираш че направо ще те награбят като малко коте  :D

10.09.10
13:25

казано от gogata2427 на 08.09.10, 20:20:

Освен да си намаля тежестите на 50%,но тогава не чувствам натоварването,мускулните трески ще спрат..

Попринцип при 10х10 първите 2-3 серии не трябва да ги чувстваш(ще ти е адски леко), а последните трябва да ги правиш доста трудно. Подбери си правилна тежест и ще видиш какво става, особено на клек.

GO

10.09.10
13:54

Е какво искате да кажете,значи по 10х10 да забравя да тренирам ръцете,само мога да тренирам гърди,гръб,крака?
А и да,първите серии не ги усещам,вече към 7-ма серия ми е трудно,т’ва се отнася само до гърдите и гърба,краката дори и с 80% от макса мога да ги правя(не дълбок клек).
А пък и тя храната ми винаги е била лоша,това за мен не значи,че не трябва да тренирам.
@кристианчо,че аз винаги съм имал по 9 серии трицепс,при това по-тежки от сегашните,просто сега е на едно упражнение,същото се отнася и за всяка друга мускулна група освен краката.
Нещата пак клонят към отказ от програмата.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 10.09.10 13:54.

10.09.10
14:07

Абе, не се отказвай само заради критиците тука ;) Изкарай поне няколко седмици и то ще се види има ли ефект или не.

10.09.10
14:25

казано от Петко К на 10.09.10, 14:07:

Абе, не се отказвай само заради критиците тука ;) Изкарай поне няколко седмици и то ще се види има ли ефект или не.

x2

GO

13.09.10
13:28

Тренировка #143:

БЕДРА

Дълбок клек*
10х10 @ 50кг - Приемам,че мога да клякам с 100кг. ; Дойде 7-ма серия и вече не ми се тренираше.

Сгъване на бедра,с дъмбел м/у ходилата
10х10 @ 19кг - Прибързах с килограмите,не са ми тежки,но едва ги напасвам когато няма кой да ми ги подава.

Разгъване на бедра,шибаната машина
3х10 @ 40кг

РАМЕНЕ

Разтваряне на ръка встрани,дъмбел
4х10 @ 19кг - Все по-малко започнах да тренирам рамене.

СЕРИИ : 27

ВРЕМЕ : 42 минути
======
Смятам да дам още 3 седмици на тази програма(включително от тази седмица),ще следя главно прасците и предмишниците.
След това си продължавам с 3х10 в 3-4 дни в седмицата.
Защо ще гледам само(почти) прасците и предмишниците? - Предмишниците искам от много време да ги вдигна поне със сантиметър,а прасците,защото от “орелефяването” загубих много от обиколката им заедно с обиколката на бедрата.
Бедрата предполагам са около 60см.,прасците 37-38см.,за предмишницата не знам,но забелязвам лек разтеж и някоя друга нова вена.
п.п.Имам един клип на 3-тата серия клек,след малко ще го пусна,да кажете дали става за нещо изпълнението ми.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.09.10 13:31.

GO

13.09.10
13:37

Забележки моля?

13.09.10
14:05

За какво ти е този колан ? :)

GO

13.09.10
14:42

Попринцип не го махам когато правя крака или гръб,макар да ми е малко голям(особено лятото),но иначе като се натъпча зимата и отида да клякам си ми е перфе.Бях го взел точно след една травма на кръста,която ме държа месец и половина.
Вмомента имам едно чувство на леко пристягане и поддръжка от колана и явно ми действа на психическа основа.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.09.10 14:43.

GO

14.09.10
09:59

Тренировка #144:

ПРАСЦИ

Калф-Машина
10х10 @ 50кг - Като приемам 100кг. за максимална работна тежест. ; От 7-ма започнах да чувствам натоварване.

Прасец на стойката за клек,ходила встрани
3х10 @ 50кг - Тук си мислих за донапомпване,не го усетих,но дано го е имало.

ПРЕДМИШНИЦА

Сгъване за предмишница с надхват
10х10 @ 20кг - Приемам 40кг. като (г/д) макса ми. - Последните 3 нагоре стисках зъби.

Сгъване за предмишница с подхват
3х10 @ 20кг - Искаше ми се да си сложа 40-50кг.,но ги довърших само с лоста.

КОРЕМ

Молитвеник,прав
10 @ 10кг ; 2х10 @ 35кг - От 2-ра и 3-та серия го чувствах повече в бедрата(както и очаквах).

Вдигане на краката от вис
3х10

СЕРИИ : 32

ВРЕМЕ : 22 минути
=========
Айде,дойде и първия учебен ден...  (yawn)
Закуска - 6 яйца ; 6ф.хляб ; смокини(сладко)
кафе ; 2к.л.захар
тренировка ;
Ябълка ;
250гр.кайма ; 4-5 чушки с ориз ;

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 14.09.10 10:01.

14.09.10
12:13

Интересно темпо.

GO

14.09.10
12:59

Значи не само аз мисля,че е бързо,макар и да не ми е нужна почивка?  (whew)
——-
Не бих казал,попринцип краката най-много ме бавят,предмишница/корем ги правя най-бързо.
Интересно щеше да е ако направя 29 серии гърди+трицепс за 30 минути.

GO

15.09.10
11:36

От снощи с мускулна треска в бедрата,в повече се усеща от вътрешната им част,също и прасците.
За вчера имам 5 часа сън,днес около 4.
Чудя се изобщо дали да тренирам днес,не мога да наваксам калориите.
За утре ме чака ставане в 5-5:30,защото часовете са ни от 7:30 и няма да имам време да сложа някой залък в устата си.
Класа(за мое учудване) сме фифти/фифти момчета:момичета.
Класния ще е по фвс,имал две висши,скоро се върнал от америка и от математическата се е преместил в строителния,първа година,първи ден.
Нещо гледам го кара на военен режим,дано се промени малко,че..
И да си отбележа,че после като прочета да не забравя! :D Да си купя още 2-3 чифта убувки,че белите ми омръзнаха,а на чифтовете с ла-коста едните са изтъркани,а другите онзи ден им падна алигатора.. :D

15.09.10
11:45

С това спане, много лоша работа.

GO

15.09.10
12:09

Ако на майка колежките не бяха мякали,че протеина е радиоактивен сега щях да си купя няколко кг и нямаше да ми дреме на шапката..
Точно сега,когато имам достатъчно пари,цялото семейство яко се е наплашило от тая “химия” - суроватъчния протеин.. :D
Уш и за креатин бяха съгласни,сега ме одрязаха,получава се един остатък от финанси,ще видя какво ще правя..
А пък само с храна не става,уш почти нищо не съм ял,а се търкалям,тежко ми е и ми е подут корема.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 15.09.10 12:11.

15.09.10
12:46

Всички или поне повече от родителите са така,но с времето се премиряват.

GO

15.09.10
16:16

Тренировка #145:

ГРЪБ

Набиране с тесен подхват
3х10

Гребане с щанга
10х10 @ 50 кг

Гребане с дъмбел
4х10 @ 27кг

БИЦЕПС

Бицепсово сгъване,крив лост
10х10 @ 27кг - Уш трябваше да са 20кг.,но чак накрая се сетих за тежестта на лоста.

СЕРИИ : 27

ВРЕМЕ : 34 минути
==============
Умишлено се бавех след сериите и пак си мисля,че се получи бързичко.
Реших днес да е без колан и фитили,предмишниците се подуха,8-ма серия бицепс едва я правих.

Не ти следя дневника, но според мен 10х10 за бицепс след тренировка за гръб е напълно безмислено... Отдели ръцете в отделен ден.

GO

15.09.10
17:05

В момента съм ги разделил на :
-бедра+рамене; Понеделник
-прасци+предмишници(+корем); Вторник
-гръб+бицепс; Сряда
-гърди+трицепс; Петък
Посъветвай ме кое как да наглася,така че да изместя ръцете в отделен ден,също така да запазя отделния ден на прасците и предмишниците,но без да увеличавам тренировъчните дни.
Аз се сещам за варианта или като сложа още един допълнителен ден,или като събера бедрата и прасците,и бицепс+трицепс+предмишница.

GO

16.09.10
13:56

За сега не мога да усетя някаква мускулна треска в гърба и бицепсите,в краката почти отмина!
Днес спането ми е около 3:40ч.,чакам с нетърпение съботата,едва ходих днес,че даже трябва да стана още по-рано,защото днес провал със закуската,не ми стигна времето и щях да изпусна рейса..
Утре се падат гърди и трицепс,тренира ми се,макар че се чувствам като изнасилен..
п.п.Смятам да изкарам по този тренировъчен “план” останалите 2 седмици,след това ще завъртя нещата!

16.09.10
14:01

В кое даскало си ве :) Гледам тук, че си писал нещо за строителния :) Е аз съм тоха, над Пеньото. Некой път ш’са видим :D

Мнението беше редактирано от Riko на 16.09.10 14:07.

Интересно ми е откъде знаеш изнасиленият как се чувства:?:?

GO

16.09.10
14:53

Мдам,в строителния съм.
Исках да пиша пребит,но изнасилен ми звучи по-добре. :D
п.п.В даскалото има камери,охрана,казаха,че ще има наказания(парични) ако внасяме храна и напитки,а голямото ни междучасие е цели 20 минути :D ,стълбите се взимат за по 2-3 минути надолу,на опашката за закуска се чака 25-30мин.,много народ има в т’ва даскало..
Варианта ми е да търча до автото,че от тамушните лавки да купя някакъв джънк.
Но май ще си правя от нас сандвичи,пък какво като записват камерите,има и мъртва точка. ;)
Мисля си дали да не са от черен хляб и кашкавал,може и мръвка да слагам,само да измисля каква,че каймата не е подходяща.
бтв,мисля,че БГ-Къде-Къде ще е най-трудния предмет,имаме цял куп сложни за асимилиране книги дадени за научаване и обсъждане и пресъздаване(да влизаме в роли със гледни точки и спорове) :(
Само Психология-та не съм разбрал какво ще правим,другото го разбрах и не ме плаши.(за сега)
Чертането като гледам няма да е толкова страшно колкото си мислих,макар и да сме по ускорена програма и ще претупаме по-бързо от досегашните класове.За сега Математика-та ни е на заден план..
Учителките имат много изисквания,но учителите са големи пичове,метъли,футболяги,спортяги.. :D
хах,днес се засмях по Англ.език когато госпожата каза,че ще ни учи на азбуката,”Я т’ва момче дето ми се подхилва да е отговорник за събирането на парите за учебниците,а и стани да напишеш няколко букви от азбуката с транскрипция..” - Усмивката ми изчезна..
Или пък класния ми ръководител - не,образ от всякъде..!  (nhappy)

16.09.10
15:14

Зимай си форнетите на 10 метра ве :Д Има и дюнери на 2 минути от нащо..левче и 20 единия. ХАхаха тоя метъла сънчо го знам :D

Мнението беше редактирано от Riko на 16.09.10 15:15.

16.09.10
17:11

Ти за БГ не се притеснявай,когато ти дойде Механиката и Стоманобетона тогава ще видиш малко зор ,естествено ако си редовен ще са ти даже приятни и може някой лев да си заработваш от проектчета (все пак трябва да има пари за “ранъ”)

GO

17.09.10
12:01

Рико,повръща ми се от сладки закуски,нещо в стомаха ми се подбърква и имам чувството,че ще повърна всеки момент дори само като ги помириша.
Ще я карам на хот-дог/сандвич/бира с картофки :D/кафе(фотосинтеза).
Светльо,до 11 клас време бол. :)
Почти се оредих с учебниците,ше взема от един приятел,че даже и без пари..
Тоя метала ни се падна по Биология,голяма личност,голям човек,има много хобита,много занимания и страсти,а и обеснява много добре. : )))
Покани ни събота в стария Пловдив,за да го гледаме как пресъздават древни рицарски одежди,щял да плете на ръка ризница,ще коват мечове и т.н.
Даскала по Физика също не е лош,научих,че трябвало да се пенсионира по болест,но останал,сега ако му пазим достатъчно тишина,заспива внезапно.. :D
Чертането за сега се оказва приятно занимание за мен,само навън(практиката) измерванията ше са прецакани,защото се сливат два часа по 50 минути под слънцето.. 

Лека МТ в бицепсите,гърба нищо(слава богу),после ще отида да тренирам гърди и трицепс.
Съня май ще седи на 4 часа през делниците,за да имам време да хапвам преди рейса.
Днешната храна е(ще е) нещо такова :
6я,6ф.х.;
хот-дог;
кафе,захар;
90гр.кашкавал,кренвирш,4ф.х.;
тр.;
250гр.кайма,въглехидрат;
след това или въглехидрат с протеин,или мазнини с въглехидрати(от мазнини+въглехидрати не ми става толкова тежко);
извара/маслини,сирене,кашкавал,домати.
Би трябвало да е това,може нещо да се промени.
Експериментирам с повечко мазнини в режима,не знам дали е правилно,но затова се уча от грешките си.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 17.09.10 12:03.

17.09.10
12:09

E има и солени, даже повечето са. Много са вкусни тия с пица :Д

GO

17.09.10
15:14

Тренировка #146:

ГЪРДИ

Лег
10х10 @ 50кг - Стана ми тежко на 9-та серия,хм!

Полулег
3х10 @ 50кг - Тежко на третата.

Кофички
3х10 - Повечето биха казали : “Ненужно.”,но вярвам,че лека-полека си оправям канала с тях.

ТРИЦЕПС

Трицепсово разгъване на вертикален скрипец
10х10 @ 20кг - 7-ма серия започна да натежава,но нищо трудно.

Разгъване на дъмбел над глава
3х10 @ 24,5кг - Отново ми е леко.

СЕРИИ : 29

ВРЕМЕ : 58 минути
============
Цялата тренировка ми пукаше и поболяваше дясното рамо,фуу!

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 17.09.10 15:14.

17.09.10
17:19

казано от gogata2427 на 17.09.10, 12:01:

Рико,повръща ми се от сладки закуски,нещо в стомаха ми се подбърква и имам чувството,че ще повърна всеки момент дори само като ги помириша.
Ще я карам на хот-дог/сандвич/бира с картофки :D/кафе(фотосинтеза).
Светльо,до 11 клас време бол. :)
Почти се оредих с учебниците,ше взема от един приятел,че даже и без пари..
Тоя метала ни се падна по Биология,голяма личност,голям човек,има много хобита,много занимания и страсти,а и обеснява много добре. : )))
Покани ни събота в стария Пловдив,за да го гледаме как пресъздават древни рицарски одежди,щял да плете на ръка ризница,ще коват мечове и т.н.
Даскала по Физика също не е лош,научих,че трябвало да се пенсионира по болест,но останал,сега ако му пазим достатъчно тишина,заспива внезапно.. :D
Чертането за сега се оказва приятно занимание за мен,само навън(практиката) измерванията ше са прецакани,защото се сливат два часа по 50 минути под слънцето.. 

Гюдженов по Биология е супер пич майна ,най-готиният учител.Обяснява много добре и винаги свързва урока с някакви случки от филми или от ежедневието.Дава да се преписва на контролни :).Успех!

GO

18.09.10
15:28

Тренировка #147:

ПРАСЕЦ

Прасец на Калф-Машина
10х10/20 @ 140кг - Чак към 7-ма серия го усетих,хм!

РАМЕНЕ

Разтваряне на рамо встрани,дъмбел
4х10 @ 22,5кг - Малко натежа.

Ръце напред
3х10 @ 14,4кг

КОРЕМ

Молитвеник
6х10-20

СЕРИИ : 23

ВРЕМЕ : 37 минути

+Кардио
========
Леки мускулни трески в гърдите и трицепсите.
Днес щях да ходя да гледам Заразно зло,ама така си и остана,щях и раница,и мартателки да си взимам,ама всичко за утре ше остане..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 18.09.10 15:32.

GO

20.09.10
15:43

Тренировка #148:

БЕДРА

Клек
10х10 @ 50кг

Сгъване на бедра,с дъмбел м/у тях
10х10 @ 19,5кг

Разгъване на бедра,гладиатор
3х10 @ 40кг

Напади с пудовки
2х10 @ ##кг

РАМЕНЕ

Разтваряне встрани с дъмбел
4х10 @ 19,5кг

Раменна преса,прав
3х10 @ 50кг

СЕРИИ : 32

ВРЕМЕ : 56 минути
===========
Бях се решил за културистична снимка,но няма развитие,че да има снимков материал.
п.п.Един “приятел” се обади да ми се похвали,че се мести в моя клас,веднага измъмри да съм му дал картата си за рейса,за да си направи фалшификат,макар и да ми беше гадно го отказах,все пак не мога да угодя на всеки за щяло и нещяло,а пък и те такива “приятели” се сещат за мен само когато имат зор..

GO

20.09.10
17:21

“иедене” :
- 6 я.;
- 14ф.хл.;
- 350гр.свинско,черен пипер;
- хот-дог,кетчуп,майонеза;
- кафе,захар;
- смокини със сладко(буркан);
- Вафла “Споко”;
-Руло “Севън Дейс”;
- меча лапа;
- ок.100гр.кашкавал;
- извара(под въпрос);
~ реда на писане е произволен.
——-
Доста ми е уморено и скапано,още докато правих клек-а си чувствах,че утре няма да се оттърва от мускулна треска.
Днес трябваше да съм на ден-ден,ама набора решил да не го празнува,в сряда на приятел от 10клас гаджето му има ден-ден и съм поканен,те твърдо щели да го празнуват.Дано няма много алкохол или нещо такова,храната не ме плаши. :)
До скив,утре докато слушам ютуб сутринта,ако се сетя ще пиша дали имам МТ!..

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 20.09.10 17:22.

GO

21.09.10
12:35

Днес нямам никъде МТ,но и утре е ден,чакам я утре! :)
Вчера имаше и оризец,натъпках колкото успях.
Сладкото със смокините е от сутринта,по-лесно преглъщам яйцата и овеса/хляба,а вафлата и рулото са след тренировка,наложи ми се да поизчакам повечко за бързия въглехидрат,затова взех повечко.
Сега като хапна отивам да правя прасци,предмишници,(корем)!
За днес храната е нещо подобно до тук :
6я.,150гр.о.;
дог-хот;
кафе,захар;
сандвич със свинско,яйца,пилешко и т.н.;
меча лапа,оризец;
—————-
————-
———
Днес си остава,обещал съм да седна на маса с едни стари и настоящи съученици,а утре съм канен на ден-ден пак от настоящите съученици.Отново вкарвам репликата,че може да се изпусна с алкохола,но пък храната не ме плаши ако е във вид на мръвка и т.н.

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 21.09.10 12:36.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1