долна част на корема

02.04.05
20:20

какво ще ми препоръчате за долната част на корема в домашни условия ?

02.04.05
23:16

Лежиш си лежиш на земята, опънат целия и си вдигаш краката на колкото може повече от земята, като вдигаш и тялото за баланс./как му се викаше на това упражнение, че не му знам името/ :) Така 3 серии до отказ, след 3 дена, ако си ги правил яко първите ще ти мине мускулната треска и прави 4 серии до отказ и така, вече през ден-два си ги прави. Ако си упорит ще се стегнеш.

04.04.05
23:38

а некви крънчове глупости ала бала :)

05.04.05
09:27

отосно вдигането на краката от земята съм чувалдоста противоречиви мнения,като че ли е повече за стягане на бедрата,иначе аз правя повдигане от вис,као че ли не ги натоварва чак толкова и усещам приятна блка в корема :lol:

05.04.05
11:29

да и аз правя повдига не на краката от вис много добро упражнение :lol:

10.04.05
21:21

е да но в нас няма как да ги правя нямам лост нещо друго ?

10.04.05
22:16

[quote author=”^MaD^”]е да но в нас няма как да ги правя нямам лост нещо друго ?

Ае брато, виж какво съм ти казал, във всички спортове се тренира така гоелн корем, друго няма. /от земя вдигаш крака и тяло и така 100-200 пъти, бързо  :lol: /

10.04.05
22:25

ще ми трябва инхалатор ако направя 100 повторения :)

10.04.05
22:27

[quote author=”^MaD^”]ще ми трябва инхалатор ако направя 100 повторения :)

Еми това е бе брат. :) Няма да се пуашиш. От начало не можеш да правя и 5 с изпънати крака и леко ги присвиваш и едвам правех 10. Обаче сега мога с опънати до края 50 да направя и така си бачкам сериите. Това е. :)

10.04.05
22:29

на мен ми се схващат краката по някое време,или когато свърша серията,  много кофти

10.04.05
22:36

[quote author=“freakster”]на мен ми се схващат краката по някое време,или когато свърша серията,  много кофти

да и на мен а и усещам доста сълно натоварване в бедрата

WO

11.04.05
14:38

и аз усещам много голямо натоварване в краката...и при повдигане от вис, и от лакътна опора, и от земя...как да изолирам само корема ..?

11.04.05
15:00

Корема можеш да изолираш по следния начин. Лягаш на земята по гъб, коленете свити и натискаш с петите не много силно. При това положение правиш коремни преси, като през цялото време натискаш с петите. Целта е да се съкратят донякъде мускулите по задната част на бедрото и седалищато. Трудничко е така, може би по няколко преси ще можеш да правиш в началото, но определено има ефект.

11.04.05
18:54

[quote author=“tpd”]Лежиш си лежиш на земята, опънат целия и си вдигаш краката на колкото може повече от земята, като вдигаш и тялото за баланс./как му се викаше на това упражнение, че не му знам името/ :) Така 3 серии до отказ, след 3 дена, ако си ги правил яко първите ще ти мине мускулната треска и прави 4 серии до отказ и така, вече през ден-два си ги прави. Ако си упорит ще се стегнеш.

бе и аз го пробвах това ма замалко да се прекатуря на зад има ли неква по-специална техника да го избегна туй

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1