казано от Петко К на 20.09.10, 19:17:
Глупости. Ще качиш, ако се храниш като за маса!
Релефа не зависи от повторенията.
Петко, не ги заблуждавай! Много повторения = много дълбок релеф! :D
Правя лег с дъмбели с повече кг отколкото с щанга :) Еби му дисбаланса :D :D
Хахах.
За тях по-добре повече повторения над книгите и учебниците, това ще им даде по-дълбок релеф на мозъчните гънки ;)
20.09.10
20:03
Това вече е ненормално... Аз правя с горе долу 65-70% общо тегло на дъмбелите в сравнение с щангата и другите като гледам също :D
пОне 50 на серия. Поне 20 серии за мускул. Пирамида с килограми и повторения от 12 до 6 е най-доказания метод за стимул за разтеж на мускула.Сега ти може да правиш повторения в тоя диапазон да можеш да правиш 15 е това е проблем. Друг още по-важен проблем е ако не ядеш както трябва :)
казано от Владимир92 на 20.09.10, 20:02:
Еми аз правя 12-13 ако давам до отказ на тази серия полулег с дъмбели 40 кила. а полулег с щанга 12-13 правя с 85. Говорим ако съм в кондиция.
Раменни преси съм правил 10ка със същите дъмбели и с лост пред врат с 80 кила. При сгъванията и разгъванията обаче лоста печели.
казано от Владимир92 на 20.09.10, 20:02:
Споко, и аз съм така. :)
Сигурни ли сте, че с дъмбелите го правите както трябва? ;) Или с щангата?
Може и да не е било правилно по онова време, но преди доста време успявах да изстискам 6-7 повторения с 27кг. дъмбели, пък с лоста 60кг. ми беше максимална единица.
101%. Е, тайничко спестявам, че с щанга съм правил упражнението 5-6 пъти. С дъмбели го усещам в пъти по-добре.
Някой да гледа BTV в точно този момент :D
Мнението беше редактирано от emzo на 21.09.10 05:43.
Какво даваха :?
Едит : Видях го :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 21.09.10 06:44.
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/1933704301-Tsenata_na_golemite_muskuli.html ;)
Пак размътиха водата тея журналя - като им се изчерпат темите и от време на време надигат тая да всеят малко дезинформация и страх сред хората ... Няма такива кретени като родните телевизии и вестници :(
казано от mantodeus на 21.09.10, 08:20:
като им се изчерпат темите и от време на време надигат тая да всеят малко дезинформация и страх сред хората
x2
казано от mantodeus на 21.09.10, 08:20:
Пак размътиха водата тея журналя - като им се изчерпат темите и от време на време надигат тая да всеят малко дезинформация и страх сред хората ... Няма такива кретени като родните телевизии и вестници :(
x2
АБСОЛЮТНО, лошото е че наивните и неинформирани хора като родители и ЛЕКАРИ вярват и анатемосват дори и протеина :D :D
Съвсем сериозно - мен вече ме е страх да ходя по доктори - протеина го изкарват неземно вредна химия, иска се елементарна култура и елементарни знания по английски, за да знаеш какво е. Е като ми изцепят нещо от сорта после как да им имам доверие за лекарството, което ми изписват?
21.09.10
11:40
Добре че майка ми не го е гледала щеше да изхвърли протеина ми а недай си боже да намери Джакед-а (за който не знае) :D
добре че е пича да обясни как стоят нещата че тея журналисти са супер малоумни, да не говорим за “химичката” която не може да обясни защо стероидите водят до атрофиране на тестесите при неправилна употреба, а даже аз можех да го обясня :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 21.09.10 11:43.
казано от Vask0 на 21.09.10, 11:40:
атрофиране на тестесите
Което е обратим ефект.
21.09.10
11:59
Разбира се с добър изчисващ цикъл с трибестан и т.н. само че ако всимаш половин година без прекъсване стероиди мислиш ли че ще се оправиш? Боби или някой друг беше разказвал за случай в неговата зала мъж от първия цикъл да загуби възможността да има дете ;)
Разбира се, че може да стане това. Просто искам да кажа, че приемани правилно, не са толкова опасни както се изкарват.
Да сменим темата, че пак ще има спорове и т.н.
Абе например дори да взимам стероиди,да ям здраво и да тренирам още по-здраво-върху това да съм съсредоточен и парите и вниманието ми да отиват в това,въпреки че взимам стероиди(говоря примерно)пак ще правя нещо за разлика от 95% от хората в България.
Мнението беше редактирано от Андриан К на 21.09.10 12:33.
21.09.10
12:37
Не съм ял от 80-90 минути (обядвах добре) и вече съм гладен, а трябва да чакам още 15тина минути да взема Джакета още 30минути и да отида на фитнес после да тренирам да се върна да пия протеин и чак след още един час ще ям :D :D :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 21.09.10 12:42.
21.09.10
13:24
тра6 има нов аватар (party)
Хора, днес цял ден не мога да си харесам аватар, затова сега съм временно без.
Гледам, че са фешън химичните формули :) :) , да взема да си сложа и аз една....
Мнението беше редактирано от maria на 21.09.10 13:44.
Едит:Сега защо не се получи? :D Айде,поне чуйте песничката...!
Мнението беше редактирано от Андриан К на 21.09.10 13:49.
Не се получи, защото е препратка!
Ето:
Мнението беше редактирано от maria на 21.09.10 13:56.
21.09.10
14:40
Доза и половина джакет преди тренировката на празен стомах и сложих 10килограма още на скрипеца за сметката на само 1 повторение :)
При това не съм почивал повече от минута-минута и половина между сериите и не чувствах никаква умора. Бахти якото !!! :P
Имай предвид , че в Jack3d ИМА НЕЩО ! Такава еуфория по време и след тренировка не съм изпитвал никога ! Ходя по улиците и се усмихвам, чувствам се безсмъртен. То вярно, че съм положителен човек, ама това си е чист наркотик :D Голям мерак ми е да тествам 2 лъжички преди диско, ще пробия дупка в сепарето :) Спира ме само факта, че пийвам по малко и ще стане мазало. Определено има нещо назобващо в тоя продукт, дано не го спрат :D
Някой друг усещал ли го е това за което говоря или съм уцелил партидата с кока ?
Мнението беше редактирано от korpusito на 21.09.10 15:22.
21.09.10
15:24
фитнеса за другия месец е готоооооооов :D:D (devil)
21.09.10
15:29
да не е бяло туй ... 2,3 грама ? :D:D
21.09.10
15:33
Корпусито и аз го усетих това, някаква еуфория супер надъхан съм да дам всичко от себе си, а като се връщам от фитнеса си ходя съвсем спокойно и някво предизвикателно, примерно срещу мене ходят няколко момчета имам чувството че само да ми направят проблем ще ги завра у кучи гъз :D
Даже изпуснах бройката на сериите, ама се чувствах супер добре и продължавам и следващата и следващата... :D
Мнението беше редактирано от Vask0 на 21.09.10 15:34.
21.09.10
15:42
отивам да се къпя -> др хаус -> от местопрестъплението -> zzz