11.04.05
17:01
Значи в момента премахвам коремчето и паласките обаче ми е невъзможно да тичам сутрин а пък прочетох че ако тичам след ядене(вечер) се качват мускули и изгорените мазнини са доста по - малко от колкото сутрин . Дайте ми някакво съветче.Мерси предварително :)
Ако тичаш вечер изгорените мазнини са по-малко и за съжаление мускули не се качват :D Обаче тичай вечер, щом като не можеш сутрин. И аз го правя вечер, 2-3 часа след хранене. Правя и преси след това. Като мине 1 час хапвам нещо лекичко. По-добре да тичаш, отколкото да не тичаш, нали. :wink:
Значи все пак ще имам някакъв резултат с вечерното тичане........???
Целта ми не е да качвам мускули а само да топя мазнинките кажете какво друго да правя???? :?:
Ами...аз тичам от 4 години и през година се налага да ги редувам сутрешно със вечерно тичане (заради училището). Честно да ти кажа, не съм забелязал разлика в изгарянето на мазнини, а и няколко лекари вече ми обясняват, че тичането сутрин на гладно в никакъв случай не е по-ефикасно. Като го свържа и с моя опит съм доста склонен да им повярвам. Разбира се, като всеки спорт тичането е строго индивидуално, така че при теб може наистина ранното тичане да работи по-добре. Но щом нямаш алтернатива, тичай си вечер. И гледай да намалиш (направо можеш и да спреш) приерма на храна след 18-19 часа.
Тичането сутрен е по-добро от гледна точка на това,че сутрин си отпочинат,наспан и имаш повече енергия.
Представи си да си бачкал цял ден и вечер дали ще ти се тича :wink: .
За мен това е основната разлика,за всичко друго има Мастер кард :D
Сутринта да се тича си е класика но щом не можеш и вечерта не е за изхвърляне даже и след тренировка става http://smilies.sofrayt.com/sae/jogging.gif