Помогнете с Програма

07.10.10
21:26

Здравейте,от доста време не мога да намеря подходяща програма за мен.Ходя на фитнес от около месец от начало тренирах всички групи мускули без крака.Висок сам 180 и сам доста слаб-62кг.Купих си Креатин L-глутамин и смятам да закупя и Протеин.Моята молба към вас е да ми помогнете с избирането на фитнес програма.Нека всеки един от вас да предложи дадена програма и килограмите,които трябва да използвам също така и повторенията и серииките.Благодаря на всички които се отзовът!

ВН

07.10.10
21:36

Насочи се към съставяне на добра диета и си вземи храносмилателни ензими. Толкова ниско тегло най-често е свързано с частична диспепсия, ензимна недостатъчност и понижено усвояване на храна.

Ето какво можеш да направиш за по-добро храносмилане!

07.10.10
21:54

Забравих да спомена ,че съм на 15 години.

08.10.10
17:01

Хайде де има толкова много гледане на тази тема ,а никой не пише.. що за форум е това :X

08.10.10
17:34

Почвай Starting Strength

08.10.10
17:56

казано от Владимир Недков на 07.10.10, 21:36:

Насочи се към съставяне на добра диета и си вземи храносмилателни ензими. Толкова ниско тегло най-често е свързано с частична диспепсия, ензимна недостатъчност и понижено усвояване на храна.

Ето какво можеш да направиш за по-добро храносмилане!

A като се подобри храносмилането няма ли да се увеличи и метаболизма или бьркам ?  Ето ти програма http://www.bb-team.org/workout/1291/#axzz11n6XrD9o

Мнението беше редактирано от vatman на 08.10.10 17:58.

ВН

08.10.10
19:50

Има предпоставки да се увеличи, но няма гаранции. Ще увеличи приемът на калории, а разходът се контролира от базов разход на енергия за поддържане на живота + разход от дейности и спорт.

Слабите хора нямат автоматично бърз метаболизъм, пълните също. Бърз метаболизъм имат онези, които могат от слаби, да станат пълни, после мускулести и обратно. Това се постига със спорт и системно високо калорично хранене, а след постигане иска поддръжка.

08.10.10
22:51

казано от Владимир Недков на 08.10.10, 19:50:

Има предпоставки да се увеличи, но няма гаранции. Ще увеличи приемът на калории, а разходът се контролира от базов разход на енергия за поддържане на живота + разход от дейности и спорт.

Слабите хора нямат автоматично бърз метаболизъм, пълните също. Бърз метаболизъм имат онези, които могат от слаби, да станат пълни, после мускулести и обратно. Това се постига със спорт и системно високо калорично хранене, а след постигане иска поддръжка.

тренирал сам 2години баскетбол и 1 кик бокс

ВН

09.10.10
09:57

В такъв случай, спази препоръките ми и наблегни на упражнения за сила и силова издръжливост. Теглото ще върви плавно нагоре.

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1