07.10.10
21:26
Здравейте,от доста време не мога да намеря подходяща програма за мен.Ходя на фитнес от около месец от начало тренирах всички групи мускули без крака.Висок сам 180 и сам доста слаб-62кг.Купих си Креатин L-глутамин и смятам да закупя и Протеин.Моята молба към вас е да ми помогнете с избирането на фитнес програма.Нека всеки един от вас да предложи дадена програма и килограмите,които трябва да използвам също така и повторенията и серииките.Благодаря на всички които се отзовът!
07.10.10
21:36
Насочи се към съставяне на добра диета и си вземи храносмилателни ензими. Толкова ниско тегло най-често е свързано с частична диспепсия, ензимна недостатъчност и понижено усвояване на храна.
Хайде де има толкова много гледане на тази тема ,а никой не пише.. що за форум е това :X
казано от Владимир Недков на 07.10.10, 21:36:
Насочи се към съставяне на добра диета и си вземи храносмилателни ензими. Толкова ниско тегло най-често е свързано с частична диспепсия, ензимна недостатъчност и понижено усвояване на храна.
A като се подобри храносмилането няма ли да се увеличи и метаболизма или бьркам ? Ето ти програма http://www.bb-team.org/workout/1291/#axzz11n6XrD9o
Мнението беше редактирано от vatman на 08.10.10 17:58.
08.10.10
19:50
Има предпоставки да се увеличи, но няма гаранции. Ще увеличи приемът на калории, а разходът се контролира от базов разход на енергия за поддържане на живота + разход от дейности и спорт.
Слабите хора нямат автоматично бърз метаболизъм, пълните също. Бърз метаболизъм имат онези, които могат от слаби, да станат пълни, после мускулести и обратно. Това се постига със спорт и системно високо калорично хранене, а след постигане иска поддръжка.
казано от Владимир Недков на 08.10.10, 19:50:
Има предпоставки да се увеличи, но няма гаранции. Ще увеличи приемът на калории, а разходът се контролира от базов разход на енергия за поддържане на живота + разход от дейности и спорт.
Слабите хора нямат автоматично бърз метаболизъм, пълните също. Бърз метаболизъм имат онези, които могат от слаби, да станат пълни, после мускулести и обратно. Това се постига със спорт и системно високо калорично хранене, а след постигане иска поддръжка.
тренирал сам 2години баскетбол и 1 кик бокс
09.10.10
09:57
В такъв случай, спази препоръките ми и наблегни на упражнения за сила и силова издръжливост. Теглото ще върви плавно нагоре.
Успех!