Малко късно се включвам.Корп,моля те не спирай дневника,винаги преди да си прегледам моя дневник,гледам твоя.Има и такива моменти,но точно в тези моменти всички тези”трябва да си силен и т.н”,ни се струват безсмислени и кухи,а точно тогава трябва най-много да вярваме в себе си!
По-здрави!!!
Я да ти поизтупам малко дневника от прахта ;) Къде се затри?
Мнението беше редактирано от libra на 20.09.10 15:30.
Страшна е песента :P
Дал съм си малко почивка от дневника , но не и от тренировките :) Всичко върви по план, качил съм още кило за седмица и нещо и се чувствам екстра. Формата ми е доста добра в момента, продължавам си с лекичко качване. Храната е към ВВД , не се ограничавам откъм мазнини. Спрял съм добавките, без протеина и интрата. Излизам 2-3 пъти седмично и пия по малко, без прекаляване :) Оня ден -3 малки Heineken примерно ;) Тотален душевен и физически релакс, по съвсем друг начин се чувствам и тренирам и ми доставя огромен кеф. :)
Достигнах 1 минута L sit на позиция 1, други рекорди няма засега :)
Браво, само в такова положително настроение те искам :) Ама да знаеш, че снимките във ФБ не ми задоволиха любопитсвото...като качиш още някое друго кило ще искаме голи.... искам да кажа полуголи де.... :D
Мнението беше редактирано от libra на 20.09.10 16:40.
20.09.10
17:13
Знам, че няма да те успокои, но аз например спрях тренировките за 4-5 седмици две от които в отпуск тотален релакс в някои от градовете на България, хапвах си ненормално зле като болна мечка и за няма и месец съм 5 кг мазнина отгоре.
Тъй, че послушай Юлиян, и търси кое работи за теб.
Пък когато жена като libra ти поиска снимки макар и полуголи сам си направи извода :).
Добър вечер :)
По молба на няколко потребители ще драсна няколко реда за битието си :D Приключих с 4-дневния сплит, от който съм доволен в интерес на истината. В момента съм 80 кг, като има прогрес в гърдите и краката най-вече. Почна университета, та нямам време за повече от 3 тренировки, затова сега съм на 5х5 в следния вид :
Тренировка А :
Полулег 5х5
Набирания широк с тежест 5х5
Клек 5х5
Кофи с тежест 3х8 (5х5) не съм решил още
Тренировка Б :
Набирания неутрален с тежест 5х5
Лег с дъмбели 3х5
Гребане с щанга 5х5
Раменни преси с дъмбели 5х5
Като правя 1 серия полулег, почивка, серия набирания и т.н Така вмествам тренировката в 35-40 мин. + 5 корем ;)
Целта е сила и маса, ясно е :D Проблема идва леко с храната, че от ходене по лекции не остава време за хапване. Кутии категорично няма да нося, а около унито няма читава храна. Като имаме поне 30 мин. почивка скачаме до някое заведение, но като няма греда. Ще се наложи да инвестирам в някакви барове :)
Ако има въпроси и коментари стреляйте ;)
Поздрав :
Мнението беше редактирано от korpusito на 13.10.10 17:18.
13.10.10
21:30
На Дондуков, има едно, сравнително тясно...хммм...магазинче, между 11 и 14 часа, продават готвени ястия, на прилични цени. Откакто са го открили , когато съм във факултета (ФФ), редовно ям оттам, а и колегата с който тренираме също. Има доволно месо, картофи, ориз и се готви на място, прясно, всеки ден - няма да останеш разочарован. Лично аз съм открил за себе си, че е по-добро решение от баровете, а съм доста претенциозен към това, което ям. Просто, като идея ти го давам.
Ако говориш за тва между Раковска и Васил Левски, мн е добро. И аз съм ял там , има доста готвено :)
Мнението беше редактирано от westdogg на 13.10.10 22:00.
13.10.10
21:38
Ауу последният поздрав е супер :)
http://www.youtube.com/watch?v=xQUDCpCpYgM
13.10.10
21:42
казано от westdogg на 13.10.10, 21:36:
Ако говориш за тва между Раковска и Васил Левски, мн е добро. И аз съм як там , има доста готвено :)
Именно.
казано от hyperkiller на 13.10.10, 21:42:
казано от westdogg на 13.10.10, 21:36:
Ако говориш за тва между Раковска и Васил Левски, мн е добро. И аз съм як там , има доста готвено :)
Именно.
Проблема е , че съм в Стопанския Факултет, който е на Плиска :S
Къде точно е това иначе ?
Файърче, поздрав ;) За повече песни, трябва да ме издириш във фейсбук :P
14.10.10
07:54
казано от korpusito на 14.10.10, 07:34:
Файърче, поздрав ;) За повече песни, трябва да ме издириш във фейсбук :P
Долу лапите, да не те издиря аз (devil) :D
В момента имам 2.5 жени, не се коси ;)
Нещо за програмката да каже някой ? Акцента е гърди-гръб (wasntme)
14.10.10
07:58
2 жени и половина викаш?
2 българки и 1 китайче ли бре? :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 14.10.10 08:24.
14.10.10
08:27
казано от Aleksandar Marinov на 14.10.10, 07:58:
2 жени и половина викаш?
2 българки и 1 китайче ли бре? :)
Заради гърдите ли ? :D:D
Програмката е добре ,само напиши и тежестта с която тренираш към упражненията.:)
Първите седмица-две се вработвам още и тежестите са слабички :) Като има рекорди ще драскам :P
Рамената като последно упражнения няма ли да пострадат- имам предвид доволен ли си от тях та си ги изтикал накрая?
Вървят си ми добре, затова ги неглижирам малко :) Приоритизирам гърдите и гърбината ;)
Голяма скука, да взема да драсна манджата :D
1. 30 гр. Муо + 150 гр. овес + ябълка + цинк
2. 200 гр. свинско + 120 гр. кафяв ориз на фурна + ябълка + морков
3. 200 гр. свинско + 300 гр. картофи + ябълка + морков
4. 2 кИфтета + 3 филии Вита + руска салата + морков + цинк
5. 4 яйца + 70-80 гр. сирене + 2 филии Вита
—-1 бира + 100 гр. орехи, че мачове тая вечер.
Нетренировъчен и без лекции, че се успах :D
Поздрав:
20.10.10
05:34
Много добро меню :)
казано от libra на 20.10.10, 04:11:
Много скромно от към овес....много... :D
(mooning) :P
@ stoqnskiq мерсаж ;)
:P Бонджорно ;)
Да драсна няколко реда, да не ме забравите :D Така, направих 2 седмици без тренировки, протеин и с минимално месо и яйца, нещо като псевдо “прочистване”. Сега пак си тренирам, храня се добре и поркам протеин. Както вече написах в дневника на Сашо, крака НЕ тренирам. Не правя и лег и тяга за ужас на някои съфорумци ; ) В момента съм нещо като лостаджия- мощно набирани и кофи + гребания и дъмбели за гърди. Приоритет гърди-гръб, ще видим какво ще излезе. Ако някой има питания да казва ;)
казано от korpusito на 24.11.10, 10:36:
:P Бонджорно ;)
Да драсна няколко реда, да не ме забравите :D Така, направих 2 седмици без тренировки, протеин и с минимално месо и яйца, нещо като псевдо “прочистване”. Сега пак си тренирам, храня се добре и поркам протеин. Както вече написах в дневника на Сашо, крака НЕ тренирам. Не правя и лег и тяга за ужас на някои съфорумци ; ) В момента съм нещо като лостаджия- мощно набирани и кофи + гребания и дъмбели за гърди. Приоритет гърди-гръб, ще видим какво ще излезе. Ако някой има питания да казва ;)
Аз съм в същото положение “лостаджия” и подкрепям малката смяна е от полза .При мен лично се получи по-остър релеф ,така че успех с лостовете .Само едно питане имам ,кога ще смениш името на дневника че лятото мина и замина ? :)
И на теб ли ти утесняха дънките бе :D :P
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 24.11.10 14:30.
@ westdogg Мисля, че ще е положителен ефекта ;) Лятото мина, ама следващото иде :P
@ tra’la’la Мдааа, към 4 чифта раздадох, ама ще си ги искам обратно скоро :D
1. Защо спря краката и тягата ?
2. След като тренираш на лостове, качи ли бройката на набирания, кофички ?
3. каква ти е програмата в момента (по-точно: понеделник, вторник..) ? :)
1.Файда от нея никаква не видях, освен че кръста ме болеше 5 дни след това. Знам, че техниката ми сигурно не е перфектна, но като ми е дискомфортно и на 50 кила тяга, за какво да се занимавам изобщо.
2. Покачвам тежестта, не бройките ;)
3. 3 пъти седмично, всеки път някакво набиране + гребане + нещо за гърди и чат-пат раменни преси с дъмбели.
24.11.10
17:15
Ти и ръце ли не правиш бе? Сега и другата половина от форума те анатемоса :D
Персона нон грата ставам отвсякъде :D Очаквам никой да не ми честити рождения ден, в знак на протест :D
Утре ли имаш рожден ден, бре ? Как всички се събраха в тоя месец, аз съм във вторик - уее... Явно всичките, които сме родени през ноември сме си силни :д
25.11.10
04:57
Честит рожден ден ! Жив и здрав ! :)
25.11.10
05:40
Честит рожден ден! Много здраве и много успехи във всичко!