14.10.10
18:44
проблем е според мен !
14.10.10
18:51
Ванка какво ти се е случило??? о,0
14.10.10
18:52
казано от Ивaн Шишманов на 14.10.10, 18:46:
добре, а по-добре ли е тогава да го оставям да ми се лепи?? Не е ли най-удачно да му се насладя на вкуса (слаб ми е ангела, признавам си) и после да го върна... 1 пръст и решавам проблема или..
то така може и да е по-вредно като се намесваш в хранителносмилателната си система
14.10.10
19:18
Всеки ден като Иванчо отивал на училище той псувал попа по пътя. Умръзнало му на попа и се оплакъл на майка му.
- Иванчо, няма да псуваш попа!
- Аз не го псувам!
- Знам те аз тебе!
На другия ден Иванчо минал през попа и му казал:
- Попе, днеска няма да те псувам, ама утре майка ти ше е*а!
:D :D :D
Училище. Учителката дава задача на децата да съставят изречение с думичката “ананас”.
Марийка:
- Ананасът е южен плод.
Петърчо:
- Ананасът е много сладък плод.
Иванчо:
- Тате е алкохолик и изпива всичките пари, а и зимата дойде…
- Иванчо, ти само глупости измисляш – прекъснала го учителката. Къде ти е ананаса в това изречение?
- Чакайте, не съм свършил – казал Иванчо и допълнил: А_на_нас ни се е** майката от студ!
14.10.10
19:30
Гледам темата за набирането и асоциирам днешната гледка,един бивш миньор в залата си правеше кофички,а човека е наистина на възраст,пристрастен към клек/лег/тяга/обръщане и т.н.,120-130кг. тежи,а може да прави 20-30 кофички..И аз седя и му се радвам.. (nrespect)
14.10.10
19:57
Батки кажете ся ако трябва да избирам между Scivation whey protein, Scitec whey protein/isolate protein, Scitec Amino5600 кое да избера за възтановяване, също така за допълване на диетата с белтъчини. Каква е адекватната доза от Амино 5600 на 1 доза суроватъчен протеин? Гледам много на далавера са 59лева 1000 хапа :) Също така някой може ли да сподели дали са качествени?
Иначе да се включа към темата
Иванчо отова при баща си:
- Тате, тате, татееее дай 10 лв.
- Що са ти ве ахмак?
- Бизнес тате, бизнес.
Дал му баща му парите и Иванчо отива при мелничарката и я пита:
- Мелничарке за 10 лв. ще се съблечеш ли гола?
- А ми за 10 лв. Само ще си сваля блузата.
- Ами добре – казал Иванчо и й дал 10 лв.
На другия ден Иванчо отива пак при бащаси:
- Тате, тате, татееее дай 20 лв.
- Сега пък за кво са ти бе тюфлек?
- Бизнес тате, бизнес.
Дал му баща му парите и Иванчо пак при мелничарката и я пита:
- Мелничарке за 20 лв. ще се съблечеш ли гола?
- Ами добре.
Дал и той парите. И я пита за колко пари ще му се пусне. А тя :
- Ами за 50 лв.
На другия ден Иванчо отова при баща си и пак:
- Тате, тате, татееее дай 50 лв.
- Какво пак искаш бре диване?
- Бизнес тате, бизнес.
Баща му кво да го прави един син дал му ги, но този път решил да го последва да види какво ги прави тия пари. Какъв е аджиба тоя бизнес.
Отива при мелничарката нашия Иванчо и казва:
- Мелничарке ето ти 50 лв., ай ся да се ебем.
- Ами добере Иванчо.
Почнали те да се чукат, а бащата на Иванчо гледа през прозореца. По едно време на мелничарката й станало много хубаво, Иванчо усетил и казал:
- Мелничарке аз си тръгвам.
- Стой, стой бе Иванчо.
- А не аз си тръгвам.
- Стой, стой ще ти дам 20лв.
- А не тръгвам си.
- Стой, стой ще ти дам 50лв.
- А не тръгвам си.
- Стой ще ти дам 100лв.
- А не.
- Стой ще ти дам 200лв.
- Не не тръгвам си.
В това време от прозореца се чуло:
- Вземи ги бе ахмак, вземи ги.
- А бе тате трай си малко, цяла мелница щях да ти подаря.
:D
14.10.10
20:03
:D :D :D
Един пич се преместил да живее в апартамент самостоятелно от родителите си. Първата вечер чул адската дандания и слезнал долу да види какво става.
- Какво правиш бе човек какъв е тоя шум?
- Абе човек свиря на барабани. Имам концерт и загрявам. Повече няма да се повтори.
Нашия човек се прибрал, но на следващата вечер пак същото.
- Е нали се разбрахме бе човек..
- Няма повече, няма повече, аз само загрявам.
Случката се повторила няколко пъти и една вечер нашия човек просто не издържал. Музиканта се зачудил какво става, защо не му прави забележка? Отишъл да го види какво прави, да не се е обесил или да не се е преместил. Влиза музикантчето и кво да види.. нашия бесно бие чикии. Потен, изморен яко запъхтян.
- Какво правиш ти бе, човек?
- Загрявам, щото утре ще ти е** майката!!!!!!!
14.10.10
21:44
казано от CircleOfPain на 14.10.10, 19:57:
Иванчо отова при баща си:
- Тате, тате, татееее дай 10 лв.
- Що са ти ве ахмак? ...
hXAhxaaxhhaxhax :D:D:D
15.10.10
16:22
Крилата фраза в стил Korpusito ;D
Ако наистина искаш нещо в живота си, трябва да поработиш за целта. Сега тихо, че да чуем числата от лотарията.
15.10.10
16:33
Мъж отива в болницат а
- докторе имам един тестис
- я свали да видим.. два са бе
- не не докторе един е
- е добре сега ще дойде сестрата да види .. ето и тя казва, че са два
- не докторе един е
- добре ще дойде другата сестра... ( и така дошли 15 сестри )
На другия ден отива пак ама си насинил окото
- абе докторе един тестис имам вижте жената кво’ ме направи
- я свали да види... е пак са два бе
- не докторе един е
- е сега ще дойде сестрата да види бе... ето два са
- не са
- добре и другата пак ще дойде ( и така пак дошли сумати сестри )
На другия ден пак идва ама си насинил двете очи ...
- докторе вижте жената направо ме спука от бой един тестис е
- абе как бе два са .... ето сестрите пак ще дойдат да видят айде отивай си вече
Излиза от болницата и го среща приятел
- Абе приятел кво’ става с тебе всеки ден си в болницата какво ти е ?
- Абе нищо... отпуска съм и идвам да ми чешат мъдите
казано от introducer на 15.10.10, 16:22:
Крилата фраза в стил Korpusito ;D
Ако наистина искаш нещо в живота си, трябва да поработиш за целта. Сега тихо, че да чуем числата от лотарията.
Муахахахааха :D :D :D
Вдъхнови ме :
Знаете ли кое е 8 пъти по-лошо от битовия алкохолизъм? Байтовия алкохолизъм! :D :D :D
и...
Тя ме попита дали правя секс с чорапи. Аз й признах - “Само веднъж. Бях сам в къщи с много готин чифт чорапи, а и бях пил”
тва с чорапите яко.сетих се за един виц
мъж и жена се женят.но до сватбата не са правили нищо,защото всеки имал ужасна тайна която криел - на мъжа краката му смърдели отвратително,а на жената устата.на първата брачна нощ,той се съблякъл и отишъл в банята.жената решила да му признае проблема си бързо и когато излязъл скочила и го целунала по устата и казала:”трябва да ти кажа нещо важно”!
той сложил ръка на устата и и казал тихо ... “замълчи,знам ... изяла си ми чорапите” ..
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 15.10.10 17:12.
Направо се влюбих в тази песен.
П.П. Оправих линка.
Мнението беше редактирано от Мирослав на 15.10.10 17:54.
15.10.10
19:23
Редовно при граплинга ми се схващат ръцете след като на предния ден съм правил фитнес... Вчера правих само гърди, неска 20 минути граплинг (само че без почивка) сутринта и в момента още са ми сковани ръцете. Някакви идеи как мога да го предотвратя?
15.10.10
20:26
А на какво да ‘ода?
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 15.10.10 20:26.
15.10.10
20:46
а пък после Владимир Недков щял да ми пише статии, че от много фитнес не намалявал мозъка, като гледам точно такъв ефект е имал при някои хора :)
казано от NRG на 15.10.10, 20:28:
Срежи си вените, никъде недей да ходиш.
Cool.
казано от Thrash на 15.10.10, 20:50:
Cool.
Not bad at all.
казано от CircleOfPain на 15.10.10, 20:46:
а пък после Владимир Недков щял да ми пише статии, че от много фитнес не намалявал мозъка, като гледам точно такъв ефект е имал при някои хора :)
Кажи му да не пише повече глупости, ако искаш. Явно си по-по-най-знаещ.
Мнението беше редактирано от NRG на 15.10.10 21:07.
Кви кръчми? само хеви метъл и алкаж :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 16.10.10 00:21.
16.10.10
05:52
хеви метъл съкс :D
16.10.10
07:38
Phil Collins - Swing Low
чувствайте се поздравени
Ей ся гледам списанието “Мускули и фитнес” и се смея на гласовете в фото-турнира. Какви хърби имат по 100гласа, а нашия човек само 11… Това не е честно така, трябва по друг начин да се избира победителя.
16.10.10
11:48
Ай,Велико кандидатсвал за конкурса в МиФ!Браво,жалко,че е така,както казва феймъс,трябва да прегледам някой път това списание,че отдавна не съм купувал от тях.Иначе как се гласува?Да вземем да се хванем тука форума и да ударим по един глас за него :)
16.10.10
13:01
Абе я вижте това silabg.com/bg/723-PEAK-ALKALYNCREATINE-240caps.html
* Разпределение на дневните необходими дози според EU-директивите.
Съдържащи се вещества за 100 g за Порция (5 Капсули)
Кретин монохидрат 60 g 3.000 mg
Натриев хидроген карбонат 26 g 1.300 mg
Тва оня ден разбрах в часа по химия че Натриев хидроген карбонат (NaHCO3) всъщност е хлебна сода :D
Сега идва въпроса ако взимам обикновен креатин със сода същи ефект ли ще има :D :D :D :D :D
казано от az100yan на 16.10.10, 11:48:
Ай,Велико кандидатсвал за конкурса в МиФ!Браво,жалко,че е така,както казва феймъс,трябва да прегледам някой път това списание,че отдавна не съм купувал от тях.Иначе как се гласува?Да вземем да се хванем тука форума и да ударим по един глас за него :)
Флизаш в сайта на списанието, отгоре има лента с инструменти, намираш където пише фото турнир(съкратено е, но не помня как). Флизаш там, намираш му името и натискаш на “гласувай”. Айде 40 000 човека сме в тоя форум, поне 100 човека да дадът глас :)
Мнението беше редактирано от fam0us на 16.10.10 13:19.
16.10.10
13:27
Едно време наградите бяха добавки,сега не знам как са,но дано да му помогнем да спечели,а и да изкярим по една доза протеин :)
Гласувах за Вили,дано да спечели.
Едит:феймъс,направих тема във форума за гласуването,защото нещо спам темата е адски умряла днес.Ако е проблем,нека модераторите я изтрият.
Те тоя сайт на списанието го били оправили,аз някога го разглеждах,но беше супер стар.Иначе тва е егати конкурса.Някъв смешко 70 кила и то мазняк има повече гласове от Вили и онзи Ангел,който е супер голям.
Мнението беше редактирано от az100yan на 16.10.10 13:40.
В сайта на “Мускули и фитнес” доста грамотно пишат:
http://www.spisanie.muscleandfitness.bg/index.php?option=com_phocagallery&view=categories&Itemid=19
Забележете колко пъти е сгрешена думата “културизъм”.
16.10.10
15:21
Теди=libra :D
Успоредката пред блока стана лост за тупане на килими, при положение че на 50метра има специални лостове предназначени за това :D
16.10.10
15:42
Определено Тедито има фенове... Васко ! :D:D