20.10.10
10:21
Леле... това със стречинжа и стягането след това, и после самата серия, и като сложиш малкото почивка направо ти гръмват мускулите от напомпване, а на другия ден от мускулна треска !!!... Програмата е силно нагаждаема спрямо нуждите на трениращия. Тези с добър английски може даже да си изтеглят видеото.
Саше... все пак да не забравяме, че малко поболедува ;) пък и размера понякога идва по-бавно от силата.
20.10.10
12:10
@Михран, днес е 20тият ден и може да се каже, че имам разлика в огледалото. Това е важното :)
Още 40 дни и ще видим, като теглим чертата.
Дано само да не боледувам вече.
Само рамото остава голям проблем.
20.10.10
14:37
Какъв беше проблема с рамото,че май съм пропуснал?...
Аз рамото го разгрявам преди всяка тренировка за мускул от горната част на тялото, тъй като и аз имах контузия и сега гледам да внимавам при всяка мускулна група. Онзи ден от горната лежанка много ме заболя и се чудя дали да не зема да я правя на смит машина.
20.10.10
16:15
От 6 месеца ме боли предната част на рамото.
Болката се появи при последният ми цикъл за маса и сила, тъй като бях стигнал до 140 кг горна лежанка и 120 кг раменни преси.... и изведнъж почна да си ме боли ама яката.
И така 6 месеца, даже почивката от 28 дни не му помогна - същата работа си е.
Загрявка - АБСОЛЮТНО винаги правя, след всяка серия пак размятвам рамото , защото ме боли и стяга - няма оправия. Не го пожелавам на най-големият си враг даже.
20.10.10
16:21
Сигурно, не знам.
Няма да е зле да се консултираш с лекар(вече сигурно си го направил де), той ще знае какво да прави. Може да е по-зле от колкото си мислиш, все пак са минали 6 месеца.
Малко е един месец почивка, Сашо. Забрави за залата за поне 2 до 3 месеца и 90% ще си оправиш рамото (като в последствие започнеш много внимателно естествено).
20.10.10
18:16
FaceOff всички знаем, че това просто няма как да стане при мен. :)
Ще го мисля, момчета. Ще се оправя някак си. Мисля до няколко седмици да му направя една суплементарна терапия - шокова - 3 продукта за стави едновременно.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.10.10 18:16.
Знаех си, че така ще отговориш :) Дано имаш успех с медикаментите тогава!
За рамото да те питам когато си дигаш рьката нагоре без тежест боли ли те?
21.10.10
12:38
Не, само пука.
Боли ме когато правя лежанка и като цяло като тренирам гърди, само тогава или когато правя предно рамо.
21.10.10
14:27
Има развитие по въпроса с рамото, днес бях на доктор понеже ми писна вече.
От понеделник до сряда съм на 3 вида инжекции! След това, би трябвало да съм като нов - дай боже!
btw чак днес се сетих да си взема резултатите от измерването на тестостерона, което правих, когато си правих чернодробните тестове- тестостерона ми е в норма - 8,5 при граници от 3 до 10.
21.10.10
14:31
Каква е процедурта какви са инжекци и цените им че моите са бая пари
21.10.10
14:35
Рецептата е в колата, сега ще ти кажа какво пише на ампулите - дексаметазон,профенид,дексофен.
по 3 на ден, 3 дена поред , 3те една след друга ми ги набиват в дупарата :D
Ако и след това не ми мине рамото - слагам въжето на шията.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 21.10.10 14:36.
21.10.10
14:41
След това Баце в ставата директно,поне ще си завършеш цикъла.
дексаметазон, дексофен ... 1-2 деки профилактично щяха да те изцерят по-добре.
21.10.10
16:27
казано от Владимир92 на 21.10.10, 16:06:
дексаметазон, дексофен ... 1-2 деки профилактично щяха да те изцерят по-добре.
Не споменавай напразно името Господне! ;)
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 21.10.10 16:27.
22.10.10
11:04
А аз мислих, че споменаването на тия субстанции в тоя форум се счита за ерес :D
казано от Михран Михранян на 22.10.10, 11:04:
А аз мислих, че споменаването на тия субстанции в тоя форум се счита за ерес :D
Дозите са терапевтични;)) В други форуми се набляга на по-хард “лечения” :)
22.10.10
15:33
:D
Не ми трябва никва зоб момчета. Днес направих адската тренировка за рамо и крака. Рекорди на рамото навсякаде! Справка по-късно във Фитнес блог.
Нещо тая става се уплаши от предстоящото й лечение и днес нито за миг не ме боля.
Тегло на 22рият ден : 90 кг! + 3КГ от началото на мега стака. (muscle)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.10.10 15:34.
Значи все пак действат тез инжекции? Или още не са почнали да ти боцкат дупарата :D ?
22.10.10
17:11
Не са. От понеделник до сряда ще са ми инжекциите. Май не четеш блога, а Рикардо? :) (giggle)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.10.10 17:11.
Ако трябва да съм честен от няколко дена не съм :) Гледам, че пишеш, че си направил рекорди днес, а пък рамото не те е боляло и затова ;)
23.10.10
17:26
Днес Бицепс,Трицепс
Бицепс 12 серии
Трицепс - 11 серии
МНОГО СИЛА! Яка работа.
Смях на последното повторение, надигна ме тежестта и отидох в поза супермен :D
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.10.10 17:35.
23.10.10
17:38
Стига кача на скотовото, че ще се убиеш :D
Овеличавай тежестите на базовите упражнения(клек,лег,тяга),а не на скотово. То няма смисъл, те тежестите теб те повдигат.
23.10.10
19:23
казано от river на 23.10.10, 19:16:
Овеличавай тежестите на базовите упражнения(клек,лег,тяга),а не на скотово. То няма смисъл, те тежестите теб те повдигат.
Да е...защо ти е да си развиваш ръцете...закакво са ти :S
Не, нямах предвид това. То е хубаво, че вдига все повече, но рано или късно(не му го пожелавам) ще се контузи, това не са 10 или 20 кила.
23.10.10
19:31
Няма страшно. :)
Клек и тяга - не мерси. Най омразните ми упражнения, смятам че съм развил достатъчно добър гръб и без тяга. А това са упражненията, на които много лесно може да се контузи човек. Клек - правя го всяка седмица, без да си давам зор. Не искам да развивам повече краката, харесват си ми и така.
Лега - само да ми мине рамото след сряда след инжекциите, съм решил да разцепя лега. Много сила ми идва в момента, но рамото ме спира жестоко.
п.п СЕГА се сетих, че имам клип на тяга с 185 кг :)
Клипа е от миналото лято, когато реших да се хвана сериозно за момент с тягата и от 140 кг стигнах до 185 кг за 1 месец и то почти без добавки, по спомен само на протеин и Слин-Сейн карах тогава.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.10.10 19:34.
23.10.10
19:45
Мога да заложа 20 евро че в момента ще опънеш 200 без проблем.Аз също не правя тяга преди няколко дена се пробвах 217.5 ги заковах
Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 23.10.10 19:46.
казано от Aleksandar Marinov на 23.10.10, 19:31:
Няма страшно. :)
Клек и тяга - не мерси. Най омразните ми упражнения, смятам че съм развил достатъчно добър гръб и без тяга. А това са упражненията, на които много лесно може да се контузи човек. Клек - правя го всяка седмица, без да си давам зор. Не искам да развивам повече краката, харесват си ми и така.
Лега - само да ми мине рамото след сряда след инжекциите, съм решил да разцепя лега. Много сила ми идва в момента, но рамото ме спира жестоко.п.п СЕГА се сетих, че имам клип на тяга с 185 кг :)
Клипа е от миналото лято, когато реших да се хвана сериозно за момент с тягата и от 140 кг стигнах до 185 кг за 1 месец и то почти без добавки, по спомен само на протеин и Слин-Сейн карах тогава.
къде е тягата къде е гърба... ти на кръст ли дърпаш (rofl)
За мен тягата и клек, освен, че дават толкова много други неща, те също дават на тялото един по-завършен вид.
Мъртва тяга, клек, лег, кофи, набирания са истината.
Всичко друго е деградация на хубавия спорт известен като вдигане на тежести, в педалско занимание известно като бодибилдинг! :)
Сега ще ме линчуват!
23.10.10
21:12
Правете си тяга, клякайте си с 200 момчета. Като се контузите да не ревете после :)
казано от HeartCore на 23.10.10, 20:49:
Мъртва тяга, клек, лег, кофи, набирания са истината.
Всичко друго е деградация на хубавия спорт известен като вдигане на тежести, в педалско занимание известно като бодибилдинг! :)Сега ще ме линчуват!
х2
Според мен всеки, които се занимава сериозно трябва да е минал през етапа клек, лег, тяга. Имам предвид да е помпал колкото може. Чак после идват другите неща, чак след като си извлекал всичко от тея движения.
Правете си тяга, клякайте си с 200 момчета. Като се контузите да не ревете после
Контузваш се не от клек или тяга, а от неправилно изпълнение на упражненията.
Александър Маринов не ги обича тези упражнения, понеже не тренират т.нар. beach muscles :)
Аз обичам да тренирам по-базово, доста хора също... обаче какво го храните човека- така му е кеф така ще тренира- нали навсъкяде се казва, че трябва да носи удоволствие това, което правиш- е като не му е кеф за какво да ги прави. На мен не ми е кеф да бягам и не бягам- примерно. Всеки има правото да тренира както си иска- та така и Сашо бийч не бийч мускули това разбира той под този спорт това прави... Ангелчо прави изометрични въртежи с обръч и така... шарен свят...