Проблеми със състава на Масъл Маринеид

Темата е заключена.
Прескочи до:

23.10.10
21:28

От скоро съм тук и останах изненадан колко се препоръчва от някой този Нелегален продукт затова прилагам този линк дано ви помогне.
http://www.vpxsports.com/vpx-news-article/muscle-marinade-madness
ако някой друг също знае нещо нека сподели

Темата беше редактирана от Владимир Недков на 26.10.10 14:17.

Къде по-точно е нелегален?

24.10.10
06:27

казано от MaSTaH на 23.10.10, 22:04:

Къде по-точно е нелегален?

Навсякъде където синтетичните наркотици са забранени. И Там където има разбира се методи да се докаже това. Цяло лято по морето продаваха дрога без да им направят нищо, заради законите в БГ. Не е въпрос обаче дали е забранено или не, това е личен избор. Лошото е че продават неща които всъщност не са такива. Ако се знае какво има човек сам ще избере дали да го пие или не. И органите са за това да контролираттези  неща. Под щанда си копувай на своя глава квото щеш.
  Не може да слагаш в един продукт синтетика, и да го продаваш за хранителна добавка.

24.10.10
07:02

Точно пък VPX са супер смешници да правят такива обвинения към конкурентна фирма.
Всичко е защото един от разработчиците във VPX преминава да работи в Purus Labs, което заражда омразата между двете фирми.
Purus Labs веднага след това прави своето официално обръщение към VPX заради тези обвинения, защото продукта им преминава всички тестове и в тях няма нищо забранено.
търсете в google - purus labs responst to vpx.
имам го на компа на pdf файл и ако не го намерите и ви трябва, ще го кача някъде.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.10.10 07:04.

24.10.10
07:21

Който твърди нещо, би било доста добре, ако може и да го докаже. Докато черно на бяло някой не извади анализ от независима лаборатория, който анализ да сочи на съдържащи се забранени вещества в даден продукт, дотогава обвинения не е редно да се сипят. Замисли се, че тази добавка се внася и в България от определен търговец и подобни безпочвени обвинения не зная доколко биха повлияли благотворно на търговията му.
За да не ме разбере някой поогрешо, аз не защитавам въпросната компания или добавка, ни най-малко не съм пристрастен, защото дори недолюбвам подобрен род продукти. :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.10.10 07:22.

24.10.10
08:30

Ами, Стоянчо, аз съм доста невеж спрямо и двете фирми, но от това, което прочетох излиза, че именно VPX са правили такива “добавки” и именно те са “черния пазар”.Просто бих го нарекъл термина нелоялна конкуренция.Не се стряскайте за ММ, но просто съм предубеден, че Purus Labs нямат вина, а просто биват натопени.

24.10.10
08:56

абе друсаме се яко с амфети и простероиди
:)

снощи зачетох за Muscle Warfare, там ситуацията е още по-съмнителна

24.10.10
09:04

казано от Amaranth на 24.10.10, 08:30:

Ами, Стоянчо, аз съм доста невеж спрямо и двете фирми, но от това, което прочетох излиза, че именно VPX са правили такива “добавки” и именно те са “черния пазар”.Просто бих го нарекъл термина нелоялна конкуренция.Не се стряскайте за ММ, но просто съм предубеден, че Purus Labs нямат вина, а просто биват натопени.

Има си правораздавателни институции и в САЩ. Ако фирмите имат интерес, ще си водят дела. Според мен обаче, нито едната, нито другата би сглупила да го направи, защото кирливи ризи винаги могат да се извадят и от ищец набързо да станеш ответник :) А споразумение би означавало замазване яко на ситуацията и явни неизправности и при двете фирми.

Мисълта ми бе потребителите просто да си имат едно на ум, че няма абсолютно никаква гаранция относно съответствието между етикет и съдържание. А другото бе да не се скача категорично върху дадена фирма без конкретни доказателства. Да ви кажа честно аз не бих се доверил и на изследване, направено от някой си неизвестен в САЩ, защото пак може да е манипулирано. Единствено меродавно би било, ако някой у нас направи анализ на даден продукт и този някой няма нищо общо (да не е свързано лице) с търговеца вносител.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.10.10 09:05.

24.10.10
11:36

казано от Amaranth на 24.10.10, 08:30:

x2 .. все пак доста останаха доволни от Маринейда и оттам тръгнаха хвалбите, които подкрепям.

КК

24.10.10
11:56

Нищо съмнително няма в Маринейд, такива мнения от конкурентни фирми са единствено доказателство, че продуктът работи и чувстват Shotgun-чето си застрашено :) Определено не им прави чест.

24.10.10
16:08

казано от Стоянчо на 24.10.10, 07:21:

Който твърди нещо, би било доста добре, ако може и да го докаже. Докато черно на бяло някой не извади анализ от независима лаборатория, който анализ да сочи на съдържащи се забранени вещества в даден продукт, дотогава обвинения не е редно да се сипят. Замисли се, че тази добавка се внася и в България от определен търговец и подобни безпочвени обвинения не зная доколко биха повлияли благотворно на търговията му.
За да не ме разбере някой поогрешо, аз не защитавам въпросната компания или добавка, ни най-малко не съм пристрастен, защото дори недолюбвам подобрен род продукти. :)

Не разполагам с изследшания просто го пробвах и усетих нещо което съм усещал от други забранени вещества, обаче явно други са го направили, щом са спрели да го продават явно има нещо гнило;
http://www.bodybuilding.com/store/pur/pur.htm
А VPX не са спрени. Естествено да скочиш срещу фирма с нелоялен продукт, защо не скочиха срещу Но–ехплоде или друг подобен??????
Ами точно срещу ММ.??

24.10.10
17:20

Хубаво де, спокойно! Може и да има нещо нередно, но докато не се докаже не могат да бъдат обвинявани.

24.10.10
17:26

казано от SoKrAt на 24.10.10, 16:08:

казано от Стоянчо на 24.10.10, 07:21:

Не разполагам с изследшания просто го пробвах и усетих нещо което съм усещал от други забранени вещества, обаче явно други са го направили, щом са спрели да го продават явно има нещо гнило;
http://www.bodybuilding.com/store/pur/pur.htm
А VPX не са спрени. Естествено да скочиш срещу фирма с нелоялен продукт, защо не скочиха срещу Но–ехплоде или друг подобен??????
Ами точно срещу ММ.??

Защото един от разработчиците на VPX отишъл в Purus.А ти щом си такъв хейтър - не си купувай.Но без да покажеш изследвания, че ММ има забранени вещества, твърденията ти са безпочвени.Все пак някой да ти е опрял нож до гърлото и да ти казва да купуваш даден продукт ? Не.Оттам нататък си вярвай на каквото искаш :)

24.10.10
20:47

казано от Камен Каменов на 24.10.10, 11:56:

Нищо съмнително няма в Маринейд, такива мнения от конкурентни фирми са единствено доказателство, че продуктът работи и чувстват Shotgun-чето си застрашено :) Определено не им прави чест.

Едва ли е заради това, по тая логика да скочат на всички фирми BSN, Gaspari, USP и т.н. А и съмняваме такава компания като VPX безпочвено да започва да обвинява насам и натам.

24.10.10
20:48

Не са  само ВиПиЕкс - те са начело на колоната
продукта е революционен и за това всички реват срещу него

24.10.10
20:53

И все пак темата стана доста добра реклама на Muscle Marinade :)

24.10.10
21:09

VPX сами си вкараха автогол
по форумите в щатите навсякъде и всички защитават Пурус

24.10.10
21:41

казано от FINISH FIRST на 24.10.10, 20:47:

казано от Камен Каменов на 24.10.10, 11:56:

Едва ли е заради това, по тая логика да скочат на всички фирми BSN, Gaspari, USP и т.н. А и съмняваме такава компания като VPX безпочвено да започва да обвинява насам и натам.

Хаха, BSN,USP и Gaspari са фирми с утвърдено качество и традиции, та примера ти общо взето не важи.Все пак никоя посредствена фирмичка няма да се захване точно с гореспоменатите да се занимва, не мислиш ли ?

25.10.10
08:27

За какви изследвания говорите, какво по-голямо изследване от това че е спрян от продажби в най-големият саит, а и не само там. А и не е така както казвате че никой не ме кара насила да го пия ако беше така ок. Но аз съм човек който си изкарва парите от този спорт и знам как всеки скандал отдръпва хората от него как родителите спират децата си да ходят по залите, не им дават да си купуват добавки. И наче вие ако искате си се зобайте друсайте никой не може да ви забрани, но когато един продукт претендира да е легален и носи името “хранителна добавка” той трябва да си е такъв и да отговаря на всички изисквания.
  Да може би е реклама за тия които искат да пият амфети и да се чустват добре, но за хората които искат да не си вредят на здравето и да пия читави неща мисля че е добра информация.
  И само това чувам революционен продукт, революционен ...., а никой не казва какво му е революционното. Как работи какви биохимични реакции предизвиква защо е различен,какви по различни съставки има. Хаиде ако някой знае нека каже може и аз да си го купя да го пия.

Мнението беше редактирано от SoKrAt на 25.10.10 08:34.

25.10.10
08:28

Стига драми бе :)))
Това че ББ.ком са го спряли означава само едно - нямат финансов интерес да го продават
навсякъде другаде си го продават....

25.10.10
08:37

казано от caihundrel на 25.10.10, 08:28:

Стига драми бе :)))
Това че ББ.ком са го спряли означава само едно - нямат финансов интерес да го продават
навсякъде другаде си го продават....

Ха на други 10.000 и повече продукти имат интерес само на тоя не, и тогава защо фирмата е сложена тогава да и правят реклама ли че продуктът е хубав и бързо свършва.
Между другото пита ли твоите приятели гребците защо няма да ходят на свтовно?/

25.10.10
09:18

И VPX, и Purus не са се доказали на 100%, че да им се има същото 100% доверие...за мен са на едно ниво, но клоня към защита на Пурус :)

КК

25.10.10
09:27

казано от Калоян Цонев на 25.10.10, 09:18:

И VPX, и Purus не са се доказали на 100%, че да им се има същото 100% доверие...за мен са на едно ниво, но клоня към защита на Пурус :)

Доста крайно. Пурус са от седмица, VPX са си едни от лидерите в САЩ от години, от тази гледна точка, няма какво да си кривим душата, кой прав, кой крив, ще се разбере :)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 25.10.10 09:27.

25.10.10
09:36

Аз лично не вярвам сериозна фирма да тръгне на такава атака ако не са 100% сигурни, Това би се обърнало много силно срещу тях в противен случай.
А и друго се замислих в тази индустрия нама нищо като тайни формули и нещо подобно. Всички фирми произвеждат почти аналогични продукти, дори и да има някакъв патент( който на ММ не пише да го има) леко сменят формулата и състава и го заобикалят. Но-ехплоде беше първи такъв сге вече всички имат подобни...

25.10.10
10:05

Пурус са от скоро в България иначе са фирма с традиции

25.10.10
11:23

http://www.puruslabs.net/muscle_marinade.html

Виж състава на тази страница и съставката 2-amino-4-methylhexane
след това бърза проверка в Уйкипедия  и.......

*************************************************************************************
http://en.wikipedia.org/wiki/Methylhexanamine
***************************************************************************************
In 2009, the World Anti-Doping Agency added methylhexanamine to the 2010 prohibited list.[10]

Methylhexanamine was implicated as a stimulant used by five Jamaican athletes in 2009. JADCO, the Jamaican anti-doping panel, was initially unable to determine whether it was prohibited by the rules,[11] but subsequently decided to impose sanctions on some of the affected athletes on the grounds that the drug was similar in structure to the banned substance tuaminoheptane.[12]

During the 2010 Commonwealth Games, Nigerian athlete Damola Osayemi was stripped of her gold medal in the 100m after methylhexanamine was detected during drug testing.[13] Subsequently, another Nigerian athlete, Samuel Okon, who finished sixth in the 110m hurdles, also tested positive for the drug.[14]

In October 2010, two Portuguese cyclists - Rui Costa and his brother Mario - tested positive for the substance. The samples were taken during the Portuguese National Championships at the end of June.[15]

In October 2010, nine Australian athletes have been found by Australian Sports Anti-doping Authority to have tested positive for the substance. These players may include NRL and AFL players. [16]
**********************************************************************************
За тия които не им се чете какъв е извода.
Съставката е вклъчена в допинг листа на МОК от 2009г и се Засича в допинг проба от 2010г има вече 2 положителни допинг проби на 2 колездачи, спринтйори и футболисти както и други.
Съставката е позната още от преди това като се е използвала за “PARTY PILLS” или с други думи казано екстази в Нова Зеландия.

Извинявам се само за едно, че си мислех че тази съставка не е обявена на етикета. И мисля да сложа край на спора дали е читав продукт или не . Не казвам не го пйите или нещо такова просто хората са длъжни да знаят какво пият.

SoKrAt

25.10.10
11:28

еее жалко
ще пропусна следващата олимпиада .....
и ?

25.10.10
11:33

казано от caihundrel на 25.10.10, 11:28:

еее жалко
и ?

Нищо само, ще знаеш че ако си вземеш една полвинка амфети ще ти е по ефтино и ефекта ще е по-голям. А за тия дето не искат да се друсат докато тренират няма да го пият. А тия дето го продават могат да ги обвинят че са дилъри, само някой да се светне да ги накисне.

Мнението беше редактирано от SoKrAt на 25.10.10 11:35.

25.10.10
12:03

казано от caihundrel на 25.10.10, 11:28:

еее жалко
и ?

E, как какво?! Ще си останеш без медал! :D

Пуснете сигнал в Министерството на здравеопазванео, че в мрежата циркулира “дрогирана” добавка.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.10.10 12:05.

25.10.10
12:08

ся даже смятам да си купя 2-3 кутиики щом ще го забраняват......

25.10.10
12:25

Абе момчета въпроса не беше дали да го пиете или не- а дали е легален или не. Надявам се че поне в това се убедихте. а тия които искат да продължат да го пият нека попрочетат ефекта от амфетамина и неговите деривати. Аз ще спомена само някой от тях
  -увеличава прага на усещането за умора, може да се тренира по дълго и по здраво( това означава обаче че организмът не получава сигнал че изпада  в катаболна фаза и започва да яде мускул)
  -Загуба  на мускулна маса( след повече от 7дни)
  - При системно приемане са изморява нервната система.
  - Води до претрениране при атлети.
  -Изсушава кожата, кръв от венците, екзема......
Занам че няма да кажете да ок прав си но поне не се дръжте все едно не е нещо нередно.

25.10.10
13:25

ти чел ли си за страничните ефекти при предозиране със витамини?

BM

25.10.10
14:58

Прилагам отговор на собственика на ПУРУС -Брандан Смит до собственика на VPX относно отправените обвинения.До този момент VPX не са пратили обратен отговор.ЦЯЛОСТНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ | ПРЕЦИЗНА ХАРАКТЕРИСТИКА
До: Всички търговци на дребно, насочени към спортното хранене
От: Брендън Смит, собственик на Purus Labs ™
Дата: 16-ти Фев 2010
Тема: “Истинският информационен бюлетин на Джак Oуок/ Jack Owoc ”
Пиша Ви това писмо в отговор на последното писмо и / или електронна поща, които може да сте получили от Джак Oуок/ Jack Owoc, изпълнителен директор на VPX ®. Purus Labs ™ е на прага на пускане на нов продукт, използван преди тренировка, Мускулна Марината ™, който представлява истински пробив в индустрията за добавки и е инженерно разработен, като се използват подробно, систематично и научно обосновани съставки, всички от които са доказали чрез научни изследвания .
В очевиден опит да се вреди на продажбите на Purus Labs и репутацията ни в тази индустрия, Джак Oуок/ Jack Owoc и VPX ® са направили злонамерени твърдения, които са очевидно неверни. Ние вярваме, че тази неоправдана атака е възникнала поради друг спор, който имаме с VPX , който не е свързан с някой от нашите продукти. Това е един спор, който е напълно генериран от VPX. Един от техните бивши работници и служители напусна работа за VPX ® и подаде молба за работа при нас. От една учтивост към VPX, ние им поискахме разрешение да наемат техния бивш служител и Джак Oуок/ Jack Owoc даде изричното си съгласие за това (в писмена форма). Въпреки това съгласие, ние получихме едно писмо преди 19 дни от VPX, настоявайки служителят да бъде уволнен и изискваха да им платим $ 10,000. Ние изпратихме нашия отговор и припомнихме, че преди да бъде нает този служител на VPX, имахме тяхното разрешение. Не чухме нищо директно от тях в отговор, ние само получихме това “Истинската Бяла книга на Джак Oуок/ Jack Owoc ” от един клиент. Ние сме искрено изумени от действията на Джак Oуок/ Jack Owoc и VPX ®. Ние никога не сме получавали никаква кореспонденция, електронни писма, телефонни разговори или нещо друго от VPX ® повдигащи правилата за коректност на нашите продукти на въпрос. Те никога не са ни задавали нито един въпрос за съставките на нашия продукт, за да потвърдят истинността на обвиненията си.
За да бъде ясно – в Purus Labs ™ нито сега, нито някога е произвеждан продукт, който съдържа “незаконни стероиди за черен пазар”, както г-н Oуок заявява. Всяка една от съставките на Мускулна Марината са научно тествана и доказана, и никоя от тези съставки не са в списъка на FDA на забранени вещества. Като такива, изявленията на Джак Oуок и VPX са абсолютно неверни.
Purus Labs ™ възложина д-р Ричард Дж. Блуумър да извърши изследвания и изпитвания на Мускулна Марината ™. Д-р Блуумър /Bloomer е определено един от най-изтъкнатите изследователи и преподаватели в рамките на нашата индустрия, с близо 150 рецензирани публикации, информационни бюлетини, и публикувани статии от негово име. Освен това, както наскоро едва миналата година, Джак Oуок и VPX са поръчали на д-р Блуумър /Bloomer да извършването на две проучвания, изследвайки техния продукт Meltdown ®, и двете от които са открито достъпни онлайн и се публикува тв списанието на Международното дружество по хранене и спортни липиди в здравеопазването & болестите; 2009.
Освен това, Purus Labs ™ са посочили 78 клинични изследвания в нашия информационен бюлетин , които утвърждават включването и дозирането на съставките в Мускулна Марината ™. Purus Labs няма какво да крие от своите клиенти! Мускулна Марината ™ съдържа само съставки, които са ясно описани в хранителния панел на продукта, и л1безно каним г-н Oуок, или някой друг, за тестване на бутилката, за да потвърди този факт.
Г-н Oуок и VPX изглежда са най-разтревожени от посочването на Purus Labs ™, че използването на COP (Creatinol-O-Phosphdte), който VPX използва в своите продукти, е малко или без никакво научно доказателство в подкрепа на неговата ефективност.Това, което Purus Labs ™ правилно посочи, е че проучванията за COP са просто недостъпни (поне по отношение на прием през устата при здрави хора, извършващи изморителни упражнения). Ние цитираме такива примери в нашия информационен бюлетин (вж. раздел
11370 PAGEMILL ROAD, SUITE A • DALLAS. TX 75243 • 214.221.4911 OFFICE ■ 2I4.22I.I37S FA
ЦЯЛОСТНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ | ПРЕЦИЗНА ХАРАКТЕРИСТИКА
озаглавено “креатин-форма” на страници 90-10 в информационния бюлетин за Мускулна Марината ™).
Като такъв, COP, защото не е доказана съставка, не е бил включен в рамките на Мускулна Марината ™.
След като се направи преглед
на PubMed за известните базови данни на такива изследвания, само един доклад беше констатирано да е свързан с ефективността на COP. Това проучване (Nicaise от 1975 г.) включвало 50 жени хоспитализирани пациенти на възраст 58-96 години. Пациентите са лекувани интрамускулно и интравенозно (не през устата) с 2 ампули от 500 мг COP. Мускулната сила беше измерена от жените като притискат една крушка във всяка ръка пет пъти. Purus Labs ™ просто няма да основава своите продукти на изследване, което съдържа 96 годишни притискщи една крушка след интравенозно, вътрешно мускулно приемане на един продукт. По наше мнение, логиката на това ще бъде научно погрешна. Джак Oуок и VPX ® са цитирали проучване на Университета “Бейлър”, хвалещо използването COP в един от своите продукти - NO—Shotgun. По-долу е директен цитат от това проучване на Университета “Бейлър “, които тестват 18 души в продължение на 28 дни, и в което не се споменава за COP каквото и да  било:
NO-Shotgun ® е хранителна добавка, която съдържа синергична смес от съединения, като креатин, левцин, KIC, и аргинин, които бяха показани в предишни проучвания като показали се ефективни при увеличаване на мускулната сила и маса, съдържанието на  миофибриларен /myofibrillar протеин, синтезиран  мускулен протеин , и активирането на сателитни клетки. Въз основа на резултатите, представени тук, е трудно да се направи заключение дали някое съединение или добавка и / или синергични ефекти на различни съединения, съдържащи се в NO-Shotgun ® са отговорни за предизвикването на последиците, които наблюдаваме да се случват (Ефекти от 28 дни при упражнения за издръжливост с консумиране на наличните в търговската мрежа добавки за преди тренировка, NO-Shotgun ®, върху телесния състав, мускулната сила и маса, маркери за активиране на сателитна клетка и клинични маркери за безопасност при мъжете. Shelmadine B, Cooke M, Buford T, Hudson G, Redd L, Leutholtz B, Willoughby DS Journal of the Internationa! Society of Sports Nutrition 2009, 6:16 (5 август 2009).
Г-н Oуок и VPX ® критикуват Purus Labs ™, твърдейки, че ние ще предизвикаме спадането на производството. Това твърдение е очевидно абсурдно, особено в светлината на следния цитат от г-н Oуок  по отношение на един от 14-те прохормонни/prohormone продукти, които неговата компания е произвеждала и продавала в миналото:
“За разлика от 19 Nor Androstenedione/diol, Androtrtiol, Androstenedione/diol, Androstanediol, Androstenedienediol, и т.н.  l-Test НЕ Е прохормон/prohormone. Нормално ли чухте това, което току-що казах? l-Test НЕ Е ПРОХОРМОН /PROHORMONE! Обърнете внимание! 1-Test е истински стероиден хормон известен като 1-тестостерон, което е 700% повече анаболна на мускулна тъкан, отколкото тестостерона! ” - Jack Owoc http://www. bodvbuildina-suPDlements-for-vou.com/vpx/l-test. htm)
В заключение, изглежда ясно, че на Джак Oуок и VPX нечувано неверните изявления се правят единствено в опит да говорят с пренебрежение и ощетят нашия бизнес. Ние се ангажираме към Вас с това, че ние ще продължим да правим качествени продукти, в които нашите клиенти могат да имат 100% доверие. Благодарим ви за поддържане на бдителното съзнание и не позволявате тези фалшиви, неподдържани изявления да засягат отношенията ни. Ние приветстваме всеки от всички въпроси, които може да имате и ви благодарим за продължаващата ви подкрепа. Ние ще имаме няколко нови продукти, излизащи от Purus Labs ™ тази година и с нетърпение очакваме да ви служат.
11370 PAGEMILL ROAD, SUITE A • DALLAS. TX 75243 • 214.221.4911 OFFICE ■ 2I4.22I.I37S FA

BM

25.10.10
15:06

В отговор на г-н SoKrAt предоставям този линк -http://www.ironmagazine.com/blog/2010/sprinter-suing-usplabs-for-1-8m-in-failed-doping-case/ тук един стортист съди марката  USP Labs за 1 800 000$ заловен с положителен допинг тест....

25.10.10
15:34

Охаааа :D

Ще поживеем и ще видим. Те много хора ми се смяха като обявих SX за наркотик, но само месеци по късно се оказах изключително прав, а всички се скриха като мишлета.
В САЩ си имат разследващи органи съд полиция и т.н. институции които ще си свършат работата на нас ни остава просто да следим новините по въпроса.

25.10.10
16:07

аз междувременно си продължавам да  го взимам
вие си чакаите .....

25.10.10
16:58

казано от Borislav Muhtarov на 25.10.10, 15:06:

В отговор на г-н SoKrAt предоставям този линк -http://www.ironmagazine.com/blog/2010/sprinter-suing-usplabs-for-1-8m-in-failed-doping-case/ тук един стортист съди марката  USP Labs за 1 800 000$ заловен с положителен допинг тест....

USP Labs не казвам нищо, А ти какъв отговор ще ми дадеш на официалната информация на етикета  че се съдържа съставката
2-amino-4-methylhehane ???
А същият е забранен от МОК??
http://www.wada-ama.org/Documents/World_Anti-Doping_Program/WADP-Prohibited-list/WADA_Prohibited_List_2010_EN.pdf
Non Specified stimulants-  METHYLHEHANEMINE
А относно писмото което прилагаш нормално е да се защити произшодителя. То и произшодителите на кремвришши казваха че няма соя в тях и пускаха писма и изявления по ТВ.
  Да си прави сметката този който го продава и пие!

25.10.10
17:02

казано от caihundrel на 25.10.10, 13:25:

ти чел ли си за страничните ефекти при предозиране със витамини?

Какви странични ефекти какви витамини. Той силният катаболен ефект си е наи силното му действие не страничен ефект. Ако тренираш и искаш да се здухваш лека полека добре. Ти вивждал ли си як наркоман на амфети? щото аз не съм!

25.10.10
17:13

ела да видиш вече близо месец как губля тегло почти съм се стопил
120 кг на лежанка - 8 пъти
16-18 кофички със 25 кг на кръста
8 набирания с 25 кг на кръста
изобщо направо съм пред умиране

25.10.10
17:32

казано от caihundrel на 25.10.10, 17:13:

ела да видиш вече близо месец как губля тегло почти съм се стопил
120 кг на лежанка - 8 пъти
16-18 кофички със 25 кг на кръста
8 набирания с 25 кг на кръста
изобщо направо съм пред умиране

Ако имах такива постижения щях да си трая, че нещо не респектират. Аз в 8ми клас вдигах толкова.
А между другото Амфетамина и неговите подобни се използват за изчиатване в съчетание с АС, и така се запазва мускулната маса. Предполагам и ти си на схема. Възможно е креатинишите съставки също да намаляват тоя ефект.
Знам че няма да паднеш по гръб ти сам каза че го продаваш ММ.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1