26.10.10
18:59
Здравеите аз съм на 15 и съм малко слаб по отношение на тегло сега започнах да тренирам вкъщи и искам да използвам XXL PRO какво ви е мнението
Темата беше редактирана от Владимир Недков на 26.10.10 20:11.
земи отиди на фитнес...вкъщи неможе да направиш мускули...и земи потренирай 1 месец най-малко и тогава в краен случай добавки...
26.10.10
19:06
ЕМИ аз искам да тренирам вкащи пък то няма значение стига да тренираш сериозно
и кво ще направиш вкъщи ? щанги имаш ли ? дъмбели имаш ли ? земи си дай парите за фитнес карта от колкото за добавки...едни лицеви опори и едно коремни преси ще праиш вкъщи...отиди в фитнеса..там инструктора щи обясни всичко...аз първата седмица докато заграя правих от всичко по 2-3 серии...
едит: и ящ повече...като казвам повече имам предвит наистна много...ядеш здраво...и като усетиш че можеш да ядеш и малко само нагъваш колкото можеш...трябва ти маса...а както се казва “маса се прави на маса, ядеш кат животно и спиш кат животно”
Мнението беше редактирано от kreedzeR на 26.10.10 19:11.
26.10.10
19:07
15годишен+трениращ вкъщи от вчера+добавки... Нещо не ми се връзва :D
По-добре си дай парите за фитнес
26.10.10
19:11
Eми имам гири и с тях ще тренирам искам да ви питам има ли хранителни добавки за начинаещи
и мислиш че като дигаш едни гири от 5 килограма ще направиш мускули ли ? жестоко се лъжеш...да не те е страх да отидеш на фитнес ? или аз погрешно те разбирам...
26.10.10
19:23
Тренираи зала
така първо ще видиш как тренират другите
и второ ще се надъхаш от тях
и аз му казвам да ходи в залата...ама неиска...страх ли го е да не му се подиграват че е хърбав ? няма фитнес ? далече е залата ? немога да разбера...казах ти не мисли че от добавките ще станеш машина..
Мнението беше редактирано от kreedzeR на 26.10.10 19:26.
26.10.10
20:07
Преди всичко, прочети тези статии:
> Мини гид за диетите при новаци
> Мини гид за тренировките при новаци
> Хранителни добавки - мини гид за абсолютни новаци