Много яко :D Чак ми се иска да отида и да потичкам там :D
Феймъс до колкото знам е заради ей този господин : http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D0%BB%D1%85%D0%B5%D0%BB%D0%BC_%D0%9E%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8
Oranje-Оранжево
16.10.2010 г. (тренировъчен ден 3, седмица 15)
Тренировка - крака
Загрявка:
Клек с щанга пред гърди - 8х50, 8x50 кг.
Адаптация:
Клек с щанга пред гърди - 3х80, 3х80 кг.
Работни серии:
1. Клек с щанга пред гърди - 5х110, 5х115, 5х115 кг.
2. Лег преса - 6х230, 6х230 кг.
3. Бедрено сгъване на машина - 5х50, 7х50 кг.
4. Мъртва тяга с прави крака - 4х150, 5х150 кг.
Обобщение за тренировката:
Кофти тренировка - тоя преден клек ме мъчи яко, а лег-пресата в тая зала в Дървеница е отвратителна - едва върви и без да е натоварена. Правя със 100 кг. по-малко, отколкото при Филип.
Добавки:
1. Преди закуска - 3 капсули Adipokill.
3. След тренировка - една доза протеин-изолат на SciTech + супена лъжица мед.
3. Следобед - 3 капсули Adipokill.
Обобщение за деня:
Снощи се върнах късно, днес на обяд пийнах две чаши вино с идеята да пропусна тренировката, но после ме загриза съвестта и отидох все пак. :)
17.10.2010 г. (тренировъчен ден 4, седмица 15)
Тренировка - гръб, трапец
Загрявка:
Придърпване на долен скрипец с къса права дръжка - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Придърпване на долен скрипец с къса права дръжка - 4х85, 2х85 кг.
Работни серии:
1. Придърпване на долен скрипец с къса права дръжка - 7х110, 6х120, 6x120 кг.
2. Гребане с щанга - 7х120, 6х125, 6x125 кг.
3. Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 5х105, 5х105 кг.
4. Придърпване с трапец на прав лост от стоеж - 5x170, 6х200, 6х200, 6х200 кг.
Нормална тренировка. Първата серия от придърпването за трапец я направих без фитили.
Добавки:
Приключих с Adipokill-а. За съжаление не му дадох възможност да покаже на какво е способен, затова и няма да обобщявам.
1. След тренировка - една доза протеин-изолат на SciTech + супена лъжица мед.
Обобщение за деня:
Нищо за отбелязване засега.
казано от CKOTA на 17.10.10, 09:04:
А съботната табличка? Има ли прогрес?
:) Познай дали има, щом не я пускам. :) От другата седмица се стягам отново - в последните две седмици (вкл. и през последната командировка) се олях напълно с ядене и пиене. Сега чак докъм средата на ноември не ми се очертава пътуване, така че ще имам време да сложа храната в ред.
- Иванчо, познаваш ли Ботев и Вазов ?
- А вие г-жо, познавате ли Киро Репата и Белото Боро ?
- Не, не ги познавам...
- Е, кво ме плашите тогава с вашата банда?!?! :D
Извинявам се за спама!
казано от Madboy на 17.10.10, 14:44:
- Иванчо, познаваш ли Ботев и Вазов ?
- А вие г-жо, познавате ли Киро Репата и Белото Боро ?
- Не, не ги познавам...
- Е, кво ме плашите тогава с вашата банда?!?! :D
Извинявам се за спама!
А, моля ти се. :) Нека да има и разнообразие. :D
18.10.2010 г. (тренировъчен ден 5, седмица 15)
Тренировка - гърди, трицепс
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 9x70, 9х70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 3x120, 2х120 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 6х130, 3х135, 4х130 кг.
2. Повдигане на дъмбели от полулег - 4х51, 5х46, 5х46 кг.
3. Кофички - 8 повторения.
4. Френско разгъване с широк хват - 4х80,5, 3х80,5 кг.
5. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х56, 6х56 кг.
По-лоша тренировка отдавна не се беше получавала. Уж започнах добре - с лекота шестица на 130. Но после се издъниха нещата - едва тройка на 135, после се оказа, че в тази зала дъмбели под наклон могат да се правят само на една пейка, чиито минимален ъгъл е почти като за рамо... Оправдания много, резултатът се вижда по-горе. Завърших тренировката с чуство на тотална отпадналост и разцепващо главоболие.
Добавки:
1. След тренировка - една доза протеин-изолат на SciTech.
Обобщение за деня:
Понеделник - каквото и да кажа за този ден, много ще е. Само едно за отбелязване - пристигнаха ми билетите за W. A. S. P. :) Не е точно моят стил, но защо пък да не заведа жената да се изкефим заедно на “I wanna be somebody”:
Тия песни заедно с още една-две от класическите хеви метъл групички ме връщат в ученическите ми години - как ходехме по купони и дивеехме на WASP и Judas. :) Ех, дъртозата ме хвана! :)
20.10.2010 г. (тренировъчен ден 1, седмица 16)
Тренировка - бицепс, предмишница, преса
Загрявка:
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 8х18, 8х18 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 3х31, 2х31 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 6х38,5, 6х38,5 кг.
Може да се каже, че повторенията са седем, но последното беше малко “по-плитко” и не го броя. Вижда се, че се клатя, но с тези килограми смятам, че е в рамките на нормалното.
2. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 3х75, 5х70 кг.
3. Скотово сгъване с крив лост - 5х60,5, 4х60,5 кг.
4. Сгъване на китки с прав лост - 5х60, 5х60, 5х60, 4х60 кг.
5. Прибиране на крака към тялото от лег с доп. тежест - 16х10, 17х10, 14х10 кг.
6. Молитва на скрипец с въженце - 7х70, 7х70 кг.
Прилична тренировка. На сгъването с прав лост от стоеж се поизложих, но останалото мина добре.
Добавки:
Обобщение за деня:
Ден като ден. Сряда е, средата на работната седмица вече преваля и нещата не изглеждат зле .:)
20.10.10
10:45
Боби, видях, че не си успял да събереш достатъчно впечатления от Scitec Adipokill, за да направиш по-генерално заключение. Все пак как ще си позволя въпросчета за него - как го усещаш като енергетик, затоплящ ефект има ли, нищо друго да ти е правило впечатление?
казано от Кольо Пияндето на 20.10.10, 10:45:
Боби, видях, че не си успял да събереш достатъчно впечатления от Scitec Adipokill, за да направиш по-генерално заключение. Все пак как ще си позволя въпросчета за него - как го усещаш като енергетик, затоплящ ефект има ли, нищо друго да ти е правило впечатление?
Лек затоплящ ефект, но не неприятен. Потях се повече, което е някакъв индикатор все пак. Може би малко повече издържливост. Увеличение на силата нямаше. Хубавото е, че не ми пречеше на съня. Трудно ми е да кажа повече, защото заради лиготии от моя страна не можах да събера достатъчно време на Adipokill + добро хранене.
20.10.10
11:10
Благодарско, Боби... питам, защото напазарувах за приятелката ми Adipokill. Главното ми притеснение е евентуално някакво не особено добро взаимодействие със стомаха. Не си споменал, значи не си имал такъв проблем. В началото на лятото взех OxyElite Pro за нея, ефектът беше отличен, но й дразнеше стомаха и прекратихме “терапията” преждевременно по тази причина.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.10.10 11:11.
казано от Кольо Пияндето на 20.10.10, 11:10:
Благодарско, Боби... питам, защото напазарувах за приятелката ми Adipokill. Главното ми притеснение е евентуално някакво не особено добро взаимодействие със стомаха. Не си споменал, значи не си имал такъв проблем. В началото на лятото взех OxyElite Pro за нея, ефектът беше отличен, но й дразнеше стомаха и прекратихме “терапията” преждевременно по тази причина.
Ако за стомаха питаш, може и да има някакво дразнене - като го пиех на гладно сутрин, усещах леко парене и наченки на киселини. За десетина минути отминаваше. Ако не се пие съвсем на гладно, ще е по-добре според мен.
20.10.10
15:16
да те попитам ( въпреки, че сигурно са те питали вече ) Какви са ти резултатите след Мах-ОТ ? говоря за размер,работни тежести и още нещо ако се сетиш : ))
ПС: сега погледнах какво представлява в темата която беше я описал ... и май аз тренирам 98% по нея :D така да се каже.. да имам едно на ум какво да чакам то нея
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.10.10 15:17.
казано от kristiancho на 20.10.10, 15:16:
да те попитам ( въпреки, че сигурно са те питали вече ) Какви са ти резултатите след Мах-ОТ ? говоря за размер,работни тежести и още нещо ако се сетиш : ))
ПС: сега погледнах какво представлява в темата която беше я описал ... и май аз тренирам 98% по нея :D така да се каже.. да имам едно на ум какво да чакам то нея
Ами виж първата страница на дневника ми - там съм описал последното развитие по отношение на силата. За размери ми е трудно да говоря, защото доста варирам в теглото си в последно време, а това се отразява много.
21.10.2010 г. (тренировъчен ден 2, седмица 16)
Тренировка - рамо, прасец
Загрявка:
Раменна преса на машина - 8х50, 8х50 кг.
Адаптация:
Раменна преса на машина - 3х75, 2х75 кг.
Работни серии:
1. Раменна преса на машина- 6х100, 4х105, 5x100, 5x100 кг.
2. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от стоеж - 6х26,5, 6x26,5 кг.
3. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от седеж с наведено напред тяло - 7х31, 6х31 кг.
4. Повдигане с прасец на калф машина - 10х90, 10х110, 10х110, 8х110, 10х110 кг.
Нищо особено. Дойде ми малко кратка тренировката, затова направих една серия в повече раменна преса и една - калф машина.
Добавки:
Обобщение за деня:
Ден като ден. Още е обедно време и е трудно да се даде цялостна оценка, но засега нищо специално.
22.10.2010 г. (тренировъчен ден 3, седмица 16)
Тренировка - крака
Загрявка:
Клек с щанга пред гърди - 8х60, 8x60 кг.
Адаптация:
Клек с щанга пред гърди - 3х100, 2х100 кг.
Работни серии:
1. Клек с щанга пред гърди - 5х115, 5х115, 4х115 кг.
2. Лег преса - 6х330, 6х340, 5x350 кг.
3. Мъртва тяга с прави крака - 5х150, 5х150, 4х150 кг.
Ш#@$ият преден клек ме измъчи! Случвало ли ви се е от клек да ви се схване бицепс? Е, на мен ми се случи. На втората серия щангата взе да се изплъзва от дясната страна и в желанието си да я задържа, натиснах назад с лявата ръка. Нищо, с времето ще го науча. За сметка на това на лег-пресата и тягата с прави крака имах сила - може би защото не мога да се изцедя както трябва на клека заради малкото килограми.
Добавки:
Обобщение за деня:
Петък. :) Какво повече да добавя?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.10.10 11:00.
23.10.2010 г. (тренировъчен ден 4, седмица 16)
Тренировка - гръб, трапец
Загрявка:
Придърпване на долен скрипец с къса права дръжка - 8х60, 8х60 кг.
Адаптация:
Придърпване на долен скрипец с къса права дръжка - 3х85, 2х85 кг.
Работни серии:
1. Придърпване на долен скрипец с къса права дръжка - 7х110, 6х120, 6x120 кг.
2. Гребане с щанга - 5х125, 6х125, 6x125 кг.
3. Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 6х105, 5х107,5, 5х107,5 кг.
4. Придърпване с трапец на прав лост от стоеж - 5x170, 6х200, 6х200, 6х200 кг.
Нормална тренировка. Беше ми доста заспало, но като цяло мина прилично.
Добавки:
Обобщение за деня:
Рано е да се каже. :)
казано от a.k.a The Boss на 23.10.10, 11:17:
Само след тренировката ли пиеш изолат ?
Отшумяха ли болките в гърба ?
Да, след тренировка само. Стига ми толкова. :)
Отшумели е силна дума, но съм малко по-добре. Има два фактора, които ми вляят доста - като пия фет бърнър, болката се обостря - бях пробвал някакъв полски боклук преди време, спрях го заради това, сега и с Adipokill стана същото. Като го спрях, болкята намаля значително. Другото, което направих, е да мина на преден клек и да сменя раменните преси с машина. Това също ми действа позитивно. :) Последните дни не мога да се оплача.
Важното е ,че си установил причините. :) Може и без бърнър да стават нещата,както и без заден клек. :)
казано от a.k.a The Boss на 23.10.10, 11:35:
Важното е ,че си установил причините. :) Може и без бърнър да стават нещата,както и без заден клек. :)
Абе че ще се ходи на лекар, ще се ходи, ама е по-добре да не е по спешност, че като ми изпраскаха 330 лв. цена за ЯМР, направо се ококорих. Ще ида при джипито и ще си искам направление, а после ще си чакам там 2-3 месеца да ми излезе редът.
Нереално скъпо.Ако не е наистина спешно си мини като пич през касата.За какво те скубят всеки месец за здравни,ако не можеш да ползваш безплатни услуги от здравеопазването.То и аз май ще ходя ама за главата,че нещо напоследък все на едно и също място ме боли,а днес направо ми се ‘’ разтвори черепът ‘’.
24.10.2010 г. (тренировъчен ден 5, седмица 16)
Тренировка - гърди, трицепс
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 9x70, 9х70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от лег - 3x120, 2х120 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 5х135, 4х135, 5х130 кг.
2. Повдигане на дъмбели от полулег - 4х53,5, 5х52, 5х52 кг.
3. Кофички - 11 повторения.
4. Френско разгъване с широк хват - 4х82, 4х82 кг.
5. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х60, 5х60 кг.
Днес отново гръдите ги правих в “родната” зала в Дървениц, а у дома и дъмбелите помагат. :) Приятна тренировка, направо се “разцепих”, както обичат да казват някои. Само дето гърбът пак се обажда, но какво да се прави.
Добавки:
Обобщение за деня:
Приятен неделен ден, сутринта малко помощ в домакинството на жена ми, сега ще си чистя аквариумите, а за после съм си приготвил бутилка “Вия Диагоналис” - оказа се съвсем нелошо вино за цената си. :)
27.10.2010 г. (тренировъчен ден 1, седмица 17)
Тренировка - бицепс, предмишница, преса
Загрявка:
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 8х18, 8х18 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 3х31, 2х31 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 6х38,5, 6х38,5 кг.
2. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 6х70, 5х70 кг.
3. Скотово сгъване с крив лост - 5х60,5, 5х60,5, 2x68 кг. - личен максимум на скотовото. Реших да пробвам с 68 кг, защото нещо не я усетих добре тренировката. Ей така, за експеримента. На клипчето долу се вижда, че не разгъвам съвсем докрай, но от моята страна на щангата изглежда по друг начин - сякаш лактите ми се обръщат наопаки направо. :D Зачитам си две повторения, пък който както иска, така да ги брои:
4. Сгъване на китки с прав лост - 4х60, 8х50, 7х55, 7х55, 6x55 кг.
5. Прибиране на крака към тялото от лег с доп. тежест - 14х10, 16х10, 16х10 кг.
6. Молитва на скрипец с въженце - 8х63, 8х63 кг.
Хубава тренировчица, без инциденти. Само дето май за зимата ще трябва да търся нова зала - днес всичко беше във вода в тази, балатумът прогизнал, локви навсякъде. Покривът тече, има дупки, през които влиза вятър и студ все едно си навън, а на всичко отгоре тече и още вода от водосточната тръба. Нищо де, като паднат под нулата температурите, няма да джвака нищо, само ще трябва да се внимава да не се подхлъзне човек на леда. :D
Добавки:
Обобщение за деня:
Нормален ден. Доста работа, нищо особено. Вечерта обаче ще е ненормална - WASP. :)
казано от Boby_ на 27.10.10, 10:15:
Вечерта обаче ще е ненормална - WASP. :)
Подкрепям!
27.10.10
16:23
от такава молитва с 63кг има ли смисъл ?! сигурно доста от натоварването отива в ръцете :)
казано от kristiancho на 27.10.10, 16:23:
от такава молитва с 63кг има ли смисъл ?! сигурно доста от натоварването отива в ръцете :)
Защо да отива в ръцете? Аз не дърпам с ръце, а с тяло. Само един проблем има - малките ми пръсти се притискат в накрайниците на въжето и направо стават на кайма. :)
Аз съм 60 кг и правя с 60, нищо не отива в ръцете и 100 да сложиш, може да отиде в кръста/гърба обаче.
казано от Madboy на 28.10.10, 05:41:
Аз съм 60 кг и правя с 60, нищо не отива в ръцете и 100 да сложиш, може да отиде в кръста/гърба обаче.
Много зависи дали го правиш на портален скрипец, където въжето минава през три макари или на нормален - аз се хващам на бас, че на скрипеца за гръб 60 кг ще те повдигнат, защото там тези килограми дават точно двойно по-голяма тежест в другия край на въжето. :)
След снощния концерт днес главата ми дава заето, ушите ми пищят като девица пред изнасилване, а гърлото ми си е взело почивен ден. Малко разочарован съм, честно казано - озвучаването не беше на ниво, сцената беше постна, залата беше студена и опушена заради всичките кретени, които смятат, че да се пуши на закрито е голям кеф. Блеки прекали с позьорството, а на неговата възраст някак вече не му отива. Даже с жена ми си тръгнахме малко предсрочно - още по времето на “Blind in Texas”.
Въпреки това си струваше 40-те лева концертът. :) Все пак W. A. S. P. са си легенда, макар и никога да не са ми били любимци. Като бях в гимназията преди около век, не минаваше купон без “I wanna be somebody” и “L. O. V. E. machine”. :) Атмосферата се получи, а звукът беше доста приличен като за зала.
Преди Белки пък заби една българска група, Бастардоломей. Мисля, че подгряваха и на Sofia Rocks лятото. Във всеки случай ми направиха много добро впечатление - яки китарни рифове, енергия. Ще трябва да ги проверя как са на студиен запис. :)
Днес ми предстои тренировка - въпреки състоянието си на пълен разпад на духа и тялото, ще отида да направя едно рамо все пак. :)
28.10.2010 г. (тренировъчен ден 2, седмица 17)
Тренировка - рамо, прасец
Загрявка:
Раменна преса на машина - 8х50, 8х50 кг.
Адаптация:
Раменна преса на машина - 3х80, 2х80 кг.
Работни серии:
1. Раменна преса на машина- 5х105, 5х105, 5x100 кг.
Ако някой е любопитен що за машина е това, ето клипче на първата серия на 105 кг:
Сега като си гледам клипчето, егати зора изразявам като мимика! :) Направо съм смешен отстрани.
2. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от стоеж - 6х26,5, 6x26,5, 6x26,5 кг.
3. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от седеж с наведено напред тяло - 6х31, 6х31,6х31 кг.
4. Повдигане с прасец на калф машина - 10х90, 10х110, 10х110, 10х110, 10х110 кг.
Като се вземе предвид снощният концерт, тренировката се получи съвсем прилична. За да спестя време, “вкарах” прасеца между сериите за рамо.
Добавки:
1. След тренировка - една доза протеин-изолат на SciTech. Този път го приготвих с мляко - уха! :)
Обобщение за деня:
Довечера ще се ляга рано. :)
Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.10.10 10:52.
28.10.10
11:16
Къф снощен концерт, той е бил поливн час, чувам нещо!
Иначе това ме много любима машина, имам серии със 150 кг, въпреки, че знам, че не се измерват реално толкова.
казано от Георги Николаев на 28.10.10, 11:16:
Абе половин час не беше, но някъде под 2 часа го докараха W.A.S.P. Добре, че беше Нуфри преди това . :)
28.10.10
11:26
казано от Boby_ на 28.10.10, 11:19:
казано от Георги Николаев на 28.10.10, 11:16:
Абе половин час не беше, но някъде под 2 часа го докараха W.A.S.P. Добре, че беше Нуфри преди това . :)
Аз живея на 100 метра, но разбрах за концерт от 12 песни и 1 час и 10 мин, максимум 1 и 15!
казано от Георги Николаев на 28.10.10, 11:26:
Аз живея на 100 метра, но разбрах за концерт от 12 песни и 1 час и 10 мин, максимум 1 и 15!
12 песни бяха наистина - от първоначално изтеклия сетлист не изсвириха цели 4. Но беше повече от 1:15 мин. Започнаха към 21:15 и свършиха почти в 23.
казано от Boby_ на 28.10.10, 05:49:
казано от Madboy на 28.10.10, 05:41:
Много зависи дали го правиш на портален скрипец, където въжето минава през три макари или на нормален - аз се хващам на бас, че на скрипеца за гръб 60 кг ще те повдигнат, защото там тези килограми дават точно двойно по-голяма тежест в другия край на въжето. :)
На скрипец за гръб няма как да се направи, защото идва късо въжето :)
Иначе ще ме вдигнат много ясно :D
казано от Madboy на 28.10.10, 11:31:
На скрипец за гръб няма как да се направи, защото идва късо въжето :)
Иначе ще ме вдигнат много ясно :D
А, има, има. :) Аз го правя от стоеж. На портален ми е леко.