18.04.05
14:49
ами вижте не мога да си измисля програма някой ако може да ми каже какво и в кои дни да правя....за ръце...гърди..и може би малко гръб
18.04.05
15:02
я потърси внимателно в този разделкакво има като инфо , пък после питай.Също така виж какво пише на сайта , нали не мислиш , че всичко на готово става :!: :?: :!:
18.04.05
17:44
ами да ти кажа тренирам от 3 седмици и преди това съм тренирал но с много прекъсвания другото което мога да ти кажа е че съм слаб 46 килограма съм 15 годишен и това е...
18.04.05
21:23
Щом тренираш от 3седмици ще е наи-добре да продалжиш с начална програма!Незнам как си тренирал през тези три седмици де!Началната програма е за всяка мускулна група по две-три упражнения.
ПП-Сериозно ли тежиш 46килограма :roll: !Колко си висок??
46 килограма :?: колко си висок бе мой човек?виж значи щом тренираш от 3 седмици а преди това с прекасвания, то все едно сега почваш. та значи харесваш си от сайта една програмка за начинаещи и почваш да тренираш (ако можеш без прекасвания ще е най-добре) и освен това започваш да хапваш здраво защото предполагам че ще искаш да качиш маса нали :?: и не забравяй че и почивките са важни тоест не се лишавай от сън, и не претоварвай мускулите по време на тренировка защото иначе няма да растат :wink: успех!!
19.04.05
14:42
169 съм висок слаб съм.........
При тези размери,приятелю ти трябва да качиш маса навсякъде,а не само в ръцете и гърдите...и малко гърба.В сайта има доста по темата и не е лошо да поразгледаш
19.04.05
17:15
по темата за качване на маса ли ?
Ами да.Ако ще искаш да качваш килограми,ще трябва да ядеш много.За теб няма забранени храни.Виж раздела за храненето.Тренирай 2-3 пъти седмично,но не повече.Голяма заблуда е да си мислиш,че когато тренираш ти растат мускулите.Те растат, докато си почиваш.Храни се разделно- по-добре 6 пъти по малко,отколкото 3 яденета тъпчене! Успех!