16.11.10
10:36
Може ли например след 1-2 месеца редовни тренировки, 1 месец например да не тренираш изобщо(например поради некви проблеми, работи и т.н.)???
Ще има ли някакви проблеми - според мен няма, но все пак да си питам за по-сигурно :)
Аз още сега съм начинаещ, започвам тренировки след 5-10 дена и ще тренирам с програмата дето е по 3 дена на седмица, но след 2 месеца, даже мисля, че малко ще ми излезнат много важни работи и проблеми, за това питам ще има ли проблем, ако не тренирам 1 месец например...
Благодаря!
На вратата на един фитнес в една казарма в една държава пишеше: Не е важно колко вдигаш, важното е да не спираш.
Не няма да има проблем, па и си начинаещ няма какво да изгубиш за 1 месец, най-много според мене силата да ти падне малко.
А след тази почивка може ли да се започне направо с... как ги наричахте... сплит тренировки - бяха май :D:D Или трябва да продължа със програмата, с която съм започнал...???
Питам, защото ще тренирам с тази кръгова програма около месец и половина, два... А в програмата пише, че 1-2 месеца са достатъчни...
Мнението беше редактирано от nbstw на 16.11.10 10:46.
За един месец нищо няма да постигнеш много, така че и да спреш после - все тая.
И не, не може да почнеш направо със сплит, защото за месец почивка ще си загубил всичко, което си постгинла предния месец.
Ясно, значи след тази почивка, започвам отново със старата програма... Може би сам ще реша, кога да я сменя
16.11.10
12:01
Ще я смениш тогава, когато можеш да изпълняваш упражненията чисто, без проблем. Карай с кръговата повече време. Поне 4-5 месеца щом ще спираш за 1 месец... :) Успех.