Месец, месец и нещо почивка - може ли???

16.11.10
10:36

Може ли например след 1-2 месеца редовни тренировки, 1 месец например да не тренираш изобщо(например поради некви проблеми, работи и т.н.)???

Ще има ли някакви проблеми - според мен няма, но все пак да си питам за по-сигурно :)

Аз още сега съм начинаещ, започвам тренировки след 5-10 дена и ще тренирам с програмата дето е по 3 дена на седмица, но след 2 месеца, даже мисля, че малко ще ми излезнат много важни работи и проблеми, за това питам ще има ли проблем, ако не тренирам 1 месец например...

Благодаря!

16.11.10
10:39

На вратата на един фитнес в една казарма в една държава пишеше: Не е важно колко вдигаш, важното е да не спираш.

16.11.10
10:40

Не няма да има проблем, па и си начинаещ няма какво да изгубиш за 1 месец, най-много според мене силата да ти падне малко.

16.11.10
10:43

А след тази почивка може ли да се започне направо с... как ги наричахте... сплит тренировки - бяха май :D:D Или трябва да продължа със програмата, с която съм започнал...???

Питам, защото ще тренирам с тази кръгова програма около месец и половина, два... А в програмата пише, че 1-2 месеца са достатъчни...

Мнението беше редактирано от nbstw на 16.11.10 10:46.

16.11.10
10:46

За един месец нищо няма да постигнеш много, така че и да спреш после - все тая.
И не, не може да почнеш направо със сплит, защото за месец почивка ще си загубил всичко, което си постгинла предния месец.

16.11.10
10:48

Ясно, значи след тази почивка, започвам отново със старата програма... Може би сам ще реша, кога да я сменя

АЧ

16.11.10
12:01

Ще я смениш тогава, когато можеш да изпълняваш упражненията чисто, без проблем. Карай с кръговата повече време. Поне 4-5 месеца щом ще спираш за 1 месец... :) Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1