24.11.10
20:21
А знаеш ли, че в кифлата има яйца?
Ти хубаво ядеш млечни храни, ама това е животински протеин бе човек. Ще земеш да умреш, после кво ще правиме ?
Мнението беше редактирано от river на 24.11.10 20:26.
казано от Georgi Vladimirov Andreev на 24.11.10, 20:21:
А знаеш ли, че в кифлата има яйца?
Има и по-лошо. В тестото за кифлите не слагат олио, а свинска мас, защото кифлата стои по-мека и защото излиза доста по-евтино. И докато кокошката снася яйцето доброволно, едва ли прасето си дава масчицата по същия доброволен начин...
казано от Rikoo на 24.11.10, 21:00:
Момчета стига, че ще го накарате да се хвърли от блока :D
От гузна,нечиста съвест. Изяждайки кифлата с тая мас е станал причина за смъртта на свинята :)
Рико, аз не се гъбаркам с момчето. Баба ми работеше в сладкарница и знам, че е така. Във всички козуначени теста се слага мас. Както и в много кремове и сапуни освен палмово масло (основно) има и други растителни и животински мазнини.
казано от AbSs на 24.11.10, 21:12:
Както и в много кремове и сапуни освен палмово масло (основно) има и други растителни и животински мазнини.
Аах,това не трябваше да го разкриваш. Момчето сега ще кирляса. Край на сапуните,миене само с вода.
Да не ядеш месо от религиозни причини е глупаво...Нито ще те направи по - добър човек , нито ще спасиш кой знае колко животински животи.Момчета не мисля , че е редно да го подигравате и заяждате , опитайте се да му помогнете с тренировъчни методики , с храни от немесен произход , в които има протеин.
По мое мнение ппротеина ти е малко.Не знам , но според мен в яденето на яйца няма нищо нехуманно.Купи си поне ако имаш възможност протеин на прах , защото със тиквена супа няма да имаш голям прогрес.Колкото до веганството и вегетарианството то тук в Америка то набира доста скорост - двама от най - известните фитнес експерти / Боб Харпър и Джилиан Майкълс станаха вегетарианци.Президентът Клинтън също мина в отбора на веганите.Прокламира се все повече храненето с натурални плодове , зленчуци , използване на филтрирана вода ,която да се държи в съдове от неръждаема стомана ,а не в пластмасови бутилки , карането на хибридни автомобили и т . н.Общото взето започва да се налага един нов начин на мислене и възприемане на света.За хората , които си обичат месо и риба има магазини , които се продава месо и риба от животни убити по хуманен начин/животното не е изпитало болка...малко ме съмнява ама така се твърди/.Америка се опитва да промени политиката си и новите идеи , на които ще се акцентира в будеще са “Organic , Green, Hybrid ,Save Planet , Natural , Environment”
п.с:Все по - известен става и оризовия протеин на Mike Mahler
Браво на ваз... На фона на всичките ви подигравки, това с кифлите беше първата полезна информация, която научих..
25.11.10
16:57
Братле, с кифли пици и млекца няма да качиш чиста маса(изключение е млякото, но го споменавам щото е в минимални количества), убеден, сигурен и подсигурен съм ! Съгласен съм с River ! Нищо няма по теб - даже и релеф нямаш, да не говорим за маса - те клиощаците няма,т маса а поне релеф имат ! Смешна работа си - земи се съвземи и яж като мъж иначе се насочи към друг спорт или спри фитнеса и продължавай да “ядеш” !!!!!
казано от Vonok4ec на 25.11.10, 16:57:
Братле, с кифли пици и млекца няма да качиш чиста маса(изключение е млякото, но го споменавам щото е в минимални количества), убеден, сигурен и подсигурен съм ! Съгласен съм с River ! Нищо няма по теб - даже и релеф нямаш, да не говорим за маса - те клиощаците няма,т маса а поне релеф имат ! Смешна работа си - земи се съвземи и яж като мъж иначе се насочи към друг спорт или спри фитнеса и продължавай да “ядеш” !!!!!
Най - добре да се откажа, да отказвам се..... Бе ти луд ли си ле вари са застреляй. Умирам за твойто мнение да знайш. Нито ма познавате като човек нито нищо, така че си мерете малко приказките МОЛЯ!
казано от the_ace на 25.11.10, 19:27:
казано от Vonok4ec на 25.11.10, 16:57:
Най - добре да се откажа, да отказвам се..... Бе ти луд ли си ле вари са застреляй. Умирам за твойто мнение да знайш. Нито ма познавате като човек нито нищо, така че си мерете малко приказките МОЛЯ!
хахахахахаха ще ги ,,изядеш’‘
Баче, кефиш ме ве.Ся ти видях снимките в галерията, баси цицораните :D.Поне е хубаво че протеин пиеш, малии ако почнеш и месото, веднага ти откривам спонсори, тренъори, екип ;)
Очевидно е, че поради липса на месо в менюто ти, изглеждаш лековат.
Сега вече е ясно, че вегетарианството е противоестествено.
Дори и планетата Земя те отбягва, видно е на снимките.
Извън шегата - не те ли притеснява, че от лятото досега си качил 15килограма, а малко от тях е мускулна маса?
Наистина, ти сега и растеж, не всичко е мускули или мазнини, но все пак..
Кифлите и пиците, могат да са поносима храна, но не при всеки. А, ако те са ти основната храна - кофти.
Мнението беше редактирано от 6th на 25.11.10 19:52.
25.11.10
19:59
Пф. И аз като качвам не изглеждам много по - “твърд” а ям по 800- 1000 грама месо на ден. Супер се справяш!
Не са основната ми храна в менюто, а само на училище. Вярно че съм качил в дупето и в корема малко, но лятото ще ги свалям :) .. Протеин не пия. Имам само малко хартисал глутамин и пих 2 месеца креатин със гейнер
Взимам си назад думите за “културната дискусия” в този дневник; превърнали сте го в поредица откровено селскопанаирджийски постове - това до всички, които ръсят някакви грубички безсмислени обиди.
—-
Иначе, на мен също 15 кг. ми се струват много... и то говорим за период само от 8-9 седмици?
Мнението беше редактирано от Atom на 25.11.10 20:05.
казано от Atom на 25.11.10, 20:04:
Взимам си назад думите за “културната дискусия” в този дневник; превърнали сте го в поредица откровено селскопанаирджийски постове - това до всички, които ръсят някакви грубички безсмислени обиди.
—-
Иначе, на мен също 15 кг. ми се струват много... и то говорим за период само от 8-9 седмици?
Щ
В началото на учебната година личния лекър ме измери толкова. Бях спрял да тренирам, защото скачах. Почнах да тренирам 2 седмици по кръгова програма и след това 1 месец за сила. Направих 3 седмици 10х10 и сега 2 седмици дихателен клек. По малко от 15 килограма. Сигурно около 12 кг
Снощи брат ми имаше рожден ден и се задоволих със уиски, половин количка и около 100 гр чипс (беше много вкусен Ruffels)
Мнението беше редактирано от Никола Д на 27.11.10 20:04.
За вегетарианец добре изглеждаш на последните снимки.. Даже мога да кажа, че прогреса ти е по-голям от някой хора които ядат и месо. Тва не значи че подкрепям да не ядеш месо, но е факт че имаш сериозен напредък :)
Истината е, че и доста се омазних. Планирам да завърша дихателния клек (15ти януари) и да наблегна на обезмаслената извара, киселото мляко, фъстъчките, пълнозърнестите продукти и кардиото, за да сваля мазнинките и после методът на жиронда или 10х10. Как мислите дали да поизчакам още 2 месеца, защото се страхувам че няма да успея за басейните.
27.11.10
18:35
Бро, пише се Уиски, лекАр :)
казано от the_ace на 27.11.10, 20:05:
А относно въпроса какво мислите?
Че за басейните няма да успееш така или иначе, затова продължавай да се храниш поне в достатъчни количества ;)
И между другото с кисело мляко и фъстъчки сигурно се правят много неща, но не и да се горят мазнини, да не останеш неприятно изненадан от резултатите като започнеш “чистката” :)
А ти що спря да пишеш тренировките?
the_ace замислял/проучил ли си как се свалят кг, когато практикуваш вегетарианство? Питам те, не за друго, ами защото ми е адски интересно. Просто ми изглежда мисия невъзможна да си докарваш достатъчен протеин и въглехидратите да са умерени... В твоето меню май се вписват само овесени ядки, извара, кафяв ориз, зеленчуци и.... честно казано не се сещам какво още друго. Интересен ще ми бъде подхода ти. Успех :)
28.11.10
13:25
Като ти чета мненията ми се струва, че си си вегетарианец насила. Всички знаем, че хубост насила нестава. Започни да ядеш месо!
Спрях да пиша програмата защото е една и съща - тренировка дихателен клек, понеделник и четвъртък. Подхода ми за чистене сигурно ще бъде - повече мляко и извара, пълнозърнести продукти, зеленчуци и ядки. Кардио 3 пъти седмично по 20 мин след тренировка в залата
Салата с извара
рецепта за зимна салата с извара, маслини и кисели краствички. Тази салата може да се изпозлва и като смес за намазване на сандвичи и за пълнене на сварени яйца и е много вкусна
250 гр. извара
100 гр.кис мляко
200 гр маслини/ обезкостени/
5-6 кис. краставички
лим. сок от половин лимон
1 с.л. зехтин
1 ч.л. горчица, по желание
Почистите маслините от костилките и ги нарежете на дребно. Можете да използвате и паста от маслини.
Нарежете киселите краставички на ситно и ги смесете с маслините в голяма купа.
Добавете кисело мляко и подправките и размесете добре.
Салата с извара (сирене), праз и орехи
500 г сирене (извара)
100 г маслини
50 г орехи
1 стрък праз лук
4 с. л. зехтин
1 лист зелена салата
Сиренето се слага в купа, намачква се с вилица и се овкусява със зехтина.
Празът се нарязва на съвсем ситно и се смесва със сиренето.
Накрая се прибавят маслините, почистени от костилките и салатата се разбърква добре.
В подходяща чиния се приготвя канапе от лист зелена салата и върху него се оформят топки от салатата. Отстрани салатата се украсява с цели орехови ядки и се сервира.
Менюто ми за вчера - тренировъчен ден:
Закуска - 7:30:
2 домашни содени питчици, 50 гр. кашкавал, 300 мл. прясно мляко, една ябълка, 2 мандаринки
На училище - 10:50:
кофичка кисело мляко, 2 домашни содени питчици с 50 грама кашкавал
На училище - 12:40:
кофичка кисело мляко
Обяд - 14:30:
купа със супа, филия домашен бял хляб, кофичка кисело мляко
Тренировка - 16:30
Веднага след тренировка - 50гр. глюкоза, 1 портокал
След тренировка - 18:30:
порция бобена салата, 300 мл. прясно мляко
21:00 - 300 мл. прясно мляко
Преди лягане - около 12:00:
60 гр. извара (само толкова имаше) и 300 мл. прясно мляко
Килограмите мърдат с 1 / 2 а талията и ханша намаляват с 1 / 2 сантиметра. Утре ми е шестата тренировка, и ми остават още 12. Започва да ми харесва колко труден става клекът, като увеличавам килата :) . Корем правя само 2 серии по 1 упражнение. Редувам ги повдигане на крака от вис и коремни преси на римско столче.
Вече от 2 тренировки насам ме боли задното рамо на дясната ръка (или по скоро някоя кост) като правя лежанка. Още със измъкването на щангата имам проблеми. Какво е вашето мнение, от какво може да е.
02.12.10
18:22
ммм... може би, че имаш последователи :D
казано от Vic на 03.12.10, 14:22:
Нещо като СПАМ, но много на място в този дневник :):
Хохо харесвами. И да, броя ги 100 белтъчини от млечните продукти
Лелеее какви дебати, какви спорове........ :)
The_Ace имаш хубаво тяло, виждам че прогресираш! Поздравления!
Нямам нищо против вегани, вегетариянци, черни, бели,хомо/хетеро ...хора със свое виждане, стига да не ми налагат принципите си на мен най демонстративно! Хубаво, че ти не си от тях :)
Ще следя..
Рецептите ме кефят, ще крадна някои, че изварата не ми е на сърце :)
Как да стана последовател? Доста бъгове бреее, компа ли не ми е наред или дооправят версията на сайта!