Смяна на упражнения

01.12.10
10:57

Здравейте отново :)

Искам да попитам може ли вместо Бедрено сгъване, Повдигане на пръсти от калф машина, да правя лег преса, да бягам по 1.5км на ел.пътека(тамън да ми отслабнат краката) :) ??? Има ли някакъв ефект за задните бедра, седалището(в което съм сигурен, че има)...

Бях пуснал и други теми да питам с какво мога да сменя тези упражнения(бедрено сгъване и повдигане на пръсти...) и ми дадоха Мъртва тяга, което доста ме затруднява и не мога да го правя и съм се отказал, а за прасеца има 1 уред, с който правя упражнението(вместо подвигане на пръсти от калф машина). Обаче не съм сигурен дали това е уреда за прасец, не съм питал инструктора... Това е няк’ъв уред дето сядаш и си буташ краката и отгоре има нещо за подпиране на краката(това трябва да е под капачката на крака) и така го свалям,дигам и така...???

Извинявам се за тъпичките въпроси, ако ги смятате за такива :D:D

А и да уточня не искам да качвам маса, искам да свалям килограмчета (не много) и да правя стегнато тяло :) Това го казах 300 пъти вече, но все пак... :)

Темата беше редактирана от nbstw на 01.12.10 11:00.

02.12.10
09:42

Също така искам да попитам, дали тази кръгова програма - http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti#axzz16wFJDoc2 може да ми попречи за разстежа(на височина) :)???

03.12.10
11:02

?!?!?!?

03.12.10
22:39

казано от wtfwtfwtf на 02.12.10, 09:42:

Също така искам да попитам, дали тази кръгова програма - http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti#axzz16wFJDoc2 може да ми попречи за разстежа(на височина) :)???

Арнолд е щял да бъде към 240-250 см. Добре, че е ходил на фитнес и е останъл само 188 :D :D :D

04.12.10
16:09

Да не би да има някакъв проблем със сайта, защото започвам да си мисля, че много малко хора тея дни посещават форума и няма кой да ми помогне точно??? Или мойте въпроси са твърде тъпи и няма смисъл от коментари :?

04.12.10
20:26

Лег пресата е чудесно упражнение, само че не може да замени бедреното сгъване и повдиганията за прасец. Има вариант да се прави упражнение за прасец на лег преса, но не съм сигурен че ще е подходящ за теб. Повдигане на пръсти на лег преса. Най-добре е да правиш прасеца на специализирана за целта машина. Сигурен съм, че имате в залата някоя от тези. След като ти е трудно с тягата, което е напълно разбираемо за един начинаещ и не ти се прави бедрено сгъване, можеш да ги замениш с бедрено сгъване с швейцарска топка.

05.12.10
10:35

Сигурно ще правя от лег пресата упражнения за прасец и така...

А за бедреното сгъване - няма ли същия ефект, ако бягам на ел.пътека, защото винаги след края на сериите, бягам...

За прасец сигурно ще правя упражнението с лег пресата

Мнението беше редактирано от nbstw на 05.12.10 10:41.

05.12.10
13:55

Бягането на пътека не може да замести бедреното сгъване. За да разбереш защо се запознай с тази статия. Програмата ти включва суперсерия за крака - бедрено разгъване + бедрено сгъване. След като нямаш възможност за бедрено сгъване прави само лег преса на мястото на суперсерията. Мускулатурата на краката ще ти се развие цялостно и в последствие ще можеш да изпълняваш клекове и римската тяга без проблем.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1