Адаптация към студа - плацебо или реалност? Още не съм си включвал радиатора. Миналата година също почти не съм. Колкото повече седя на студа, толкова по-малко ми е студено. По потник и анцуг съм на отворен прозорец и нямам проблеми. Не съм зиморничев по принцип, но въпреки това дали има такова нещо? Докато навън другите треперят облечени в кожух, аз по суичер се чувствам добре.
Ако някой не знае, на концертите на Веселин Маринов стават чудеса! Инвалид станал от количката и си тръгнал. :D
не просто си тръгнал, ами побягнал, чупейки 2 национални и поне 1 европейски рекорда ;) :)
казано от Стоянчо на 14.12.10, 12:42:
Ако някой не знае, на концертите на Веселин Маринов стават чудеса! Инвалид станал от количката и си тръгнал. :D
:D
14.12.10
19:30
днеска разбрах че Христомир бил много нисък ( 160см ) ... направо се шашнах... :D:D ...
казано от junkhead на 14.12.10, 18:46:
Ебавайте се с човека, ама той ПАК ИМА КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ!
За това ли говорим, там сме! Ще подобряваме рекорда по хвърляне на диск - този на Веско :D
14.12.10
19:44
Кво му е на човека немога да разбера?!
За пореден път се убеждавам, че най-доброто място на кофичките е след тягата. Влече ме към рекорди - на бройки, на тежест на брой повторения.
Също така, кофи след набирания ...яко зле.
казано от junkhead на 14.12.10, 18:46:
Ебавайте се с човека, ама той ПАК ИМА КОЛЕДЕН КОНЦЕРТ!
И аз имам. И к’во? :)
казано от kristiancho на 14.12.10, 19:30:
днеска разбрах че Христомир бил много нисък ( 160см ) ... направо се шашнах... :D:D ...
1.60 съм аз. Той е по-малко дори. 1.50-и-нещо.
@head, близко сме, аз съм в първата над кръговото
Стоянчо уби рибата с тоя виц :D Иначе Веско е един от малкото в тоя бранш, които могат да пеят
14.12.10
21:03
мда бе днеска една батка от фитнеса ми вика... ‘’Знаеш ли, че Христомир е 80 и няколко кг..’’ викам си бааа... тоя 1.50м ли е бе.. и то наистина толкоз се оказа...
казано от kristiancho на 14.12.10, 21:03:
мда бе днеска една батка от фитнеса ми вика... ‘’Знаеш ли, че Христомир е 80 и няколко кг..’’ викам си бааа... тоя 1.50м ли е бе.. и то наистина толкоз се оказа...
То май и Бранч Лорън е 1.5м някъде, ма е сигорно към 100 кила хардкор маймуна :D http://www.youtube.com/watch?v=VJr4cjVjjHs
14.12.10
21:27
колкото мене си е направо... :D :D .. мислех, че масово известните културисти се движат между 170-180см... а виж каква била истината...
Не ми е добре... психически... и не не съм в депресия... ами някакво приповдогнато настроение без причина... това не съм аз...
В интерес на истината Веско ме радва много. На сцената се поти както аз в най-знойните летни дни в залата :)
14.12.10
22:09
лялляля....
казано от Миsh0 на 14.12.10, 21:18:
Бранч Уорън е точно 165.5 см :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Branch_Warren Height: 5’7”
15.12.10
00:14
казано от FaceOff на 14.12.10, 20:53:
@head, близко сме, аз съм в първата над кръговото
Къде тренираш, че аз обикаляйки из квартала намерих само една зала точно на кръговото, но е толкова тясна, че вътре повече от 5-6 човека едва ли могат да тренират нормално. Уредите са тип за домашно трениране, лежанката се клати като пиратски кораб при бурно вълнение, дисковете са отчайващо малки, а едниственото дето ми хареса е, че имат достатъчно тежки дъмбели.
Тренирал съм 2-3 пъти там от мързел да отида до Славия.
@Стоянчо нема да фъргаш дисковете на човека, че нашата полиция го пази :D Освен това рискуваш някоя от многобройните му фенки да те замери я с патерица, я с протеза, а може и до късно през ноща да се опитваш да махнеш всички кастанети от теб :D
Ще дойде след това най-близкия му приятел на бал с маски и ще те показват по гащи по телевизията за радост на 80-90 годишните му фенки и недоклатените домакини ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.12.10 00:18.
15.12.10
13:13
Някой има ли представа в момента какви пари е БЧК- то, че само то ми остана и да я взимам тая книжка.
казано от alleN на 15.12.10, 13:13:
Някой има ли представа в момента какви пари е БЧК- то, че само то ми остана и да я взимам тая книжка.
40лв :)
Абе освен това, като пускаш документи е 27 нормална поръчка, бърза 60 и експресна 100 лв, а след това като идеш да си я вземеш вече пак плащаш 2.70…... баси мамата..... Абе колко взимат инструкторите при вас? Тука са по 650лв.... с всички сметки излиза малко над 800лв....
Спешно ми трябва някой който знае : тъй като сам на абонаментна програма Globul Generation (12,90лв./месец) и имам включени 25МБ на максимална скорост. Прочетох , че след като ги изразходя , скоростта пада на 128кб/с , а това значи ли, че трафика е неограничен ? Т.е. мога да ползвам колкото си искам интернет , дори и на не максималната скорост (128кб/с) ?
@head, ‘тренирам’ е силно казано, но по принцип ходя в Овча купел, в залата на един приятел - фитнес мания. В Ситалк на кръговото съм ходил няколко пъти, но просто е безсмислено. Иначе наскоро се оборудвах с прилични дъмбели в къщи, пейка за коремни, сега трябва да си взема и регулируема пейка и да отделям време да тренирам в къщи вечер. Дори мислех да питам за някоя прилична зала наблизо, но явно няма..
казано от FaceOff на 15.12.10, 19:56:
@head, ‘тренирам’ е силно казано, но по принцип ходя в Овча купел, в залата на един приятел - фитнес мания. В Ситалк на кръговото съм ходил няколко пъти, но просто е безсмислено. Иначе наскоро се оборудвах с прилични дъмбели в къщи, пейка за коремни, сега трябва да си взема и регулируема пейка и да отделям време да тренирам в къщи вечер. Дори мислех да питам за някоя прилична зала наблизо, но явно няма..
Ако ти се разхожда до Овча купел, има читава зала в 88 училище, аз там тренирам :)
@ Гошко 96 - Да, имаш си интернет, само че по-бавен и платен ;]
Не съм ходил в 88-мо, но съм чувал, че е хубава и голяма, аз обаче съм си свикнал във ‘фитнес мания’ на Обиколна.
15.12.10
21:50
Ами айде да си организираме една тренировка тея дето сме наблизо, а и ще се запознаеме :)
То е срамота да сме толкова близо и да не се познаваме (giggle)
казано от korpusito на 15.12.10, 21:26:
@ Гошко 96 - Да, имаш си интернет, само че по-бавен и платен ;]
Ahhh ,, phuck :X Това ме интересуваше , мерси ;) Значи 25мб :Х и като ги изразходя набързо ... после плащам :Х пу ...
казано от head_hunter на 15.12.10, 21:50:
Ами айде да си организираме една тренировка тея дето сме наблизо, а и ще се запознаеме :)
То е срамота да сме толкова близо и да не се познаваме (giggle)
Напред мисля, че беше споменавал да си правим бб-тийм среща. :D
Шегувам се! :D
15.12.10
23:40
Хахаха за сега локална, а после и глобална :D
15.12.10
23:48
На мене работата ми е на 1 минута от кръговото в Павлово, гледам нещо се спомена то... Ако се организира някоя вечерна тренировка в района да ме броите и мене ;)
Айде бе, лятото ви виках на по бира, не щяхте... Сега може да се с’берем на по чайче някъде :)