Train Rip’s way and you won’t learn hundreds of exercises or any lost secrets of the Russian or Bulgarian weightlifting teams;
От една от последните теми в t-nation.com
казано от Madboy на 17.12.10, 12:31:
http://www.youtube.com/watch?v=zJ5cgKnqjYk&feature=related - Това впечатлява повече ,442 тяга без никаква екипировка :)
Айде някой да обясни тези екипировки (фланелка или там как му викат), със какво толкова помагат, че винаги съм се чудел.
18.12.10
10:29
От форум на УНСС, за силовия трибой
Екипировката е простичка: трико за клек(най-обикновен клин), фланелка за лег(имитира ликра,но се прави от по специална материя), и бинтове за коленете(ужасно важни особено за подрастващи). Екипировката предпазва от травми, но е доста скъпичка. Бинтове е добре да се слагат и на китките и лактите. За специални обувки не знам.
Ефект има от по специалните добавки. Ето тук ще посоча моята любима - трибестана. И е крайно време да споделя с всички незапознати какво прави трибестана/трибулус терестис/. Това е хр.добавка , която се прави от билката бабини зъби ( има я и във вид на чай). Основното му действие е покачването на тестостерон по естествен път (все пак това е билка). Именно това го прави сравним с анаболите , но за разлика от тях - напълно безвреден. По същество : при повишен тестостерон силата съшо е по-голяма..подържа се азотния баланс в резултат на което се усвояват повече белтъци. Т.е. всичко което прави и стероида ( е без да ви уврежда). Интересното е че при жените повишава естрогена , а не тестостерона ... Нещо което мен просто ме изумява...как разбира дали жена го пие , дали мъж :?:
Освен че правите мускули с него ... ммммммм ... леле какви удоволствия предлага ... това е нещо като цигарите и чувството,породено от спирането на нормалната функция на кръвоносните съдове ( и пак с риск да стана банален - безвредно). Мъжете знаят какво е превъзбуда...и какво е усещането че сърцетото ти ще изскочи докато си в прегръдките на любимата. Съжалявам за лекцията която ви изнесох , но исках да споделя един начин да се почувствате наистина живи !!!
ИСкам го в бисерите! :Д:Д:Д
Мнението беше редактирано от radostin radev на 18.12.10 10:30.
18.12.10
15:18
Един виц, който обяснява доста добре част от спама във форума:
По време на падането на звезда осмокласникът Киро не успя до край да си изясни какво си пожелава. .. на другия ден се сдоби с велосипед с цици.
mazster - добро филмче, особено 5-тата част с тиганите, белезниците и ..надуваемите възглавници - яко! :)
казано от 6th на 18.12.10, 15:20:
mazster - добро филмче, особено 5-тата част с тиганите, белезниците и ..надуваемите възглавници - яко! :)
Объркал си частите :D Това с тиганите е от друго предаване май по нешънал географик,горе в левия ъгар забележи,че се вижда знака на канала :) А 5-тата част от поредицата,която постнах е това
Мнението беше редактирано от mazster на 18.12.10 15:33.
18.12.10
19:07
Не ми отваря четвъртата част.. много е интересно !
18.12.10
22:51
казано от gips на 18.12.10, 21:28:
Тази Тая машинка дали ще работи качествено при условие, че струва 50лв?
Има Филипс и Ремингтън на същите, че даже и на по-ниски цени.
Аз съм вече трета година с Ремингтън и проблеми с машинката съм нямал ;)
Искам да взема нещо, но гледам професионалните са по 100 и нагоре. Пък тия по-евтините си мисля, че се развалят прекалено бързо.
Head можеш ли да ми кажеш модела на твоита?
още една
и още една
От това което чувам като отзиви реших, че ми трябва с кабел, стоманени ножове и по възможност да е от по-тежките
Мнението беше редактирано от Fallen на 18.12.10 23:17.
18.12.10
23:17
Само така си мислиш. Предишната ми беше от Метро за 12 лв. :D
Стрига си ме години и нищо й нямаше, до я изпуснах от доста високо и сдаде, но иначе сигурно още щях да се стрижа с нея.
Ясно. Начи съм луд да набивам толкова пари. Утре отивам и взимам нещо “евтинджос”.
18.12.10
23:32
Това дето си го дал като линк е пак някъкво “кученце” само дето е с леко надута цена.
За мен в машинката за подстригване е важна една подробност - да има гребенче първи номер :)
Незнайна марка е, но ми го препоръча една уж фризьорка, та тя ми налива излишния акъл
18.12.10
23:54
е няма такъв....
http://solingen-burgas.com/index.php?main_page=product_info&cPath=10&products_id=83
8 години се подстригвам сам с нея на всеки 2 седмици.
19.12.10
10:56
e не човек.... ;дддддддддддддддддддддддддддддд
казано от kristiancho на 19.12.10, 10:56:
e не човек.... ;дддддддддддддддддддддддддддддд
Изиграва моментите когато е бил на война, и ги демонстрира със детето си :D
19.12.10
14:35
казано от Едуардо на 19.12.10, 14:27:
Така е като не се тренират крака :D
:D :D :D нали ...
Харесва ли ви новата песен на Слави Трифонов - Пружината http://vbox7.com/play:13335bf0
19.12.10
20:43
бива... ама тва’ е по-яко
19.12.10
21:03
Хахахааа tra^la^la - първото клипче беше мега якото :D Искам такива пътищааааа и без радари, ако може ..
20.12.10
19:49
Замря нещо форума
20.12.10
20:05
ем вие ме ухокахте и Васко никъв’ го няма ... На ви сега :D
20.12.10
22:28
Еееее глупости , така е по-хубаво :) По-модерно :P