Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.12.10
18:04

100 октанов - малко скъпичко ми се връзва, ама..на нея ми работи най-добре въшката.

22.12.10
18:09

казано от 6th на 22.12.10, 18:04:

100 октанов - малко скъпичко ми се връзва, ама..на нея ми работи най-добре въшката.

Като каза въшка, та се сетих, че на моята й е време за подмяна. Сега се почесвам и се чудя дали да се напъна за нещо малко на лизинг или за нещо по-голямо на старо. Сега карам малка стара кола и имам всички недостатъци на теснотията и амортизацията. Голяма нова не мога да си позволя на тоя етап. :) И се колебая като Буриданово магаре...

22.12.10
18:23

Кажи между какво се двоумиш поне да си почешем езиците :D Малко, малко, новото Поло нещо ми хвана окото :S

22.12.10
18:24

Купи си малко използвана кола. Това е най-оптималния вариант цена-качество! ;)

22.12.10
18:26

Сталкер, пълна инжекция ли е? Аз мойта я тровя с 95 на Шел, хвалят ми Лукойл и за това питам, та мисля да пробвам...

Боби, имаш ли идеи?

22.12.10
18:32

казано от korpusito на 22.12.10, 18:23:

Кажи между какво се двоумиш поне да си почешем езиците :D Малко, малко, новото Поло нещо ми хвана окото :S

При немците не ми харесва съотношението цена-оборудване, а VW не бих си взел за нищо на света. :) Карам три Рена подред и пак бих отишъл към такова, но обмислям и корейските - новата Кия Венга не е зле, Хюндай имат прилични модели... Още не съм решил, сега гледах и оферти за върнати от лизинг 1-2 годишни коли. Не знам, на пролет ще правя по-сериозни проучвания - аз не съм много импулсивен човек и ми трябва време, за да взема такова решение. :)

HE

22.12.10
19:24

95 Карера сипвам, но понякога го глезя с 98.
Последния път напълних резервоара с 98 и минах доста повече километри сравнено със същото количество 95 8-)
Даже почвам да се замислям дали не е още по на далавера да си я карам с 98.
Почнаха да ми дрънкат някъкви за прецакване, гумичките на клапаните от по-високото октаново число - има ли нещо вярно?

п.п. От Лукойл повече никога няма да сипа! Светна ми лампата за бензина /за първи път/ и на близо имаше само Лукойл, сипах 95 и след няколко км. почнах да се чудя дали не трябва да сляза и да путам :D Добре поне, че проявих благоразумие и бях сипал малко. Повъртях, изхарчих го, сипах карера и о чудо колата пак вървеше нормално. Ако решиш да сипваш от Лукойл свирни да ти подаря една карта за отстъпки.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.12.10 19:28.

22.12.10
19:41

Aха. пълна инжекция. С 95, започва да работи неравномерно и да харчи повече. Само в ОМВ зареждам, но  по навик, а не защото имам тайна информация или защото съм правил експеримент с 14 различни бензиностанции :)

Мнението беше редактирано от 6th на 22.12.10 19:41.

22.12.10
20:11

казано от CKOTA на 22.12.10, 17:22:

С какъв бензин карате да ви питам?

Дизелов.

22.12.10
21:22

Бе случайно да имате проблем с скайп ?

22.12.10
21:32

Кеф, няма скайп, сега ако се гътнат фейса и гсм операторите за 1 седмица ..... направо ще си почина.

Най-вече Шел и на второ място ОМВ са с най-ниско качество на горивото в България.

казано от emzo на 22.12.10, 21:32:

Кеф, няма скайп, сега ако се гътнат фейса и гсм операторите за 1 седмица ..... направо ще си почина.

ае пич като те дразнят изброените от теб неща що имаш скайп телефон и прочие ?

HE

22.12.10
21:49

18+

Един виц за разведряване на обстановката.
Моля детската аудитория да пропусне поста ми!

Групов секс на горската поляна - вихри се жестока оргия.
В цялата масовка слона решава да награби жирафа и почва да го клати мощно отзад.
По някое време жирафа се обръща с думите:
- Абе слоне ти що си с презерватив?
Слона се плесва по челото и възкликва:
- Леле забравих кво ми правеше змията преди малко!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.12.10 21:58.

22.12.10
22:49

казано от head_hunter на 22.12.10, 21:49:

18+

Един виц за разведряване на обстановката.
Моля детската аудитория да пропусне поста ми!

Групов секс на горската поляна - вихри се жестока оргия.
В цялата масовка слона решава да награби жирафа и почва да го клати мощно отзад.
По някое време жирафа се обръща с думите:
- Абе слоне ти що си с презерватив?
Слона се плесва по челото и възкликва:
- Леле забравих кво ми правеше змията преди малко!

:D :D

22.12.10
23:00

Hahahaha , - Ъъъъъ ,, скайп ,, Ъъъ О.о ТръБъ xD Дайте да си разправяме малко вицове е :D:D:D

- Какво е общото между Левски и Българският лев?
- Отговор: и двете нямат стойност в Европа

Жена на програмист го праща до магазина:
- Да купиш един салам и ако има яйца - 10.
След малко мъжът се връща с десет салама. Жена му го пита:
- Какви са тези салами? Защо си купил 10 салама.
- Как защо?! - имаше яйца…

Програмист се прибира в пет часа сутринта. Жена му изнервена го очаква на вратата:
- Миришеш ми на чужди компютри…

Програмист е сред природата на пикник със приятелката си. ПО едно време казва:
- Виж, какво синьо небе! Точно като на Windows 98!
:D:D:D

Отворили в гората поликлиника и още на първия ден всички животни се наредили пред кожно-венерическия кабинет. Само Вълчо го нямало, но по едно време се появил и той и казал подигравателно:
- Наиграхте ли се най-накрая сифилистици такива.
- А ти Вълчо за къде си?
- Аа аз на очен, че нещо като пикам така ме боли че ми сълзят очите :D

Влиза кон в бара и казва:
- Едно уиски!
Барманът само дето не паднал от изненада, ама к’во да прави, налял уиски на коня, конят го изпил и си отишъл.
На следващия ден идва същия кон, и пак:
- Едно уиски!
Барманът му налял, конят го изпил и си отишъл.
Това се повтаряло една седмица, докато барманът се сетил, че на младини си бил играл в пясъчника със Петърчо, който сега бил директор на цирка. Обадил се барманът на Петърчо, който разбира се веднага дошъл да види този природен феномен. Влязъл конят и си поръчал едно уиски. Директорът на цирка веднага скочил, приближил се до коня и казал:
- Вие сте едно невероятно явление, предлагам Ви висока заплата, ако дойдете да работите за мен в цирка!
А конят го погледнал, почесал се и казал:
- Добре де, ама за какво са ви в цирка програмисти?!

Мнението беше редактирано от George на 22.12.10 23:11.

GO

22.12.10
23:22

Само мобифон да имам,другото да се гътва..бал съм го..

23.12.10
00:10

Eмзо, вие там сте други ентусиасти : )

Инак реших да сипя V-power но обикновен иии колата почна да си работи нормално! От 3 седмици поне като карах на ниски обороти- под 2000 губеше мощност яко претрисаше и тн... това нещо го няма вече покарах 15тина км и се оправи... ебахти боклуците дето продават...

23.12.10
09:02

казано от kristiancho на 22.12.10, 21:49:

казано от emzo на 22.12.10, 21:32:

ае пич като те дразнят изброените от теб неща що имаш скайп телефон и прочие ?

Пич, задължения пич, задължения.

Ще пораснеш някой ден, ще го разбереш :D

23.12.10
11:28

http://vbox7.com/play:e93404df
http://vbox7.com/play:9632ba17
:D

Абе много мразя така, в 4 си легнах снощи, станах в 7 и 30 за училище и сега ми се спи адски много, а като легна само лежа не мога да заспя...

23.12.10
12:03

казано от Миsh0 на 23.12.10, 11:38:

Абе много мразя така, в 4 си легнах снощи, станах в 7 и 30 за училище и сега ми се спи адски много, а като легна само лежа не мога да заспя...

Да не си пиянствал ?

23.12.10
12:42

Мишо, аз също страдам от това вече цяла седмица. Не съм тренирал от Понеделник щото уж разтоварвам ама всъщност немога заради умората, брат! Едвам стоя изправен, ве. Но въпреки всичко днес ми предстой да пия вечерта. Около Коледа пак ще има, после Стефановден и Новата Година. Затова отложих почването на Смолов за 3ти Януари, ако още съм добре..щото както се е подкарало..

23.12.10
12:45

Вий алкохолисти сте!

23.12.10
13:00

“Аз ви го казвам това като личност!” - Галин Релефа

23.12.10
13:00

Радо,и аз имам подобен на твоя проблем,в момента съм си дал малко почивка,защото наближават голями празници и няма начин да не се обърнат няколко чашки!

23.12.10
13:04

То няколко чашки не пречат, но аз си мисля, че няма да минете само с няколко :D

23.12.10
13:06

Да определено.

23.12.10
13:08

За рибарите
Клик

23.12.10
13:11

Хаха!

Инак аз последно време спя по 10-11 часа

23.12.10
13:50

Хора , това ме утрепа -

О, Лидъл!

Три часа бабички и лелки
пред входа му чакат. Сивите панелки
трепетно повтарят на Тотю гласът.
Пристъпи ужасни! Дванайсетий път
гъсти орди лазят по плочките криви
и тела се блъскат, и псувни изливат.
Бури подир бури! Рояк след рояк!
Данчето Фандъкова сочи входа пак
и вика: „Търчете! Ниски са цените!“
И ордите тръгват с викове сърдити,
и „Банани!“ мощно въздуха разпра.
Лидълът отвръща с други вик: ура!
И с нов дъжд от лакти и псувни на майка
лелки, пенсионери спират да се вайкат,
влизат и се блъскат, без сигнал, без ред,
всякой гледа само да бъде напред
и гърди висящи на щанда да сложи
и един банан повеч в торбата да положи.
Бабичките блъскат. Лелките крещят,
персоналът жално ги моли да спрат.

Няма вече олио! Има хекатомба!
Всеки банан меч е, всяко киви – бомба,
всяка стока – удар. Всяка душа – срам.
Свинско и сланина изчезнаха там.
….
Персоналът тръпне, друг път не видели
така да се блъскат овци подивели.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
И днес йощ кварталът, щом буря зафаща,
спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
срамът му дивен като някой ек
от дупка на дупка и от век на век!

23.12.10
15:36

И аз последно време спя по повече- на обяд често си поспивам.Е, днес станах в 8:15 и си слегнах в 12:00 до 14:00. :D

Не съм пиянствал, напротив, за 8 часа общо съм изпил 200гр домашна ракия някъде с много мезета, ама явно 2часовото кардио без почивка в дискотеката под формата на кючеци ме е умаломощило :D :D

23.12.10
18:08

Ааааа гииииииа йоооооо, ДОБРЕ ДОШЪЛ ВЪВ СОФИЯ ДЕ ЖАНЕЙРО!

23.12.10
18:13

Хах, приятелката ми искаше да идва с мен на фитнес.. Номинираха я за ученик на годината и спечели 2 карти. :D Едната месечна, другата годишна. :D

23.12.10
18:17

@TheRunaway-Ти в кой фитнес ходиш?

23.12.10
18:19

Не съм от София. :) Едва ли го знаеш. :Р

23.12.10
18:25

За Сандански говоря, нали си от там?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1