Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

27.12.10
14:07

В какъвто и период да си, 20 чисти набирания са доста добро постижение и малко хора ги правят. И аз не знам дали мога 20 чисти набирания, по-вероятно няма да мога.

27.12.10
15:41

100 кипинг набирания ще ги направя за под 15 минути и скоро ще ги докажа, само да спре да вали. Иначе да се похваля:
изядох 3 голями купи шкембе чорба с, забележете, 16 филии бял хляб. В хляба има 18 филии, аз оставих единия крайник и една филия, която беше залепнала за него, иначе и нея бях да омета. Направо се издух, страх ме е да си премеря шкембето :Д

27.12.10
16:14

Набиране, почивка 2 секунди на земята, ново набиране, почивка и т.н.
Така по цял ден могат да се правят. Пробвал съм.

27.12.10
18:19

Траш , това ще взема да го пробвам :D С подхват обаче , щото раменната става ...

27.12.10
18:58

казано от river на 27.12.10, 15:41:

100 кипинг набирания ще ги направя за под 15 минути

А чисти? :Р

27.12.10
19:07

Стриктни имаш предвид. Тях никога не съм ги правил. Само веднъж пробвах и резултата беше 5 набирания, а сега едва ли ще мога и толкова. Просто никога не съм се опитвал да правя стриктни, но за 2-3 месеца ще мога да стигна до бройка от 20-25.

27.12.10
19:51

В Добрич съм, правя семинар за феновете си.

27.12.10
19:59

27.12.10
21:27

Преди малко с няква тъпачка на 40 години спорихме дали Испания се намира в средата на европа или не... тя ми казва, че Испания се намира точно в средата на европа, след което аз и казвам, че в средата се намират страните:
Чехия, Германия, Австрия и т.н., но тя не го прие... ето малко от “диалога”:
Тя:Вие сега знаете всичко, айде кажи ми другото име на Англия щом толкова знаеш къде се намира Испания!
Аз:Другото име на Англия сега не ме интересува и не за това спориме. Ела да видиш на картата, която ми е закачена на стената, къде се намира Испания и къдеееее е центъра на европа!
Тя:Ааа, виждаш ли колко знаеш, другото име на Англия е Ве(тука я прекъсвам)
Аз:Великобритания - знам го. Но сега се усети, че не си права и тръгна да сменяш темата, нали ? Айде ела на картата, моля те, защото не ми се спори.
Отиваме на картата...
Тя:Къде е Испания?
Аз:Ами ти ми кажи, ето ти центъра на европа(показвам и и се смея зад нея..). Нали знаеш всичко, ти си сега :)
Тя:мМмм....
Аз:Ето къде е Испания(показвам и), намира се в КРАЯ на европа, а не както ти казваш - в центъра. За мен има 4 краища на европа:
Англия - горе в ляво(казвам и така, защото е мааалко тъпичка), Русия(горе в дясно), Части от Турция, макар и малки(долу в дясно) и ИСПАНИЯ, забели леличко, ИСПАНИЯ(долу в ляво).
Тя:Амии, такова(ама яко нервна, цялата почервеня), ти знаеш ли за екватори, меридиани, гринуич и т.н. А ?
Аз:Виж сега, 100% съм сигурен, че знам повече от теб, но не ми се спори, защото ти имам поне някакво уважение, но вмомента не говориме за тея неща, а само за европа и разположението на страните.
Тя:Не, ти не знаеш нищо повече от мен, аз знам(забележете) ВСИЧКО - ЯКО СМЯХ ХААХАХА. Има Америка, има Мароко. Испания са били под Мароканско робство, а ти това не знаеш. Мароканците са преплували с...как беше...редиземно море, за да стигнат до Испания, но ти си.. абе не ми се говори.
Аз:Така, айде да си дойдеме на думата, че ми писна от всичко вече. Гледай тука (нервирах се много) къде е Испания, гледай ся къде е Чехия, която леличко е в средата на европа. Я сега ми кажи, как може да кажеш, че Испания е в средата на европа ?
Тя:Аз ти говоря за Англия, колко е далече, а ти ми говориш за..(прекъсвам я)
Аз:Слушай сега внимателно и престани да сменяш темата. НИЕ, да, НИЕ спорехме къде се намира Испания, нали така? Сега видя, че тя не е в средата на европа, какъв е проблема не мога да разбера?
Тя:Испания е по-близо до Америка, а нас ни бутат(:ХАХАХА) от европа и не ни искат.
Аз:Добре, това не ни интересува(вече ми писна). Ето ти Чехия, Полша, Германия, Австрия(посочвам с плесник, защото ми дови...), а ето ти Испания(пак с плесник). Кажи ми как тя хем ще граничи с африка, хем ще е в средата на европа?
Тя:Не, не, аз казах, че повече няма.. ааа... аааа. ааа... ааа. ааа. абе айде моля те, ти не знаеш нищо. Аз ти говоря, че Испания е далче от Англия и ,че е по-близо до Америка отколкото България, нали така?
Аз:Не ми пука колко по-близо е до Америка, а ми пука, че съм прав и си сега видя и смени темата, защото те затъпих, нали така?Айде млъкни и излез, че искам да седна малко на компютъра. И не се безпокой, няма да идвам в другата стая да ти треса...т...мозък.

Така и не разбрах за какво спорихме, но както и да е, тъпотията е уникална. Добре, може да съм тъпак, но моля ви, погледнете картата и ми кажете дали Испания е в центъра на европа, моля ви :Ь!!!

казано от NRG на 27.12.10, 19:51:

В Добрич съм, правя семинар за феновете си.

Яя дай малко инфо .. ако е нещо сериозно :)

28.12.10
19:59

Еййй, умряла тема, умрял форум. Какво става бе хора, защо не пишете ? Я ми кажете сега какво да ям, за да кача някое друго килце, като нямам достатъчно пари за хубава храна. Имам тука овес, масло, яйца, сирене и кашкавал, но не го ям много. Друго не мога да си набавям всеки ден. Ще ям по много от всичко, че като се гледам на тея килограми съм смешен. Трябват ми поне 5кг. още.

28.12.10
20:16

Ми яж бе, river.
Някой може ли да ми каже от какво имам мускулна треска на корема, след като вчера правих: клек, лег, лицеви опори и френска преса. Аз залагам на клека...

28.12.10
20:18

От лицевите също може да е. Коремът стабилизира.

28.12.10
20:34

И аз съм за лицевите :P

28.12.10
21:08

Отдавна не бях изпитвал такова удоволствие, да изям цял голям шоколад милка :)

28.12.10
21:22

Единствения шоколад, който мога да ям е на своге със стафиди и ядки, както и на милка мисля, че е с капучинооо.

28.12.10
21:49

Тоя новия Милака МУс е много вкусен. Аз пък си похапвам всякакви боклуци около празниците. :)

28.12.10
21:54

http://www.youtube.com/watch?v=1kNcXanyUv0&feature=related

казано от radostin radev на 28.12.10, 21:49:

Аз пък си похапвам всякакви боклуци около празниците. :)

за жалост +1 :D

29.12.10
06:25

На Милка са много забавни “пукащите” шоколади. Без да ги знам какви са, бях взела за почерпка на колегите и настана голяма веселба :D

29.12.10
13:31

Хей приятели , някой може ли да ми препоръча доктор/ортопед (или който се занимава в тази област) в Асеновград или в Пловдив , който може да ми ‘ремонтира’ рамото , че от самосебеси няма да се оправи :( а немога да зарежа тренировките :( Благодаря ви предварително :)

29.12.10
15:38

Ами, ходи в болницата, ще ти направят снимка и който лекар е там, той ще ти обърне внимание. Не може да избираш, това не е бонбони.

29.12.10
15:39

Ами, ходи в болницата, ще ти направят снимка и който лекар е там, той ще ти обърне внимание. Не може да избираш, това не са бонбони.

29.12.10
18:10

Аве като ги знам лекарите путка кво напрежение и путка къв стрес работят, няма да им се занимава покрай празниците да ти обръщат много вниамние :D

29.12.10
19:55

Гoshko96 - какво ти е на рамото? Нали нещо с единия си крак имаше проблем? Сега рамото ли?
Опита ли да спреш да тренираш за известно време?

29.12.10
20:38

То с това напъване така става. Беше писъл някъде, че вдига 70 кила за рамо, което за 14 годишен е ;О

29.12.10
21:13

@6th - проблема с рамото си седи от доста дълго време ; а глезена наскоро го изкълчих (миналия понеделник)
@river - Проблеми с рамото започнаха да се появяват още преди една година , когато се учих да се качвам на успоредка и да правя кофички - тогава страшно много пъти се контузвах в рамената , отшумя тогава ;; но след това като че ли винаги съм си имал леки наболявания и изпуквания в раменната става. “голямото контузване” се случи не когато дигах 70 на раменна преса , а когато дигах от лег - имаше един период в който доста наблягах на лега и го правих доста тежко. Когато пробвах 94кг 2 повторения тогава се случи скапаната контузия. Миналия ден направих тренировка за гърди и както и очаквах пак пукаше много гадно , не болеше много , но като че ли е разместено нещо вътре , имам чувството, че ръката ми седи по по-различен начин в сравнение с другата. От седмица - две това ми е първата тренировка , старая се да почивам и да не натоварвам рамената.

Приятели ми препоръчаха някакъв “спортен лекар” , който се занимавал точно с такива проблеми - изкълчвания , разтягания и тем подобни. Смятам да го посетя и дано направи нещо по въпроса :)

29.12.10
22:31

Аз съм имам наболвания в рамото само когато съм го пренебрегвал. Рамото трябва да е добре развито иначе на лег-а се получават недорразумения и не само.

29.12.10
23:02

Оправи ли доктора контузията почвам да го развивам максимално :D:D:D го прая 1 метар топка рамо (rofl)

Гоshko96@, да не изопачавам много, но ти гарантирам, че рамотото ти се е преебало от кофите. Това безсмислено (според мен) упражнение само това може да направи. Правил съм и аз глупости, много кила да пробвам да ги дръжа, частични повторения, рамото само на много ниски повторения (4-6), но никога не съм имал проблем, а направя ли 1-2 кофички ме убива просто и още - дори кофите не усещам никъде мускулно натоварване - нито гърди, нито рамо, нито трицепс, само гадна режеща болка в раменете.
Моя съвет е да ги зарежеш - има хиляди упражнения, които вършат по-добра работа.

30.12.10
12:27

Ами просто си взимаш бележка от това, както си и направил, но нечии тела са направени за добри кофички. Аз, какъвто съм нисичък, харесвам кофичките повече от лега. Няма болки, няма дискомфорт - чудесно натоварване, точно където и колкото трябва, пълен баланс и дори рехабилитиращи качества за дясното ми рамо, че и аз имах болежки там.

30.12.10
12:28

Много обичам такива крайни изказвания ;)
За мен пък кофите са преди лежанката по ефективност (за мускулна маса) и никога не са ме боляли раменете от това, дори да си закача 60 кг на кръста.
За разлика от лежанката, от която и аз съм получавал болки в рамото.

30.12.10
12:50

kush ? (rock)

и аз се кефя на кофите

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 30.12.10 12:50.

Еми да, много крайно изказване, ама нали написах там в едни скобички “според мен” :D :D

Мнението беше редактирано от Мирослав на 30.12.10 13:12.

30.12.10
13:18

Аз в гърдите най-много усещам кофите и дъмбелите от наклон. Пределно много даже - след всяка тренировка имам мускулна треска.

30.12.10
13:20

Много хора не правят кофите правилно. Нито лежанката. За раменните преси да не говорим ;)
А за да няма болки в рамото е важно да няма дисбаланси, т.е., да са равномерно развити и околните мускули.

Мнението беше редактирано от Петко К на 30.12.10 13:21.

30.12.10
14:07

казано от Петко К на 30.12.10, 12:28:

Много обичам такива крайни изказвания ;)
За мен пък кофите са преди лежанката по ефективност (за мускулна маса) и никога не са ме боляли раменете от това, дори да си закача 60 кг на кръста.
За разлика от лежанката, от която и аз съм получавал болки в рамото.

И аз съм така. Откак спрях лежанката, взеха че най-сетне ми дръпнаха и раменните преси и кофите. На кофите сложих 20кг отгоре.
Може би, техниката ми на лег е лоша, не знам.
Направих и една тренировка с лег - след месеци без лег, нямах никаква загуба на сила в движението.

AZ

30.12.10
14:53

Един страхотен канал в ютуб за хората,които се интересуват от тренировки със собствено тегло и прочее:
http://www.youtube.com/user/strengthproject
Ще я пусна и в специалния раздел.

30.12.10
14:59

Мишо, нищо им няма на кофите, даже са по-добро упражнение от лег ако става въпрос за функционалност. Сигурен съм, че твойте болки са поради дисбаланс в развитието на мускулатурата ти, но това е разбираемо нали си билдър. :)

30.12.10
15:11

К’о значи тва, че билдърите имат мускулен дисбаланс ли ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1