В какъвто и период да си, 20 чисти набирания са доста добро постижение и малко хора ги правят. И аз не знам дали мога 20 чисти набирания, по-вероятно няма да мога.
100 кипинг набирания ще ги направя за под 15 минути и скоро ще ги докажа, само да спре да вали. Иначе да се похваля:
изядох 3 голями купи шкембе чорба с, забележете, 16 филии бял хляб. В хляба има 18 филии, аз оставих единия крайник и една филия, която беше залепнала за него, иначе и нея бях да омета. Направо се издух, страх ме е да си премеря шкембето :Д
Набиране, почивка 2 секунди на земята, ново набиране, почивка и т.н.
Така по цял ден могат да се правят. Пробвал съм.
Траш , това ще взема да го пробвам :D С подхват обаче , щото раменната става ...
казано от river на 27.12.10, 15:41:
100 кипинг набирания ще ги направя за под 15 минути
А чисти? :Р
Стриктни имаш предвид. Тях никога не съм ги правил. Само веднъж пробвах и резултата беше 5 набирания, а сега едва ли ще мога и толкова. Просто никога не съм се опитвал да правя стриктни, но за 2-3 месеца ще мога да стигна до бройка от 20-25.
Преди малко с няква тъпачка на 40 години спорихме дали Испания се намира в средата на европа или не... тя ми казва, че Испания се намира точно в средата на европа, след което аз и казвам, че в средата се намират страните:
Чехия, Германия, Австрия и т.н., но тя не го прие... ето малко от “диалога”:
Тя:Вие сега знаете всичко, айде кажи ми другото име на Англия щом толкова знаеш къде се намира Испания!
Аз:Другото име на Англия сега не ме интересува и не за това спориме. Ела да видиш на картата, която ми е закачена на стената, къде се намира Испания и къдеееее е центъра на европа!
Тя:Ааа, виждаш ли колко знаеш, другото име на Англия е Ве(тука я прекъсвам)
Аз:Великобритания - знам го. Но сега се усети, че не си права и тръгна да сменяш темата, нали ? Айде ела на картата, моля те, защото не ми се спори.
Отиваме на картата...
Тя:Къде е Испания?
Аз:Ами ти ми кажи, ето ти центъра на европа(показвам и и се смея зад нея..). Нали знаеш всичко, ти си сега :)
Тя:мМмм....
Аз:Ето къде е Испания(показвам и), намира се в КРАЯ на европа, а не както ти казваш - в центъра. За мен има 4 краища на европа:
Англия - горе в ляво(казвам и така, защото е мааалко тъпичка), Русия(горе в дясно), Части от Турция, макар и малки(долу в дясно) и ИСПАНИЯ, забели леличко, ИСПАНИЯ(долу в ляво).
Тя:Амии, такова(ама яко нервна, цялата почервеня), ти знаеш ли за екватори, меридиани, гринуич и т.н. А ?
Аз:Виж сега, 100% съм сигурен, че знам повече от теб, но не ми се спори, защото ти имам поне някакво уважение, но вмомента не говориме за тея неща, а само за европа и разположението на страните.
Тя:Не, ти не знаеш нищо повече от мен, аз знам(забележете) ВСИЧКО - ЯКО СМЯХ ХААХАХА. Има Америка, има Мароко. Испания са били под Мароканско робство, а ти това не знаеш. Мароканците са преплували с...как беше...редиземно море, за да стигнат до Испания, но ти си.. абе не ми се говори.
Аз:Така, айде да си дойдеме на думата, че ми писна от всичко вече. Гледай тука (нервирах се много) къде е Испания, гледай ся къде е Чехия, която леличко е в средата на европа. Я сега ми кажи, как може да кажеш, че Испания е в средата на европа ?
Тя:Аз ти говоря за Англия, колко е далече, а ти ми говориш за..(прекъсвам я)
Аз:Слушай сега внимателно и престани да сменяш темата. НИЕ, да, НИЕ спорехме къде се намира Испания, нали така? Сега видя, че тя не е в средата на европа, какъв е проблема не мога да разбера?
Тя:Испания е по-близо до Америка, а нас ни бутат(:ХАХАХА) от европа и не ни искат.
Аз:Добре, това не ни интересува(вече ми писна). Ето ти Чехия, Полша, Германия, Австрия(посочвам с плесник, защото ми дови...), а ето ти Испания(пак с плесник). Кажи ми как тя хем ще граничи с африка, хем ще е в средата на европа?
Тя:Не, не, аз казах, че повече няма.. ааа... аааа. ааа... ааа. ааа. абе айде моля те, ти не знаеш нищо. Аз ти говоря, че Испания е далче от Англия и ,че е по-близо до Америка отколкото България, нали така?
Аз:Не ми пука колко по-близо е до Америка, а ми пука, че съм прав и си сега видя и смени темата, защото те затъпих, нали така?Айде млъкни и излез, че искам да седна малко на компютъра. И не се безпокой, няма да идвам в другата стая да ти треса...т...мозък.
Така и не разбрах за какво спорихме, но както и да е, тъпотията е уникална. Добре, може да съм тъпак, но моля ви, погледнете картата и ми кажете дали Испания е в центъра на европа, моля ви :Ь!!!
27.12.10
22:05
казано от NRG на 27.12.10, 19:51:
В Добрич съм, правя семинар за феновете си.
Яя дай малко инфо .. ако е нещо сериозно :)
Еййй, умряла тема, умрял форум. Какво става бе хора, защо не пишете ? Я ми кажете сега какво да ям, за да кача някое друго килце, като нямам достатъчно пари за хубава храна. Имам тука овес, масло, яйца, сирене и кашкавал, но не го ям много. Друго не мога да си набавям всеки ден. Ще ям по много от всичко, че като се гледам на тея килограми съм смешен. Трябват ми поне 5кг. още.
Ми яж бе, river.
Някой може ли да ми каже от какво имам мускулна треска на корема, след като вчера правих: клек, лег, лицеви опори и френска преса. Аз залагам на клека...
Отдавна не бях изпитвал такова удоволствие, да изям цял голям шоколад милка :)
Единствения шоколад, който мога да ям е на своге със стафиди и ядки, както и на милка мисля, че е с капучинооо.
28.12.10
21:49
Тоя новия Милака МУс е много вкусен. Аз пък си похапвам всякакви боклуци около празниците. :)
28.12.10
21:54
http://www.youtube.com/watch?v=1kNcXanyUv0&feature=related
28.12.10
23:43
казано от radostin radev на 28.12.10, 21:49:
Аз пък си похапвам всякакви боклуци около празниците. :)
за жалост +1 :D
На Милка са много забавни “пукащите” шоколади. Без да ги знам какви са, бях взела за почерпка на колегите и настана голяма веселба :D
Хей приятели , някой може ли да ми препоръча доктор/ортопед (или който се занимава в тази област) в Асеновград или в Пловдив , който може да ми ‘ремонтира’ рамото , че от самосебеси няма да се оправи :( а немога да зарежа тренировките :( Благодаря ви предварително :)
Ами, ходи в болницата, ще ти направят снимка и който лекар е там, той ще ти обърне внимание. Не може да избираш, това не е бонбони.
Ами, ходи в болницата, ще ти направят снимка и който лекар е там, той ще ти обърне внимание. Не може да избираш, това не са бонбони.
Аве като ги знам лекарите путка кво напрежение и путка къв стрес работят, няма да им се занимава покрай празниците да ти обръщат много вниамние :D
Гoshko96 - какво ти е на рамото? Нали нещо с единия си крак имаше проблем? Сега рамото ли?
Опита ли да спреш да тренираш за известно време?
То с това напъване така става. Беше писъл някъде, че вдига 70 кила за рамо, което за 14 годишен е ;О
@6th - проблема с рамото си седи от доста дълго време ; а глезена наскоро го изкълчих (миналия понеделник)
@river - Проблеми с рамото започнаха да се появяват още преди една година , когато се учих да се качвам на успоредка и да правя кофички - тогава страшно много пъти се контузвах в рамената , отшумя тогава ;; но след това като че ли винаги съм си имал леки наболявания и изпуквания в раменната става. “голямото контузване” се случи не когато дигах 70 на раменна преса , а когато дигах от лег - имаше един период в който доста наблягах на лега и го правих доста тежко. Когато пробвах 94кг 2 повторения тогава се случи скапаната контузия. Миналия ден направих тренировка за гърди и както и очаквах пак пукаше много гадно , не болеше много , но като че ли е разместено нещо вътре , имам чувството, че ръката ми седи по по-различен начин в сравнение с другата. От седмица - две това ми е първата тренировка , старая се да почивам и да не натоварвам рамената.
Приятели ми препоръчаха някакъв “спортен лекар” , който се занимавал точно с такива проблеми - изкълчвания , разтягания и тем подобни. Смятам да го посетя и дано направи нещо по въпроса :)
29.12.10
22:31
Аз съм имам наболвания в рамото само когато съм го пренебрегвал. Рамото трябва да е добре развито иначе на лег-а се получават недорразумения и не само.
Оправи ли доктора контузията почвам да го развивам максимално :D:D:D го прая 1 метар топка рамо (rofl)
Гоshko96@, да не изопачавам много, но ти гарантирам, че рамотото ти се е преебало от кофите. Това безсмислено (според мен) упражнение само това може да направи. Правил съм и аз глупости, много кила да пробвам да ги дръжа, частични повторения, рамото само на много ниски повторения (4-6), но никога не съм имал проблем, а направя ли 1-2 кофички ме убива просто и още - дори кофите не усещам никъде мускулно натоварване - нито гърди, нито рамо, нито трицепс, само гадна режеща болка в раменете.
Моя съвет е да ги зарежеш - има хиляди упражнения, които вършат по-добра работа.
Ами просто си взимаш бележка от това, както си и направил, но нечии тела са направени за добри кофички. Аз, какъвто съм нисичък, харесвам кофичките повече от лега. Няма болки, няма дискомфорт - чудесно натоварване, точно където и колкото трябва, пълен баланс и дори рехабилитиращи качества за дясното ми рамо, че и аз имах болежки там.
Много обичам такива крайни изказвания ;)
За мен пък кофите са преди лежанката по ефективност (за мускулна маса) и никога не са ме боляли раменете от това, дори да си закача 60 кг на кръста.
За разлика от лежанката, от която и аз съм получавал болки в рамото.
kush ? (rock)
и аз се кефя на кофите
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 30.12.10 12:50.
Еми да, много крайно изказване, ама нали написах там в едни скобички “според мен” :D :D
Мнението беше редактирано от Мирослав на 30.12.10 13:12.
Аз в гърдите най-много усещам кофите и дъмбелите от наклон. Пределно много даже - след всяка тренировка имам мускулна треска.
Много хора не правят кофите правилно. Нито лежанката. За раменните преси да не говорим ;)
А за да няма болки в рамото е важно да няма дисбаланси, т.е., да са равномерно развити и околните мускули.
Мнението беше редактирано от Петко К на 30.12.10 13:21.
казано от Петко К на 30.12.10, 12:28:
Много обичам такива крайни изказвания ;)
За мен пък кофите са преди лежанката по ефективност (за мускулна маса) и никога не са ме боляли раменете от това, дори да си закача 60 кг на кръста.
За разлика от лежанката, от която и аз съм получавал болки в рамото.
И аз съм така. Откак спрях лежанката, взеха че най-сетне ми дръпнаха и раменните преси и кофите. На кофите сложих 20кг отгоре.
Може би, техниката ми на лег е лоша, не знам.
Направих и една тренировка с лег - след месеци без лег, нямах никаква загуба на сила в движението.
30.12.10
14:53
Един страхотен канал в ютуб за хората,които се интересуват от тренировки със собствено тегло и прочее:
http://www.youtube.com/user/strengthproject
Ще я пусна и в специалния раздел.
30.12.10
14:59
Мишо, нищо им няма на кофите, даже са по-добро упражнение от лег ако става въпрос за функционалност. Сигурен съм, че твойте болки са поради дисбаланс в развитието на мускулатурата ти, но това е разбираемо нали си билдър. :)