31.12.10
17:13
казано от 6th на 31.12.10, 16:59:
Ако вечеряш светулки, ще задоволиш нуждите си от протеин и ще постигнеш така желаните, светещи изпражнения.
Без пари, при това. :)))
Това за мен беше нова страница в биолуминисценцията. Сега цяла нощ ще мисля как да запазя луцуферините активни в изпражненията.
Последния път когато ползвах L-arginine беше на Merck - една от “най-скапаните” компании за химически реактиви.
И аз така и не разбрах кой живее на квартира, щото аз не.
Еми 5 години съм живял на квартира. Чист късмет си беше, че сега не съм. Oranje също, доколкото знам.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.12.10 17:20.
Всичко е за спорта. Някои си правят сметката, други не.Айде излизам, ПРИЯТНА ВЕЧЕР И ДА СЕ НАПРАИТЕ ЧУК!
31.12.10
17:33
И аз съм живял няколко години на квартира и точно тогава съм ползвал CreaPure на DSM-Austria, пиел съм новозенладски суроватъчен концентрат “85%” и повечето ми “добавки” бяха от “Merck” и “Fluka”. Аз лично не бих дал повече пари за нещо, само защото е популярно. Давал съм, и пак ще давам пари, за нещо което за мене е добро, независимо колко струва. Аромати съм ползвал всякакви (швейцарски, немски, испански, датски и др.) и мога да кажа, че всяка почти всяка фирма си има добри попадения. Не виждам за какво спорим. Всеки си има разбирания за качество.
Ами поздравявам те, че си се оправял, но с 500лв. заплата и 220лв. наем, не се живее розово. :)
Тралала - понякога обстоятелствата налагат да имаш по-лесен начин да се храниш. Затова са и тия шейкове. Ако не се налагаше, всички щяхме да ядем пилешки гърди и яйца за обяд, не протеинов шейк от вътрешния джоб на якето.
31.12.10
17:59
Извинявам се, че точно днес се “разпалих” и ако съм засегнал някой.
Приятно изкарване на празника. (beer)
Aeee почти 100 страници :D
Хорицааа , искам да ви пожелая приятно празнуване , много успехи през новата 2011 година , все по-здрави и УМНИ :D Айде чао от мене , отивам да празнувамммм :D :D И ще ви налея малко от “Blue Label Johny Walker” :Д
Мнението беше редактирано от George на 31.12.10 18:34.
31.12.10
18:40
казано от Гoshko96 на 31.12.10, 18:32:
Хорицааа , искам да ви пожелая приятно празнуване , много успехи през новата 2011 година , все по-здрави и УМНИ :D Айде чао от мене , отивам да празнувамммм :D :D И ще ви налея малко от “Blue Label Johny Walker” :Д
Богаташ :)
31.12.10
18:45
Тук повечето не пият, ве! Но има някой които пият за трима..
казано от Гoshko96 на 31.12.10, 18:32:
Приемаме, че си объркал blue и black ;)
Весело на еврибади ;)
Весело посрещане на 2011 БОЙСССССССССССССССССС и ГЪРЛССССССС :***
Ей, тра-ла-ла, кажи немски аналог на бб-теам, ако знаеш :)
01.01.11
01:38
От къде толкос пара, бе?! Вместо един стак да си купиш...
Хехеееее, баща ми (и аз) му се точим от лятото още :D По някое левче си скътавахме и сега дойде времето - супер е :D Преди това подгрях леко с червено джони :) Сега се чувствам като 150 килограмов толуп (rofl) :D Утре-другиден ще се снимам хубаво - нагладно , сутрин и накрая на този месец ще сравнявам снимки (мерки , килограми също!) Много искам да изкарам тази хубава преса , която едвам едвам се подава през мазнинките :D
ЧНГ, на всички много здраве, късмет и постоянство! Нека новата 2011 г. да донесе на всеки това, което желае :).
01.01.11
11:42
Честита нова година! Пожелавам Ви да е по-добра от старата.
01.01.11
12:02
За много години скъпи съфорумници! Живи и здрави и все по-щастливи през Новата Година!
01.01.11
12:58
мразя ракия.. ;д
Здраве, късмет, успех и щастие на всички!
Трала, не се скатавай, дай немски аналог на бб-теам :D
:О
Няма ли нещо със същата насоченост, без реклами и т.н. :D
Ти за това си тукаа, хах
Мразя го тоя ден, никога не съм се наспивал като хората. Не можа ли да имам имен ден поне няколко месеца по-късно ;Х
Айде за много години ,, и честит имен ден на всички (Василчовци , Василенки и т.н.) :D
Аз направих 12ч. сън :D Лягам в 3 , ставам в 3 . Лошото е че другиден сам на училище и ще бъде много phuck3d
Хора , защо така става всеки път - логна се в форума , пиша мнения а-у ,, след 1 час примерно ми дава че не съм логнат , ама мога да поствам коментари :( Но немога да редактирам и цитирам. Защо така става , много се дразня.
Мнението беше редактирано от George на 01.01.11 15:10.
01.01.11
15:22
За много години!
Бъдете усмихнати ;)
Какво ви се падна от баницата?
на мен: любов, околосветско пътешествие и пари.
(а-Дано-Но-Надали) :))
казано от veronique на 01.01.11, 15:22:
За много години!
Бъдете усмихнати ;)Какво ви се падна от баницата?
Учене.
казано от veronique на 01.01.11, 15:22:
За много години!
Бъдете усмихнати ;)Какво ви се падна от баницата?
Някой е ял 3 парчета баницаа :D
На мен ми се падна Пари :D
На мен къща и здраве- иронично или не за малко да остана без пръст 1 час по-късно : )
01.01.11
17:01
Айде за много години. На мен ми се падна пътешествие :)
01.01.11
17:18
Честита нова 2011 год.!!! На мен ми се падна къщата и здравето :)
голям късмет през новата година - чака е живот с мнооого мед :D :D :D
как да го тълкувам тоя късмет с.медничко ще ми е май а :d