Цикъл за Релеф - Genomyx HEAT + Genomyx SLIN-SANE

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.01.11
22:09

Огледалото зад теб на снимката с лице ти прави гърба да изглежда малко като на Костенурките Нинджа :)

Много добра база, чакаме плочки на пролет :)

01.01.11
22:18

Плочките са най-лесната работа, за 1 месец и са готови. Не бързам засега с тях, има време до лятото :)
Малко обем искам да налея в рамената и гърдите в идните 2 месеца и след това вече чистене до кокал.

ГН

01.01.11
22:19

Много добре и на аватара и на снимките!

Мисля, че трябва да налееш доста и в еректорите на гърба, почти я няма вдлъбнатината, разделяща гърба. Да не говорим, че по-силни еректори предпазват от ежедневни контузии и болки в кръстта.

03.01.11
22:10

“Да налееш в еректорите” :D :D :D Няма такова безмислено изречение :D Покажи ни някой с нацепени еректори, молим ;)

Хммм, а нацепването не е ли рязко разделение между два отделни мускула? Как тогава това ще се получи при Erector Spinae като е един мускул ми е чудно. Освен да го нарежа с нож? А ако искаш да видиш някой със силни еректори виж Славко. :)

03.01.11
22:22

нищо лично без хейт без нищо просто факт:) брат ми има по-големи еректори!!! и не е изпил сума ти и добавки...

Стели, в Бийч Билдинга, може би, мускулите, които могат да се скрият лесно с тениска не са приоритет. :)

В бийч билдинга с приоритет са мускулите, които се виждат, когато си по бански ;)

03.01.11
22:28

Защо винаги трябва да се хванете за най-малкото ? Ако му е цел да има големи ръце - ще тренира ръце. Ако му е цел да има “нацепен” гръб - ще тренира точно тази част от гърба, която според него ще му помогне най-много в постигане на целта му. При него е първото, какъв е проблема ?  Предишния път така за клека и тягата стана спор. Аз даже си мисля, че от товага не иска да попълва дневника, а не заради “новия” форум.

03.01.11
22:34

Супер си е!Едни еректори, чудо голямо...

Чудно ми е само защо нападате толкова грубо. Просто обсъждаме физиката му. Направил я е публично достояние и не е посочил, че не може да се коментира, нали така? Саркастичния ми въпрос беше насочен към Корпусито, не към Александър Маринов.

03.01.11
22:43

казано от river на 03.01.11, 22:28:

Защо винаги трябва да се хванете за най-малкото ? Ако му е цел да има големи ръце - ще тренира ръце. Ако му е цел да има “нацепен” гръб - ще тренира точно тази част от гърба, която според него ще му помогне най-много в постигане на целта му. При него е първото, какъв е проблема ?  Предишния път така за клека и тягата стана спор. Аз даже си мисля, че от товага не иска да попълва дневника, а не заради “новия” форум.

Защото тренировките и храненето на Сашо са с по-културистична насоченост. Докато Виктор Каров, примерно, го хокаха, че силата в долната част изостава спрямо горната, тук критиките са насочени точно към детайлите. Не можеш да кажеш на културист, че му е малък трибоя, нито можеш да кажеш на трибоец, че са му несиметрични задните рамене. Точно обратното - на културистите се хващаш за малките неща като сепарация, съразмерност и т.н. При трибойците съответно за други неща.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.01.11 22:45.

Но можеш да кажеж на трибоец, че има лоша техника или че трябва да е по-силен, а на билдер, че нещо от физиката му куца, нали така? Или бъркам грубо?

04.01.11
11:12

GreyKnight - знаеш ли колко ми е цел да имам яки еректори? ;)  Хич.

Разбирам, дано само слабото ядро не се окаже предпоставка за бъдеща травма. Успех с начинанията през 2011 година.

04.01.11
12:45

Отлично ме разбра - критиките са отправени според приоритетите на критикувания, а не според това другите как биха искали да го видят.

04.01.11
12:52

Нарочно ли снимката отпред е пред огледалото, така че отражението в него да придава обем на гърба? :D Бъзикам се ;)
Не съм го чел дневника отдавна, ама трапец не тренираш, нали? Малко месо там няма да ти навреди на визията според мен, ако ти се занимава пробвай. Че така вратлето много контрастира на рамене/ръце/гърди и не стои съвсем естествено. Иначе добра работа си свършил, където си работил (y)

казано от korpusito на 03.01.11, 22:10:

“Да налееш в еректорите” :D :D :D Няма такова безмислено изречение :D Покажи ни някой с нацепени еректори, молим ;)

http://velocity.t-nation.com/forum_images/1/1/.1122151145749.DSCN0120.JPG
Тъп коментар, но няма да си играя да събирам повече материали ;) Същия ефект можеш да видиш и при доста по-малки хора, остави го тоя че е презобил. Мускул като мускул - и той си расте като другите, и също като тях може да се нацепва. Не само ръцете го могат :D

Мнението беше редактирано от G33K на 04.01.11 12:56.

BU

04.01.11
16:05

Да,само дето тоя на снимката има 10 годинки трибой преди това. :)

04.01.11
19:01

Този дневник започвам да го следя ;)

05.01.11
23:43

Аз ако бях на твое място след толкова изпити добавки за МАСА и в период за МАСА и целта ми в момента бе МАСА, защото желая МАСА, НО МИ КАЖАТ в очите, че еректорите не се виждат достатъчно добре, защото не са развити, а те са от изключително МАСИВНА и огромна функционалност за тялото ми, директно си изсипвам всичките добавки в тоалетната, пускам водата, късам си ризата и приключвам с този спорт.

Мнението беше редактирано от Timon на 06.01.11 04:39.

казано от amistad на 05.01.11, 23:43:

Аз ако бях на твое място след толкова изпити добавки за МАСА и в период за МАСА и целта ми в момента бе МАСА, защото желая МАСА, НО МИ КАЖАТ в очите, че еректорите не се виждат достатъчно добре, защото не са развити, а те са от изключително МАСИВНА и огромна функционалност за тялото ми, директно си изсипвам всичките добавки в тоалетната, пускам водата, обаждам се на нашите и приключвам с този спорт.

Дай снимка в гръб.

06.01.11
04:59

Оценявам интереса ти към задните ми части, но съм сигурен, че един ден ще срещнеш някого, който ще те направи много по-щастлив отколкото аз някога ще мога. Аз не те заслужавам!

Маринов, как може пък точно еректори да не желаете?! При 45см ръце, не знаете ли колко добре стоят еректорите, когато всъщност никога не се виждат :)

Мнението беше редактирано от Timon на 06.01.11 05:02.

06.01.11
08:08

казано от amistad на 05.01.11, 23:43:

Аз ако бях на твое място след толкова изпити добавки за МАСА и в период за МАСА и целта ми в момента бе МАСА, защото желая МАСА, НО МИ КАЖАТ в очите, че еректорите не се виждат достатъчно добре, защото не са развити, а те са от изключително МАСИВНА и огромна функционалност за тялото ми, директно си изсипвам всичките добавки в тоалетната, пускам водата, късам си ризата и приключвам с този спорт.

Къде видя желание за МАСА, къде видя добавки за МАСА, къде видя - гейнъри, креатин, протеин ? Мисля, че това бяха добавките за тези желаещи МАСА на всяка цена. Маса се качва лесно, отделен е въпроса колко от каченото ще бъде качествено.
Както казах и преди, много си харесвам тялото и не ме вълнува особено темата с еректорите, виж на ръцете, гърдите и рамената още обем няма да откажа. Аман от “функционалнисти” във форума.
Когато качиш от 70 кг на 102 кг, както аз съм правил, тогава ела да ми говориш за маса.

Утре купувам 100 кг чипс, 100 шоколад и 100кг кола. :)

казано от amistad на 06.01.11, 04:59:

Оценявам интереса ти към задните ми части, но съм сигурен, че един ден ще срещнеш някого, който ще те направи много по-щастлив отколкото аз някога ще мога. Аз не те заслужавам!

Маринов, как може пък точно еректори да не желаете?! При 45см ръце, не знаете ли колко добре стоят еректорите, когато всъщност никога не се виждат :)

Жалко, много разчитам точно във форума да го срещна този човек. Е, нищо...

Очевидно хилядите левове дадени за добавки от Сашо са оправдание на много хора за разликата във физиката им. Ами няма как да разберем дали наистина е само това. И по 2000 лв на месец за добавки да се дават какъв е проблема? Колкото и тонове добавки за МАСА да е изпил, с тях не става професионален състезател, какъвто ако беше щеше да има някакъв смисъл в търсенето на някое недостатъчно развито мускулче...

06.01.11
17:10

Ами моят отговор беше ирония относно глупостта с това да се търсят видими еректори, когато някой качва маса, но както и да е :)

Сашо, вземи пиши и тука, че много трудно ти намирам дневника да цъкам за блога :D :D

23.01.11
12:56

Мишо, ми запомни го бе :P Фитнес Блог

Нямам време тези дни да го попълвам даже и него.
Тренировките си вървят.
Новият сплит е як.

2 дена тренирам, 1 ден почивам

Гърди,Рамо
Гръб
Почивка
Бицепс,Трицпес
Крака, Корем
Почивка и всичко се повтаря наново

Кардио след почти всяка тренировка 30 мин ХИИТ.
Протеин 2 x 50 гр на ден + 3-4 хранения всеки ден.
Добавки - каквото има :)

Цел - поддържане, скоро почвам да чистя за лятото.

04.02.11
18:11

Едно видео от днешната брутална тренировка за Ръце

Повече видео и информация във Фитнес Блог :)

12.02.11
21:18

Ден 7 от цикъла за релеф

Нещата се развиват много бързо и към много добро :)

Тук на 0:35 секунда добре се получи

Много твърд и много напомпан след днешната тренировка за гърди и рамена.
Повече инфо във FitnesBlog.com

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.02.11 21:19.

Браво машина!

14.02.11
11:21

quote > а те са от изключително МАСИВНА и огромна функционалност за тялото

Доста по функционални са от ръцете.  например  еректорите могат да те направят стабилен във всеки един спорт - бокс , борба , баскетбол , футбол .. Ама човека си иска да тренира като бодибилдър и тва е , нека го прави .

14.02.11
14:55

а защо му е да тренира като борец, след като е билдър ???????

20.02.11
16:22

Едно клипче от Днес

Не е зле като като се има предвид, че чистя  и съм на 50-100 гр въглехидрати дневно

20.02.11
18:10

Започваме с Бицепс

Чукове с дъмбели
10x17,5kg
10x22,5kg
8x25kg
8x27,5kg

Сгъване с прав лост
10x30kg
10x40kg
8x50kg

Скотово сгъване с дъмбел
10x17,5kg
10x17,5kg
8x20kg

Трицепс

Разгъване на горен скрипец с тънко въже
10x45kg
10x50kg
10x55kg
8x60kg

Френско с крив лост
10x30kg
10x35kg
10x40kg
8x40kg

Разгъване с 1 ръкохватка на скрипец
8x20kg
8x20kg
8x20kg

Предмишница
2 упражнения

Крака
Хайкен-клек на машина
10x40kg
10x60kg
10x80kg
10x100kg

Разгъване напред,седнал
10x25kg
12x30kg
10x35kg
10x35kg

Сгъване за задно бедро,легнал
12x45kg
12x45kg
12x45kg

Прасец на калф-машина,седнал
30x45kg
30x45kg
30x45kg

Кардио на велоергометър 25 мин ХИИТ, 320 калории!

Днешната тренировка бе много дълга и тежка.

Всички видеа от днешната тренировка са на Fitnesblog.com

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.02.11 18:13.

02.03.11
16:03

Браво браво ;) добре е :) релефен вени от сякаде :)

http://nagradite.net/daka93 даите по една точка ако може ;)

Ей, Сашо, тотално заеба и дневника, и блог-а ;) тц тц ....

18.04.11
22:02

Дневника и форума може да съм заебал Мишо, но блога - никога :)

Ето и прясно клипче отпреди 30 минути, след 50 дни чистене, още малко работа остана.

http://www.fitnesblog.com/

20.04.11
21:53

Днес тренировката бе както винаги кръгова.
2 кръга по 15 серии. Общо 30 серии, изпълнени с 90% от макс-а.
Много натоварване, силата ми расте всяка седмица.
Френско за трицепс преди месец с макс 35 кг, сега с 50 кг серии с прав лост. С крив лост - 55 кг.
Бицепсово сгъване 55 кг с прав лост, набирания по 12-14 и т.н

След тренировката Кардио на пътека 30 минути , 5,2км , 330 калории.

Всичко е на шест, след няколко дни подкарвам новият стак от разбира се най-доброто на пазара :)

До 10 дни съм готов с чистенето и подкарвам за плътност и обем.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 20.04.11 21:54.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1