кикбек

25.01.11
20:55

Добро ли е това упражнение с въже на долен скрипец.Има ли място в програма за маса?.Понеже гледам много батки в залата го правят.Провах го и много добре се усеща.Ама дали прави маса или само пари и оформя мускула?

Темата беше редактирана от PULLUP на 25.01.11 20:56.

няма как да прави маса пич.. първо изпълнението ( самата поза ) не позволява използване на голяма тежест... и правиш повечко повторения...  като за последно е идеално да се офорими мускула и да позапари малко както казваш : )

25.01.11
21:01

Упражненията не правят масата.

Дефинирай ползата на позапарването на мускула. И как кик-бека го оформя по-добре от кофичките например.

не правят... храната определя теглото ама... ще имаш по-голям напредък ако правиш Лег с тесен хват и ядеш много отколкото да правиш кик-бек и да ядеш много нали така ( говорим за трицепса )

25.01.11
21:06

Ясно ми е че упражненията не правят масата.
Идеята ми е че много добре се усеща това упражнение и си помислих че ако се прави тежко може да направи маса.Но ще се придържам към стандартното за трицепс..
тесен лег
френско
горен скрипец

как ще го направиш тежко.. едвали може да правип кик-бек с 20кг... лакетя ти е във въздуха няма опора там въоща кик-бека си е за малки килограми

25.01.11
21:09

Аз попринцип отдавна съм разбрал че напомпването и паренето не значи растеж в повечето случаи.Обаче почнах да се замислям за накво разнообразие.За това питам...

25.01.11
21:13

То и големите тежести не значат непременно растеж. Кик-бекът не ми е сред любимите упражнения за трицепс, но small changes make big difference. Ако натоварването, което ти дава това упражнение в комбинация с някое по-базово, отключва растеж - тогава кик-бекът има място в програмата ти :)

Не всичко е сметки и килограми. Желязото е само средство ;)

BU

26.01.11
11:22

Това кик-бек е 2/3-ти люшкане без никакво усилие и 1/3 заключване на лакътя с инерцията от люшкането. : )))

26.01.11
12:19

женско упражнение...ясно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1