Обезкосмени или окосмени

Прескочи до:

02.02.11
02:23

Въпросът ми е по скоро към жените - как харесвате мъжкото тяло, и по - спецялно гърди и корем? Обезкосмени, леко наболи, средно израстнали или естествено окосмени? Пишете жени за да видим как вървят тенденциите :)))))). Може да споделите и за други части от тялото ;)

02.02.11
04:49

Трябвало е да сложиш и празен глас за мъже, които просто искат да видят резултатите. ;)

02.02.11
09:05

В последно време много се интересувате от женското мнение бря :D

02.02.11
09:35

казано от korpusito на 02.02.11, 09:05:

В последно време много се интересувате от женското мнение бря :D

усеща се, че наближава лятото ;)

02.02.11
09:56

казано от rumen_pro на 02.02.11, 02:23:

Въпросът ми е по скоро към жените - как харесвате мъжкото тяло..... Може да споделите и за други части от тялото ;)

Що бе, да кажат и мъжете, все пак е 2-ри февруари :D много подходящо време за тая анкета

02.02.11
11:26

хаххахахаах не се бях замислял за 2-ри :Д:Д:Д:

02.02.11
11:29

Unbreakable22,не мога да редактирам анкетата :(((.
korpusito - как няма да се интересуваме от женското мнение ве,нали номера е мъжете да се харесат на жените и обратното? То света за това се върти ;)

Не се прави ... само заради датата е :D :D :D . По темата - въпрос на хигиена пък ако искат да ме харесват без косми...

Уеко набол си е добре бе...

02.02.11
12:55

:)

Мнението беше редактирано от Elena Kotseva на 02.02.11 12:56.

02.02.11
18:11

Добре.. само мъже ли ще пишем :D:D Аз пуснах за обезмен, но пък се харесвам повече леко по(А)набол :)

02.02.11
19:08

ненавиждам мъже с бръснати крака,а всичко друго даааа....

02.02.11
19:14

Това значи че ненавиждаш поне половината мъже от този форум, да не кажа по-голямата половина.

Няма ли кичур под мишницата, работата не е читава :D :D :D Joking ;)

02.02.11
20:14

Аз отговарям на предпочитанията на Ekaterina :))))

02.02.11
20:35

Земайте се !!! :D

02.02.11
20:55

Ако питаха мен, бих казала: без косми. Ама никой не ме пита :( ...(освен по разни анкети в нета).
Иначе няма нищо по-хубаво от гледката на обезкосмени яки крака в клинчета :P

02.02.11
21:14

казано от Anelia на 02.02.11, 20:55:

Ако питаха мен, бих казала: без косми. Ама никой не ме пита :( ...(освен по разни анкети в нета).
Иначе няма нищо по-хубаво от гледката на обезкосмени яки крака в клинчета :P

Всеки с фетишите си :))

Най-добре е само коса и вежда, като първото не е задължително. :D

Мнението беше редактирано от AbSs на 02.02.11 21:15.

03.02.11
22:55

казано от Valdis на 02.02.11, 19:14:

Това значи че ненавиждаш поне половината мъже от този форум, да не кажа по-голямата половина.

ами много е грозноо.))))))))

03.02.11
23:02

казано от Николай Маринов на 02.02.11, 11:33:

въпрос на хигиена

Глупости.

03.02.11
23:07

казано от ekaterina на 03.02.11, 22:55:

Като гледам ти си единствената, която изразява подобно мнение. Ай са да не казвам през къде ми е, че ти не ми харесваш грозните крака. ;)

03.02.11
23:14

А ти защо се чувстваш засегнат? ;) Има си право на мнение, нали?
И аз не бих си обръснал краката.

Мнението беше редактирано от Петко К на 03.02.11 23:16.

и аз голям зор е а с епилатора боли ;ддд

03.02.11
23:43

казано от Петко К на 03.02.11, 23:14:

А ти защо се чувстваш засегнат? ;) Има си право на мнение, нали?
И аз не бих си обръснал краката.

Не се чувствам засегнат, но да кажеш, че ненавиждаш някой заради подобно нещо е изключително тъпо. Всеки си има право на мнение,  ако аз изкажа своето за тези като нея вече наистина ще има засегнати, но аз си го запазвам за себе си с цел да запазя добрия тон ;)

казано от kristiancho на 03.02.11, 23:24:

и аз голям зор е а с епилатора боли ;ддд

С кола-маска е по-брутално. (grin)

Мнението беше редактирано от Valdis на 03.02.11 23:47.

казано от CKOTA на 03.02.11, 23:02:

казано от Николай Маринов на 02.02.11, 11:33:

въпрос на хигиена

Глупости.

Знаеш Знаеш :D

03.02.11
23:48

Не се знае : )

04.02.11
09:09

казано от Valdis на 03.02.11, 23:07:

казано от ekaterina на 03.02.11, 22:55:

Като гледам ти си единствената, която изразява подобно мнение. Ай са да не казвам през къде ми е, че ти не ми харесваш грозните крака. ;)

е щом не ти пука какво мисли една нормална жена нека е така.

HE

04.02.11
10:44

То и аз ненавиждам изсипани задници, паласки, провиснали цици, мустак, неоскубани вежди, стрии, мазни кореми, тресящи се мазнини вместо трицепс и изрусени кифли, но никой не ме пита :D
Стига циркове. В днешно време да намериш поддържана жена май е като да намери поддържана кола :D

04.02.11
12:44

казано от head_hunter на 04.02.11, 10:44:

То и аз ненавиждам изсипани задници, паласки, провиснали цици, мустак, неоскубани вежди, стрии, мазни кореми, тресящи се мазнини вместо трицепс и изрусени кифли, но никой не ме пита :D
Стига циркове. В днешно време да намериш поддържана жена май е като да намери поддържана кола :D

Хед, ти читав ГоУф намери, та жена ли няма.. :D
По темата - написах един дъъълъг пост, ма после го изтрих.. С две думи, мит е общоприетото схващане, че жените (дори и по-млади момичета) харесват обезкосмени мъже. Има някои части от тялото, които трябва да са, по чисто хигиенни причини, но това е друг въпрос. Съвсем други неща ги вълнуват дамите, и това не задължително е дебелината на портфеила ви.. Общо взето това се разбира с годините, на 20 си мислим, че сме големи мъже и знаем всичко, на 30 и нагоре разбираме, че човек цял живот се учи.. ;)

04.02.11
12:51

Подкрепям FaceOFF.
И аз бях написала пост и го изтрих....добре е да е без, но ако е пич, и така го взимам : )))))

въй... ще така нападате дамата....хубаво е мъжът да има косми тук там но да може ясно да различиш цвета на кожата му от 2+ метра...  но Екатерина наистина се изказа доста повърхностно с това ‘’ненавиждам бръснати мъже’’ ... ненависта би трябвало да се поражда от слаб умствен багаж, вулгарно държание, неподплатено самочувствие.. но от бръснати крака ?! ...сега не си мисли, че казвам, че си повърхностна просто така прозвуча от изказването ти :) Мир и любов :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.02.11 12:57.

Между другото на малко по-зрелите жена не им прави никакво впечатление окосмяването. Вярно, че не е хубаво да се прекалява, но до определена степен си е мъжествено.

04.02.11
12:59

Космите не могат да скрият едно хубаво тяло. Както и като се обръснеш, няма да станеш по-нацепен. Прекалено много значение отдавате на тези неща. Някои направо демонизират обезкосмяването, други пък почват да пискат като видят косми. Истината е, че на някои им стои, на други не, при трети космите са единственото, което придава мъжественост. Проблемът е, когато грижата за тялото се превърне в някаква обсесия и тя измества нещата, над които си струва да се размишлява :)

04.02.11
15:17

казано от head_hunter на 04.02.11, 10:44:

Право в десятката,както винаги :D (bow)

04.02.11
18:36

казано от Voyager на 04.02.11, 12:59:

Космите не могат да скрият едно хубаво тяло. Както и като се обръснеш, няма да станеш по-нацепен.

Кажи го на един пич от нашия клас, дето си обръсна ръцете, щото изглеждали “по-големи” :D :D :D

е то космите придават обем ... поне такава е мойта логика :D

TO

04.02.11
19:06

Аз само лятото махам по краката космаците,разбирасе по гърди и корем също...По ръцете ми се струва безмислено,там са по-малки пък и ми се струва прекалено вече,аз лично съм за леко набол. :D

04.02.11
19:42

казано от kristiancho на 04.02.11, 12:54:

въй... ще така нападате дамата....хубаво е мъжът да има косми тук там но да може ясно да различиш цвета на кожата му от 2+ метра...  но Екатерина наистина се изказа доста повърхностно с това ‘’ненавиждам бръснати мъже’’ ... ненависта би трябвало да се поражда от слаб умствен багаж, вулгарно държание, неподплатено самочувствие.. но от бръснати крака ?! ...сега не си мисли, че казвам, че си повърхностна просто така прозвуча от изказването ти :) Мир и любов :) [/quote
Е не се изразих правилно.Думата ненавиждам е пресилена,но не ми е приятно да бъда с такъв мъж.И въобще не бих била с мъж с които ще се караме за огледалото)))Исках да кажа,че ние жените гледаме съвсем различни качества,а окосмяването е едно от последните.Гаджето ми например е много поддържан и хубав мъж,но  не би си пипнал веждите и краката дори и за Моника Белучи.Свят голям-хора всякакви.

04.02.11
19:50

казано от Десо на 04.02.11, 12:57:

Между другото на малко по-зрелите жена не им прави никакво впечатление окосмяването. Вярно, че не е хубаво да се прекалява, но до определена степен си е мъжествено.

Абсолютно. Не е хубаво да се прекалява със зрелостта на жените, защото е мъжествено само до определен момент. :D

/E, петък е! :D /

04.02.11
19:52

Че 30 много ли е?

Хахахах, да , трябва да има някакви граници ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1