100 % Whey Gold Standard Optimum Nutrition - МЕНТЕ

Прескочи до:

18.01.11
15:45

казано от creafors на 18.01.11, 14:38:

Ти май се явяваш застъпник в случая :)  Виж то и аз мога си регистрирам домейн adidas.bg и да почна да продавам ментета наред с оригиналните стоки които примерно 30% съм взел от оторизирания доставчик другите аз съм си внесъл и т.н.,но колко дълго ще просъществува бизнеса ми зависи изцяло от добрите ми отношения и практики с органите контролиращи съответните търговски дейности и т.н. Това което искам да кажа е че в случая твоя човек който се явява собственик на power and beauty има добрата търговска практика при производството и продажбата на нелегални вещества тоест стероиди наред с партиди които са ниско дозирани или изобщо няма нищо в тях да има и читави партиди.Та в случая с протеина на 100 бройки 20 да са ментета това са си близо 2000лв чист приход и отделно вече регламетирана надецнка на другите 80.Такова е мисленето в бг нали се сещаш и с 2000лв да прецакаме 20 човека все е кяр :)

Виж по-горе написах, че аз лично пазарувам от ПиБ и никога, ама никога не съм имал проблеми. Коментирам това, което виждам, а на сайта на ОН стои само Хелтстор. На optimumnutrition-bg също никъде не пише, че са вносители.

18.01.11
16:33

казано от head_hunter на 18.01.11, 15:39:

Чакай сега що някой трябва да ти праща каквото и да било - ти твърдиш, че нещо не е като хората? Не си пуснал снимки, не си доказал нищо освен празни приказки. Ми говори си - не пречиш, но аз ако съм на Хелтстор и Фитнес1 такова дело за клевета и уронване на престижа ще ти заведа, че и чорапите си ще трябва да продадеш. Ето малко контра - хайде докажи, че протеина е бил разпечатан, дай изследвания на белтъчно съдържание, лабораторни анализи, протокол за предаване на продукта на офиц. лаборатория? До тук виждам празни приказки и нападки срещу хората, които имат съмнения. Изобщо тая тема би следвало да се изтрие. Няма нищо смислено в нея!

Ти вярваш ли си на това дето го пишеш?
Да докажа, че протеина бил разпечатан, да дам изследвания, тц тц тц...
Щял да ме съди, дето пускам теми по форумите, ми съди ме бе :)
Като потребител  на стока или услуга, аз държа да се чувствам убеден, че получавам това за което плащам.
Който приема всичко за чиста монета, ОК, негова си работа

HE

18.01.11
19:39

Едва ли бих се занимавал с теб - просто ти обяснявам как бих постъпил ако някой седне да ми оплюва бизнеса публично ;)
Вярвам си защото съм правил изследвания и съм говорил подобни неща, но на база факти и документи :P
Гледай сега можеш да си се чувстваш прецакан /това си ти е право, а и явно те радва като гледам/, но друго е да плюеш без доказателства. Можеш да им поискаш сертификати и документи за партидата и да се убедиш, че това е внесено така, но е по-добре да плюеме. Все едно твой избор, но аз спирав да се занимавам с темата ти. Интаче темата на мен лично ми е от полза - по-малко 13-18 годишни пикльовци ще реват “Колко ще кача от голд стандард на Оптимум” :D

Прави ми впечатление, че само тук си пуснал такава тема /или поне аз не намерих по други форуми с такава насоченост/.  Първото ти мнение е именно тази тема и постове извън нея нямаш. Гложди ме, че може да се касае за оплюване на конкретен продукт или фирма. Повечето от момчетата които се занимават с тоя бизнес ги познавам още от преди да се захванат с внос и ми е много трудно да си представя, че ще седнат да пакетират разни буклуци. Ти си знаеш какъв ти е случая, но на мен ми е съмнителна цялата тая работа. А да те светна малко /да не кажеш, че се застъпвам заради облаги/ - нищо, че ги познавам всичките, пазарувам си от щатите или евросъюза, а даже с колеги имаме теми как се прави тая работа.

27.01.11
00:24

казано от creafors на 17.01.11, 17:23:

В случая може би сайта от който си го взел няма вина,всички знаем кой е вносителя на оптимум- power and beauty а знаем и чия собсвеност е-на едно симпатично момче М.Милев който също така знаем че произвежда нелегално и необеспокоявано анаболните стероиди с “марка” липтаи естофарма и още други знайни и незнайни ментета,така че правете си сметка като си купувате разни неща

Са се наплаших ... взел съм си тука амино 2222 табс на оптимум нутришън и точно тва ми трябваше да прочета :X

HE

27.01.11
07:16

казано от Georgi Arnaudow на 27.01.11, 00:24:

казано от creafors на 17.01.11, 17:23:

В случая може би сайта от който си го взел няма вина,всички знаем кой е вносителя на оптимум- power and beauty а знаем и чия собсвеност е-на едно симпатично момче М.Милев който също така знаем че произвежда нелегално и необеспокоявано анаболните стероиди с “марка” липтаи естофарма и още други знайни и незнайни ментета,така че правете си сметка като си купувате разни неща

Са се наплаших ... взел съм си тука амино 2222 табс на оптимум нутришън и точно тва ми трябваше да прочета :X

Трепери си на спокойствие - никой няма да ти пречи :D
Може да намериш и някой да ти бае против уплах - знае ли човек какви таланти има тук. Ей го в темата има ясновидци, дето познават протеина само при отварянето му, а не ми се мисли ако го опитат - най-вероятно ще бъдат разкрити всички съставки на продукта :D
Много се забавлявам с тая тема и начинаещите :D

27.01.11
09:31

Помислете малко... Някой ще направи менте пудра, менте кутия, менте етикет, менте предпазно фолио върху капака на кутията, менте лепенка върху гърлото на кутията и НЯМА ДА Я ЗАЛЕПИ??!! Пийте си спокойно протеина и си свиркайте, така или иначе само с него няма да станете здравеняци :D

HE

27.01.11
12:36

казано от AbSs на 27.01.11, 09:31:

Пийте си спокойно протеина и си свиркайте, така или иначе само с него няма да станете здравеняци :D

Гледай сега как заради мнението ти ще изгубиме детската аудитория на форума :D
Кой ще пише после теми от които ще се превиваме от смях? Ще изчезнат и темите в които някой пъпчив юнуша бледен ще може да ни храни смело пред компа :D Хич не мислиш за тоя форум и потребителите му. Да не говориме, че току що докара до самоубийствена депресия поне 10-тина пъпчиви тийнове :D

27.01.11
12:38

Помислете малко... Някой ще направи менте пудра, менте кутия, менте етикет, менте предпазно фолио върху капака на кутията, менте лепенка върху гърлото на кутията и НЯМА ДА Я ЗАЛЕПИ??!! Пийте си спокойно протеина и си свиркайте, така или иначе само с него няма да станете здравеняци :D

Всичко това е много по-лесно от колкото предполгаш, още повече, че си от пловдив и имаш възможност да посещваш изложенията свързани с хранително-вкусовата промишленост. Дори да нямаш оборудване, кутии можеш да си поръчаш на много места етикета и защитното капаче не са никакъв проблем да ги поръчаш за печат, когато става въпрос за няколко хиляди бройки цените са пренебрежително ниски в сравнение с продукта, който се фалшифицира. Защитното фолио около капачката се прави от термосвиваем ръкав (има го във всякъкви размери и цветове) необходима ти е само ножица и пистолет за горещ въздух. За играчите на дребно не е проблем да спазарявт кутиите от някой фитнес и да ги използват повторно. Другия вариант, който ми хрумва е внос от Китай на фалшиф протеин китаеца може да направи всичко, което му поръчаш, стига да си плащаш, а вноса не е особен проблем.

казано от head_hunter на 27.01.11, 12:36:

Гледай сега как заради мнението ти ще изгубиме детската аудитория на форума :D
Кой ще пише после теми от които ще се превиваме от смях? Ще изчезнат и темите в които някой пъпчив юнуша бледен ще може да ни храни смело пред компа :D Хич не мислиш за тоя форум и потребителите му. Да не говориме, че току що докара до самоубийствена депресия поне 10-тина пъпчиви тийнове :D

Важно е да се налива масло в огъня, че е студено :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 27.01.11 12:40.

27.01.11
12:52

:D Не бе Абс, сценарият е друг, естествено главното действащо лице е митичния Момчил, при споменаването на който всички започват да треперят, а вариянтите са два - първи - Момчил получава пратката от 5 либри Голд Стандарт, разпечатва кутия по кутия и ги изсипва в тоалетната, естествено пълни кутиите с МЕНТЕ пудра. :D И втория вариант, който също не е за подценяване - клошарската мафия работи за Момчил... (някой спомена ли Момчил :x ) и му доставя кутиите директно от кофите за боклук, и ооо ужас, той не ги връща на вторични! пълни ги с ментета.. :D:D

HE

27.01.11
13:01

казано от Valdis на 27.01.11, 12:38:

Важно е да се налива масло в огъня, че е студено :D

Закачам се с децата :P
Сега в сверата на вероятностите - на всяко нещо се прави менте, включително и на Ферари.
Съмнявам се обаче Хелтстор да се занимават с подобни глупости.

п.п. FaceOff току що стана причина да се търкалям от смях!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.01.11 13:02.

27.01.11
13:19

Аз не обвинявам никой, още повече, че не съм видял подобно нещо с очите си и не съм опитал подобен протеин. Но наистина съм изненадан от факта, че масово хората си мислят, че е трудно да се направи фалшификат и не би си струвало. Не е трудно и по-горе обясних това си твърдение, а по груби сметки себестойноста на подобен продукт ако решиш да сложиш качествена пудра вътре ще е около 2-3 по-евтин от оригинала, аиде сега сметнете си сами, ако се продава на цената на оригинала каква е печалбата ;) айде сметнете отново за 1000 продадени кутии какви са парите и се замислете отново дали е безмислено и лишено от смисъл ;) Имам възможностите,  познанията и връзките и част от техниката необходими да направя перфектното менте (поне що се касае до опаковката) и имате късмет, че не съм такъв човек :D :D :D Вероятно не е особено трудно да се направи и прилична на вкус пудра.

ПП Вероятно цената на кутията от 5 либри със всичките етикети защитни фолия и прочие, няма да надхвърли цена от 4-5лв.

Мнението беше редактирано от Valdis на 27.01.11 13:24.

27.01.11
14:02

Аз не съм казал, че е трудно, а дали този, който прави тази измама би оставил фолиото незалепено, след като е направил всичко останало. Според мен това е/или е бил проблем на поточната линия. Може и да греша де, но наблюдавам една така недоверчивост на българския потребител като цяло.

27.01.11
14:03

Валдис, разбира се, възможно е да се направят фалшиви добавки. Интересно защо подобни теми са пускани очевидно от малолетни или непълнолетни потребители? Убеден съм, че купувайки си особено Голд Стандарт очакват като го отворят и отвътре да ги гледат едни огромни мускули и да им викат - изяж ме и ръката ще ти стане 50 санта..!? Не мисля, че до такава степен в гаража ще догодят същия вкус, консистенция и текстура. Ако ще се фалшифицират добавки, далеч по-лесно е да са всички други, но не и протеинови пудри. И защо все тоя Голд Стандарт? Нима е най-продаваната пудра, не вярвам, просто наистина легендата за митичния Момчил е още жива и се предава от поколение на поколение по фитнес залите и форумите..

27.01.11
14:31

Момчил президент !!! Много смях в тая тема... (rofl)

27.01.11
14:55

Абе всеки има право да се съмнява, особено когато плаща пари. За човека Х, който през живота си е изпил 2 кутии протеин, защото няма пари да си позволи, кой знае какви добавки или пък събира 2-3 месеца пари, за да си купи добавка, лошото състояние на 3тата кутия ще го удари в дълбоки съмнения. Докато хората изпили 20-30-40 кутии това изобщо няма да им направи впечатление. Когато бях студент съм събирал пари по няколко месеца, за да си купя добавка и естествено се ровех и четях с часове за нея и от къде да си я купя. Нормално е. Сега взимам 4 цифрена заплата и ми е през оная работа от къде ще си я купя. Така че да не се присмиваме на тийновете и ние сме били такива в началото. В основата на човека е малко или много да подходжа по-предпазливо към неизвестното и новото.

За голд стандарта, е*и му майката и аз си купих 4.5кг с оставащ срок на годност 3 месеца, ама ще го изпия няма къде да ми избяга (devil)
Хората какви химии пият, че не умират... не се плашете толкоз. ;)

HE

27.01.11
15:02

Абе да си подхождат както ги устройва, но да наплюеш някого без доказателства? Аз до тука виждам само ревящи пубери /като такован поп/ и никъкви доказателства! Да си се съмняват тихичко. Ореваха орталъка за нещо дето и те не знаят какво е.
Разликата е, че си чел за нещо преди да го купуваш и от къде да го купуваш, а в днешно време е яко да взимаш нещо, а от къде и какво - ми все едно. След това има едно реване по форумите и едни тъпанарски въпроси “Взех си продукта Х как да го пия”.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.01.11 15:03.

27.01.11
15:47

Да, причината, която изтъква автора е неоснователна.
А тъпи въпроси по форумите (каквито и да са) винаги ще има, затова човек трябва да се научи да филтрира това, което чете т.е. да чете избирателно.

27.01.11
16:17

казано от Соколов Соколов на 27.01.11, 16:14:

@head_hunter - правите изключително лошо впечатление с неграмотния си изказ и лош правопис!

“юнуша”, “сверата”, “никъкви” са все грешки, непристойни дори и за един третокласник!

Вземете си бележка, защото много млади хора ви имат за пример.

П.П. Ако ще се търкаляте на земята, смеейки се на “пъпчивите тинейджъри, първо погледнете себе си!

Поздрави,

инж. Соколов

(devil)

ПП Отдавна трябваше някой да му го каже :D :D :D

Мнението беше редактирано от Valdis на 27.01.11 16:22.

HE

27.01.11
17:12

казано от Соколов Соколов на 27.01.11, 16:14:

@head_hunter - правите изключително лошо впечатление с неграмотния си изказ и лош правопис!

“юнуша”, “сверата”, “никъкви” са все грешки, непристойни дори и за един третокласник!

Вземете си бележка, защото много млади хора ви имат за пример.

П.П. Ако ще се търкаляте на земята, смеейки се на “пъпчивите тинейджъри, първо погледнете себе си!

Поздрави,

инж. Соколов

Начална учителка ли се явявате инж. Соколов или?
Понятие като “техническа грешка” да Ви говори нещо инж. Соколов? Няма да споменавам удобството да се пише от мобилен телефон в движение г-н инж. Соколов. Публично извинение ли искате г-н инж. Соколов?
Форум по български език ли сме инж. Соколов?
И с тоя назидателен тон в къщи на съпругата инж. Соколов!
Някои от не намират време да проверяват всяко свое изречение и вършат по няколко неща едновременно инж. Соколов.
Надявам се не съм допуснал отново някоя правописна или техническа грешка поради изключителната ми неграмотност, начално образование и с това да заслужа презрението на инж. Соколов.
Обещавам, че ще си посипя главата с пепел, но някой друг път инж. Соколов.

По-здрави,
завършил трети клас Илиев

Мнението беше редактирано от head_hunter на 27.01.11 17:13.

27.01.11
17:42

Защо ли имам чувството, че се завърна някой, който липсваше извесно време? :D

HE

27.01.11
17:56

казано от Valdis на 27.01.11, 17:42:

Защо ли имам чувството, че се завърна някой, който липсваше извесно време? :D

От известно време и поради липса на средства пускат от определени места за домашен престой :D
На тези причини се дължи и периодичното появяване на тази култова личност ;)

27.01.11
19:31

Aвтора на темата хвърли бомбата и избяга, какво ли стана.. :)

HE

27.01.11
19:39

казано от FINISH FIRST на 27.01.11, 19:31:

Aвтора на темата хвърли бомбата и избяга, какво ли стана.. :)

Кахъри се някъде, че са го прецакали мега злобно :D
Докато не даде някъкво пряко доказателство за мен темата е пълен майтап ;)

И за всички, които си купуват за първи път ОН Голд стандарт, четат темата, чувстват се измамени, но не знаят как, какво и от къде и специално за инж. Соколов - “Как боли” в изпълнение на Азис :D

28.01.11
00:33

head_hunter имаш много груба  грешка, допуснал си повтаряне на думата инж. Соколов в един абзац :D.
Мале мале, представяш ли си тийновете, кихнали 180лв за 10либри ГС, които са спестявали 6 месеца от закуска :D

28.01.11
00:35

Автора сигурно е в болница от свръх доза от ментето :D

03.02.11
03:48

Момчета, тезата с фалшивия протеин и пълненето на кутията с брашно вместо протеин е доста абсурдна. Всеки може да си говори каквото си поиска по форумите.

Все пак бих ви препоръчал да купувате продуктите от официални представители или техни дилъри които държат на името си и не са от вчера в бранша. Не защото някой може да пакетира Голд Стандарт в гаража, а защото винаги има възможност продуктите да не са съхранявани правилно (например във влажни помещения), да им наближава срока на годност и много други... :)

Здравейте,
аз си купувам хранителна добавка за първи път. От Варна съм. Реших да ползвам 100% whey gold standart, 2lbs.
Когато отидох в магазина, след като бях чел мнения за магазините в града, ми направи впечатление, че имаше 3-4 бр. останали на рафта. Всичките буркани бяха изцяло облепени с рекламно фолио- етикет, само една беше както би трябвало- пластмасата се виждаше, а етикета залепен отделно. Отворих я, имаше си хартиена тапа, след капачката, но ме учуди че буркана беше наполовина. не съм го мерил, дали наистина е 0.900кг.

Пише че има 28 дози, да видим дали е така:)

P.S.иначе вкуса е шоколад, и никак не е лош. И разтворимостта е много добра..

Мнението беше редактирано от Иво Костадинов на 08.02.11 10:01.

09.02.11
00:35

Няма какво да ви учудва това, че е по - малко, вие искате до горе ли да бъде? Нали има вкусове, които изискват повече като грамаж овкусители и оцветители и прочие. Няма фалшиви добавки, спете спокойно.

09.02.11
01:21

Ех, спомням си времето когато и аз си купих първия протеин от 900 грама на мусаши за 67лв :D. Мерил си го до последния грам, а сега ела да ме видиш как разпръсквам по пода голдстандарта :D.

09.02.11
05:48

В bodybuilding.bg Gold Standart е с 30% намаление -84лв

16.02.11
19:07

Като чета виждам, че има сериозни мнения, но и доста простовати потребители :)
Дори и протеина да е бил оригинален, фактът че не е запечатан е достатъчен повод за смущение.
Може и моята реакция да е била пресилена, но две разпечатани кутии поред са си две разпечатани кутии. Пораждат съмнения и това си е.
Пуснах тази тема, за да споделя  и да разбера дали на някой му се е случвало нещо подобно.
Пак ще повторя, че има обосновани постове на хора които пишат по същество и  съм съгласен с тях въпреки че мнението им  е различно от моето.
Обаче има и големи разбирачи, недорасли ловци на глави и прочие, които се мъчат да обиждат и да се присмиват над останалите
Жалка работа. Ама то това опира малко до  култура и манталитет..

HE

16.02.11
20:43

казано от Anavar на 16.02.11, 19:07:

Обаче има и големи разбирачи, недорасли ловци на глави и прочие, които се мъчат да обиждат и да се присмиват над останалите
Жалка работа. Ама то това опира малко до  култура и манталитет..

Пораснал съм повече във всяко едно отношение от някой нарекъл се с име на анаболен стероид ;)
Поне не съм оревал форума каква жертва на жестока измама съм и различавам протеин от нишесте :D
Тук повечето потребители се забавляват с цирка, който правиш, а себеподобните ти се мислят за прецакани от живота. Темата е страхотно забавление и за това още не е в кофата :D
Пиши пак, когато разполагаш с доказателства по темата, но до тогава си поредния пубер, който не е качил мечтаните 5 см. на ръката от 1 кг. протеин и живота е гаден, а той онеправдан :D

18.02.11
16:54

Драги ми смехурко  ловецо на глави, от писанията ти виждам че се изживяваш като супер - бодибилдър - разбирач. Твоя си работа.
Всеки живее в негова си действителност, по - малко или повече близка до реалността :)
Това което ми е любопитно е защо си такава надувка, защо се заяждаш и защо се мислиш за нещо повече от останалите ? Говоря за бодибилдинга специално.
Да имаш някаква титла, да си печелил състезание? Разбира се, дори и титла от рода на “Мистър Подуене” си е повод за гордост,
но да ми се пъчиш щото си изял 100 кутии протеин или пък щото имаш 5 -6 години стаж в залата :)  Слабо.
Ако някой би се впечатлил, това може би са твоите фенове, “пъпчивите тийнове” :)  А това дали съм пубер с еди колко си санта ръка, е за  съжаление не съм. Ако цената която трябва да платя за да бъда отново пъпчив 20 годишен пубер, е да бъда твой фен, щях да бъда най-големия ти почитател. Даже щях да си бродирам на потника - “Фен на ловеца на глави” :)
Драги господинчо ловецо, занимавам се активно с бодибилдинг още когато на върха бяха хора като Диментиев, Йовичин и Стоилов. Тачев тепърва изгряваше. Дориан беше  изрусен и къдрав, Беназиза и Мюнцер бяха живи, а пък Колман даже не беше в челната десятка.
Тренирал съм с добавки, тренирал съм без добавки, тренирал съм с химия, тренирал съм и без химия. Знам какво е.
Така че полека, изпусни малко въздуха, да не вземеш да се пукнеш отнякъде :)
Това че аз тренирам, това че ти тренираш, нищо не значи. Всеки може да го направи. Всеки с малко упоритост и достатъчно средства може да изглежда добре, но това не прави от него нещо повече от останалите.
А пък като ти прави кеф да  триеш теми, моля,  трий, макар че, ако смяташ че ще стреснеш някой по този начин си доста заблуден :)

18.02.11
17:24

Застъпвам се за Anavar !
Човек, хиляди благодарности за темата! Всъщност ти си я пуснал преди месец, но сега я виждам! Тъкмо преди няколко дни го гледах тоя сайт и ми се струваше примамлив (понеже се опаричих малко и викам ай едно протеинче да клъвна, че стига с тоя натурален културизъм :D )

Понеже откак съм студент и нашите замразиха планопроекта “пари за глупости” ,и не съм си купувал Optimum от ерата когато имаше само Ванилия и Ягода... Но и на мен ми се е случвало да отварям някви добавки с отлепено секюрити стикерче, а на Оптимум винаги всичко изрядно, даже техните най-трудно се отваряха... Как така са взели да икономисват от качествени лепила за капачките?!? Абсурд, братле! Напълно вярвам, че тия са мошеници. А и логиката е да ти върнат наистина парите, за да не се раздуха повече. Добре, че има останали като теб!

Въпрос: Когато пазарувате в магазин за добавки, пробвали ли сте отворите капачката пред продавача, за да се уверите дали всичко е изрядно? Мисля вече така да си купувам. Ще бера малко срам, понеже “батките” дето продават са сладкодумници и ще ми обяснят страшно съблазнителни версии за това да е по пластмасова капачка кутията. Може и да ми се посмеят, а съм виждал и ругатни в магазините.

п.с.
От Бургас ли си, че да те питам една пикантна работа?

18.02.11
17:40

Абе аз си зех 1 малка опаковка оптимум не от онлайн магазин и като отворих покритието беше бяло без никакви надписи и наполовина отлепено , незнам дали е възможно дкато съмн развивал кутията да се е отлепило , а иначе самата кутия 2 либри на дъното гледам , че е е просто една бяла кутия нагоре обвита с етикета оптимум и почнах и аз да се филмирам. На вашите кутий покритието какво беше ? и също някой ако е пил 2 либри опаковка моля да каже дали и неговата е била бяла кутия обвита с етикет :)

HE

18.02.11
20:03

казано от Anavar на 18.02.11, 16:54:

Драги ми смехурко  ловецо на глави, от писанията ти виждам че се изживяваш като супер - бодибилдър - разбирач. Твоя си работа........

Дрън, дрън! Никъкви доказателства и празни приказки :D
В нета и зад компа може да си самия Дориан, но си прав за това що е то реалност ;)
Хайде де - какво направи по случая? Пуснал си жалба в КЗП, сигнализирал си РИОКОЗ, пуснал ли си изследване на пудрата?
Казваш, че те е грижа за съфорумците, а всичко е само писаници и постове лишени от мисъл. Браво - похвално, пък след това ми обяснявай колко си велик /то постове те ти говорят много/. Може да съм “мистър Подуене”, но съм правил това, което очаквам от теб за форума и има публикувани официални документи! Когато направиш нещо подобно ела да ми обясняваш какъв съм! До тогава за мен ти казах какъв си - драскач! Лесно е да се лае по форумите, но когато трябва да се прави нещо си пас! Няма какво да ти добавя - джавкай си, но ако не си направиш труда да си подкрепиш мнението с нещо ще се свържа с официалните представители за България, и ще обсъдиме от правна страна как седи въпроса с твоите постове. Тогава на други места ще се наложи да обясняваш разликата в пудрите, какъв разбирач си, как трябва да са запечатани кутиите и Дориан кога е бил изрусен :D

23.02.11
12:04

казано от head_hunter на 18.01.11, 19:39:

Едва ли бих се занимавал с теб - просто ти обяснявам как бих постъпил ако някой седне да ми оплюва бизнеса публично ;)
Вярвам си защото съм правил изследвания и съм говорил подобни неща, но на база факти и документи :P
Гледай сега можеш да си се чувстваш прецакан /това си ти е право, а и явно те радва като гледам/, но друго е да плюеш без доказателства. Можеш да им поискаш сертификати и документи за партидата и да се убедиш, че това е внесено така, но е по-добре да плюеме. Все едно твой избор, но аз спирав да се занимавам с темата ти. Интаче темата на мен лично ми е от полза - по-малко 13-18 годишни пикльовци ще реват “Колко ще кача от голд стандард на Оптимум” :D

Прави ми впечатление, че само тук си пуснал такава тема /или поне аз не намерих по други форуми с такава насоченост/.  Първото ти мнение е именно тази тема и постове извън нея нямаш. Гложди ме, че може да се касае за оплюване на конкретен продукт или фирма. Повечето от момчетата които се занимават с тоя бизнес ги познавам още от преди да се захванат с внос и ми е много трудно да си представя, че ще седнат да пакетират разни буклуци. Ти си знаеш какъв ти е случая, но на мен ми е съмнителна цялата тая работа. А да те светна малко /да не кажеш, че се застъпвам заради облаги/ - нищо, че ги познавам всичките, пазарувам си от щатите или евросъюза, а даже с колеги имаме теми как се прави тая работа.

А защо не ги взимаш от България като им имаш доверие?

HE

23.02.11
15:00

казано от csf_da на 23.02.11, 12:04:

А защо не ги взимаш от България като им имаш доверие?

Защото разликата е в цените ;)

UN

07.07.11
14:41

Значи купих си днес голд стамдарт 2лб от double biceps софия, хартийката беше отлепена и на върха на капачката, менте ли е? Пише също така ,Вносител Хелтстор’ Аз мисля че не е менте но кой знае

07.07.11
15:33

Не е менте,понякога просто лепилото не хваща толкова добре.Ако си купувал друг път добавки ще знаеш ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1