казано от padre на 05.02.11, 11:43:
Аз не мога да разбера,това фитнес форум ли е,или се обърна на женско фетиш тоук шоу...Определени хора,които никъде другаде не са изказвали компетентно мнение,станаха най-активни ,стане ли дума за миризма на потни мишници,натурални ухания и еротични фантазии.Случайно приателят ти да не е Рафаел Надал,и след тежък тричасов мач,да си завира 10 сантиметровото окосмение под мишницата и да му усещаш натуралната миризма ? А връзката сексуална ориентация - космена покривка , изобщо не мисля да я коментирам....
Това щях да казвам и аз.От извеснто време най-коментирани теми са ,,Обезкосмен или не ‘’ ,,Какво харесват жените’‘
Еми тези неща не ме интересуват.Хайде да се върнем към по важните и нужни теми във форума ,а? : )
05.02.11
11:49
казано от Ралица Цолова на 05.02.11, 11:35:
по-важно е излъчването, топлината на погледа,
Значи аз с моя заспал поглед нямам никакъв шанс.По рождение клепачите са ми дръпнати надолу и ми предават един заспал и унил поглед(викаха ми сънчо между другото).В другия критерий също не се побирам-не ходя на всеки 20 дена на фризьор(баси каква загуба).За мен какво остава да седя и да се самосъжалявам може би :D
05.02.11
11:51
между другото с тоя поглед идеално ще ти пасва ‘’Аста лавсита ... бейби’’ пробвай бе ... :D ще се хване се някоя
05.02.11
11:52
Само казваш и ти тегля куршума, ама ми завещай химията преди това! :)
05.02.11
11:53
О не, пробите вече спряха.И мен скоро ме чака сляпата неделя(явно се намери някоя да ме съжели)
05.02.11
11:55
GreyKnight - аз не употребявам такива медикаменти
казано от krali_marko на 05.02.11, 11:53:
О не, пробите вече спряха.И мен скоро ме чака сляпата неделя(явно се намери някоя да ме съжели)
ШШШШшшшишшш в такъв случай внимателно с циклите, че да не отеснее костюма :P
Аз не мога да разбера,това фитнес форум ли е,или се обърна на женско фетиш тоук шоу...Определени хора,които никъде другаде не са изказвали компетентно мнение,станаха най-активни ,стане ли дума за миризма на потни мишници,натурални ухания и еротични фантазии.Случайно приятелят ти да не е Рафаел Надал,и след тежък тричасов мач,да си завира 10 сантиметровото окосмение под мишницата и да му усещаш натуралната миризма ? А връзката сексуална ориентация - космена покривка , изобщо не мисля да я коментирам....
Недей! Всеки си има мнение за всичко. На някои е по-задълбочени, на други не. Мисля, че това е секция в форума, която е за теми извън спортния център. Всеки има право да изказва мнението, в каквато има желание. Точно тази тема е важна, както и за мъжете, така и жените. Така, че недей да съдиш хората, затова че пишат само в определени теми.
Моето лично мнение е...Колкото по-малко косми, толкова по-добре!
05.02.11
11:57
За химията нема проблем(особенно за х-фактора)
05.02.11
11:58
оххххх това последното изказване наистина много ме разсмя:))))ами мъжете трябва да се радват че дамите във форума са откровени в мнението относно окосмяването и това как то влияе на привлекателността на мъжете...както вече стана ясно всичко е въпрос на химия характер и на телосложение:))))това според мен трябва да ви радва а не да ви ядосва....
05.02.11
12:00
Нема проблем.За сега още се намира размера,но ще си сложа едни слънчеви очила да не се откаже в деня на свадбата заради погледа ми :D
казано от Randy на 05.02.11, 11:57:
Аз не мога да разбера,това фитнес форум ли е,или се обърна на женско фетиш тоук шоу...Определени хора,които никъде другаде не са изказвали компетентно мнение,станаха най-активни ,стане ли дума за миризма на потни мишници,натурални ухания и еротични фантазии.Случайно приятелят ти да не е Рафаел Надал,и след тежък тричасов мач,да си завира 10 сантиметровото окосмение под мишницата и да му усещаш натуралната миризма ? А връзката сексуална ориентация - космена покривка , изобщо не мисля да я коментирам....
Недей! Всеки си има мнение за всичко. На някои е по-задълбочени, на други не. Мисля, че това е секция в форума, която е за теми извън спортния център. Всеки има право да изказва мнението, в каквато има желание. Точно тази тема е важна, както и за мъжете, така и жените. Така, че недей да съдиш хората, затова че пишат само в определени теми.
Моето лично мнение е...Колкото по-малко косми, толкова по-добре!
Тук си от 3 години и реши третото ти мнение да е в тази тема.... Евала !
казано от krali_marko на 05.02.11, 12:00:
Нема проблем.За сега още се намира размера,но ще си сложа едни слънчеви очила да не се откаже в деня на свадбата заради погледа ми :D
Кокто сме го ударили на офтопик, вземи си изпрълни обещанието и пусни малко снимки и размери в дневника. Че ако знаиш кво ти мисля с тез обезкосмени крака................ :D :D :D :D :D :D
05.02.11
12:09
Понеже в тази тема участват повече мъже отколкото жени, аз смело бих задал въпроса ” За или Против окосмените жени?” :D :D :D
05.02.11
12:09
ебахти мутренската свадба.. младеоженеца с черен костюм и черни очила.... :D :D :D
Десо - аз съм ЗА КОСМАТИТЕ и поздрав за всички такива
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.02.11 12:11.
казано от Десо на 05.02.11, 12:09:
Понеже в тази тема участват повече мъже отколкото жени, аз смело бих задал въпроса ” За или Против окосмените жени?” :D :D :D
Пусни една анкета да видиш какво ще се случи..... :D :D :D
казано от padre на 05.02.11, 12:02:
Мога да те уверя, че имам знания и опит, за да пиша много компетентни мнения по всяка една тема. И пак ти казвам, всеки сам решава, дали да пише или не!
А за теб съм сигурен, че си дал много мнения, дето си ги чул от съседа по лежанка в залата....Евала и на теб!
казано от Randy на 05.02.11, 12:19:
казано от padre на 05.02.11, 12:02:
Мога да те уверя, че имам знания и опит, за да пиша много компетентни мнения по всяка една тема. И пак ти казвам, всеки сам решава, дали да пише или не!
А за теб съм сигурен, че си дал много мнения, дето си ги чул от съседа по лежанка в залата....Евала и на теб!
Еми,щом ги имаш,пиши в полезните теми и преполагам ще си от полза на много хора ;) Това последното ще се правя,че не сум го видял,за да не се излагаш.
...момчета :) не Ви разбирам, уж ни питате, какво предпочитаме :) после пак недоволни ...
казано от Ралица Цолова на 05.02.11, 12:32:
...момчета :) не Ви разбирам, уж ни питате, какво предпочитаме :) после пак недоволни ...
Тук става въпрос за нещо съвсем различно. Едно е да кажеш, аз харесвам или не харесвам защото...... Друго е да огтправяш изрази като ненавиждам, гейско и тем подобни. Защо е необходимо това???
казано от Randy на 05.02.11, 12:27:
казано от padre на 05.02.11, 12:27:
Еми,щом ги имаш,пиши в полезните теми и преполагам ще си от полза на много хора ;) Това последното ще се правя,че не сум го видял,за да не се излагаш.
Прибрах си томахавката! Да речем, че това последното не съм писал! ;)
Мнението беше редактирано от Randy на 05.02.11 12:55.
Valdis ... прав си :) и все пак смятам, че аз коректно съм отговорила без да използвам изразите, които си написал по-горе :) и отново намерихте за какво да се захванете :):):) /относно погледа и излъчването/...
05.02.11
12:55
За снимките нема проблем,но фотоапарата безвъзвратно го загубих.За жалост и аз сам от окосмените-не ти влизам в критериите(баси пак не влизам в нечии критерии) :D .А няма да е мутренска свадба само лек камуфлаж–докато подпише и после вече.....:D.
05.02.11
12:57
казано от Ралица Цолова на 05.02.11, 12:54:
Valdis ... прав си :) и все пак смятам, че аз коректно съм отговорила без да използвам изразите, които си написал по-горе :) и отново намерихте за какво да се захванете :):):) /относно погледа и излъчването/...
Споко аз само се шегувам-не се заяждам
Коментарът ти, е един от малкото смислени коментари в тази тема ;)
казано от Valdis на 05.02.11, 13:02:
Коментарът ти, е един от малкото смислени коментари в тази тема ;)
:) Благодаря!
Много се палите, бе хора...
Valdis-Щом толкова се хващаш, затова че е една жена е казала, че объснатите крака са гейски, то ако влезеш да играеш някоя онлайн игра трябва да се самоубиеш от ядове. :D
05.02.11
13:14
Ех... мразите и се обичате... чак ми стана мило на душата... всички други интимни близости на ЛС моля :D
05.02.11
13:21
казано от Андриан К на 05.02.11, 13:09:
Много се палите, бе хора...
Valdis-Щом толкова се хващаш, затова че е една жена е казала, че объснатите крака са гейски, то ако влезеш да играеш някоя онлайн игра трябва да се самоубиеш от ядове. :D
Аз на сингъл щом троша наред :D
Явно всички културисти по сцените са гейове според 1-2 от момичетата тук :D
Както и да е, аз пак казвам - примерно Валдис - за кво да крие такива крака под 3 санта козина.
казано от Madboy на 05.02.11, 13:22:
Явно всички културисти по сцените са гейове според 1-2 от момичетата тук :D
Както и да е, аз пак казвам - примерно Валдис - за кво да крие такива крака под 3 санта козина.
Чак почна да ме избива на чувства (inlove) :D :D :D
ПП Ти защо си с черен екран?
Мнението беше редактирано от Valdis на 05.02.11 13:29.
05.02.11
13:27
трибоецо... почвам да ревнувам ! ! !
казано от kristiancho на 05.02.11, 13:27:
Ако си обезкосмяваш краката, всичко е ясно ;)
Леле тая моя тема рулира ве хораааа хахахахаха. Найс. А само да си кажа, Мимеееее аз отговарям на абсолютно всичко от описанието на твоя приятел. Да не сам аз твоя приятел 8-)
Мнението беше редактирано от rumen_pro на 16.02.11 20:16.
Гласувах за естествено окосмен (крака,корем,гърди),но в никакъв случай няма да върна обезкосмени стига да не боцкат :))
Лично аз, понеже ми е такъв гена и нямам косми много, не мога да говоря за лицево окосмяване - нямам кой знае какво такова.Ръцете не ги барам за момента, надали и ще ги пипна в близките 2 години.Краката - само през лятото, просто защото така ми харесва + това на краката имам доста косми и не ми е хубаво да съм като телена четка, докато нося примерно къси панталони.Чепа и подмищниците са задължителни поне според мен.
16.02.11
21:29
казано от Valdis на 05.02.11, 13:30:
казано от kristiancho на 05.02.11, 13:27:
Ако си обезкосмяваш краката, всичко е ясно ;)
А така момчета! От мъжката любов по-силно няма! :D
С тея две реплики направихте темата излишна :D или казано по друг начин “Абе кой го интересува какво искат жените” :D
16.02.11
21:33
според мен колкото по- не се стараеш да изглеждаш ‘’идеалния’’ за една жена толкова по-голям шанс имаш с нея !