Паласки

06.02.11
17:08

Може ли да ми кажете някакви конкретни упражнения за изчистване на паласките (не че имам някакви големи), тъй като само тази част ми е много трудна за топене, а иначе по тялото нямам излишна мазнина. Нов съм и в сайта, така че ако има и тук конретни упражнения може да ми дадете линк, много благодаря за отделеното внимание.

06.02.11
17:11

http://www.bb-team.org/exercise/1170_izvivki-vstrani-s-dambeli-kabeli-ili-lastitsi#axzz1DB15D4a7 - това е основно за тази част ( косите коремни мускули ) успех !

06.02.11
17:31

Be Yourself - Мерси (y)

06.02.11
17:53

Руско завъртане от полулег :)

07.02.11
01:07

Както ти показа Be Yourself това упражнение може да го правиш също така като си сложиш свободната ръка зад врата.

07.02.11
09:41

....упражнението за топене на паласки се нарича хранителен режим. Един сърч да беше пуснал и щяха да ти излязат хиляда резултата от форума.
Локално няма да стопиш с упражнения. Така че оправи си храненето и тогава чакай резултати.

Мнението беше редактирано от Инис на 07.02.11 09:42.

DI

09.02.11
13:28

казано от inis9 на 07.02.11, 09:41:

....упражнението за топене на паласки се нарича хранителен режим. Един сърч да беше пуснал и щяха да ти излязат хиляда резултата от форума.
Локално няма да стопиш с упражнения. Така че оправи си храненето и тогава чакай резултати.

Това е отговора на въпроса ти ;) аз имам същия проблем и след 2 седмици почвам диетата.

09.02.11
13:51

казано от inis9 на 07.02.11, 09:41:

x2

Иначе автора къде ги е видял тея паласки и аз не знам...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1