06.02.11
17:08
Може ли да ми кажете някакви конкретни упражнения за изчистване на паласките (не че имам някакви големи), тъй като само тази част ми е много трудна за топене, а иначе по тялото нямам излишна мазнина. Нов съм и в сайта, така че ако има и тук конретни упражнения може да ми дадете линк, много благодаря за отделеното внимание.
http://www.bb-team.org/exercise/1170_izvivki-vstrani-s-dambeli-kabeli-ili-lastitsi#axzz1DB15D4a7 - това е основно за тази част ( косите коремни мускули ) успех !
06.02.11
17:31
Be Yourself - Мерси (y)
06.02.11
17:53
Руско завъртане от полулег :)
Както ти показа Be Yourself това упражнение може да го правиш също така като си сложиш свободната ръка зад врата.
....упражнението за топене на паласки се нарича хранителен режим. Един сърч да беше пуснал и щяха да ти излязат хиляда резултата от форума.
Локално няма да стопиш с упражнения. Така че оправи си храненето и тогава чакай резултати.
Мнението беше редактирано от Инис на 07.02.11 09:42.
09.02.11
13:28
казано от inis9 на 07.02.11, 09:41:
....упражнението за топене на паласки се нарича хранителен режим. Един сърч да беше пуснал и щяха да ти излязат хиляда резултата от форума.
Локално няма да стопиш с упражнения. Така че оправи си храненето и тогава чакай резултати.
Това е отговора на въпроса ти ;) аз имам същия проблем и след 2 седмици почвам диетата.
09.02.11
13:51
казано от inis9 на 07.02.11, 09:41:
x2
Иначе автора къде ги е видял тея паласки и аз не знам...