Дневникът на Hia

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.10.10
19:47

Храна
Закуска - ябълка,овес 30гр,1яйце и 2 белтъка,канела
Втора закуска - 2 яйца
Обяд - риба тон 130гр,малка консерва боб с домати,червен лук
Следобедна закуска - 2 белтъка
Вечеря - пилешко,2 домата,зехтин
Преди лягане - ядки микс 25гр,3белтъка
Вода 3л,кафе

Днес не мога да вървя.Имам мускулна треска по цялото тяло. Възнамерявах да направя едно кардио на гладно,но уви не мога да се мръдна. Днес по задължения ми беше трудно да се придвижвам с колелото,надявам се утре да съм по добре  :)
Лека

12.10.10
21:00

казано от Hiya на 11.10.10, 20:14:

Axi благодарско :) Пробвай и ти :)

Инис 75 ми е макса на клекът :) Права си за нападите,просто исках да усетя какво колко мога и следващият път ще правя по максимум 5-6 повторения на крак с по-голяма тежест. В интерес на истината не ми се занимава с много повторения,защото не усещам нищо а и се отегчавам,а с малко повторения и тежичко се изморявам доста и усещам,че тренирам,ноооооо се страхувам от наддаване в бедрата. Решила съм да изключа клекът за напред и да наблягам на задно бедро,корем,гръб.

Днес като правих тяга усетих,че дърпам с предмишница и май не е правилно. Като цяло аз усещам в момента мускулна,гръб,дупе,задно бедро,дясна предмишница и рамо. Утре ще пиша как съм :)

Както казах вече, учудващо е точно аз да съм забравила за 75-те кг, но - факт. Значи трябва една стотарка да ковнеш :D

Многото повторения са предпоставка за нарушаване на техниката.
Това, подчертаното - точно с него няма да наддадеш като размери, при положение, че правиш и по - големи почивки.

Хубаво е, че имаш мускулна само, ще мине...бавничко.

Със смесен хват ли я прави тягата или само с надхват? Ако е само с надхват, ще е учудващо да си натоварила повече дясната предмишница....и все пак, гледай да хващаш равномерно от двете страни.
Ако пък си я правила (ще правиш) със смесен хват, задължително сменяй хвата на равен брой повторения.

14.10.10
20:45

Ха дано ударя стоянката :D Едва ли ще е скоро,но има време пък и желание :) Определено ще гледам да тренирам по-тежичко и по-малки повторения,така ми харесва за в момента.

Да си призная може и да си втълпявам,нооо наистина усещам разлика в бедрата си,а и прасеца,преди бяха многоооо мазни,а сега са си пак мазни,но при докосване се усеща хубав мускул  (inlove)

Тягата я правих със смесен,дясната ръка от горе,лявата от долу и само два пъти смених,то и за това имах повече мускулна на дясната предмишница. Нямам ръкавички и много ми се потяха ръцете,трябва да си купя,защото и на смесен хват не издържам от потене :D За следващият път ще имам ръкавички и ще сменям хвата.

Въпрос : Възможно ли е от претренирване на коремът да се подуе? Много ми е тежко ниско долу,а и се надул оле малее.
Следващата седмица въобще няма да правя коремни преси дано да ми спадне :)

Храната си е същата. Вчера тренирах бедрено сгъване,римска тяга,добро утро,придърпване на хоризонтален скрипец.
Днес вело 35минути хиперекстензии.
Лягам си,много ми се спи.
Лека

fire.is.my.nature

14.10.10
20:50

Щом е ниско долу , най-вероятно ПМС те мъчи :) От претрениране едва ли...

14.10.10
21:06

казано от fire.is.my.nature на 14.10.10, 20:50:

Файърче свърши ми  (dull) Пък и сантиметрите се увеличават явно качвам доста бързо там,уууф и това ще мине :)

14.10.10
22:02

Я раздуй за тревата, наистина ли бачкаш в кофишоп?

15.10.10
07:26

казано от Hiya на 14.10.10, 21:06:

казано от fire.is.my.nature на 14.10.10, 20:50:

Файърче свърши ми  (dull) Пък и сантиметрите се увеличават явно качвам доста бързо там,уууф и това ще мине :)

Колко време след цикъл си? И при мен става така напоследък, седмица след МЦ корема ми се подyва и има леки болки, според мен се дължи на овyланията. Някъде бях чела че може да е по полезнено от МЦ и се подyва корема.
Едва ли се подyваш от коремни преси.

15.10.10
11:02

Ralitsa няколко дена след цикъл съм,може и от това да е,защото една седмица преди м съм подута и предполагам още толкова след. И това ще мине просто трябва време и търпение :)

Днес се чувствам супер изморена и недоспала. Сутринта ми се искаше да отида на пилатес,но уви не можах да се вдигна от леглото и си поспах до към 10. Ще релаксирам 3 дена :)

25.10.10
21:24

Ехо здравейте :)

Храна
Закуска -ябълка, овесена питка с мед и канела,кафе
Обяд - пилешко 150гр,к.ориз 30гр с лук и спанак,ч.пипер,ч.пипер,малко кварк
Следобедна закуска - 3 белтъка, орехи
Вечеря - 50/50 телешка/агнешка кайма 150гр,салата зеле,морков,домат,зехтин,м.сол,2 яйца
Преди лягане - 5 белтъка,орехи,чай лайка с листа от мента
Вода 4л

Тренировка
с колелото до залата около 1.5км
Тяга - 2х50кг,1х65кг,1х70кг,1х75кг,1х77,5кг
Римкса тяга - 4х5х30,40,50,55кг
Преден клек - 4х6хх20,30,40,45кг
Балетен клек  - 5х20х10кг(максимума в залата жалко)
Напади - 2х8х20кг,3х10
Бедрено сгъване - 4х20х нз кг на крак не беше тежко(4степен)
обратно с колелото

Трудно ми е да изпълнявам нападите все още се уча,надявам се с времето да се науча :) Едвам се прибрах,уморена съм и гладна. По това време огладнявам зверски,а преди 20минути изядох 5 белтъка и шепа орехи.

26.10.10
05:16

Здрасти, Силвеееее

Храната ти много ми харесва, включвай се по-често, че ми се губиш нещо по тъч линията.
Внимавай с тренировките, не се преуморявай и го карай лека по лека....

Поздрави!

11.02.11
17:50

От 7 февруари съм в нов фитнес,който много ми харесва има много групови тренировки:) Не бях влизала в зала доста време и ми се взе тока.Имам мускулна треска по-цялото тяло :) Особена промяна в мен няма,килограмите са същите мерките и те. Спрях да мисля. Важното е,че се чувствам добре. Ям когато съм гладна.

http://www.fitnessfirst.nl/cms/pdfschedule/CreateCalendar.php?c=nl&club_id=91
Ето и спортовете които има в новият фитнес.

Понеделник бях на Body Pump сле това бях труп
Вторник - Team workout shape
Сряда - кростренажор ХИИТ,Зумба
Четвъртък Team workout shape
Петък - почивка
Събота - Body Pump
Неделя - кростренажор ХИИТ,Зумба

Храната за днес:
Зелен чай с ч.л мед,сокът от 2 малки портокала
Зелена ябълка,2 белтъка
Телешка кайма 125гр,2 яйца,лук,подправки,ленено семе с.л 3 с.л сварен бял басмати ориз,малка купичка зеле с моркови и половин домат,ч.л зехтин
2 белтъка,Yogi tea Detox
Пилешко бутче с подправки,краставица,зехтин
Чай лайка
Вода

11.02.11
18:33

Ехоо, здравей Hiya!
Раздвам се, че подновяваш дневника си :).
Може ли да споделиш някакви впечатления от Зумба-та, че нещо ми се беше завъртяло в главата ... ПоЗдрави!

11.02.11
18:39

Я! Кой се завърна! Много ми е драго, добре дошла и да не зачезнеш пак!

11.02.11
18:50

Добре дошла и от мен! Страхотно, че пак пишеш (sun)

11.02.11
20:13

Axi на мен много ми допадна зумбата. По принцип обожавам всякакви танци. Много ритмично и бързо е всичко. Трудно ми беше,защото групата е доста напреднала и аз бях като в небрано лозе,но се стараех да повтарям всичко стриктно. Много се изморих,а на другият ден оле малее бях капут :))) Пробвай няма да съжаляваш.

Макси,Атомче благодарско за посрещането :) За сега съм тук дано не изчезна пак :)

12.02.11
07:07

Яяяя кой виждам:) Добре дошла (sun)

12.02.11
08:00

Привет и от мен и гледай да не чезнеш. :)

12.02.11
10:41

И аз се надявам да не изчезна безследно пак момичета :)

13.02.11
20:14

Храна и тренировка за събота 12.02.2011

Закуска - зелен чай с мед,зелена ябълка,2белтъка
Тренировка
Обяд -зелена ябълка, пилешко филе 150гр,3супени лъжици басмати ориз със зеленчуци(праз,лук,кълнове,подправки),зеле моркови,зехтин
Следобед - зелена ябълка,1 яйце, йоги чай детокс
Вечеря - пилешко бутче,зеле,моркови,домат,зехтин,ленено семе
Вода около 3.5л

Тренировка
Вертикален скрипец - 4х6х25кг
Долен скрипец - 2х8х19кг,2х6х25кг
Гребане с дъмбел - 4х8х10кг
Ротации в торца на машина - 4х10х25кг
Гръбни екстензии на машина - 4х8х45кг
Body Step 1час
Колело 15км

Храна и тренировка за събота 12.02.2011
Закуска - зелен чай с мед,зелена ябълка,2белтъка
Тренировка
Тук се изложих  2бр био мюсли реп вкусно беше :),йоги чай
Обяд - зелена ябълка,телешка кайма 150гр,1 яйце,лук,зеле,морков,домат,ленено семе,зехтин
Вечеря - пилешко филе 150гр,2яйца с подправки,зеле,морков,домат,ленено семе,зехтин
Вода 4л

Тренировка
Римска тяга - 4х10х25 и 30кг
Балетен клек - 3х10х10кг
Бедрено разгъване - 4х10х45кг
Напади - 4х8х10кг
Лег преса - 2х85кг,2х95кг,за втори път ми е и много ми харесва усещането :)
Зумба 1 час разказа ми се играта този път :) големи чупки в кръста бяха. :)
Колело 10км

Общо взето ми е трудничко да тренирам тъй като имам мускулна по цялото тяло най-вече на бедрата и прасците. Чувствам се уморена,но ми е хубаво и спокойно най-вече. Храната ми не е от най добрите,но ме наяжда и не ми се налага да стоя в кухнята много,застоя ли се и овършавам всичко :D

Лека и спокойна вечер на всички :)

13.02.11
21:28

Здравей, Hia! :)
Стана ми интересно за тази зумба. Сега изгледах няколко клипчета в интернет и останах много очарована - готини танци с много мои любими движения, супер настроение ... изобщо WOW :D
Определено трябва да се пробва!
Ти къде ходиш и по твои наблюдения има ли висока посещаемост и на каква възраст горе-долу са хората?

Еdit: Сега видях, че си в Амстердам - нищо де, ще се радвам да споделиш някакви впечатления :)
И това 1 час нон-стоп танци ли е, или има определена част, в която първо заучавате различни движения ... общо взето как протича един урок :P

Мнението беше редактирано от dance_girl на 13.02.11 21:31.

13.02.11
21:59

Фитнесът където ходя е само за жени и всички групови часове винаги са препълнени,а зумбата още повече.
Наистина е 1час лудо танцуване,има почивки единствено между паузите между песните и то е почивка за глъдка вода или да си избършеш потта. Това ми бе вторият път с друга учителката, беше различна от предният път. Тя танцуваше и показваше всичко много бързо,но успях някак си да се справя.
Честно да ти кажа за мен това е смесица от различни танци,преобладаващи са южно американските и ориенталските,миксирани с кънтри и ча ча ча :)))

Не ми харесва единствено това,че “учителите са с лице към теб,което допълнително усложнява научаването на стъпки. Според мен би трябвало да са с гръб.

Calories
Zumba workouts can vary in intensity, and calorie burn depends on an individual’s weight, fitness level and muscle composition. During an hour long session you can burn anywhere from 500 to 800 calories. On average, a 150-lb. person can expect to burn 536 calories during an hour of Zumba. By comparison, the same person would burn 413 calories during an hour of moderate swimming, 477 for an hour of casual racquetball and 684 for an hour of running at a 10-minute-mile pace

Мнението беше редактирано от Hiya на 13.02.11 22:15.

13.02.11
22:21

Мерси :)
Да, предполагах, че в чужбина са препълнени залите. Ще видим тук как стоят нещата.
А за инструкторите - странно, че са с лице към вас, определено би трябвало да са с гръб (wasntme), така жестоко ви объркват координацията, то затова има огледала все пак.

14.02.11
20:41

Днес почивка от всичко и всеки :) само не от храна :)

Закуска - з.чай с мед и  2 з.ябълки,3супени лъжици домашно мюсли,2 яйца и 1 белтък,канела
2 парчета домашна тарта с домашно черешово сладко
Тази закуска я ядох около 3 часа
Обяд - пилешко филе 100гр,глава броколи с парче кашкавал 20гр,чубрица,1/2домат

Вечеря - пилешко филе 150гр,глава броколи с парче кашкавал 20гр,чубрица,йоги чай

Вода 3л

Голяма ламя бях днес от към захар.

15.02.11
13:48

От 8 сутринта съм станала,а закусих чак в 12 не ми се ядеше.
Зелен чай с мед
Закуска 12:00 - 3 яйца,2 препечени пълнозърнести филийки,около 40гр домашен телешки суджук,половин краставица
Следобедна закуска 16:30 - кокосовият десерт с бадеми
Вечеря 18.00 - 2 яйца,салата зеле,моркови,маруля,1домат и 2ч.л от майонезата
Късна вечеря 22.00 -  1 яйце,салата зеле,моркови,маруля,1домат и 2ч.л от майонезата
2 яйца преди лягане
Йоги чай детокс
Вода 3.5л

Тренировка
Лег преса - 2х105,2х125,2х145,4х165 исках да видя колко мога,струва ми се,че не са реални тези килограми.

Team workout shape - около 20мин упражнения за цялото тяло,40сек work и 20сек почивка. доста се изморих
Кростренажор - 15мин ХИИТ
Колело около 15км

След тренировка на прибиране към вкъщи случайно мярнах един био маркет. Купих си домати,краставици, майонеза от light зехтин,оцет,жълтък,куркума,розмарин,горчица(много вкусна),кокосови стърготини и един кокосов десерт с бадеми.

Мнението беше редактирано от Hiya на 16.02.11 18:45.

16.02.11
20:24

Закуска - 1грейпфрут,зелен чай, 5 суши хапки,3 белтъка,няколко капки соев сос лайт
Тренировка
малка зелена ябълка
Вечеря - пилешко филе 150гр,пъл.спагети 50гр,зеле,моркови,маруля,подправки,уок олио
Преди лягане - 3 белтъка
Вода 4л

Тренировка
5 рунда
A1. Тяга 5х,20кг,30кг,40кг,2х50кг
A2. Тръстер  5х с лост 20кг
A3. Суинг с пудовка  10х12кг
A4. Напад - 5х на крак
A5. Бърпи 3х 10,2х6

Благодарности на Oranje който ми състави днешната тренировка.За пръв път почувствах,че съм тренирала. Бях дроп и нямах никакво желание за кардио и едвам се прибрах вкъщи. Натоварването беше максимално и убийствено до сега никога не бях чувствала такава умора не можех да си поема въздух.
След това релаксирах в сауна и парна баня. Сега се чувствам като къпано бебе :))

Мнението беше редактирано от Hiya на 16.02.11 20:25.

17.02.11
22:02

Днес съм размазана :)) Имам мускулна навсякъде :)

Закуска - грейпфрут,зелен чай, 3 яйца,2 пъл.препечени филийки,кетчуп Heinz
2 закуска - 3 с.л кокос,ч.л мед,ванилия,протеинова напитка
Тренировка
1 зелена ябълка,кафе със сметана
Обяд - пилешко 150гр,50гр равиоли с кашкавал и босилек,домат
Yogi tea detox
Вечеря - 2 белтъка,4 сурими стикс,150гр  скариди,зеле,моркови,маруля,домат,зехтин,лимон
Чай лайка
Вода 3.5л

Тренировка
6 рунда от
1. Тяга 6х50кг
2. Тръстери  4х10х20кг,2х10х15кг
              +
            стълби
3. Негативни набирания  ЕДНО цяло и след това само фалшиви опити,но се измъчих доста

Тягата и тръстерите ги правих на вторият етаж на залата,а набирания на първи,пробягвайки доста стръмни стълби надолу и нагорекардио.
Сле всичко това нямах желание даже да се изкъпя прибрах се едвам едвам с колелото,краката ме болят. Чувствам се уморена,но ми е хубаво :)

Мнението беше редактирано от Hiya на 17.02.11 22:04.

19.02.11
00:10

Днес бях много уморена и психически и физически. Станах към 8.30 едвам едвам и излязох след това към 11 и нещо се прибрах и легнах да спя до към 2. Починах си.
Утре с нови сили и отпочинала ще тренирам.

Храната за днес:
1 грейпфрут,зелен чай
3 яйца,2 препечени пълнозърнести филийки,кетчуп Heinz
3 белтъка,300гр био моркови,лимон и зехтин
чай лайка,чай сена
Вода 1.5л

Лека нощ на всички

Мнението беше редактирано от Hiya на 19.02.11 00:14.

19.02.11
12:31

казано от Hiya на 17.02.11, 22:02:

3. Негативни набирания  ЕДНО цяло и след това само фалшиви опити,но се измъчих доста

БРАВО! и аз искам!

19.02.11
20:19

След ставане правих табата клек,разсъних се веднага :)Умрях от глад след това,доста си хапнах.

Закуска - 1 с.л зехтин,зелен чай,грейпфрут,4 чйца,3 пълнозърнести препечени филийки,кетчуп Heinz
Всичко това го ядох за около час и половина.
Дълга разходка с колелото и малко пеша
2 с.л кокосови стърготини,ч.л мед,йоги чай детокс
Вечеря - сьомга от консерва 150гр,зеле,моркови,маруля,лимон, уок олио 1.с.л
Чай лайка
Вода 3.5л

Много лошо правя,че ям 2-3 пъти на ден и то по-много най-вече сутрин. Днес след обилната закуска усетих глад единствено за нещо сладичко. Сега тъкмо вечерях,но на сила не усещах глад. Не е хубаво така да се товаря с много храна.

19.02.11
20:20

Макси всеки може стига да иска :)

21.02.11
11:50

Вчера разходка с колелото,тренировка,и чистене 2 час уморих се.
Храната не е много добре. Вчера си мислех да изкарам един ден на плодове и зеленчуци,но уви не издържах:D

До обяд 2 малки зелени ябълки,1 голяма,мн зелен чай
Тренировка
1 малка ябълка
иии 1 пакет нудъли,2 яйца,2белтъка,зеле моркови,домат,подправки
риба тон 130гр,домати,лук,подправки,малко пълнозърнести макарони,чай детокс
чай лайка
Вода 3.5л

Тренировка
Лег преса 1х5х125кг,1х5х135кг,1х5х145кг,1х4х165кг
Body Pump -клек 30кг,напади30кг,гребане с щанга-30кг,добро утро- 30кг,раменни преси - 30кг,повдигане на ръцете в страни-5кг,лег-20кг,лицеви опори,кофички на степката,едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава-5кг,бицепсово сгъване с щанга -20кг и за предмишница,коремни преси,повдигане на краката от тилен лег
По 4-5 серии от всичко и около 10 повторения

Днес се чудя какво и как да тренирам. В 12:15 има пак Body Pump и се чудя дали да ходя.Хммм

Мнението беше редактирано от Hiya на 21.02.11 13:18.

21.02.11
12:59

казано от Hiya на 21.02.11, 11:50:

Body Pump -клек 30кг,напади30кг,гребане с щанга-30кг,добро утро- 30кг,раменни преси - 30кг,повдигане на ръцете в страни-5кг,лег-20кг,лицеви опори,коремни преси,повдигане на краката от тилен лег
По 4-5 серии от всичко и около 10 повторения

Днес се чудя какво и как да тренирам. В 12:15 има пак Body Pump и се чудя дали да ходя.Хммм

Имам едно въпросче за боди пампа. Имате ли почивка между тези 4-5 серии и каква?
И аз ходя на боди памп и ми е интересно как протича при теб.

21.02.11
13:16

Има почивки,но да си смениш на бързо тежестите,да си разклатиш краката ръцете. Доста интензивно е,но мен не ме измаря въобще. Днес имам лека мускулна треска трицепса и гърдите.

21.02.11
13:40

Странно. Аз много се изморявам. Но ние правим 2-3 серии с по много повторения и различна степен на движение. Примерно при клек, клякаме бързо, след това трябва да клекнем на 3 етапа с бързо изправяне, след което пак нормален клек, и най накрая примерно клякаме и така стоим известно време. И се събират към 30-40 клека в една серия и така е с много от упражненията.
Мерси за отговора :)

21.02.11
21:06

казано от ralista на 21.02.11, 13:40:

Странно. Аз много се изморявам. Но ние правим 2-3 серии с по много повторения и различна степен на движение. Примерно при клек, клякаме бързо, след това трябва да клекнем на 3 етапа с бързо изправяне, след което пак нормален клек, и най накрая примерно клякаме и така стоим известно време. И се събират към 30-40 клека в една серия и така е с много от упражненията.
Мерси за отговора :)

И при мен е така различни интервали точно така както ти го описваш,но мен въобще не ме натоварва. Тези 30-40 клека за серия ми се виждат страшно много. Другият път ще броя,за да видя колко са.

22.02.11
12:02

Вчера храната долу горе биваше,движение с колелото много около 30км.Тй трудно ми бе придвижването с колелото тъй като гумите му бяха доста меки,краката ми се умороха страшно много.

Храна:
Закуска -зелен чай, 1 яйце,2 белтъка,2 пълнозърнести препечени филийки
зелена ябълка
Обяд - пилешко бутче,3 с.л ориз басмати,краставица,сок портокал
кокоска,протеинова напитка
Вечеря - пилешко филе 150гр,зеле,моркови,маруля, 2 с.л конопено семе,1.с.л ленено семе,ч.л майонеза
Вода 3.5л

Конопеното семе много ми хареса,много е вкусно :) Мисля да си купя и конопено олио. Някой ползвал ли го е?

23.02.11
14:23

Вчера неше пълен провал от към храна и въобще пак взимам да се отчайвам много .
Днес е точно един месец от както съм се върнала и естесвено килограмите отгоре са доста. Миналият месец на 23 варирах 62-63 до него момент оке. След около 10 дена 64-65 до момента в който почнах да тренирам т.е до 7 февруари. И сега съм 67-68кг.
Плаче ми се и то много,зашо всеки път така се получава като един порочен кръг от който няма излизане.
Като си бях в България нито тренирах,нито се хранех правилно,а си стоях в нормата.
Сега тренирам долу горе се храня добре или поне така си мисля и резултатът е дебелея.

Та от днес съм решила да не ям ябълки тъй като ми отварят апетита,да спря хляб,ориз,макаронени изделия.
И от днес следващите 2 седмици ще гледам да поемам повече протеин и мазнини,по-малко въглехидрати. Ще правя повече кардио.

Та за вчера храната беше
Закуска - зелен чай, 3 яйца,2 пълнозърнести препечени филийки
зелена ябълка
Обяд - пилешко 200гр с подправки,малка глава броколи и половин краставица 1.ч.л майонеза
и следобяда се провалих тотално 1 купа със зърнена закуска и сушени червени плодове
после към 19ч изядох една ябълка и повече нищо не съм яла
чай преди лягане
Вода 3л

Тренировка
Сутринта на гладно- кростренажор 45 мин последните 20 интервално
След обеда вкъщи :
Тяга - 1х10х30кг,1х10х40кг,1х10х50кг
Тръстери - 4х10х20кг
Суинг с дъмбел - 4х10х10кг
бърпи - 4х10

23.02.11
14:31

казано от Hiya на 23.02.11, 14:23:

Днес е точно един месец от както съм се върнала и естесвено килограмите отгоре са доста. Миналият месец на 23 варирах 62-63 до него момент оке. След около 10 дена 64-65 до момента в който почнах да тренирам т.е до 7 февруари. И сега съм 67-68кг.
Плаче ми се и то много,зашо всеки път така се получава като един порочен кръг от който няма излизане.
Като си бях в България нито тренирах,нито се хранех правилно,а си стоях в нормата.
Сега тренирам долу горе се храня добре или поне така си мисля и резултатът е дебелея.

Е, значи не съм само аз по провалите тези дни. :D
За себе си съм забелязала, че има период в годината (и той е сега), в който си качвам няколко килограма и да се съдера от тренировки, и каквото и да ям или не ям, не мога да си възвърна старите кг. Като отмине този период, всичко се нормализира от самосебе си. Може би не е до това какво правиш или ядеш, а просто организма ти се настройва към нови нива на стрес, смяна на сезони и т.н.

23.02.11
14:36

И това го има може би наистина февруари е моят дебел месец :) Или моите хормонални хапчета си играят с мен за пореден път.
Ще пробвам тези 2 седмици и каквото стане,ак няма резултат ще пробвам нещо друго.

23.02.11
17:51

казано от Margaritka на 23.02.11, 14:31:

казано от Hiya на 23.02.11, 14:23:

Е, значи не съм само аз по провалите тези дни. :D
За себе си съм забелязала, че има период в годината (и той е сега), в който си качвам няколко килограма и да се съдера от тренировки, и каквото и да ям или не ям, не мога да си възвърна старите кг. Като отмине този период, всичко се нормализира от самосебе си. Може би не е до това какво правиш или ядеш, а просто организма ти се настройва към нови нива на стрес, смяна на сезони и т.н.

Боже колко познато. И аз съм в кюпа. Почвам да свалям към април от само себе си

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1