Да, така изловиха брат ми, че беше звънял на една даскалица хахахахахахахааххахаа :) :) Смисъл, могат да ти кажат на кой се води телефона, може да не е на точния човек, а на родител или т.н.
Хора , тази вечер викам да чукна 300-400 лицеви упори , и да направя към 200 напади / всичко е със собствено тегло / :) За сега с лицевите съм до 130 :Д доста ми остава още
20.02.11
21:56
37 евро цента, че няма да успееш 400 лицеви ! :D
Вече съм на 210 бройки :P :D Ще направя 300 :D А след месец - 2 ще пробвам 1000 :D
Усещам че вече много зор ми дават , ще направя колкото мога по 10 серии :D Стигна ли до 300 - добре , имам ли още сили - 350 :D Клековете ще ги направя на 100 бройки :D
http://mnogozle.com/video9312_na-kakvo-mirishe-.html :D :D :D :D :D :D :D :D :D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150140753058092&set=o.123453377694665&pid=8015918&id=527148091
Трагедия
Снощи го гледах, Let me in, култов филм! Страшно ми хареса, хубави актьори и красива игра. И през цялото време бях в съспенссс :) . Затова си го споделям с вас.
Madboy, айде бе, човек, казвай к’во става с китайското, че сън не ме хвана да го мисля! :D :D :D
Снощи направих 300-те лицеви упори , на последната серия последното повторение зацепих , и се тупнах на земята :D 200 клека не ги усетих пък :D A добрата новина е , че тази сутрин се притеглих и кантара чукна 88.0кг :)
Кааак ги правите тези 300 лицеви опори...(headbang), аз и 2 не мога да направя! :D Много съм зле в ръцете! :D
Но пък за сметка на това съм правила...айде няма да казвам колко, коремни преси.
21.02.11
10:38
казано от Синдел . на 21.02.11, 10:28:
Но пък за сметка на това съм правила...айде няма да казвам колко, коремни преси.
Което пък от своя страна нито е ефективно за визията на корема, нито пък е безопасно за кръста. :)
казано от Синдел . на 21.02.11, 09:11:
Madboy, айде бе, човек, казвай к’во става с китайското, че сън не ме хвана да го мисля! :D :D :D
Нинам... утре е денят.
Оф викам ще ми кажеш ” аз съм правила айде да не ви казвам колко... дудудууд” ти пък преси, скучноооооооооо :DDDDD
21.02.11
11:26
не ми говорете за дудуци,че умирам :Д спешно си трябва жена (или красиво момче) :Д
Абе, вие сте ненормални, бе! :D Смях се с глас на последните 2 поста! :D
Дудуци??? К’во е т’ва, още съм малка и не разбирам! (blush) (giggle)
За дудуци не знам, ама кавали...:D :D :D
Скучно му било, айде да пробваме да си пишем за дудуци, кавали, свирчоци, микрофони, кларнети, окарини и всички възможни духови интрументи, ще изпишем 2-3 стр. и ще видиш,че и това ще ти омръзне! :P Гаранция! :P
21.02.11
11:40
Ще му омръзне,защото само дрънкаш и НИЩО НЕ ПРАВИШ !!
21.02.11
11:45
казано от Madboy на 21.02.11, 11:20:
Оф викам ще ми кажеш ” аз съм правила айде да не ви казвам колко... дудудууд” ти пък преси, скучноооооооооо :DDDDD
Секс - едва ли... Just Cavalli.
Така се пее в една песничка.
казано от DeadManWalking на 21.02.11, 11:40:
Ще му омръзне,защото само дрънкаш и НИЩО НЕ ПРАВИШ !!
Така е, кат не може да ползва духовите инструменти само дудне тука .....
Ми не мога, я! Аз съм по клавишните инструменти! :D :D :D Нали ви казах,че освен на трезво, мога да свиря и на пиАно? :D :D :D
Ейййй, тва кат наближи пролетта и почва да ви пере хормона...макар че, някои ги пере целогодишно! :D Ама к’во пък...човещинка! :D
Ииии, ще е много яко да кажеш на гаджето си “ай да ми направиш една окарина или фалдхорна”! :D :D :D :D
Някак си така...по-нестандартно е!
Кольо, точно за тая песен се сетих и аз, докато пишех “кавали”! (giggle) :P
А колкото до пресите - то беше еднократно, правихме си състезание с брат ми, кой ще направи повече. Мисълта ми беше, че коремни мога да правя много, но с лицевите съм много зле! (headbang)
21.02.11
13:58
Искам и аз!
казано от Синдел . на 21.02.11, 13:46:
Въобразявам ли си или се опитваш да ме обидиш леекинко?
казано от Кольо Пияндето на 21.02.11, 13:58:
Искам и аз!
Ако се замислиш как ухаят съм сигурен, че няма да искаш :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 21.02.11 14:41.
казано от Madboy на 21.02.11, 13:55:
Въобразяваш си :D
Дано да е така!
Щото...колкото съм позитивна, добронамерена и широкоскроена, толкова и не търпя плоските шеги, безпочвените подмятания и саркастичните забележки!
Ще се направя, че ти вярвам...че пак ще стане мазало и няма да пиша временно в тая тема...
:D :D :D :D :D
21.02.11
15:14
казано от Valdis на 21.02.11, 14:40:
Ако се замислиш как ухаят съм сигурен, че няма да искаш :D
Абе аз да ги намачкам и да ги настискам, пък после ще се къпя и ще се стържа с керемида - това е ясно! :P
казано от Кольо Пияндето на 21.02.11, 15:14:
казано от Valdis на 21.02.11, 14:40:
Ако се замислиш как ухаят съм сигурен, че няма да искаш :D
Абе аз да ги намачкам и да ги настискам, пък после ще се къпя и ще се стържа с керемида - това е ясно! :P
На мен, ама ‘ич не ми пука как ухаят, и аз искам!!! Обожавам сем. Котки, направо умирам!!! Дано някой ден да имам възможност да се отъркалям в тях, като тоя на клипа! :D :D :D
казано от Синдел . на 21.02.11, 14:45:
...че пак ще стане мазало и няма да пиша временно в тая тема...
That time of the month.
“не търпя плоските шеги”
казано от Maynard на 21.02.11, 19:44:
казано от Синдел . на 21.02.11, 14:45:
...че пак ще стане мазало и няма да пиша временно в тая тема...
That time of the month.
“не търпя плоските шеги”
super sick :)
ЪъЪ , и аз почвам да се разболявам - ем крайно време е :D толкова време издържах заобиколен от боледуващи , кихащи , кашлящи ии цело чудо как дося не бях се разболял :) Викам да напрая ударни дози ехинамакс (ехинацеа) , клеева тинктура , ацероли , витамини , саменто ... :D Може да оцелея :)
21.02.11
23:40
В тоя живот или си пичш,или си a bitch !! ;)
22.02.11
11:14
WELCOME TO THE LAND OF ICE
WELCOME TO THE LAND OF SNOW
Преди малко получих упрек по скайп, че комбинацията:
Свинско месо + варени картофи е все едно месо + хляб.
Говорим за режим за намаляване на телесните мазнини.
Какво мислите по въпроса ?
Щото аз карам вече 1 месец така и олеквам, пък като ям хляб катеря с невероятна скорост нагоре :D :D :D
Ми че аз няма против хляба нищо, така че дори и така да е все тая :D :D
Емзо - нормално брат, ако ядеш и хляб и картофи въглехидрата става в повече :D
Въпреки спам темата, не ми спами мнението :D
Kaто се замисля си прав де, хляб и пържени картофи, мммммм :D
Мнението беше редактирано от emzo на 22.02.11 12:46.