Дневникът на една Актриса :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

Мерси ProXxX :)

Имам нужда!

Петък

18.02.2011 г.

Закуска
Мюсли с кисело мляко
2 кивита

Кафе в офиса - аууууууууу, денят започна шеметно :@

Обяд
Любимата ми салата
1 малка къдрава салатка
280 гр. царевица Сторко от консерва
130 гр. риба тон, останала без собствения си сос :D
1 малък домат
5 маслинки
лимончееееее  :)

Следоебдна закуска
1 ябълка
Кафе с 4-5 бисквкитки / ммммхмхмхммх бяха страхотни /

Тренировка - “бутащи”

5 мин. загрявка на пътека + махове и ротации

- първа двойна серия - разгъване с дъмбели от полулег: 4 х 12 с дъмбел 4 кг и придърпване на вертикален скрипец: 4 х 15 с тежест 30 кг /загряваща серия 1х20 с минимална тежест/
- втора двойна серия - с дъмбели на пейка от лег: 4 х 12 с дъмбели 4 кг в комибинация с хоризонтален скрипец 4х15 с тежест 20 кг
- трета двойна серия - трицепсово придърпване на скрипец 4х12 с тежест 20 кг в комбинация с бицепсово сгъване с дъмбели от 4 кг 4х24
- 10 минути кростренажор

Вечеря = 2 вечери :)
Салата Капрезе
Пилешко филе на скара
Зеленчуци на барбекю
50 гр. Jim Beam
минерална водичка

Размисли и страсти: Тази седмица обърках тренировките и в сряда и петък правих “бутащи”?!? Мисля да заменя вторите 20 минути в кардио тренировката с кростренажор, но не знам дали да са първите 20 или вторите - какво мислите?
Днес ми беше 6 пореден ден тази седмица тренировка - доволна от количеството, но малко разочарована от качеството, най-вече на кардиото!

И нещо за споделяне - Трудно е да накараш някой да повярва в нещо, което ти самият не вярваш! Ако успееш значи си добър манипулатор, или срещу теб стои наивник!

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 19.02.11 10:14.

Защо махна другата снимка...беше много секси :P

Изядох сериозна критика за нея от човек, на който ценя мнението страшно много! Пък и мисля, че тази е доста по-добре :)

Жалко за хубавата снимка |-) :D Как мина вчерашния ден...счупих си единия палец...дано си е заслужавало (nod)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.02.11 17:32.

ProXxX, сред моите среди съм известна с това, че държа на думата си :D, затова ето ме тук да ти споделя обещаните “размисли и страсти”.

Първо “страстите” - доста шарени! Аз съм доста темпераментна и това е мой плюс и минус, или поне аз го определям така. И когато, около мен има емоции те ми влияят страшно много - определят настроението ми, дали искам да се храня, да стана от леглото, да трeнирам и т.н. И както се уча с тренировките и храненията последните месеци се уча да овладявам и емоциите - и мога с ръка на сърцето да кажа, че това се оказа най-трудната задача.

Но да не изпадам в потробностти, защото нито мястото е подходящо, нито пък аз съм от хората, които мрънкат и се оплакват!

Сега и “размислите”...

Една промяна никога не идва сама! Стартът на my new life преди почти 4 месеца, съвпадна със “запознаването ми” с една емоция, която промени цялото ми съществуване до тогава. И тази емоции ми даде сили да обърна целия свят, да се мотивирам и сега 4 месеца по-късно да съм по-стабилна и по-доволна от себе си и от живота си.

Но преди да напиша последните 10 думи имаше “Последните седмици”, през които буквално се “борих” със себе си, за да съхраня тази емоция... но нея вече я сякаш я няма....  и това ме направи несигурна, несигурна в мен самата - грешка, но беше факт! Развалих тренировките си, проблемите в работата ми се струваха нерешими, усмивките ми, си имаха своята цена..., сънят ми - просто беше “нощ със затворени очи”....

но

... “Независимо дали ще спечелиш или не, трябва да решиш как ще си тръгнеш, когато всичко свърши!...

...... to be continued

Работната събота / отгоре на всичко и мрачна/ :(

19.02.2011 г.

Закуска
Мюсли с кисело мляко

Обяд

Омлет 3 айца L размер
1/2 краставица
30 гр. сирене
4 масики, /както казва моя племеник на маслинките/ :)

Следобеда малко лиготии - пурички, една суха пастичка, малко чипс! Трудно е когато всички се глезят вкъщи, а ти трябва да гледаш отстрани. Затова си позволих малко глезене и аз ;)

Вечеря
Салата Капрезе
2х50 гр. уиски
минерална вода

Тренировка - нямаше. Щеше да е седми пореден ден в залата и реших да пропусна и да ходя за едно кардио в неделя :)

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 22.02.11 09:08.

Уффф...винаги съм се чудил, защо най-хубавите хора трябва да минават през най-тежките изпитания. То всъщност изпитанията са едни и същи, а хората се различават. Много често съм си мислил, че сме на този свят с цел да бъдем пионки в някаква извратена игра, чиято цел е да отсее най-големите борци. Такива са и моментите, в които едни продължават през джунглата на живота, а други пропадат в трънаците. Дори и само четейки дневника ти, аз знам, че ти си един чудесен човек, затова трябва да бъдеш от хората, които вървят само напред, независимо какви прегради им издига живота. И ти го знаеш, и аз го знам! Вече цели 4 месеца ти вървиш по правилната пътека и не бива да позволиш временните промени във времето да те разколебаят. И аз имах такъв момент точно преди 1 месец. Описах го и в дневника си с 1-2 думи, но понеже съм се научил отлично да контролирам емоциите си, доста бързо изкарах негативните мисли от главата си. Замислих се: “Колко години пуших цигари? 7-8! Колко години пия алкохол и то в доста големи количества? 7-8! Имал ли съм периоди, в които съм посягал към наркотици? Имал съм! Колко години съм се тъпкал с junk food? Прекалено много! Тогава какво ме кара да мисля, че за 2-3 месеца ще мога да поправя всичките щети, които съм нанесъл на тялото си през всичките тези години?!? Какво ме кара да мисля, че за 2-3 месеца, аз ще се науча на всичко и ще знам всичко?!? Времето е всичко! Търпението е всичко! Съчетаеш ли двете, всичко ще бъде наред! Горе главата и не оставяй нищо да те сломи, защото докрая на пътя, по който вървим, такива опити ще има неведнъж!!!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.02.11 12:32.

казано от ProXxX на 19.02.11, 12:29:

Времето е всичко! Търпението е всичко! Съчетаеш ли двете, всичко ще бъде наред! Горе главата и не оставяй нищо да те сломи, защото докрая на пътя, по който вървим, такива опити ще има неведнъж!!!

И единственото, на което можеш да разчиташ си ТИ! ONLY YOU! :)

Неделя - свободен от хранителен режим ден

20.02.2011 г.

Закуска

2 малки еклера
1 портокал
1 кафе

Тренировка - кардио

20 минути пътека под наклон - 2 км
10 минути стречинг
10 минути кростренажор
10 минути стречинг

Обяд
2 препечени филийки ВИТА
1 домат
парче сирене

Следоебдна закуска - няколко вилички от парче торта + 1 кафе

Вечеря
Пържолки от прасенце с топено сирене и гъби
Малко картофено пюре
1 чаша червено вино

Понеделник

21.02.2011 г.

Закуска
Мюсли с кисело мляко
Кафе

Обяд
Омлет от 2 яйца L размер, на тефлонов тиган без грам мазнина - набързо приготвен сутринта преди да изляза от нас :)
1/2 краставичка
парче сирене - около 30 гр.
1 филийка хляб Вита
4-5 масииики :D

Следобедна закуска - 60 гр. сусамка с бадеми и мед

Тренировка - не се състоя!

Вечеря
2 домата
сирене “Моцарела”
Зехтин

А, така! Влизай в ритъм, че наближава 9-ти ;)

Дааа, наближава :)

Още не съм решила какво ще правя на рождения си ден, пък и моята близначка не ми помага с идеиии :)

Вторник, който започна като зимна приказка :)

22.02.2011 г.

Закуска

Мюсли с кисело мляко

В офиса - кафе с домашен ябълков пай :)

Обяд

250 гр. Салата - моркови, малко царевица, орехчета и зехтин
Свинско печено в зехтин
Обядът беше купен от готовата кухня на магазини Елемаг - май не подбрах най-добрата комбинация, но стана съвсем случайно :)

Следобедна закуска -
50 гр. сурови бадеми + кафе и вода

Тренировка - нямаше!

Вечеря

Омлет - 2 яйца L размер
1 домат
2 препечени филийки хляб Вита
30 гр. сирене

Размисли и страсти: Втори ден без тренировка + напрежение в офиса и в личен план = лудост в главата и адреналин в тялото!!!
В сряда вече ще връхлетя в залата :)

Пропуснала съм да споделя един грях - една палачинка със сладко към 18:30 ч, като се прибрах у дома :) / точих зъбки от предната два дни за тях!/ - 24.02.2011 г.

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 24.02.11 09:18.

Срядаааааааааааааааааааааааааааа :)

23.02.2011 Г.

И да влизъм в ритъм, че ми писна от несигурността, която се беше настанила в живота ми последните седмици!

Enough! Затова започваме денят с усмивка + любимо кафе + бисквитки :)

Закуска
Мюсли с кисело мляко
Плодове - тази седмица нещо ги пропуснах, но от утре ще наваксам ;)

Пожелавам на всички да изринат всички задачки за деня! И задължително с УСМИВКА :)

.....

Обяд
Омлет 2 яйца
1/2 краставица
30 гр. сирене
1 филийка хляб ВИТА

Следобедна закуска 30 гр. бадеми сурови

Тренировка - с адреналин за три пропуснати тренировки, но с ред обстоятелства /приятни/ отидох до Рим, но не видях папата :D

към 19:00 фреш от портокал и грейпфрут

Вечеря:
1 домат + 1/2 краставица
50 гр. сирене
100 гр. пуешко филе Орехите
2 препечени филийки хляб ВИТА - около 60 гр.

Размисли и страсти: Днес наистина имах супер настроение и нагласа да тренирам, даже всички в офиса ми пожелаха приятна тренировка! Но съдбата си знае работата и ми нареди друга програма на вечерта :)

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 24.02.11 13:03.

Чудя се днес каква тренировка да направя - тази която си е по програма за сряда, или тренировката от понеделник ?

Съвети?

23.02.11
12:44

Ами тази, която ще ти достави повече положителни емозии и удоволствие :)

казано от Aktrisata на 23.02.11, 12:43:

Чудя се днес каква тренировка да направя - тази която си е по програма за сряда, или тренировката от понеделник ?

Съвети?

Тренировката за сряда ;) Поне според дневника ти тази тренировка я е хванала липсата (wasntme)

Стилният Четвъртък

24.02.2011 г.

Закуска
Мюсли с кисело мляко в съотношение 60/300 гр.
1 червена ябълка

Кафе в офиса без бисквитки :( и с малко усмивки - едвам се сдържах да не отида до магазина и да си купя от любимите ми шоколадови изкушения - НО ИЗДЪРЖАХ!

.......
Разговор в нашия офис между мен и Хриси:
Хриси - Ако знаеш какво ми се папка?
Аз - какво?
Хриси - хрупкава пица на жар :)
Аз - и на мен от няколко дни...

И съдбата отново ми ги нареди.

Обяд
Без срам и угризения пиша обяда си: Малка пица Маргарита - мххххммммм беше невероятна :D

към 15:00 ч. ябълка
към 16:00 ч. 1 портокал + 30 гр. бадеми

Добре, че слоновете не бягат от зоопарка, иначе в дни на ПМС мога да изям няколко :D

Отивам на тренировка - ще има кардио! Стискайте палци “Съдбата” да не ми скрои поредния номер?!? ;)

..... имаше тренировка и тя се изразяваше в следното:

20 минути пътека под наклон 2,1 км
10 минути стречинг
22 минути пътека под наклон 2,5 км
10 минути стречинг

Вечеря
5-6 листа къдравка зелена салатка
280 гр. царевица
130 гр. риба тон от консерва
5-6 маслинки
1 домат

2-3 вилички огретен на Мама - направо не знам с апетита си за цял слон, как удържах на това да не си хапна повечко :)

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 25.02.11 17:24.

24.02.11
18:10

казано от Aktrisata на 24.02.11, 17:32:

...

Съдбата или едно телефонно обаждане? :D

Ти пък “Маргарита” ли реши да вземеш. Т’ва е постна работа...трябваше нещо с месце в плънката или риба :) И един съвет - плодове и мазнини (ядки) не е добра комбинация. Избягвай я, ако не искаш да ти разсте дупето, вместо да се смалява :)

казано от Absolut Illusion на 24.02.11, 18:10:

казано от Aktrisata на 24.02.11, 17:32:

...

Съдбата или едно телефонно обаждане? :D

:D

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 25.02.11 16:04.

”Уморителният” Петък

25.02.2011 г.

Закуска
Мюсли с кисело мляко, поръсени с канела
1 портокал

Обяд - 12:30 ч
Салатка
5-6 стръка къдрава зелена салата
280 гр. царевица
130 гр. риба тон, оставена без собствен сос
5 маслинки
1 домат

Следобедна закуска - 16:00 ч.
1 кисело мляко Верея 0,1 %
1 корни с портокал

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 25.02.11 17:27.

25.02.11
17:33

Киселото мляко 0.1% допада ли ти на вкус? Аз съм пробвал веднъж от любопитство (ям само пълномаслени млека) и имаше вкус на желиран цвик :D

По принцип хапвам 2.9 % , но той като от няколко дни изпитвам ненормален глад днес в следобедната закуска включих по изключение мляко и реших да е по-ниско маслено - не бях разочарована :)

Харесвам млякото на Верея!

......... петък

Тренировка - “бутащи”

5 мин. загрявка на пътека + махове и ротации

- първа двойна серия - хоризонтален бенчпрес на машина: 4 х 8 с тежест 25 кг и придърпване на вертикален скрипец: 4 х 15 с тежест 30 кг , последната с 35 кг/загряваща серия 1х20 с минимална тежест/
- втора двойна серия - бенчпрес на машина от наклон 4х8 с тежест 20 кг с долен скрипец: 4 х 15 с тежест 20 кг
- трета двойна серия - трицепсово придърпване на скрипец 4х12 с тежест 25 кг в комбинация с бицепсово интензивно сгъване с дъмбели от 4 кг 4х24

- кардио - пътека под наклон - 2 км

Вечеря

Омлет - 2 яйца L размер
1/2 краставица
50 гр. сирене
6 маслинки

Изключително рядко ми се случва вечер след 21 ч да съм гладна, но тази вечер бих всички рекорди! Докато си прогатвях мюслито за закуска - хапнах няколко лъжици мляко с 4 обикновенни бисквитки!

Размисли и страсти: От напрежението в офиса, не останаха сили за размисли и страсти :(

26.02.11
10:17

казано от Aktrisata на 25.02.11, 21:23:

По принцип хапвам 2.9 % , но той като от няколко дни изпитвам ненормален глад днес в следобедната закуска включих по изключение мляко и реших да е по-ниско маслено - не бях разочарована :)

Харесвам млякото на Верея!

2.9% зеленото на Верея? И аз го хапвам последните 2-3 седмици само него и ми допада.

http://www.youtube.com/watch?v=YFBmam-OoMQ

казано от Aktrisata на 28.02.11, 10:16:

http://www.youtube.com/watch?v=YFBmam-OoMQ

Nice! ;) Клипа е доста опияняващ...замалко да изпадна в транс :D

28.02.11
11:00

да убеждаваш хората в нещо, в което ти не си убеден, че е “правилно”, “вярно”, е свързано с това да пребориш вътрешните си убеждения в името на някаква кауза, която си решил ти или социалната група, към която някак си принадлежиш, да защитавате...

трудно е и понякога идва в повече...

иначе тука споделяш някакви любовни дерзания предполагам, които е голякма грешка да връзваш с тренировките....

казано от slavko на 28.02.11, 11:00:

иначе тука споделяш някакви любовни дерзания предполагам, които е голякма грешка да връзваш с тренировките....

Напълно съм съгласна с теб! Но колкото и да се опитваш да не губиш фокус, има неща които те разклащат и понякога падаш ... НО  аз винаги се изправям и всеки път съм научила нещо нова за себе си, което се надявам ми помага да бъда и по стабилна next time :)

Събота

26.02.2011 г.

Закуска към 09:30 ч.
Мюсли с кисело мляко
1 портокал

До обяд хапнах и няколко бонбона и бисквити, т.к. ми се наложи да ходя на църква.

Обяд към 13:00 ч.
Омлет 2 яйца L размер
1/2 краставица
5 маслинки
30 гр. сирене

Следобедна закуска - кафе с няколко бискивтки

Тренировка към 17:00 ч.

20 минути пътека под наклон 2.5 км.
10 минути стречинг
10 минути кростренажор
5 минути стречинг
10 минути кростренажор

Вечеря
100 гр. пуешко филе Орехите

Кино - Агент XXL 3 - меко казано не ми допадна :@

Размисли и страсти: Тренировката ми се отрази много ободряващо след цял ден онлайн борба със Счетоводни концепции и стандарти.

Със силовите тренировки си имам прогрес - увеличих тежестите и сериите при някои упражнения / ако изобщо мога да се “похваля” с това при моята “женска” програма/ . От натоварването на коремните мускули също има вече и видим резултат.

Все още обаче се чувствам гузна за интензивността на кардио тренировките - сякаш не ми достига смелост да увелича натоварването. “Лазя” си на тая пътека вече 3 месеца без почти никаква промяна в натоварването. Отделно момчето, което ме контролира и ругае в залата ми каза, да не тичам на пътеката, защото има нещо грешно в стойката ми. От там явно се е появила и онази болка в левия глезен, за която споделих преди време.

И сега ми остава да се боря с тренажора. А трябва да си призная “той” доста добре ме поти, но и уморява. На 10 минута и вече ми идва да ругая / колко ли ще отива това на една дама?!  :) /

Но трябва да стане... и ще стане - с постоянство и търпение :)

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 28.02.11 12:03.

28.02.11
12:25

Здравей

Да споделя за кардио тренировките. На мен определено ми е скучно повече от 10-15 мин на някой кардиоуред. Направо откачам. Но от скоро открих разрешение на този проблем и това са класовете по спининг. Много ме кефят, натоварвам се страхотно, а положителните емоции са много след това :) Има и други варианти на подобен тип кардиотренировки в група, и според мен са по забавни и неусетно се увеличава интензивността и натоварването.

Звучи интересно - ти къде ходиш на спининг?

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 28.02.11 16:25.

Усмихната неделя - свободен ден от хранителен режим, тренировки и “черни” мисли :)

28.02.11
16:30

казано от Aktrisata на 28.02.11, 16:24:

Звучи интересно - ти къде ходиш на спининг?

Наистина е интересно и много по мотивиращо. А и натоварването ми се струва е по-добро.
Аз не живея в България в момента така, че не мога да ти помогна с предложение за зала, но знам че някои други момичета ходят на спининг и биха те посъветвали къде е добре :) На първо четене се сещам за Либра.

Шеметният Понеделник :) / съвпадащ и с края на месеца /

28.02.2011 г.

Закуска - в 07:30 след три прехвърляния на алармата (headbang)
Мюсли с кисело мляко
1 портокал

Кафе с водичка / без бисквитки/
* Тази седмица никакви бисквитки, сусамки и т.н. :@ Тва ПМС се оказа по-дълго, но съм твърдо решена да не му се давам!

Обяд
2 пилешки шишчета - около 120 гр.
Зелева салата 150 гр.
5 кисели краставички около 60 гр.

Следобедна закуска
1 жълта ябълка

Тренировка

5 мин. пътека
- Махове и ротации
Първа тройна серия
- Клекове до прав ъгъл 4х20 повторения
- Лека серия аддуктори 4х30 повторения с тежест 30 кг
- Силова серия абдуктори 4х20 повторения с тежест 40 кг
Втора тройна серия
- Бекекстензии (гръбни преси) 4х20
- Янда коремни преси 4х20
- Кик-бек с дъмбел от 4 кг 4х20

Кардио - кростренажор 10 минути

Вечеря
1 домат
1/2 краставица
50 гр. кашкавал
30 гр. сирене
2 препечени филийки хляб

Мнението беше редактирано от Дарина Михайлова на 28.02.11 23:11.

Денят на Баба Марта - Честит вторник :)

01.03.2011 г.

Закуска
Мюсли с кисело мляко
1 жълта ябълка

Обяд
100 гр. пилешко филе на скара
2 домата
30 гр. сирене
1 филийка пълнозърнест хляб Вита

Следоебдна закуска - 50 гр. сурови ядки микс

Тренировка - кардио ден
10 минути кростренажор
10 минути стречинг
10 минути кростренажор
10 минути стречинг

Вечеря
230 гр. запечен ориз с праз лук, моркови и червени чушки
няколко лъжици кисело мляко
1 филийка пълнозърнест хляб

Размисли и страсти: Много мартенички, усмивки, положителни емоции, задачки-закачки в офиса, отчети, клиенти - ежедневни проблеми - общо взето, забавен старт на “дамския” месец.... :)

P.s. Честита баба Марта bb-team-ъри :)

http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1