12.03.11
21:08
Имам проблем. Мисля, че имам гинекомастия ама не типична понеже не съм дебел. 15год 1.75см 65кг
Между другото имам кифоза и в момента Лазар Радков ми помага да я оправя.
Това състояние го имам от около 3 год. Когато ми е студено зърната се свиват и е ок, но когато са на топло се отпускат и се подуват, което не е много приятно от есетическа гледна точка. Лятото като плувах бруст в лявото зърно се стопи малко мазнината вероятно понеже се разтварят ръцете и гърдите участват в движението. Не знам дали и в момента имам някакъв хормонален дисбаланс и за това гърдите са си така или просто вече хормоните ми са наред но все още мазнината чака да се изгори. За това искам да пробвам някое упражнение не за маса а за оформяне и изгаряне на мазнините около зърната. Предполагам Флайс е такова но нека чуя вашите мнения.
Приложил съм и няколко снимки
http://img854.imageshack.us/g/dsc02082k.jpg/
12.03.11
21:12
Сега аз не разбрах ти ходиш ли на фитнес тренираш ли ? или не? и ако да какво правиш за гърди ?
Флайс става. Друго, което можеш да пробваш е Пек-Дек. Ако има вариант (модела на уреда позволява) дръпни облегалката назад(около 70 градуса наклон). Така ще наблегнеш още повече на оформяне в долната част на гърдите. Задължително опитай и кросоувър (двата варианта - ръкохватки отгоре и отдолу - може и на суперсерия). Това е което се сещам за оформяне на гърдите.
Все пак прави и базови упражнения. Те много биха ти помогнали. Лег, полулег, избутвания от всякакви наклони, кофички. Няма да навреди.
offtopic: Няма да се изненадам ако някой колега предложи Клек с щанга за справяне на гинекомастията :D Все пак клекът прави чудеса.
авторе, нищо ти няма ;) и на мен като ми е горещо ми се отпускат така зърната и при хлад ми се втвърдяват. Като масата почва да се трупа и гледката се подобрява значително. Лично ти препоръвам да почваш кофите яко.
12.03.11
21:58
offtopic: Няма да се изненадам ако някой колега предложи Клек с щанга за справяне на гинекомастията :D Все пак клекът прави чудеса.
Защо пък НЕ ? Да ти говори нещо ?
Клек - Тестостерон - Мъж ?
Да, само дето тоя тестостерон, който се синтезира в повече при клек с щанга се задържа в организма няколко часа, след което нормализира стойностите си. Мисля, че момчето търси траен ефект.
Имам проблем. Мисля, че имам гинекомастия ама не типична понеже не съм дебел. 15год 1.75см 65кг
Между другото имам кифоза и в момента Лазар Радков ми помага да я оправя.
Това състояние го имам от около 3 год. Когато ми е студено зърната се свиват и е ок, но когато са на топло се отпускат и се подуват, което не е много приятно от есетическа гледна точка. Лятото като плувах бруст в лявото зърно се стопи малко мазнината вероятно понеже се разтварят ръцете и гърдите участват в движението. Не знам дали и в момента имам някакъв хормонален дисбаланс и за това гърдите са си така или просто вече хормоните ми са наред но все още мазнината чака да се изгори. За това искам да пробвам някое упражнение не за маса а за оформяне и изгаряне на мазнините около зърната. Предполагам Флайс е такова но нека чуя вашите мнения.
Приложил съм и няколко снимки
http://img854.imageshack.us/g/dsc02082k.jpg/
Приятелю, след като Лазар Радков се занимава с теб, надали ще намериш по-подходящ съвет от неговия. Най-добре слушай професионалиста.
Тялото не топи мазнините от зоните, които натоварваш.
Болят ли те при допир?
За мен ти имаш гинекомастия, но в ранен стадий + излишни мазнини.
puffy nipples. Не е нужно да е гинекомастия, а просто подкожни мазнини. Гинекомастията се констатира от доктор, а не във форума.
Дам,това са ‘’пъфи нипълс’‘.
Доколкото знам се дължат на ароматизиране на тестостерон-а в естроген и след време се оправя като се нормализират нивата на 2та хормона.
Стоянчо, puffy nipples може да се окаже като симптом за гинекомастията.
Така де, аз не казвам, че не е :D Просто не обичам прибързаните заключения и диагнози. А във форумите много бързо се дават заклюения, които хвърлят в ужас хората. Сега младежът може да си каже “малии, ебало си е майката, ша са мре”.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.03.11 12:22.
13.03.11
19:28
Не ме болят при допир, е ако ги натисна силни при всички трябва да има болка. Тренирам по специална програма която Лазар Радков ми е изготвил за изкривяването и тя е за сила и кондиция. Което ще рече че тестостерона би трябвало да се увеличава, но тренирам едва от 1.5 месеца и според мен трябва още време. За сега за гърди правя 2 базови упражнения(Лицеви опори и Floor Press). Мисля да изчакам още няколко месеца и ако тогава няма никакво подобрение ще помоля треньора ми да вкара 1 упражнение за оформяне. Все пак е по голям специалист от вас :)