Дневникът на Мая

Прескочи до:

07.03.11
20:01

40кг,83-56-79,бедро-42

Храна:
130гр пилешко от бут,без кожа(само трътката :) мн обичам)
2 яйца и 3 белтъка
100гр котлет от акула на тефлон
50ина грама извара(толкова имах,утре ще купя мнооого)
40гр трици
80 гр сварен боб
120гр сварен кафяв ориз
50гр ябълка
1 орех,мед,маслини

това не е реда на хранене ,а количество :)

Тренировка:

клякания с 14

флайс с по 7
изстласквания думбели лег-с по 7

кофички от легло със стол
френско със 7
тр.разгъване от лег тесен хжат със 7
същото с длани към лицето
кик бек със 7
разгъване от стоеж със 7

лицеви(вече по 10 :) )

биц. сгъване стоеж с по 7
концентрирано със 7

повдигане на пръсти с 14

всичко:3 серии по 7-12 повторения,странични клякания м/у някои серии-около час...

Тъй като,нямам почивен,а редувам гръб/рамо и гърди/трицепс/бицепс (и разни за краци по м/у другото правя),мисля на третия ден да си втикна разни гимнастики за крака,аеробни глупости да са ми за почивен...
Май утре е момента да пробвам,набелязах си към 9 упражнения...ам треа и за храната да видя,защото го отчитам като почивен...

За днес:ккал-1050,пр-100,м-37,в-92

Нямах кинти да си уредя сносна храна,ама утре ще падне пазар ;)

Много топла вода с лимон,кафета,бира,вино(и червено малко,греяно-имаше повод) и така ;)

08.03.11
10:13

Оф,снощи пийнах повечко...искам или не-днес няма да тренирам...
Ако се освестя,мое се раздвижа с някое упражнение за крака...

39кг

9.30-лъжица мед
10-2-3 тричави питчици,варено яйце,кафе...

Честит празник на всички дами :)

08.03.11
19:48

“Тренировка”:

клекове с 14кг-3 по 10
напади с 2 по 7кг-3 по 5 на крак
плие със 7-3 по 10
страничен полуклег(крак на легло)-3 по 10
глутеус мост с 1 крак-3 по 10 на крак
глутеус ритник-3 по 10 на крак
лицеви-3 по 15
повдигане на пръсти с 14 кг-3 по 14

смехотворна работа,дори и за махмурлия-те тва ше ми е почивния ден за напред :)
не си давах зор и за повторения,че тия упражнения ми се виждат почти безсмислени....

Храна:
100гр месо от бутче
3 яйца
100гр пангасиус
120гр кашкавалена извара(такава са зели наще,на Даним,а тя хич не ми вдъхва доверие...утре ще си купя)
40гр трици
1 орех

много кафенца,водичка с лимон,биричка,винце и рано лягане,надявам се...

слабо хранене,ама като за почивен...и след препиване(не требе така)...

ккал-750,пр-77,м-38,в-39

ако не е мн мазна изварата(изчислявам я,като полумаслена),ще втикна орех,маслини и ше дигна калориите леко...

Честит Ви празник ,момичета, и весело изкарване,с много любов,внимание и подаръци от страна на мъжкото обкръжение ;)

11.03.11
20:59

09.03.2011

Храна:
месо от бутче-130гр
пангасиус-180гр
1 яйце и 1 белтък
извара-200гр
трици-40гр
ориз сварен-100гр
боб-150гр
2 ореха,2 маслини,зехтин,мед,виолетка

ккал-1150:пр-120гр/м-40гр/в-100гр

Тренировка:гръб/рамо

10.03.2011

Храна:
месо от бутче-110гр
пангасиус-50гр
1 яйце и 1 белтък
извара-200гр
трици-40гр
боб-200гр
3ореха,сусамово семе,мед,смокиня,кашкавал

ккал-1050:пр-110/м-35/в-90

гърди/трицепс/бицепс

Днес:

9-чай с мед,тричави питки(само с белтъци,че реших,за мойте кг съм прекалявам с жълтъците,ше зема да се обрина),намазани с извара и домат

Тренировка/почивка-крака и лицеви

12-100гр пилешко,салата от зеле,домат,краставица,лук,маслини,зехтин

16-2ореха,домат,варен белтък

19-180гр пангасиус,домат

22-извара с маслини

ккал-770:пр-93/м-37/в-47

Нетренировъчен е,въглехидратите са малко...

12.03.11
21:31

Хладилника се прецака,12 бута и кило риба се размразиха...сготвих каквото можах...бе отиде ми основната храна за седмица поне...
За пакетите извара и яйца,няма ко и за тех да се ядосвам...и баш сега,като се стопли времето...
За през ноща съм ги окачила на простора,ама хладилник няма да имам поне 2 дни...бе то поне са евтини продуктите-което става,ще го ям-имам куче...

Днес:40кг(а вчера хапнах по-оскъдно)
180гр месо от бутче
70гр пангасиус
1 яйце
150 гр кашкавалена и 150гр “Пършевица” извара
40гр овесени трици
100гр(сурови)макарони-много се раздуват бре,а и такива чернилки ме съмняват да са пълнозърнести,на “макрин”
киви,мед,домат,сусамово семе...

1170ккал:пр-127,м-37,в-100…пр. не раст.-110

тренировка-гръб/рамо,около час

Вече си правя крака в отделен ден(почивен) и не почивам мн по време на трен

Купих си пшеничени ядки(а всъщност си мислех за ръжени,вместо овесени),ама май се прецаках-едва ли имат мн фибри...

чай,кафе,бира,вино и ядове с тоя хладилник

Боядисах се-викам си,да се върна към ярко червеното от патладжан-ми Seri си взех,не ми се получи...
Ползвала съм я тая боя и знам,че е мн силна,ама не ми е ден днеска

Бе не се впрягам толкоз :) ,поздрави :)

13.03.11
19:46

Стабилни 40 кг ,ама съм подпухнала в тиквата (малко ми е чая тия дни)...може вода да е
гръб-83/г*з-79/баджак-42/корем-подут

8-резен ябълка

8.30-питки с 3 белтъка,трици,ядки...намазани с извара,пилешко и домат

10.30-тренировка:

кофички от легло със стол-3 по 10
изтласкване гири от лег
флайс

френско с 1 гира
тр разг лег с 1 гира(2 ръце)
същото с длани към лицето
кик бек
тр разг стоеж с 1 гира(2 ръце)

лицеви-3 по 12-15

биц сг стоеж с гири
концентрирано

гира-7кг,3 серии по 7-14 повторения,всичко за по-малко от час

лъжица мед

12-около 150гр пилешко,маруля,краставица,маслини зехтин...2 питки(30гр) намазани с извара и домат

16-2 ореха и половин домат

19-200гр риба и половин домат

22-ще има 150 гр извара,на “домлян” си взех-85ккал,мисля,че е качествена по това,което съм чувала...а и на вкус ми допада :)
ще втикна орех и голяяяма,черна,безсолна маслина :)

ккал-1100,пр-128(?!!),м-41,в-64-утре въглехидратите пак по-малко,че е почивен-краци само

сега ще наваксвам с чайчета,е и винце си пия ;)

14.03.11
07:11

казано от mayasy на 13.03.11, 19:46:

Стабилни 40 кг ,ама съм подпухнала в тиквата (малко ми е чая тия дни)...може вода да е
гръб-83/г*з-79/баджак-42/корем-подут

сега ще наваксвам с чайчета,е и винце си пия ;)

Малко ти е водата, много ти е чая и алкохола. Обезводняваш се и затова задържаш. Знам, че от анорексична гледна точка ти е трудно да го повярваш, но ако увеличиш водата и намалиш поне чая няма да подпухваш

14.03.11
22:39

Ама, аз мислех,че от чая не задържам вода...то си е ,в повечето случаи, гореща вода с лимон(пакетчета ,от тези измислените ,рядко слагам)...наистина ли топлата вода + някое измекярско пакетче не е същото,като вода от чешмата?!!
Е,значи напразно се “бъхтя” да я топля,така ще си я пия...или само гореща(по-лесно влиза с цигара),без нищо :)
А за анорексичното мислене :) ,поне от течности никога не съм се плашила(мн анорексици взимат диуретици-аз не съм се и сещала за подобно “решение”,виж за лаксативи (blush) ,ам тва е минало)
Мерси за съвета :)

Днес,стабилни 40кг.От както водя днавника 2кг отгоре(чисто-без води и сланинки)Вярвам и сайта има пръст в това-като чета всички младежи как си “хапват” и се успокоявам :) ,че за мойте цели,яденето ми е направо оскъдно(а си е тъпчене,спрямо преди) и това ме пази от угризения...
Чета, главно мъжките менюта и ги деля на 3 като количество(то аз съм 1/2 от кг на повечето),от вариантите,които ми допадат и ето ми диета за мм...някои дамски дневници направо ме плашат с нищожното количество храна и лишенията,отказа от определени продикти...,но всеки с целите си :)
Естествено,изчислила съм си нуждите и разходите,съобразявам се с индивидуални нужди,но форума определено ми помага-за идеи и за успокоение...

8-овесени питки(2 белтъка,40гр трици) намазани с извара,пилешко,домат

Тренировка-мислех да правя крака,ама направих това(каша):

клек с 14

чукчета
едностранно гребане от стоеж
и същото наведена(стандартното)

гребане в страни за рамо
повдигане в страни
и от наклон
и напред
раменни преси с 1 гира

плие с 1 гира

сгъване за бицепс стоеж(рръце плътно до торса-по-натоварва май)

сранични клякания тук-там;всичко-3 серии по 7-10повторения;гира-7кг;45мин

мед

12-120гр пилешко от бут,180варени картофи със 100гр извара на пюре

16-70гр риба,увита в маруля,с маслини-като сандвич(сл закуска винаги ми е най-лека,за да се смели до вечера и да ми се събират повече хранения)

19-100гр пилешко със 100грама броколи с извара и кашкавал

22-150гр извара с маслини

ккал-1150,пр-150!!!!!,м-33,в-80

15.03.11
21:17

Днес:

храна:
300гр печена риба
1 яйце и 2 белтъка
150гр извара
30гр пилешко и 30гр кашкавалена извара(за гарниране на питките)
50гр пшеничени ядки
50гр овесени трици
домат,зеле,портокал,зехтин,маслини,мед

ккал-1100,пр-110,м-40,в-90

тренировка-не ми се описва-гърди/трицепс/бицепс...лицеви,клякания,за около 45 мин...

Мсля,да се стремя да спазвам следното разпределение на пр/м/в-40%/30%/30%
Не знам, РБД ли е,кво е,но от храна смятам да поемам 1200ккал(+1000 приблизително от пиене)
Т.е.:пр-120гр/м-40гр/в-90гр

Сега, ще се ровя и смятам,как да ги разпределя правилно спрямо тренировката на 5-6 приема...

Поздрави на всички :) (d)

16.03.11
13:27

Дано тези +1000 да са от мляко а не от това , което си мисля.:D

16.03.11
20:32

Не са от мляко (blush) ....и от натурален сок не са,”уви” (beer) (d)

Днес:наложи се нетренировъчен-и едно клякане не съм направила :(

Храна:
200гр варено месо от бутче
2 белтъка
300гр извара
40гр трици овесени
30гр сурови макарони
домат,маруля,краставица,маслини,зехтин,орех...

ккал-850,пр-120(около 100 животински),м-25,в-60

Само белтъка ми е по схемата,м и в-като за нетренировъчен...анорексична психоза:без натоварване...

Утре ми е гръб/рамо-ще видя дали е по силите ми да втикна една щанга-27кила,за каквото и да е...
Скоро почвам и набирания,ама ме е срам самичка...като се съберем с френдове(то е ясно за кво (beer) и ще трябва първо да ги видя тез набирания,после да засядам ),ще видя как съм в това отношение-можех 3…

За утре храната ще е стабилна.Купих си охладен телешки стек и след трен- хапвам мед,белтък и тичам за гарнитурата-императорски ориз :)

Само не знам как да го приготвя,сигурно е жилаво месо(9.80килото-ОХЛАДЕНО,не разчитам на качество ...няма сланина...)
Ако някой може да ме посъветва-на тиган дали ще стане или да го запечатам и после фурна...да го изтъня с чука(ам така му прецаквам сока)

Бе,утре ше пиша ко се е получило-ако стане подметка ,си имам и пиле и риба, и куче и кофа :)

Сега си пускам некво ужасче,за релакс(и да мине турския сериал на бабата) и ще гледам да легна рано-от седмици спя по 5 часа-когато и да легна 7.30 съм на линия...

Приятна вечер на всички :P

16.03.11
20:42

За телешкото не знам, но императорският ориз си иска доооста време, за да се свари :) Водата става супер черна и е много весело ако започне и да пръска наоколо :DDD
Иначе ми харесва на вкус, но ако е направен само по-сочен (със зехтин, горчица, къри, куркума, магданоз и сурови доматки на ситно вътре ми е любимо) :P

16.03.11
22:46

Аз съм си правила такъв ориз и е вкусен(но този в пакетчетата...на Крина...и сега такъв ще взема,нищо че е обработван-става за 20 мин :) ).Мисля,че си има фибри,ниско ГИ(то дори не е ориз,хах,а неква американска трева,до колкото си спомням) и си вади калории...
Е,друго е див ориз, не в “Boil in bag”-скоро не съм виждала,а не съм и пробвала :)
Лошо,че не ползвам сол...дано да е достатъчно ароматен,както си го спомням :) ,че с извара не върви(на всичко безвкусно,слагам извара-ориз,макарони,броколи,картофи...без сол е зле)
Мврси за съвета-утре ще видим за ко иде реч с туи папане :)

16.03.11
22:49

И определено ми допада твоя начин на овкусяване-мн обичам куркума,къри,индийско орехче-бе има какво да се сложи :)

17.03.11
07:13

Аз телешкото първо го варя поне 1 час и после го пека още толкова в иенска тенджера с фолио. Жилаво е ,на тиган не става. Просто нашето телешко не е за бързо приготвяне. Не знам чужбинските телета какаво порода са ,но определено е друг вид

17.03.11
13:38

казано от diva 97 на 17.03.11, 07:13:

Аз телешкото първо го варя поне 1 час и после го пека още толкова в иенска тенджера с фолио. Жилаво е ,на тиган не става. Просто нашето телешко не е за бързо приготвяне. Не знам чужбинските телета какаво порода са ,но определено е друг вид

Определено в бг е много жилаво телешкото,направо не е за ядене. Тук си хапвам,често и най-вече на кайма супер месо,бързо я приготвям на тигана за има няма 10мин е готова. А от телешко филе стават страхотни пържолки.
Като съм в България се отказвам от телешкото,защото е като подметка.

17.03.11
13:53

казано от Hiya на 17.03.11, 13:38:

казано от diva 97 на 17.03.11, 07:13:

Определено в бг е много жилаво телешкото,направо не е за ядене. Тук си хапвам,често и най-вече на кайма супер месо,бързо я приготвям на тигана за има няма 10мин е готова. А от телешко филе стават страхотни пържолки.
Като съм в България се отказвам от телешкото,защото е като подметка.

Да определено телешкото /в България, защото от тук само съм купувала е жилаво/ и или първо трябва да го свариш, а др. вариянт който ти препоръчвам е да го нарежеш на много тънки филета, да го сложиш в марина: подправики по желатие, малко соев сос и водка / или ракия но от нея може да остане аромат/ сгорещяваш силно тефлоновия тиган и ги слагаш в него, но за не повече от 10-15мин на страна. И трябва да ти постоят в марината поне 2 часа.

17.03.11
22:51

Еее,мерси за съветите,аз вече я изядох таз говежда подметка,ха ха....
Не си струва за 150гр толкоз въртели,но сте прави-тези меса(особено,на такава ниска цена) им трябва тенджера под налягане направо :) .Аз я запечатах на тиган,после сипах малко вода,сложих капак и след 10 мин-воаля-джапанка :)

Хранителен режим:пр/м/в - 40%/30%/30% - 120гр/40гр/90гр - 1200ккал+1000(празни,с некой др въглехидрат)

Тренирам м/у 11 и 12часа и през първата половина от деня(закуска,обяд и при тежка тренировка и следобедна закуска към 16),мисля да смесвам основно въглехидрати с белтъчини,с мин количество мазнини
За втората част на деня-белтъчини+мазнини,предимно ядки,маслини,зехтин...може и жълтък,малко кашкавал(не мн,метаболизма е по-бавен,все пак)

Днес:
8.30-чай с мед и лимон,кафе
9-тричави питки(50гр ов трици+2 белтъка),намазани с извара и малко пилешко
кафе
кафе :)
ккал-250,пр-29,м-5,в-40

Тренировка:
Оф,тая 27кг щанга,я мъчих за тяга-само щех да се сецна
Опитах от наклон с широк хват-5-6 пъти,ама до никъде
Разгеле,направих 3 серии чукчета ок,по 5-6 пъти

И после,стандартното с мойте гирички по 7кг-4упр за гръб,8 за рамо,накрая клек с двете гири,всичко по 3 с/7-10п
Мед след 30 мин варен белтък

14.30-120гр телешка подметка + 100гр перфектен императорски ориз и 80гр грах с къри+чаша червено вино(него не броя)
ккал340,пр-35,м-5,в-40

бира

19.30-треаше да мине време тая волска “дъвка” да се смели
Задуших си малко коприва и гъби в 1 пръст вода,прибавих чесън,орех и извара(кашкавалена и сиренява),метнах и малко варено пилечко и като си извряха водичките-малко настърган кашкавал...бе,аз си го харесах :) + бяло вино(не смятам)

ккал-260,пр-30,м-10,в-6

вино

23-150гр извара с орех и маслина
ккал-120,пр-25,м-5,в-2

Общо:ккал-1050,пр-130,м-27,в-94-и днес не го докарах,май 10 гр мазнини щеха да ме оправят,ама пропуснах сл закуска...ама,то тез сметки не са точни :)

Ако имах повече кинти,да не ми е терсене за жълтъците,щях да ям по няколко белтъка на всяко хранене :) и м/у храненията...

(d)

Мнението беше редактирано от Мая на 17.03.11 22:53.

17.03.11
23:33

За твоите цели,трябва да ядеш цели яйца,2 белтъка за къде??Хапвай по 3 цели яйца за закуска. Тези трици,не ли се стричат по дупето? :D Замени ги с овесени ядки. И яж,яж,яж,не се страхувай от мазнините,стига да са от полезните :)

18.03.11
19:43

Днес:39 и 1/2 кг

8.30-чай с мед,кафе
9-2л овесени трици и 1 л пшеничени ядки,накиснати в 150гр к. мляко 0.1%+50гр извара и 1 варен белтък
(разнообразие от питките,ама не ми допада),кафе

кафе

10.30-тренировка:
кофички от легло със стол-3 по 10
изтласкване на гири от лег-3 по 10
флайс-3 по 10
френско с 1 гира-3 по 10
тр. разгъване лег,с 2 ръце 1 гира-3 по 10
същото,с длани към лицето-3 по 8
лицеви-3 по 15
кик бек-3 по 7
тр. разгъване стоеж 2 ръце с 1 гира-3 по 10
бицепсово сгъване стоеж-3 по 8 на ръка
концентрирано-3 по 8
клякане с 2 гири-3 по 10

по време на трен вода

гира-7кг,всичко за час-мед и метене :) и после варен белтък

бира

12.30-варено горно бутче+императорски ориз с грах и гъби,пресен домат,чаша бяло вино

бира,вода

16-беше ми останала 1 тричава питка(10 гр трици и 10гр белтък примерно) и я намазах с извара и парче пиле

19-омлет от 1 яйце,1 белтък,50гр кашкавалена извара,парче пиле,магданоз,орех,краставица

вино,чай

22-150гр извара с 1 орех и маслина

вино,вода

Нещо съм объркала сметките,май:около 1000ккал,пр-115,м-30,в-90-бе горе-долу е така...
Ако бях сигурна,че изварата не е брашно(насипна-2лв килото,не е мазна,ама мазнините не са проблем...),щях да втикна още 1 орех...

Ще си взема на “домлян”-1.40-300гр.,да ми е мирна главата преди лягане

Утре почивам-ще клатя краци само :) и ще карам на риба и салати с повечко зехтин
В камерата имам пангасиус,толстолоб и акула-треа вида на коя/кои да се спра :)

Поздрави :)

19.03.11
19:16

Днес:40кг

8.30-половин ябълка,чай с лимон,кафе

9-тричави питки(40гр трици,яйце),намазани с извара и малко кашкавал+кръгчета домат(нетренировъчен и не се съобразявам с мазнини)

кафе,вода

Разходка за пазар(вино,маслини,извара”Домлян”)

11-почивна тренировка:

клякания с 14кг-3 по 10
напади с 2 по 7кг-3 п0 5 на крак
плие с 14кг-3 по 8
страничен полуклег,с 1 крак на легло-3 по 10
лицеви(не до земята)-3 по 16
глутес мост с 1 крак-3 по 10 на крак
глутес ритник-3 по 10 на крак
повдигане на пръсти с 14-3 по 15

по време на “трен”-вода

половин ябълка,бира

13.30-варено пил горно бутче,без кожа,накъсано в салата от зеле,моркови,домат,лук,маслини,зехтин(не тренировъчен ден-без оризи,картофи и бобови),вино

бира

16.30-варен белтък(исках да ям рохко яйце,ама не ми се получи и изядох само белтъка...)

бира

19-пангасиус на тиган,коприва,орех,чесън,сусамово масло

вино,чай,вода

22-извара с орех и маслини ще бъде

вино,вода

Закръглям сметките,защото е глупаво да пиша:ккал-1217,примерно...а и не е точно...

ккал-1000,пр-100,м-50,в-60

Ех,ако ми беше станало яйцето рохко...ха ха,глупости-като не тренирам,ми е малко филм да прекалявам...

Приятна събота вечер ;) и не прекалявайте с вредните субстанции,аз ще го направя,вместо вас 8-)

19.03.11
19:23

И аз яйцата ги обичам само рохки :P
За целта, когато заври водата, засичаш точно 3 мин. Веднага ги махаш от котлона и няма как да не станат :)

19.03.11
19:35

казано от dance_girl на 19.03.11, 19:23:

И аз яйцата ги обичам само рохки :P
За целта, когато заври водата, засичаш точно 3 мин. Веднага ги махаш от котлона и няма как да не станат :)

Много е 3 минути! Ако ти е слаба и стара печката - до 2 мин, ако ти е газ или инфрачервен плот - 1 минута!

19.03.11
19:38

(blush) забрвих,че варя яйце...онзи ден,на слаб огън варих 2, около... час-изядох белтъците,но се съмнявам да е имало нещо полезно в тях...
Като реша да варя яйца-до котлона с часовника-3мин...без разсейване :)

19.03.11
19:41

Аз съм на газов котлон-за s размер-2 мин,за м-3 и т.н.,ама паля цигара или се хвана да чистя или ровя в нета и хоп-леле мале,аз яйца варя :)

19.03.11
20:56

казано от mayasy на 19.03.11, 19:38:

(blush) забрвих,че варя яйце...онзи ден,на слаб огън варих 2, около... час-изядох белтъците,но се съмнявам да е имало нещо полезно в тях...

Хахах, аз имам уникален случай - сложих да се варят 2 яйца в едно тефлоново джезве и... забравих, влязох да се къпя, после се обличах, гримирах... водата в джезвето беше се изпарила и яйцата гръмнали и полетели на всякъде в кухнята!

19.03.11
21:10

казано от kozunak на 19.03.11, 20:56:

Хахах, аз имам уникален случай - сложих да се варят 2 яйца в едно тефлоново джезве и... забравих, влязох да се къпя, после се обличах, гримирах... водата в джезвето беше се изпарила и яйцата гръмнали и полетели на всякъде в кухнята!

:D :D :D
И аз имам подобен, но при мен всичко беше станало на пепел, включително и голяма част от дъното на съда (wasntme)

19.03.11
21:39

казано от dance_girl на 19.03.11, 21:10:

казано от kozunak на 19.03.11, 20:56:

:D :D :D
И аз имам подобен, но при мен всичко беше станало на пепел, включително и голяма част от дъното на съда (wasntme)

Ето ви още едно предимство на суровата храна - по-малко инциденти в кухнята :D :D :D

20.03.11
13:22

Правила съм тоя номер с ориз на котлона- съвсем забравих, че е там. Точно час по късно забравих рибата на скарата като заспах.... Горката аз, когато майка ми се прибра от работа- всичко смърдеше и пушеше

20.03.11
20:05

Днес ,не бях в кондиция-20гр уиски ,снощи, не ми се отразиха добре...

9-малка купичка пълнозърнести(набухани с кафе и оцветители,хах)макарони с извара и варено парти бутче

11-тренировка

м. тяга с 2 гири-3 по 10
чукчета с щанга 27кг-3 по 7
широко гребане от наклон с гири-3 по 8
придърпване на обратен скрипец с гири-3 по 10
гребане с гира стоеж-3 по 8
едностранно гребане с гира-3 по 8

едностранно гребане в страни за рамо-3 по 7
повдигане на гири в страни-3 по 8
и от наклон-3 по 8
и напред-3 по 8 на ръка
руски суинг с 1 гира-3 по 6
раменни преси с 1 гира-3 по 10
външна лакътна ротация с гира-3 по 8
арнолд преси-3 по 5
бицепсово сгъване стоеж-3 по 8 на ръка

гира-7кг

мед....след 30мин-варен белтък

13-70гр скумрия на тиган с императорски ориз,грах и пресен домат(толкова ми беше рибката)

16.30-100гр к мляко 0.1% и лъжица трици

20-омлет от 2 яйца,50гр извара,30гр кашкавал,сварен в пръст вода спанак,лук,чесън...(мн добре се получи,аз с 1 лъжица загребвам от сместа и на тефлона,намазан с грам мас си правя мини омлетчета...и питките така си правя :) )

23-150гр извара с орех и маслини ще е...

ккал-1000,пр-110,м-30,в-90

Обяда не беше ок-150гр да беше таз скумрия и щях да го догодя...

кафета,чайове,вода,бира,вино...

20.03.11
21:08

http://www.youtube.com/watch?v=bAXPUN2z2CE ;)

20.03.11
21:48

:P

Мнението беше редактирано от Мая на 21.03.11 08:10.

20.03.11
23:15

(d)

Мнението беше редактирано от Мая на 21.03.11 08:12.

20.03.11
23:24

(d)

Мнението беше редактирано от Мая на 21.03.11 08:12.

20.03.11
23:44

:)

21.03.11г
8.30-овесени питки с 1 яйце,намазани с извара и кръгчета домат

тренировка-гърди/трицепс/бицепс
мед,след 30мин-варен белтък

13-пил воденички с грах и домат

16-рохко яйце

19-скумрия

22-извара с маслини

Не съм смятала ккал и т.н. :)

Мнението беше редактирано от Мая на 22.03.11 15:21.

21.03.11
21:15

Днес май нищичко не си хапвала... не така :Р

22.03.11
09:58

Хапнах си,доста,ама не бях на компа да пиша :)
Добавих 2 снимки в галерията-не съм ги оправяла,фона е :) ...колкото да се види,горе долу,как изглеждам

Днес-нетренировъчен

Закуска 10-малко пълнозърнести макарони с извара и кашкавал,кафе :)

22.03.11
12:19

“тренировка”:

клякания с 14кг-3 по 10
напади с 2 по 7кг-3 по 5 на крак
плие с 14кг-3 по 10
лицеви-3 по 12
страничен полуклег с 1 крак-3 по 10
глутес мост с 1 крак-3 по 10 на крак
глутес ритник-3 по 10 на крак
повдигане на пръсти с 14кг-3 по 15

13-150гр пил воденички със салата от зеле,домат,лук,маслини,зехтин+бира :)

22.03.11
13:32

казано от mayasy на 22.03.11, 09:58:

Хапнах си,доста,ама не бях на компа да пиша :)
Добавих 2 снимки в галерията-не съм ги оправяла,фона е :) ...колкото да се види,горе долу,как изглеждам

Днес-нетренировъчен

Закуска 10-малко пълнозърнести макарони с извара и кашкавал,кафе :)

качи още и ще станеш страшна мацка и го разкарай тоя алкохол и тинейджърски маниер ;)

22.03.11
21:20

За сега,ще се концентрирам основно в качването и мм,пък за другото-ще видим ;)

16-малко кисело мляко с лъжица трици и сушена смокиня

19-омлет със спанак,гъби и извара

22-извара с орех и маслина

Приблизително:ккал-1000,пр-100,м-40,в-60

Не пих достатъчно вода :(

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1