Щангьие

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.04.11
14:39

TOOL - Sober (Cover)
Това е един кавър, който направих на китарата днес :) На една много яка песен, разбира се! :) Китарата е Epiphone Vintage….
Надявам се на ви хареса!

14.04.11
16:36

Супер,ама вместо да загубиш 5 мин да свириш на китара моеше да напрайш 2 единици клек ;) :D:D:D:

14.04.11
18:59

Абе робот, нали трябва да почивам :) Не съм почнал още по твоята система....виж ми тренировката на предната страница - не е малко :)

14.04.11
19:33

Ти ще видиш ся дге.С Марин разработваме нова програма.Глей кво става.... :D:D:D

14.04.11
19:40

Бах,....то и аз днеска се опитвах да измисля някаква, ама вие ще ми дадете ваща дге...то междудругото тряя да са измисли някфа, че доста хаотично тренираме...

15.04.11
21:04

Ха....
Участвах на състезанието по набиране във Варна :) Много добре се получи, доста интересно беше....:) Запознах се с Voyager от форума - доста здрав младеж, поздравления за инициативата! И куп други хора разбира се...Поизложих се малко с тия стриктни набирания, почнах да се люлея малко, като навик от кипинг набиранията, но мисля че си ги изпълних стриктно :) Резултата - по-късно...зле е ся...амаа кво да са прави - :) Изложих се и пред Absollut Ilusion :) Ще има реванш, харесват ми такива състезания :)

Мнението беше редактирано от Valleri на 15.04.11 21:39.

15.04.11
21:15

15.04.11
21:34

Еее, а бой?! Аз предлагам да дойдат на кросфитa. Ще ги сгънеш всички :P

16.04.11
01:30

Ти остави ама и аз се поизложих. Натежал съм си... а като пробвах силовите набирания и везните се почувствах като затлъстяващ :д
А сега разбирам, че съм се запознал и с absolute illusion, без да съм знаел : )

Непременно ще ви дойда на кросфита скоро, да се изложа мъжката и там : )

16.04.11
10:28

айде бе бре изложилите се...я кажете кой какво направи и какви бяха състезанията...

16.04.11
12:02

Състезанието беше за стриктни набирания, ловиш се и имаш право на 1 секунда долу почивка. 14 набирания....бицагите се напомпаха и не можех да завършвам набирането.

16.04.11
17:57

Днешната тренировка:
Клек: основни серии : 3х3 @ 110 , 3х1 @ 110
Кръста не беше свеж, навеждах се напред и затова посъкратих планираното 5х3
Прасец с лоста на гърба: 5х5 @ 110 кг
Малко хай-пулл сумо тяга и раменна преса в суперсерия. Хай-пула до 3 @ 60 кг, Раменните преси до 1 @ 60.

Пържоли, сметана, спагети....почнах да пия и по-повечко вода.

17.04.11
14:12

МНОГО приятна тренировка с групата! Бях забравил какво е да тренираш на слънце...няма по-хубаво чувство! Радостта дава сила :)
Попринцип - малко храчки :( пия чайове, витамини Ц. Всъщност е съвсем безобидно де, ама всичко което ми пречи да тренирам ми става голям враг ;) Пък и май нервите се затрудняват там при трансмитирането на сигнала и такива работи...бях гледал някакво филмче....със сигурност ако една система не е наред и другите страдат. Сега ям кисело мляко с вафли...да възтановя гликогена...след тренировката имаше и козунак и бонбони, но явно резервоара ми е голям. Повече информация за тренировката по-късно :P От утре почвам отново с плуването...трябва да задобрея...иначе замислям смолов клек...хммм...може би лятото...Ето..вчера правих клек и днес направо летя..много яко чувство. Определено смолов цикъла ще ми помогне за да оправя изоставащия клек :)

18.04.11
16:15

2 пъти до ТъпияТ университет днес.....и един път до основната сграда...12 километра ходене пеш. Как да кача сила, дге?

Мнението беше редактирано от Valleri на 18.04.11 16:16.

18.04.11
16:35

Тренировката от Неделя с групата :) Интервално - 20/20 от следните упражнения:
1. HSPU (раменни опори) - докато се кача и направя 4-5 и времето минаваше :Д СЛаба работа...
2. Повдигане на краката свити в коленете на шведската стена. - лесно, но на четвъртия рунд се гипсират сгъвачите на таза
3. Jump squats (клекове със скок) - Лесно.
4. Pullups (набирания) - стараех се повече бътърфлай и имаше известни спирания, но общо взето 20 секунди се набирам стабилно, по-нататък не знам :)
5. KB Sumo Dead Lift High Pull (SDHP) (с пудовка) Тук идва любимото ми : ))) Без проблем.
6. Walking Lunges (ходещи напади) - ами..почивка
7. Rings Pushups (лицеви опори на халки) има вибрации, но нямах паузи - максимум бройка 13-14
8. KB Russian Swing (руски суинг, до хоризонтала, с пудовка) - Лесно, руския суинг по ми харесва. Бутам с газъ
9. Rope Jumps (Скачане на въже) - почивка
10. Sledge Hammer (удари по авт. гума с ковашки чук 5 кг, с дълга дръжка) - Много яко. Опитах се да и счупя кокалите на тая гума.. :)
11. Mountain Climber (Катерач) - гадна работа...
12. Почивка - :)

18.04.11
23:17

Днес малко късна тренировка - от 8 и 45 до 10 и 10. Не е оферта да се тренира по това време.
Snatch - 5x5 @ 30 кг. за техника.
Power Clean - загрявка със хенг и след това: 3 @ 60, 0 @ 70 кг, 1 @ 70 - много криво, 4 @ 60 кг. Първите повторения на 60 кг. винаги бяха провалени - психика...
Мъртва тяга с широк (snatch) хват - основни серии - 3 @ 80 кг ; 2 @ 90 ; 2 @ 100 кг. Проблеми със хвата, трябва ми магнезий и палеца доста болка видя.
Раменна преса - 5 повторения @ 30, 40, 50 кг. По време на почивките разтягах задната верига.

19.04.11
23:25

Днес:Плуване +  Почивка
Много ядене...даже сега преядох с пилешки дробчета с лук, царевични питки и бобена гарнитура. 2 обяда- по една пържола и гарнитура. Днес плуването беше доста по-добре, след седмица почивка, но малко се разболях.

20.04.11
10:35

:P

Мнението беше редактирано от Valleri на 20.04.11 10:35.

20.04.11
14:33

Тъкмо свърших тренировката и излизам от банята и нямам търпение да опиша днешната тренировка : )))) !
Днес сутринта не исках да закусвам, за да пробвам тренировка на гладно. Пих само чайове с лимон и вода, заради гърлото.
Към 12 и 40 започнах тренировката:
Клек: 6 @ 90 ; 5 @ 100 ; 7х5 @ 110 !!!! За сравнение: 3х3 @ 110 , 3х1 @ 110 на 16 април - Събота. Доста по-стабилно от тогава и по-рязко изправяне. Преди тренировката пих едно кафе да ме събуди малко и бях доста свеж.
Прасец с щанга на гърба - 3х10 @ 110
Раменни преси : загряващи серии...5@ 50 ; 3 х3 @ 60 - тук зор....обикновенно се получаваше - 2 раменни преси + 1 пуш преса.
Сега хапвам кисело мляко и след малко ще се размажа от ядене.
Не знам дали е от това че не закусвах сутринта, но имах доста “полезен гняв” и адреналин при клека...след това разбира се енергията свърши, но за кратки и мощни тренировки е доста добре....

Клека ми разцъфва!! Все още е зле като числа, но скоро.....

Абе ще разберете вие, че не говоря празни приказки ;)
Въпроса е да стъпите на правилния път по-рано ,а не да чакате да стане модерно в цял свят :)

20.04.11
14:49

Утре ще изпробвам отново. Но ще тренирам към 11….Попринцип кога трябва да се тренира? Днес например тренирах в периода 1-2 часа и скоро мисля да ям, макар че не съм гладен...не би трябвало да ям сега, май? Но като пръв ден....за да премина постепенно към баш системата....не знам..ти кажи? ;)

Мнението беше редактирано от Valleri на 20.04.11 14:52.

20.04.11
14:51

казано от Freelancer на 20.04.11, 14:46:

Абе ще разберете вие, че не говоря празни приказки ;)
Въпроса е да стъпите на правилния път по-рано ,а не да чакате да стане модерно в цял свят :)

За щастие, не всички се водим по модата ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 20.04.11 14:52.

Според мен най-добре е следобед, защото така двете важни и големи храненета - следтренировъчното и вечерята, се падат в края на деня.

20.04.11
21:49

Един час плуване....преди него хапнах 5 яйца с спагети и майонеза - това към 6 часа и е първото стабилно ядене за деня - преди това бях ял кисело мляко само и чайове. Сега следва преяждане :):)
Задобрявам на плуването - вече правя 50-75 метра спокойно, но ми се схващаха краката и го карах по-леко. Със сигурност е заради днешната тренировка...

21.04.11
14:31

Днес
Не съм закусвал, а и не бях гладен от вчеращното ядене. Ходих до университета и се върнах - 6 км. някъде пеш..и енергията ми понамаля. В залата енергията ми свърши бързо, но се чувствах много стабилен.
Тяга - 5 @ 100, 3 @ 120, 2 @ 140, 2 @ 160, 2 @ 170 ; 0 @ 180
Доста стабилно и без много кривене. На 180 просто нямах енергия....тръгнах да я вдигам, отлепих я на 1 см и я пуснах..не съм се кривил, но и не повторих..
Лежанка - 5 @ 60 ; 3 @ 80 ; 2 @ 90 ; 1 @ 100 ; 0 @ 100
Втората единица не трябваше да я правя, но бях подтикнат от съквартиранта..е, не ми беше излишен поне опита :)
По време на лежанката парвих и гръбни преси : 7 @ 15 ; 6 @ 25 кг.
Сега ям кисело мляко, след 1-2 часа ще хапна леко и довечера ще ям много :)
Много приятно време - слънце, топлина...оплакнах и окото край университета ; )))

21.04.11
20:03

казано от valerious на 21.04.11, 14:31:

Днес

Много приятно време - слънце, топлина...оплакнах и окото край университета ; )))

Най важното ;)

22.04.11
09:17

Днес - почивка
Планирах да правя сначове и набирания, но ще дам малко почивка на таза, че много му се насъбра...пък и утре има кросфит и ще съм свеж.
Няма да взимам никакви козунаци, дге....сладък хляб....яйца взех, но ще бъдат бъркани - няма да ги боядисвам и после да ям и боята. Пържоли се взех и това е. Ще ям обед и вечеря с едно междинно, утре преди кросфита също ще хапна нещо сухо..не ми се ще да отида без да съм ял за тренировката.
Весели празници! ;)

Ето нещо весело като за празника :Д ибаси квадратната котка :Д

22.04.11
18:57

Няма какво да правя и свиря на китарата и си правя клипове....почивен ден.. :(

23.04.11
22:30

Днес много яка тренировка с групата, учихме и техника, удрях с чука :) баси кефа
Описание на тренировката скоро ще има в Кросфит секцията.
Направих и една втора тренировка от 8 до 9 и 30 някъде - техника на олимпийските. Първо снач после клийн. На снача пробвах това почукване....усеща се че доста помага в качването на щангата горе, но ме е страх да не си удара оная работа :Д Малко напред отива щангата...но не съм добър в това, все още. До 30 кг. стигнах. На 40 пауър снач с почукване...ако клека ще се прибия.
Въпрос: Не ви ли боли мястото, което се удря с щангата?
На клийна почукването влиза много добре...прас и тя се качва горе...даже не знам как става...и ръцете въобще не мога да ги използвам за дърпане, по тоя начин - само като въжета са..
Само до 60 кг тук.
Изядох 2 пържоли (350 гр) с много спагети и майонеза.

23.04.11
22:41

На снача и аз имам същия проблем с почукването,избягвам удара в мъжетвото,ама понякога е се удря малко над него и е много кофти усещане. Клийна понякога го правя с чукване в бедрата и не усещам болка.
В понеделник ако има щанга може да сначваме :)

23.04.11
23:05

Доообре :)
Аз го правя това с 30 кг. а с 178 как ли е?

Мнението беше редактирано от Valleri на 23.04.11 23:05.

24.04.11
01:45

25-28сек.
hip extension…
като струна е този!!!!!

staying over the bar…в началото...абе...лифт по конец!!!!

24.04.11
01:46

точно когато я “чукнеш”....тогава трябва най-силно да теглиш с трапеца и да буташ с глезени...за да използваш получилия се тласък и да сеопиташ да го насочиш нагоре и по-малко напред...

24.04.11
10:55

Така е, бат Слави :) Забелязвам, че като я чукна и незнайно защо ми е по лесно да направя фул екстеншъна.
Я виж тоя клип...много полезен ми се струва. Забележи движението на раменете...

Мнението беше редактирано от Valleri на 24.04.11 11:06.

24.04.11
11:06

не се вижда клипа тигре

24.04.11
11:06

Извинявам се..ся трябва да се види :)

24.04.11
11:18

59-та секунда...това най ми хареса...както и на чернокожия щангист(ако не се лъжа е е дан френска легенда)...
е това леко придърпване назад в синята линия е “чукването”, когато си в хенг..ама забележи, че после пак се връща в същата траектория(по тялото и по центъра на тежестта), не отива напред...

Back angle-a остава непромене, докато не дойде момента за second pull, тръгват с изпъчени максимално гърди...абе имат си школа хората и теглят...:)

24.04.11
14:22

И ние имаме школа... :)
Днес: Техника на олимпийските
Снач - с лоста, с 30 кг доста серии по 3-4 повторения. Някой от повторенията бяха от под коляно. Гледам да стоя над лоста, обаче бая силно се удрям над слабините - явно нещо не правя както трябва, ама след 3-4 серии не се усеща, дърам с трапеца....уж всичко е точно. На 40 кг обаче ми липсва баланс в клека, направих един пауър снач с почукване..горе доло добре се получи, но пак голям удар...ще си смачкам простатата и червата или пикучния мехур..не знам какво има там.. Абе добре е..ще направя една сесия с Вик и Славко и нещата ще дойдат идеално.
Клийн - тук почукването ми е по-лесно, е вярно - одрах си краката, но щом я чукна и изфърча горе... :) Комбинирах с сплит джърк...
3 @ 40; 3 @ 50 ; 1 @ 60 - нямам щипки и замалко тежестта да падне от 2 метра и половина на пода при сплита...
След това направих следното: всяка минута по 2 клийн енд джърк на 50 кг. за 10 минути. Последната минута направих 4 за финал.
Доста добра тренировчица..трапеца се напомпа, задника също. :)
Качих снимка of my boobs в профила :) Не са много големи, но с една по-тежка лежанка и ще станат :)

25.04.11
14:22

Много добра тренировка с групата...2 пъти за 3 дена...сбъдната мечта :) !! Вик и Миленка ще качат резултатите скоро.
На основния комплекс отново проблеми с перисталтиката........вече няма да ям преди тренировка, пък ако ще да припадам :( Много се ядосах и направих един спринт накрая....някви си черва ще ме спират...
Днес яко пържоли....спирам яйцата и само месо....не е огромна разликата в цената и се наяждаш кат човек ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1